|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
No to ładnie trafiłaś dziekuje za miłe słowa I naprawde gratuluje takiego TŻ który to wytrzymał, mój gdyby zobaczył tylko ten tłum na wejściu juz by uciekł
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
chciałam podejść ale głupio mi było bo w sumie co bym Ci miała powiedzieć? "cześć jesteś wizażanką?":P
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ale te przeceny to w ogóle takie jakieś małe. Rozmiarówka też mocno przebrana.
Ta sukienka tulipanowa z 359 na 289 zł to nie jest żaden szał. Szkoda że nie ma u nas sklepu on line. Z pewnością by się to zarze opłacało. Dziewczyny, tak z ciekawości zapytam, czy którejś udało się upolować czerwoną kopertówkę? Ja ich nawet na oczy nie widziałam, było sporo zielonych i 2 żółte. |
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja o 16 jadę jeszcze raz do Browaru, bo czuję niedosyt i muszę wymienić spódniczkę, bo ma dziurkę po klipsie i jakby w tym miejscu nitka puściła Dziewczyny, może jakiś znak rozpoznawczy wizażanek sobie zrobimy, co by się nie zastanawiać, czy to wizażanka, czy nie?? ![]()
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kochana zerkniesz czy nie ma którejś z marynarek z załącznika rozm L ?Ja rowniez pieniazki od reki przelewam
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, zerknę, ale kolajarki nie było, bo sama patrzyłam za nią.
|
#1539 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
w Galerii mokotow wisiały 3szt M widział ktoś może XS zipowej spódniczki?
i poszukuje tej torebki pudrowej/nude... ogoólnie sporo ludzi już po 10, spotkałam jedną wizażankę w Galerii ale nei wiem kto to byl hihi (poznałam ją po tym że mowiła do koleżanki że coś tam jest wizażowym hitem )moje łupy i poza tym jeszcze kilka koszulek z trf po 15zł
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:26 |
|
|
|
#1541 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będę wdzięczna!A tak poza tym jestem zła zadzwonił do mnie rano mechanik, że mam odebrać dziś auto bo naprawił a jest ostatni dzień w pracy bo idzie na 2tyg urlop i musiałam zostawić u niego 620 zł czyli całą wyprzedażową pulę i teraz muszę pożyczać na zakupy z Z. By go szlag....!!!! Miałam w planie odbiór auta po 1-szym. Oby we wtorek na urodzinki coś wpadło konkretnego
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:44 |
||
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Aleeee jestem zla
Bylam we wszystkich zarach w poznaniu. Nie kupilam niczego z listy...Dzialalam impulsywnie i pewnie zostawie tylko jedna rzecz Najpierw o 11 dopiero zajechalam do plazy- duzo ludzi ale znosnie. No i w plazie wszystko kupilam Potem browar.....masakra. Bylam tam okolo 12. Ludzi tyle ze szok. Po prostu zrobilam rundke i sie poddalam. Do kasy stalo chyba z 50 osob. Stracilam ochote zupelnie. Pojechalam do malty. Tam najmniej ludzi ale tez najmniejszy wybor. Na koncu juz nic mi sie nie podobalo i nie wiedzialam po co przyjechalam ![]() Brazowa torebka 129zl biala torebka 79zl buty 199zl- chyba oddam bo wzor mi sie podoba ale obcas wyglada kiepsko...co prawda powinnam nosic niskie buty ale podobaja mi sie tylko takie na 12 cm obcasie i nie bylo zadnych ciekawych.A mialam kupic zupelnie inne rzeczy. Chcialam marynarke ze studio ale jak dotarlam o 12 to z 6 nie bylo ani jednej sztuki. Byla jedna niebieska kopertowka i jedna biala. innych kolorow brak w calym poznaniu.
|
#1543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To moze ta druga bedzie ![]() A byly moze te ponizej?I czy one sa takie krótkie jak na zdjeciu?
|
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
wysyp torebek na all już się zaczyna
|
|
#1545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ups dopiero teraz doczytalam,ze tez jej poszukujesz ![]()
Edytowane przez ewelinkka20 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:37 |
|
|
|
|
#1546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
nie spodziewałam się, że o 9:20 zobaczę aż takie tłumy w Galerii Krakowskiej, nic dla siebie tam nie znalazłam
o wiele przyjemniej kupowało się w Gal Kazimierz
|
|
|
|
#1548 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masakra... kurczę załuję, że jednak do Bonarki od razu nie pojechałam.. Cytat:
