|
|
#1981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie zgadaliśmy się
ja mu napisałam,że możemy jechać ale ja zamierzam odpoczywać i się relaksować ![]() Przyszedł do mnie,ja naszykowana na basen a on patrzy na mnie jak na wariatkę i pyta "po co się pakujesz?" Stwierdził,że wiadomość "możemy jechać" nie jest jednoznacznym komunikatem Wiec na następny raz stw.że wyślę mu jasne i klarowne "zabieraj kąpielówki i jedziemy się pluskać" ![]() Noga chyba nie przeżyła by transportu do Ciebie ![]() Ogólnie to spotkaliśmy się jeszcze w środę na mieście bo ja imprezowałam w babskim gronie,on z kolegą i jakoś się styknęliśmy ;] Mina na widok mojego stroju - bezcenna ![]() A jutro jedziemy na Śląsk nie wiem po co ale jeśli mnie zaprosił bo nie ma ochoty jechać sam to czemu by nie skorzystać ;]Btw.ja to jednak jestem papla :P Gadałam ze Zverką w pon. odnośnie chłopaka z którym się spotykałam w ubiegłym roku ale odpuściłam bo eksiątko...Chłopak był w związku... Posypało im się we wtorek .... On to jednak ma pecha do bab
|
#1983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zadomowienie
|
mój mnie załamuje.
Wyjeżdża w lipcu, napisałam mu wrednego smsa, myślałam że mam go z głowy - nic z tego. Widzieliśmy się ponad tydzień temu, spędziliśmy kilka godzin razem, dosyć spokojnych, bez żadnych żali i pretensji, ale też bez żadnych ekscesów typu seks. I od tego czasu bawimy się - dosłownie, czasem ja się odezwę, czasem on. Czasami sobie nie odpisujemy. Wczoraj do mnie dzwonił, był całkowicie zalany. Po raz pierwszy od rozstania (2 lata) mi powiedział, że mnie kocha (bla bla bla). I wiecie co jest najgorsze? Moja obojętność. Już nie jestem nerwowa, nie czekam aż się dzisiaj odezwie, aż zaproponuje spotkanie. Nie wiem co się ze mną dzieje - czyżbym się już przyzwyczaiła do tego nędznego uczucia?
|
|
|
|
#1985 |
|
Raczkowanie
|
Najgorsze w tym wszystkim jest, że wczoraj miałam myśli samobójcze. pierwszy raz od rozstania. Nie odezwał sie ani razu, cały czas mam nadzieję, jednego dnia mniej lub bardziej uśpioną. Powiedzcie tak z doświadczenia... Czy oni zawsze nie odzywają się do grobowej deski? Czy nie mają poczucia, że3 stracili coś i chcą wrócić?
|
|
|
|
#1986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
Z doświadczenia? Tak, kiedy zauważą, że da się żyć bez nich i że w gruncie rzeczy świetnie sobie radzimy. Wtedy się zaczyna. Ale z drugiej strony to zależy też od ich uczuć. Bo nie wszyscy są jednak tak popieprzeni jak mój eks, żeby zerwać z dziewczyną, a 2 lata później nadal ją "kochać" (?) i "beczeć" nad tym wszystkim co się stało.
|
|
|
|
#1988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1989 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu nam kobietom tak trudno zrozumieć, że TRZEBA SIĘ SZANOWAĆ! Nie chcesz ze mną być? TO NIE! Znajdę sobie lepszego, który będzie mnie KOCHAŁ, SZANOWAŁ ... Nie płacze się nad rozlanym mlekiem Sprząta się i kupuje nową butelkę bądź kartonik ![]() Flanelka głowa do góry. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Beczy po pijaku a to się NIE LICZY niestety bardzo mi przykro ale 2 lata po rozstaniu i takie zachowanie za dobrze o nim nie świadczy :/
||
|
|
|
#1990 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!Co Ty na to wyznanie? Cytat:
Czasem się nie odzywają całkiem, czasem odzywają po paru latach... Co z tego? Przecież nie będziesz czekać na niego 5 lat, aż sobie pomoczy w 10 innych dziewczynach i stwierdzi, że z Tobą było najlepiej. Nie żyj złudzeniem, że jego powrót to kwestia czasu, "bo część z nas tak miała".
|
|
|
#1991 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak inaczej to nazwiesz??
![]() Mówiłam,że żałuję,że nie spróbowałam tylko odpuściłam...A on we wtorek rozstał się ze swoją w dodatku ściągał mnie na imprezę w środę bo był w moim mieście...
|
#1992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1993 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, jak ja to wszystko zniosę, raz jest super a raz brakuje mi drobnostki, żeby się rozpłakać jak małe dziecko. Tak samo dziś, Czuję się nikim, nic nie mam do zaoferowania temu światu.
|
|
|
|
#1994 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem świeżo po rozstaniu. Choć nie był to długi związek to wcale nie jest łatwo a nawet powiedziałabym, że trudniej niż myślałam. Cóż... kiedyś już to przeżyłam, wiem jakie popełniłam błędy po rozstaniu i nie mam zamiaru robić tego kolejny raz... Nie odzywam się... Tylko myślę, myślę, myślę... Najlepszy jest czas i teraz tylko na niego liczę
Życzę powodzenia wszystkim i sobie również aby przetrwać najgorszy czas Buziaki
