|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Cytat:
pytanie tylko, czy im przeszkadza to, kto i ile sztuk bierze, czy patrzą na to, że towaru ubywa...w ferworze walki myślę że mogły/mogła się sprzedać jakaś jedna ostatnia sztuka w pierwszych kilka minut.
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
eh, wróciłam z Magnolii, Renomy i Pasażu... w sumie to nawet nie wiem co powiedzieć. ludzie zachowywali się dzisiaj, jakby wszystkie rzeczy w zarze rozdawali conajmniej za darmo
czułam się jak na targu u rumunów, jak dziesiąta pani podeptała mnie, uderzyła, popchnęła czy zrzuciła rzecz na ziemię i zaczęła ją kopać i etc. baby 40 lat a zachowywały się jakby je wypuścili z klatki jak weszłam tak wyszłam![]() o 12 w pasażu kolejka zaczynała się przy kasach i sznureczek widziałam w bershce na cały sklep ;o ludzie rzucali się dosłownie na wszystko XS i S brak, same L... liczę, że za dwa tygodnie, trzy spokojnie kupię to, co będę chciała w Warszawie ![]() jedyne, co upolowałam to torebkę z załącznika i jestem zadowolona. szpilek asymetrycznych NIET ![]() p.s. widziałam buciki Gabi z kokardką w Renomie /jedna para/ są takie |
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
. Dzisiaj jak wiele z Was wybrałam się na inditeksowe wyprzedaże i upolowałam parę zaplanowanych rzeczy. Niestety, po raz kolejny przekonałam się, że przeceny (nawet niewielkie) odbierają niektórym rozum i kulturę1) i 2) boskie zielone szpile, już dawno wypatrzone, ale czekałam na obniżkę - 89 ze 1693) sukienka (jedyny czysty egzemplarz który znalazłam - pozostałe miały mnóstwo plam ze szminki i podkładu ) - 129 ze 1694) żakiet, niestety nieprzeceniony, ale nie mogłam się oprzeć - 1995) żakiet, co prawda nie zarowy ale z bershki - 139 ze 189
|
|
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1595 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny już pisały, że w Krakowskiej tłumy
Ale kupiłam różową tulipanową sukienkę Chciałam kupić jeszcze białą taką jak ta różowa, ale w Bonarce była ubrudzona i nie wzięłam, a moja mama teraz mówi, że trza było brać, by się uprało Chciałam jeszcze asymetryczne szpilki, te co ma Gabi, patrzę, jest 37, patrzę na drugi - 36 Nawet nie wiem po ile były, bo nie miały metki Innych nie widziałam nigdzie na półkach, ale widziałam kilka dziewczyn z nimi Brakuje mi tylko brodkowego pasiak do szczęścia ![]() Cytat:
I tak samo strasznie mi się chciało śmiać jak te kobitki ustawiały się centralnie przy samym wejściu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kazał mi sobie wybrac pierścionek, przyjechał pewnego ustalonego dnia z rodzicami i się oświadczył Dwa lata po ślubie a ja nadal odczuwam smutek z tego powodu Cytat:
Cytat:
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy nie ma tutaj żadnej osoby, która pomogłaby mi w zakupie tulipanowej sukienki w rozmiarze XS? Niestety, ale nie mam obecnie dostępu do Zary
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Ludzie to nic nie szanują...jak nie wybrudzone to dziurawe albo poprute ![]() Nie było xs z innego koloru? Edytowane przez praline Czas edycji: 2011-06-24 o 17:41 |
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaraz porobię zdjęcia i wrzucę
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam po 10 w SCC z Zarze i szłam tam, gdzie nie było tłumu, więc nie zauważyłam nawet tego chamstwa i prostactwa "ryczących czterdziestek". Może przez to, że moim celem była sukienka z działu trf która nie cieszy się takim powodzeniem jak np różowa tulipanowa i paseczkowa, więc spokojnie szukałam swojej wymarzonej aż w końcu znalazłam. Było sporo ludzi, przez co nie mogłam się skupic na oglądaniu więc przymierzyłam moją wymarzoną kieckę i popędziłam do kasy, bo czułam się między tymi ludźmi jak w dżungli. Faktycznie nie rozumiem tego wielkiego entuzjazmu tych ludzi, w końcu to była wyprzedaż oparta na niewielkiej obniżce... |
|
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
|
#1601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż myślę, że oni nie do końca sobie zdają z tego sprawę .. myślę, że taka specyficzna sytuacja jest w naszym kraju - "allegro"
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam w Galerii Mokotów koło 13,raczej dużo ludzi,ale bez szaleństw. Mnóstwo rzeczy na podłodze i pobrudzone,poszarpane... Z paseczkowych sukienek widziałam same M,sukienki te trzykolorowe były,XS i S,sporo bluzek,brodkowy pasiak M,na torebki nie patrzyłam. Duży wybór żółtych i granatowych szpilek. Ja wzięłam jednego pasiaka i spódniczke zieloną(przeceniona o szalone 20 zł,ale już się czaję na nią od 3 miesięcy,więc wzięłam
. W stradivariusie też spokojnie było,nawet bez kolejek,ale nic mi w oko nie wpadło.
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się zapytać czy S np. z paseczkowej tulipanowej jest bardzo duża w porównaniu do XS?
