Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 14:56   #1531
patihipi
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez anysiaa Pokaż wiadomość
Bo akurat byłam przy tym jak rozmawiałaś z panek o tej sukience chyba Cię do niej zaprowadził i mówię do mojego TŻ-ta "to pewnie wizażanka jest " hehe
w ogóle byłaś tak ładnie ubrana, że trudno było nie zwrócic uwagi
No tak, fakt pytałam bo nie mogłam znaleźć tak były ukryte
No to ładnie trafiłaś dziekuje za miłe słowa
I naprawde gratuluje takiego TŻ który to wytrzymał, mój gdyby zobaczył tylko ten tłum na wejściu juz by uciekł wogóle tam było mało facetów bo chyba wiekszość by wymiękła gdyby to zobaczyła
patihipi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:01   #1532
Manehajera
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez patihipi Pokaż wiadomość
No tak, fakt pytałam bo nie mogłam znaleźć tak były ukryte
No to ładnie trafiłaś dziekuje za miłe słowa
I naprawde gratuluje takiego TŻ który to wytrzymał, mój gdyby zobaczył tylko ten tłum na wejściu juz by uciekł wogóle tam było mało facetów bo chyba wiekszość by wymiękła gdyby to zobaczyła
też Cię widziałam chciałam podejść ale głupio mi było bo w sumie co bym Ci miała powiedzieć? "cześć jesteś wizażanką?":P
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:06   #1533
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdyby któraś była zainteresowana to ok. 14 widziałam różową tulipanową XS w Krakowskiej Miałam ją wziąć dla którejś, ale niestety kolejka była taka, że na cały sklep, a mi się spieszyło a do tego była trochę popruta przy zamku.

To co się w Krakowskiej dzieje to w ogóle ludzkie pojęcie przechodzi, rano jeszcze był względny spokój a teraz masakra. Za to w Kazimierzu spokój

Szpilek asymetrycznych niestety nie widziałam, tj. była tylko jedna rozparowana para.

Kupiłam rzeczy z załącznika i ogólnie jestem zadowolona
I ponawiam prośbę gdyby któraś spotkała czarne asymetryczne szpilki rozm. 40 to bardzo proszę o zakup
Udaly Ci sie zakupy

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:06   #1534
cosma
Zakorzenienie

Wiecie co, ale te przeceny to w ogóle takie jakieś małe. Rozmiarówka też mocno przebrana.
Ta sukienka tulipanowa z 359 na 289 zł to nie jest żaden szał.

Szkoda że nie ma u nas sklepu on line. Z pewnością by się to zarze opłacało.

Dziewczyny, tak z ciekawości zapytam, czy którejś udało się upolować czerwoną kopertówkę?
Ja ich nawet na oczy nie widziałam, było sporo zielonych i 2 żółte.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:06   #1535
anysiaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
też Cię widziałam chciałam podejść ale głupio mi było bo w sumie co bym Ci miała powiedzieć? "cześć jesteś wizażanką?":P
Mi też głupio było podejśc
anysiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:14   #1536
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Jutro na 70% bede szla do Zary to popatrze za tymi rzeczami

Tymczasem mam ja rowniez ogromna prośbę,czy któraś z Was kopiłaby mi jedna z tych marynarek w rozmiarze L ?
Będę wdzięczna Jakby co kup ją prosze dla mnie. Przelew zrobię od razu.
Ja o 16 jadę jeszcze raz do Browaru, bo czuję niedosyt i muszę wymienić spódniczkę, bo ma dziurkę po klipsie i jakby w tym miejscu nitka puściła

Dziewczyny, może jakiś znak rozpoznawczy wizażanek sobie zrobimy, co by się nie zastanawiać, czy to wizażanka, czy nie??
Stary 2011-06-24, 15:16   #1537
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Będę wdzięczna Jakby co kup ją prosze dla mnie. Przelew zrobię od razu.
Ja o 16 jadę jeszcze raz do Browaru, bo czuję niedosyt i muszę wymienić spódniczkę, bo ma dziurkę po klipsie i jakby w tym miejscu nitka puściła

Dziewczyny, może jakiś znak rozpoznawczy wizażanek sobie zrobimy, co by się nie zastanawiać, czy to wizażanka, czy nie??
Jasne,ze kupie oby tylko byla
A kochana zerkniesz czy nie ma którejś z marynarek z załącznika rozm L ?Ja rowniez pieniazki od reki przelewam

Stary 2011-06-24, 15:19   #1538
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Jasne,ze kupie oby tylko byla
A kochana zerkniesz czy nie ma którejś z marynarek z załącznika rozm L ?Ja rowniez pieniazki od reki przelewam
Jasne, zerknę, ale kolajarki nie było, bo sama patrzyłam za nią.
Stary 2011-06-24, 15:19   #1539
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
A były jeszcze 37 gdzieś??
37 były żółte