|
|
|
|
#1995 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No nie świadczy... i zdaję sobie z tego sprawę. Trochę się to wszystko pokomplikowało i nie do końca wiem co dalej. Cytat:
![]() Trwam przy swoim - kocham go (nie bijcie ). Ale to wszystko zaszło za daleko i nie mam już zamiaru rozkładać tego na czynniki pierwsze. Chcę po prostu żyć. W końcu ![]() W każdym razie nie czuję już potrzeby, żeby się poniżać i błagać o to, żeby przyjechał. On tak niedługo wyjeżdża, moje życie też ma się ku bardzo dużej zmianie. I ja nie chcę teraz pakować się w jakiś związek na odległość z bagażem złych wspomnień. A co będzie później - czas pokaże. I tego się teraz trzymam
|
||
|
|
|
#1996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Po całodniowej diecie i piffku wieczorem dałam radę Ale unikam smażonego po ostatniej masakrze..Malla Ja na mojego miałam czekać 3 lata zaczęłam zlewać to się obudził...Ciekawe za ile dostanę smsa o treści "wróć do mnie" ![]()
|
|
#1997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i znać swoją wartość :P
|
|
|
|
#1998 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1999 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2000 |
|
Rozeznanie
|
hmmm... mnie się wydawało, że ta książka to właśnie zaprzeczenie idealnej miłości.. bo co idealnego jest w tym, jak główny bohater zdradza i dopisuje do tego typowo męską ideologię
ale z niektórymi Jego kwestiami się zgadzam, bo ja właśnie daleka jestem od idealizowania miłości..
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
Ale mi źle
|
|
|
|
#2002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądaj seriale, filmy, nadrób książkowe zaległości, posprzątaj, zrób porządek w szafkach...
|
|
|
|
#2004 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też ex wisi kasę ale wiem że nie mogę narazie do niego o to napisać bo on jednego smsa czy telefonu wszystko sie u mnie zacznie. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Ja chodzę na zakupy z koleżanką na rowerze jezdzę. Siedze cały czas z ludzmi a nie zamknięta w pokoju. Dziś ide do kina. Poprostu łapię sie kogo mogę byleby tyko miło spedzić czas. Pozatym ex się juz 3 dzień nie odzywa. Koleżanka napisała mi dziś żebym z "moim tż" przyjechała do niej na grilla. jemu też pisała. Ja jest otwarcie napisałam że juz nie jestesmy razem i to są jego bardziej znajomi więc pewnie on pojedzie dlatego też ja nie mogę. Napisałam jej że innym razem sie spotkamy.
|
|
#2005 |
|
Raczkowanie
|
Mam nieodpartą chęć odezwać się do eksa... a juz 12 dni tego nie robilam...
|
|
|
|
#2006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie mam brata, ale zasze chcialam takiej sytuacji ![]() Wczoraj pisałam z eksem, znowu miło i spokojnie, ale cos mi się widzi, że on się już tak nie jara tym, ze jest wolny. A ja... dopiero teraz to czuję, że przecież o to mi chodziło i jako singielka czuję się bosko. Flanelka a po co macie do siebie wracac? chcesz znowu to wszystko przezywac? Ja nie mam problemow z palnowaniem czasu, bo mój eks był pernantnie zajęty i nasze spotkania w ostatnim okresie związku ograniczały się do 1/tydzien. |
|
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
Nikt mnie nie chce i nikt nie będzie mnie chciał, nikt mnie nie pokocha, z taka idiotką nikt nie chce być. Jestem popaprańcem i nie potrafię funkcjonować w społeczeństwie, nawet nie mam z kim i gdzie wyjść.
|
|
|
|
#2008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
głuptasku kochany Ja w swoim życiu tyle naodwalałam,że to głowa mała...3 lata byłam sama i też już myślałam,że tylko ex i ex...I co?? Doczekałam się po 3 latach w końcu kogoś normalnego ![]() Także głowa do góry,pierś do przodu,uśmiech na buzi i w miasto
|
|
#2009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też jak się rozejrze to nie mam z kim wyjsc nie raz, ale nie uważam się za osobę, która nie potrafi funkcjonować w społeczeństwie. 12 dni to świetny wynik, nie zmarnuj tego! |
|
|
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Za dwie godziny moja "randka" już nie pamiętam kiedy ostatnio się tak stresowałam z powodu randki
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

ja mu napisałam,że możemy jechać ale ja zamierzam odpoczywać i się relaksować 

Gratulacje!

. Jeszcze jedno. Mój TŻ pożyczył jakiś czas temu trochę pieniędzy. Nie chcę się do niego odzywać i okazywać się wredną babą żądającą natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Mam czekać aż sam się do mnie z tym zgłosi?
- co by go nie narażać na kontakt ze mną
głuptasku kochany