Kiedyś mierzyłam XS z kremowej i mi odstawała ![]() Dziewczyny- pomożecie w zakupie XS?
Edytowane przez praline Czas edycji: 2011-06-24 o 17:54 |
|
|
|
#1604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety ich dziś w ogóle nie widziałam
|
|
#1605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam jej na żywo, więc nie wiem jak "mocne" są te ramiona ![]() są bardzo usztywniane?
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Moja granatowa wisi w szafie więc za bardzo się nie rozglądałam za nimi ale buszując żadne mi nie wpadły w oko, jakby ich nie było. Ja swoją kupowałam na Targówku polecam dużo spokojniej i więcej towaru dzięki temu.
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, dokladnia taką. Zrobie zdjecie w weekend, dzisiaj juz nie mam siły. Chyba sie starzeje, męcza mnie szaleńcze tłumy i walko o każdy ciuch |
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że robię się nudna i upierdliwa
|
||
|
|
|
#1611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pasiaka to ja nie wiem czy znajdziesz już długo, długo go nie widziałam.
|
|
|
|
|
#1612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że sporo osób mnie poznalo w silesi
tez stojac w kolejce do wejscia oglądałam sie i myślałam która z was to forumowiczka mogłysmy miec jakies znaki rozpoznawcze i razem szukac i polowac a w razie czego bic sie i rozpychac z tym allegro to jest jakas porażka.......widzialam dziewczyne która kupowała chyba z 8 torebek, wiec watpie żeby dla siebie ![]() a co do czerwonych torebek które wszystkie szukały w silesi wogóle nie widzialam tylko zielone były |
|
|
|
#1614 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupocholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!
Jestem zawiedziona polskimi wyprzedażami! Byłam niedługo po otwarciu ludzi pełno, dużo ciuchów porozwalane, xs i s najmniej chyba ze wszystkich rozmiarów!!
Chyba się wybiorę do rodziny do Niemiec hehehe ![]() Upolowałam tylko t -shirt na trf, sukieneczke na dziecięcym (zmieściłam się jeszcze Za to jeszcze przed moim wybraniem się do Zary (a poszłam jakąś godzinę? po otwarciu ) zastałam w drzwiach chłopaka, który przyniósł mi zarową torebkę![]() W jednej z spędziłam jakieś 1,5 godziny tak na oko - może i dluzej ale głównie to wyszukiwałam Zaromaniaczek haha i faktycznie parę dziewczyn było ubranych w przerózne ciuszki z Z jedna dziewczyna miała brodkowy pasiak, białe rurki, skórzane czarne platformy i krótką białą marynarkę z Zary - wyglądała zabójczo!!!! może to któraś z Was?
|
|
#1615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Była by możliwość kupienia mi ich rozmiar 37??????
|
|
|
#1616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tam przynajmniej nie ma takich harpii jak na all ![]() A to na pewno nie ja, mam włosy blond do ramion, ale dzis miałam związane
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektorzy wydaja mnostwo kasy ale totalnie nie potrafia tego zestawic albo nawet wybrac czegos ladnego. Jak dzisiaj moja mama do mnie zadzwonila i powiedziala ze kupila mojemu bratu kilka koszul a on ją wyzwal ze po co mu znowu koszule to chcialam ja zabic ja juz bym wiedziala co kupic zamiast tych koszul. I chyba mu je zabiore i zwroce hehe Przede mna stala jakas Pani i opowiadala ze jej kolezanka z pracy biegla juz na otwarcie bo jest zaroholiczka
|
|
#1618 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
A ja żałuję, że ją kupiłam
Miałam ją na sobie jeden jedyny raz od prawie 3 miesięcy
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
do Krakowskiej przybylam 9:30 (korki) a tu tyle osob, od razu lece po pasiaka tulipanowego a tu nic nie ma, ale kobitki w rekach trzymaly. Potem do Kazimierz ale nic ciekawego, wrocilam do Krakowskiej kupilam jedynie tshirt, stoje do przymierzalni a tu lezy pasiakowa tulipanowa S (moj rozmiar) przymierzam dobrze lezy, juz chcialam kupic ale (ze bylam z siostra - moim glosem rozsadku) nie kupilam blisko 300 zeta to jednak za duzo nawet po przecenie!! Az taka maniaczka nie jestem, jesli ma byc moja i jest mi "pisana" to kupie w II turze!!! Ogolnie ciuchow pelno, ale nie ma jakos w czym wybierac, a niestety Kasia Tusk nie jestem i nie umiem kupic cos fajnego za "psie" pieniadze. P.S. Blair to bylam ja
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

pytanie tylko, czy im przeszkadza to, kto i ile sztuk bierze, czy patrzą na to, że towaru ubywa...

czułam się jak na targu u rumunów, jak dziesiąta pani podeptała mnie, uderzyła, popchnęła czy zrzuciła rzecz na ziemię i zaczęła ją kopać i etc. baby 40 lat a zachowywały się jakby je wypuścili z klatki
jak weszłam tak wyszłam

Nawet nie wiem po ile były, bo nie miały metki
Innych nie widziałam nigdzie na półkach, ale widziałam kilka dziewczyn z nimi
Dziewczyny proszę was gdyby któraś widziała czarne asymetryczne rozmiar 37 to proszę kupcie mi je 

Big Day - 7 czerwiec