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:19   #1540
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
ja chcę tę spódniczkę

jest ona w ogóle jeszcze do dostania?
w Galerii mokotow wisiały 3szt M widział ktoś może XS zipowej spódniczki?

i poszukuje tej torebki pudrowej/nude...

ogoólnie sporo ludzi już po 10, spotkałam jedną wizażankę w Galerii ale nei wiem kto to byl hihi (poznałam ją po tym że mowiła do koleżanki że coś tam jest wizażowym hitem )

moje łupy
i poza tym jeszcze kilka koszulek z trf po 15zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg toreb.jpg (15,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but2.jpg (20,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but1.jpg (23,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nude.jpg (13,4 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2011-06-24 o 15:26
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:27   #1541
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Kupiłam jedną sukienkę, która na załączniku wygląda jak podomka na wykopki ale uwierzcie mi (wrzucę real fotkę) jest cudna
padłam ze śmiechu, mega fajne określenie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
Wisienka, asymetryczne granatowe były 37, ale bez metki. Jeżeli chcesz to mogę jutro podjechać i wziąć bo i tak zabrakło mi dzisiaj kasy.
Baaaaaaardzo Cię proszę!!!!! Będę wdzięczna!

A tak poza tym jestem zła zadzwonił do mnie rano mechanik, że mam odebrać dziś auto bo naprawił a jest ostatni dzień w pracy bo idzie na 2tyg urlop i musiałam zostawić u niego 620 zł czyli całą wyprzedażową pulę i teraz muszę pożyczać na zakupy z Z. By go szlag....!!!! Miałam w planie odbiór auta po 1-szym. Oby we wtorek na urodzinki coś wpadło konkretnego

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-24 o 15:44
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:28   #1542
asik123456789
Zakorzenienie

Aleeee jestem zla Bylam we wszystkich zarach w poznaniu. Nie kupilam niczego z listy...Dzialalam impulsywnie i pewnie zostawie tylko jedna rzecz Najpierw o 11 dopiero zajechalam do plazy- duzo ludzi ale znosnie. No i w plazie wszystko kupilam Potem browar.....masakra. Bylam tam okolo 12. Ludzi tyle ze szok. Po prostu zrobilam rundke i sie poddalam. Do kasy stalo chyba z 50 osob. Stracilam ochote zupelnie. Pojechalam do malty. Tam najmniej ludzi ale tez najmniejszy wybor. Na koncu juz nic mi sie nie podobalo i nie wiedzialam po co przyjechalam

Brazowa torebka 129zl
biala torebka 79zl
buty 199zl- chyba oddam bo wzor mi sie podoba ale obcas wyglada kiepsko...co prawda powinnam nosic niskie buty ale podobaja mi sie tylko takie na 12 cm obcasie i nie bylo zadnych ciekawych.

A mialam kupic zupelnie inne rzeczy. Chcialam marynarke ze studio ale jak dotarlam o 12 to z 6 nie bylo ani jednej sztuki. Byla jedna niebieska kopertowka i jedna biala. innych kolorow brak w calym poznaniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karmelowa%20torebka.jpg (15,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4384004002_1_1_3.jpg (10,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1352001098_2_1_3.jpg (11,9 KB, 56 załadowań)
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:28   #1543
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Jasne, zerknę, ale kolajarki nie było, bo sama patrzyłam za nią.

To moze ta druga bedzie
A byly moze te ponizej?I czy one sa takie krótkie jak na zdjeciu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mar3.jpg (13,5 KB, 11 załadowań)

Stary 2011-06-24, 15:30   #1544
pronunciation
Zakorzenienie

wysyp torebek na all już się zaczyna
Stary 2011-06-24, 15:30   #1545
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
w Galerii mokotow wisiały 3szt M widział ktoś może XS zipowej spódniczki?

i poszukuje tej torebki pudrowej/nude...

ogoólnie sporo ludzi już po 10, spotkałam jedną wizażankę w Galerii ale nei wiem kto to byl hihi (poznałam ją po tym że mowiła do koleżanki że coś tam jest wizażowym hitem )

moje łupy
i poza tym jeszcze kilka koszulek z trf po 15zł
Szcześciara,udało Ci sie upolować beżowa torebke
Ups dopiero teraz doczytalam,ze tez jej poszukujesz