Ja byłam w Krakowskiej ok 9.07. Myślałam, że będzie znikoma ilość ludzi tak do 10, zgarnę co mam zgarnąć, do kasy i dalej wchodzę, a tam jakaś masakra próbowałam znaleźć żólte szpilki w moim rozmiarze - zostały jedne 40. Sukienka - nie było. Spódniczka koralowa- nie było. Torebkę w końcu odpuściłam, bo dziwnych opinii się nasłuchałam i muszę to jeszcze przemyśleć :P szpilek czarnych asymetrycznych już w ogóle nie było. Poszłam pooglądać pasiaki, a tu podbiega do mnie jakaś laska, spojrzała się na mnie jakbym jej psa patelnią zabiła, zabrała 5 pasiaków (tych kolorowych) i uciekła!! Miała chyba z 6 różnych torebek, chyba z 8 par butów i - naprawdę nie przesadzając- z 15 wieszaków z różnymi ciuchami. Te torebki miała powieszone na sobie dosłownie wszędzie!!! generalnie w zarze mega tłum, mega nieprzyjemni ludzie, duże rozmiary i raczej pojedyncze sztuki. Wróciłam tam jeszcze ok 13 po parę rzeczy dla siostry, ale była tylko jedna bluzka z jej listy, a ludzi jeszcze więcej i już naprawdę ogromny bałagan. Wspólczuję sprzedawcom... Z zary - przed 10 - poszłam do bershki, a tam cisza, spokój, kolejek brak, nikt sobie nic nie wyrywa. To samo w stradim. I dopiero w tej części Inditexu (bsk, stradi) TROCHĘ zaspokoiłam zakupoholizm. Podsumowując kupiłam fajne zielone legginsowe spodnie, shirt w pomarańczowo-różowe paski wiązany na dole, chabrową spódniczkę, bluzkę/tunikę w panterkę, beżowe spodnie-trochę jak leggi- z guziczkami, spódniczkę beżową z brązowym paskiem (Kasia Tusk ma ją w ostatnim wpisie na blogu) i shirt fioletowy z wywijanymi rękawkami (mam wrażenie, że jest na wzór takiego podobnego zarowego, tylko ze ten jest z bawełny). Na zarę poczekam jeszcze ze 3 tyg
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
nie ogarniam co tu się dzieje
w każdym bądź razie sobie kupiłam 3 bluzki (m. in. tą z motylkami zawiodłam się bo chciałam koszulkę z czarnym paskiem na ramionach, ale były tylko S i L, a ja potrzebuję M ![]() w Bałtyckiej nie mają ich wcale... i tak jak ktoś pisał niby towaru dużo, a szału nie ma... i oczywiście mam dla wisienki i canaduelle asymetryczne szpilki ![]() zaraz jadę jeszcze raz, mam nadzieję upolować jeszcze jedne dla Gabi
|
|
|
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam jeszcze prośbę! Jak będzie jeszcze Lka ta z czarnym pasem na rękawie to weź miteż proszę ![]() nie mierzyłam co prawda ale kupiłam tą sukienkę z czarnym pasem M i jest za ciasna w rękawach i biuście więc Lka powinna być dobra.
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-06-24 o 15:51 |
|
|
|
|
#1551 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przelew mogę zrobić od ręki
Edytowane przez Ekscelencja Czas edycji: 2011-06-24 o 15:51 |
|
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jeszcze będzie to wezmę Cytat:
ok, zobaczę
|
||
|
|
|
#1553 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak będą asymetryczne czarne 37 to błagam weź mi
![]() ![]() :p rosi:![]() :prosi :![]() ![]() :pr osi:![]() ![]() ![]() ![]() :pro si:![]() ![]() : prosi:![]() :pros i:
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rano nie zanotowałam żadnych swetrów, ale byłam zakręcona z tymi wszystkimi rzeczami etc i ogarnąć się nie mogłam kompletnie w tej Zarze :P |
|
|
|
|
#1557 |
|
Rozeznanie
|
Czy, któraś z PRZEMYIŁYCH WIZAŻANEK WARSZAWIANEK
mogłby mi kupić ta torebeczke? 79złBo juz nie bede miala okazji być w Z do wtorku i boje sie, że się rozejdą ![]() DZIĘKUJE!!!!! aaalbo nr.2 99zł DZIĘKUJE!!!
Edytowane przez Rarrka90 Czas edycji: 2011-06-24 o 16:13 |
|
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chwilę po 10 byłam w scc a w zarze już było dużo ludzi, tak jak dziewczyny wspomniały nie było zbyt sympatycznie.
Z mojej listy nic nie kupiłam. Ale udało mi się dorwać brodkowego pasiaka i niebieski top (nie był przeceniony). Trochę jestem zawiedziona, liczyłam na fajne torebki, a nie było nic godnego uwagi ![]() Podczas dzisiejszych zakupów doszłam do wniosku, że nie nadaję się na wyprzedaże i wolę spokojniejszą atmosferę do zakupów
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam, zmeczona strasznie. moje zakupy to
-zielona kopertówka - brodkowa bluzka - panterkowa spódnica - czarna bluzka z zamkiem na plecach - camelowa skorzana kurtka z poduszkami pewnie spotkalam niejedna wiżazanke w SCC bo bylam na otwarcie Edytowane przez nombre Czas edycji: 2011-06-24 o 16:11 |
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
Z postów wywnioskowałam, że też Cię dziś spotkałam w SCC.
Mijałyśmy się k. Baty/CCC, jeśli to byłaś Ty
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

chyba Cię do niej zaprowadził
dziekuje za miłe słowa

zadzwonił do mnie rano mechanik, że mam odebrać dziś auto bo naprawił a jest ostatni dzień w pracy bo idzie na 2tyg urlop i musiałam zostawić u niego 620 zł czyli całą wyprzedażową pulę 
Bylam we wszystkich zarach w poznaniu. Nie kupilam niczego z listy...Dzialalam impulsywnie

Big Day - 7 czerwiec