Edytowane przez ewelinkka20
Czas edycji: 2011-06-24 o 15:37
Stary 2011-06-24, 15:31   #1546
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
taka polityka
wypchnąć to co najgorsze podczas szału zakupowego na samym początku %
ja czekam na nówki i spokój w kolejnej turze
oby w końcu na sklep trafiły te czyste
Stary 2011-06-24, 15:33   #1547
Hoodoo
Raczkowanie

nie spodziewałam się, że o 9:20 zobaczę aż takie tłumy w Galerii Krakowskiej, nic dla siebie tam nie znalazłam o wiele przyjemniej kupowało się w Gal Kazimierz
Hoodoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:43   #1548
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość

Ogólnie zdziwiłam się, że taki tłum stał przed Z. w Galerii krk, chciało mi się strasznie śmiać, jak widziałam jak te kobiety ustawiają się jak najbliżej, żeby być pierwszą Ale oprócz tego tłumu przed, zaraz jak otworzyli, to sklep zaroił się od ludzi! Było tyle ludzi jak w najbardziej tłumne weekendy! Ludzie brali po 2 torebki, po 3 pary szpilek, 10 wieszaków i latali jak opętani.

Ogólnie, jak macie iśc do Z., to lepiej jedźcie do Bonarki

masakra...
kurczę załuję, że jednak do Bonarki od razu nie pojechałam..

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
Poza tym jedna obstawiła wieszak z sukienkami rozstawiając ramiona tak żeby nikt nie mógł wziąść.... kurde jak by za darmo rozdawali !

Ja byłam w Krakowskiej ok 9.07. Myślałam, że będzie znikoma ilość ludzi tak do 10, zgarnę co mam zgarnąć, do kasy i dalej wchodzę, a tam jakaś masakra
próbowałam znaleźć żólte szpilki w moim rozmiarze - zostały jedne 40. Sukienka - nie było. Spódniczka koralowa- nie było. Torebkę w końcu odpuściłam, bo dziwnych opinii się nasłuchałam i muszę to jeszcze przemyśleć :P szpilek czarnych asymetrycznych już w ogóle nie było.
Poszłam pooglądać pasiaki, a tu podbiega do mnie jakaś laska, spojrzała się na mnie jakbym jej psa patelnią zabiła, zabrała 5 pasiaków (tych kolorowych) i uciekła!! Miała chyba z 6 różnych torebek, chyba z 8 par butów i - naprawdę nie przesadzając- z 15 wieszaków z różnymi ciuchami. Te torebki miała powieszone na sobie dosłownie wszędzie!!! No i pasiaki zostały same L...
generalnie w zarze mega tłum, mega nieprzyjemni ludzie, duże rozmiary i raczej pojedyncze sztuki. Wróciłam tam jeszcze ok 13 po parę rzeczy dla siostry, ale była tylko jedna bluzka z jej listy, a ludzi jeszcze więcej i już naprawdę ogromny bałagan. Wspólczuję sprzedawcom...

Z zary - przed 10 - poszłam do bershki, a tam cisza, spokój, kolejek brak, nikt sobie nic nie wyrywa. To samo w stradim. I dopiero w tej części Inditexu (bsk, stradi) TROCHĘ zaspokoiłam zakupoholizm.
Podsumowując kupiłam fajne zielone legginsowe spodnie, shirt w pomarańczowo-różowe paski wiązany na dole, chabrową spódniczkę, bluzkę/tunikę w panterkę, beżowe spodnie-trochę jak leggi- z guziczkami, spódniczkę beżową z brązowym paskiem (Kasia Tusk ma ją w ostatnim wpisie na blogu) i shirt fioletowy z wywijanymi rękawkami (mam wrażenie, że jest na wzór takiego podobnego zarowego, tylko ze ten jest z bawełny).

Na zarę poczekam jeszcze ze 3 tyg

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:47   #1549
Spaza
Zakorzenienie

nie ogarniam co tu się dzieje w każdym bądź razie sobie kupiłam 3 bluzki (m. in. tą z motylkami ) i belerinki...
zawiodłam się bo chciałam koszulkę z czarnym paskiem na ramionach, ale były tylko S i L, a ja potrzebuję M
w Bałtyckiej nie mają ich wcale...
i tak jak ktoś pisał niby towaru dużo, a szału nie ma...

i oczywiście mam dla wisienki i canaduelle asymetryczne szpilki
zaraz jadę jeszcze raz, mam nadzieję upolować jeszcze jedne dla Gabi
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:49   #1550
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
nie ogarniam co tu się dzieje w każdym bądź razie sobie kupiłam 3 bluzki (m. in. tą z motylkami ) i belerinki...
zawiodłam się bo chciałam koszulkę z czarnym paskiem na ramionach, ale były tylko S i L, a ja potrzebuję M

Kochana!!!!!Bardzo bardzo dziękuję za butki!!!

Mam jeszcze prośbę! Jak będzie jeszcze Lka ta z czarnym pasem na rękawie to weź miteż proszę nie mierzyłam co prawda ale kupiłam tą sukienkę z czarnym pasem M i jest za ciasna w rękawach i biuście więc Lka powinna być dobra.

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-24 o 15:51
Stary 2011-06-24, 15:50   #1551
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:

Kochana mogłabyś zobaczyć czy jest koralowa spódniczka w rozmiarze XS?
Przelew mogę zrobić od ręki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2453254649_1_1_2.jpg (37,2 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Ekscelencja
Czas edycji: 2011-06-24 o 15:51
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:55   #1552
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Kochana!!!!!Bardzo bardzo dziękuję za butki!!!

Mam jeszcze prośbę! Jak będzie jeszcze Lka ta z czarnym pasem na rękawie to weź miteż proszę nie mierzyłam co prawda ale kupiłam tą sukienkę z czarnym pasem M i jest za ciasna w rękawach i biuście więc Lka powinna być dobra.
ok jak jeszcze będzie to wezmę

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Kochana mogłabyś zobaczyć czy jest koralowa spódniczka w rozmiarze XS?
Przelew mogę zrobić od ręki

ok, zobaczę
Stary 2011-06-24, 15:56   #1553
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:

ok, zobaczę
Dzięki wielkie
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:00   #1554
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
zobacz też czy jest u Ciebie ten sweter http://www.zara.com/webapp/wcs/store...INTED%2BJUMPER kolor SILVER i za ile. Bo ponoć w sklepie kosztuje 149 zł. Nie kupuj go, bo już mi nie starczy kasy, ale sprawdź tylko czy jest No chyba, ze nie byłoby bluzki z pasem, a był sweter, to weź. Będę zobowiązana. Widzę, że ta Wasza Z. najlepiej zaopatrzona chyba
Stary 2011-06-24, 16:02   #1555
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:

ok, zobaczę
A jak będą asymetryczne czarne 37 to błagam weź mi:p rosi::prosi ::pr osi: :pro si:: prosi::pros i:

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:03   #1556
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
zobacz też czy jest u Ciebie ten sweter http://www.zara.com/webapp/wcs/store...INTED%2BJUMPER kolor SILVER i za ile. Bo ponoć w sklepie kosztuje 149 zł. Nie kupuj go, bo już mi nie starczy kasy, ale sprawdź tylko czy jest No chyba, ze nie byłoby bluzki z pasem, a był sweter, to weź. Będę zobowiązana. Widzę, że ta Wasza Z. najlepiej zaopatrzona chyba
ok, będę pisać jak coś
rano nie zanotowałam żadnych swetrów, ale byłam zakręcona z tymi wszystkimi rzeczami etc i ogarnąć się nie mogłam kompletnie w tej Zarze :P
Stary 2011-06-24, 16:04   #1557
Rarrka90
Rozeznanie

Czy, któraś z PRZEMYIŁYCH WIZAŻANEK WARSZAWIANEK
mogłby mi kupić ta torebeczke? 79zł
Bo juz nie bede miala okazji być w Z do wtorku i boje sie, że się rozejdą

DZIĘKUJE!!!!!

aaalbo nr.2 99zł

DZIĘKUJE!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4384004002_1_1_3.jpg (10,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4363004098_1_1_3.jpg (12,7 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-24 o 16:13
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:05   #1558
Yasia
Wtajemniczenie

Ja chwilę po 10 byłam w scc a w zarze już było dużo ludzi, tak jak dziewczyny wspomniały nie było zbyt sympatycznie.
Z mojej listy nic nie kupiłam. Ale udało mi się dorwać brodkowego pasiaka i niebieski top (nie był przeceniony).
Trochę jestem zawiedziona, liczyłam na fajne torebki, a nie było nic godnego uwagi
Podczas dzisiejszych zakupów doszłam do wniosku, że nie nadaję się na wyprzedaże i wolę spokojniejszą atmosferę do zakupów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galeria_we_dwoje_62.jpg (22,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0264511424_1_1_3.jpg (15,7 KB, 15 załadowań)

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:10   #1559
nombre
Zadomowienie

wróciłam, zmeczona strasznie. moje zakupy to
-zielona kopertówka
- brodkowa bluzka
- panterkowa spódnica
- czarna bluzka z zamkiem na plecach
- camelowa skorzana kurtka z poduszkami

pewnie spotkalam niejedna wiżazanke w SCC bo bylam na otwarcie

Edytowane przez nombre
Czas edycji: 2011-06-24 o 16:11
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:11   #1560
Yasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patihipi Pokaż wiadomość
TAk to ja a skad wiesz ?
Z postów wywnioskowałam, że też Cię dziś spotkałam w SCC.
Mijałyśmy się k. Baty/CCC, jeśli to byłaś Ty

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości