Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 19:56   #1651
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Etorfina Pokaż wiadomość
Widziałam dziś M po południu w BONARCE w Krk

a będziesz tam może jeszcze?
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:57   #1652
Cellly
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Gratuluję zakupów Szkoda, że nie wspomniałam o pasiaku wcześniej

Nie posiadam czegoś takiego jak konto na all

Wstawiam zdjęcia zakupów, kupiłam jeszcze błękitną bawełnianą koszulę w Mango I już się zastanawiam co kupię w drugiej turze

Paryżanko, wklejam też zdjęcie w kwiatkowej sukience, pierwszy raz ją widziałam na żywo i przymierzałam i już sama nie wiem która fajniejsza
Aaaaaaaaaa nie pokazujcie mi tulipanowej Tak chciałam ją kupić!

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Kochana, dziękuję Ale trzeba było podejść Ja nie kojarzę Wizażanek, chyba, że te co mają bloga,, albo wrzucają swoje zdjęcia w ciuchach z Z. i nie ucinaja głowy (ale takich jest mało).

A ja tam lubię jak mój bart chodzi w koszulach, ale takich a'la sportowa elegancja

Taaaa.... na pewno dla zespołu. A te torby, to żeby każdą rzecz zapakować zanim włoży do koperty i wyśle kupującemu z allegro.

To czemu nie podeszłaś?
Nie wiedziałam co mam powiedzieć... Jeszcze sta.łaś już prawie przy kasie i wszyscy by słyszeli: "Cześć Blair To ja wizażanka Cellly "

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Celly no jasne, że widziałam kto by takiej laski nie zauważył wrzuć zakupy, będę wiedzieć na pocieszenie, że jednak jakieś xs dla nas były , a sukienkę tulipanową upolowałaś?
nie upolowałam tulipanka W zarze kupiłam tylko 1 sukienkę czerwoną i 2 torebki. Poczekam na większe obniżki.
Stary 2011-06-24, 19:59   #1653
Nina Boo
Raczkowanie

Kobietki czy któraś z Was mogła by kupic dla mnie tę koszulę ? Bardzo mi na niej zależy ,niestety w mojej osadzie nie ma zary i musiała bym jechac do większego miasta
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...T+WITH+POCKETS
Nina Boo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:59   #1654
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
jak podeszlam pod wejscie do zary to o malo co a nie zemdlalam. a jak zobaczylam ten dziki tlum pchajacy sie do ledwo otwartego sklepu, to stwierdzialam, ze mam to w nie bede sie ponizac jak niektore idiotki!! weszlam sobie na spokojnie, spacerowym krokiem przeszlam przez sklep i coo.......... i upolowalam niebieskie asymetryczne butki i piptołki z kokardką oraz gabiową bluzeczke rozowa z falbanką poszlam w sumie raz do przymierzalni, bo chcialam kupic sukienke, ktorej juz daaaaaaaawno nie widzialam , do kasy w sumie tez chwile stalam. ale za to w gliwicach............. PEŁNA KULTURKA!!! porządek, mało ludzi, lepszy wybor basica, bylam bardzo zaskoczona. tam dokupilam bluzeczke, torebke, kosmetyczko-kopertowke

hahahahaha, cwaniara!! niezle to wykombinowalas

ja akurat nie zwracalam na nie uwagi, bo szlam tam gdzie akurat nie bylo ludzi

moje łupki wyprzedazowe

paryzanko - nic z twoich rzeczy nie bylo , ani sukienki, ani marynarki ani chusty w gliwicach. kopertowek brak, ale przy kasie widzialam jak dziewczyna placila za zieloną

iwi - sukienki brak
emely - sukienke widzialam tylkow gliwicach ale xl, czarnych bylo kilka sztuk
canaduelle - czarnych brak, zolte byly tylko w gliwicach, ale jakas babka mi je sprzatnela sprzed nosa
estee -szpile mam , balerinki pelna rozmiarowka, ale oczywiscie 38 nie bylo , sukienki zoltej brak, fioletowe i biale byly ale od roz. m

jutro krakow :d, mam nadzieje, ze cos tam jeszcze dokupie, ale az tak mi juz chyba nie zalezy

aaaaaaaaa i w silesii byly brodkowe pasiaki chabrowe i UWAGA!!! zielone piękny kolorek
zielono czarne pasiaki były?? jej ale bym chciała go zakupic......
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:00   #1655
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Ja jak weszłam do manu widziałam tylko Gabi - przecudnie wyglądałaś
serio?? czemu nie podeszłaś jejku dziękuję
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ale mam asymetryczne szpilki dla Gabi
normalnie czuje się jak allegrowa handlara w sumie dziś kupiłam ich 3 pary dla Was
buty dla mojej przyjaciółki, jest ci dozgonnie wdzięczna
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
ale w przelocie gdzieś mi Gabi chyba mignęła ;0 w paseczkowej Zarowej sukience ? Prawda Gabi że to byłas Ty ?
no ja ja ...czemu żadna do mnie nie zagadała

ogólnie to porażka w Ł. tak jak przypuszczałam.....zero różowych tulipanowych, asymetrycznych szpilek zero, tych niskich żółtych i granatowych zero....masakra

mam tylko zielone buty z trf dla canaduelle o ile dobrze pmiętam
kupiłam co następuje
czerwone szpile venezii

ogólnie to zaje***** akcja z tymi smsami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czerw.jpg (23,1 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zolte.jpg (26,8 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka.jpg (96,4 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnica.jpg (37,3 KB, 149 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (150,5 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienkaa.jpg (70,1 KB, 119 załadowań)
Stary 2011-06-24, 20:01   #1656
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Budgetkoaaaaa!!!! kochana powiedz, że nie było xs zielonego ! Wiesz jak ja kocham tego brodziaka i i ile było zachodu żeby go znaleźć.Jak zobaczysz jeszcze kiedyś gdzieś zielonego xs to kup mi błagam w ciemno, przelew zrobię w sekundę
Budgetko kochana ja XS brodkowego zielonego pasiaka też w ciemno biorę, jak go gdzieś zobaczysz jeszcze to pamietaj o mnie
Stary 2011-06-24, 20:01   #1657
paradiso
Zadomowienie

Ja właśnie wróciłam z Arkadii,totalna masakra,ubrania na ziemi,kolejki nieziemskie,TRAGEDIA. Nic nie kupiłam i jak weszlam to miałam ochotę jak najszybciej wyjść. Ale dużo marynarek było jakby któraś szukała

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:05   #1658
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

A widzialyscie w Krk bezowe kopertowki te z fredzlowym pomponem??

Ja widzialam Blair przy kasie, rozgladalam sie za innymi Wizazankami, ale nie poznalabym tyle ludzi bylo.
A tak sie zlozylo ze obie z Blair wychodzilysmy juz z Z. i spontanicznie podeszlam i sie przedstawilam

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:05   #1659
mon9
Zakorzenienie

widział ktoś gdzieś brodkowego pasiaka zielono-czarnego? xs...?
Stary 2011-06-24, 20:06   #1660
Manehajera
Zakorzenienie

boże Gabi nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci tej spódniczki z zipem, nigdzie nie mogę jej dorwać
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:09   #1661
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
tzn ja kupiłam w Radomiu z samego rana
kupiłam: szpilki czarne, kuferek, torebke dla Gabi i zegarek w stradim

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
moim zdaniem powinni wprowadzić ograniczenie co do ilości kupowanych rzeczy z tego samego modelu ...
Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
boże Gabi nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci tej spódniczki z zipem, nigdzie nie mogę jej dorwać
wisiała jedna jedyna S i L....
kurde dziewczyny kupiłam którejś zielone buty z trf za 89 proszę się odezwac która to bo przepraszam ale pomieszałam w tych smsach coś....przepraszam że nie pamiętam nicku...
Stary 2011-06-24, 20:10   #1662
nombre
Zadomowienie

w SCC pasiaków było rano duzo, o 14 jak wychodziłam zostala jedna l z zielonych i m z niebieskiego
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:11   #1663
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
w sumie dziś kupiłam ich 3 pary dla Was

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

mam tylko zielone buty z trf dla canaduelle o ile dobrze pmiętam

zielone buty dla mnie

a smsy były super pomysłem przynajmniej coś więcej udało się upolować
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:11   #1664
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Budgetko o majjjj gaaad pamiętaj o mnie jakbyś kiedyś widziała, nawet S to zmniejszę sobie. Jejciu, owocnych zakupów w Krakowie kochana .

malwinka to możesz też wystawić na szafie, a wiesz w kwiatkowej wyglądasz miodzio

Celly szczęściaro, szybko będziesz nosić i pierścionek i obrączkę
Dzięki, ale ze mną zostaje różowa, a ta w kwiatki leci do Paryżanki Może kiedyś jeszcze kupię w kwiatki, może się jeszcze uchowa gdzies w II turze

Cytat:
Kochana, dziękuję Ale trzeba było podejść Ja nie kojarzę Wizażanek, chyba, że te co mają bloga,, albo wrzucają swoje zdjęcia w ciuchach z Z. i nie ucinaja głowy (ale takich jest mało).
A, bo ja wstydliwa jestem ale przed otwarciem stałam zaraz koło Ciebie, nawet miałam zagadać, ale moja wrodzona nieśmiałość zwyciężyła

Gabi, patrzyłam za Twoją bluzką ze studio, ale nie było

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:12   #1665
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
Czy, któraś z PRZEMYIŁYCH WIZAŻANEK WARSZAWIANEK
mogłby mi kupić ta torebeczke? 79zł
Bo juz nie bede miala okazji być w Z do wtorku i boje sie, że się rozejdą

DZIĘKUJE!!!!!

aaalbo nr.2 99zł

DZIĘKUJE!!!
Będę jutro w GM i chyba w Promenadzie, rozejrzę się za nimi jeśli chcesz A motylkową kupiłaś? W przymierzalni widziałam, że jedna motylkowa wisiała, ale nie widziałam kto ją oddawał..
Przy otwarciu Zary w Arkadii jedna dziewczyna robiła zdjęcie telefonem. Mówiła, że ktoś inaczej nie uwierzy
Kupiłam tylko czarną marynarkę- w sumie już dawno mi się podobała, no i znalazłam XS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...STYLE%2BBLAZER
Tak więc pozycja ,,czarna marynarka" na liście odhaczona.
Rozglądałam się za bluzkami, ale albo nie ma rozmiaru albo są za bardzo prześwitujące, czego strasznie nie lubię
W Stradivariusie kupiłam opaskę http://www.stradivarius.com/en/acces...n-bow-headband

Czy któraś z Was była ostatnio w Zarze w Promenadzie? Opłaca się jechać? Przyznam, że ja nigdy nawet w tym centrum nie byłam, jakoś nigdy mi po drodze nie było. Zastanawiam się, czy by jutro sobie wycieczki krajoznawczej nie zrobić i zwiedzić Zarę w której jeszcze mnie nie było No i może tam będzie więcej xs i sukienka, której szukam..
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:12   #1666
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Ogolnie Z. wygladala dzis jak ciucholand, duzo rzeczy lezalo na podlodze, jak zwykle szmaty, ludzie po nich deptali
Kolejki jak by co najmniej za darmo rozdawali, na szczescie nie widzialam zadnego chamskiego zachowania
Widzialam biale spodnie Gabi ale same XL

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:12   #1667
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

zielone buty dla mnie

a smsy były super pomysłem przynajmniej coś więcej udało się upolować
oki czyli wszystko gra - wyślij mi kochana na pw adres to ci jutro wyślę i napiszę ile wyniosło z przesyłką
Stary 2011-06-24, 20:12   #1668
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:

wisiała jedna jedyna S i L....
kurde dziewczyny kupiłam którejś zielone buty z trf za 89 proszę się odezwac która to bo przepraszam ale pomieszałam w tych smsach coś....przepraszam że nie pamiętam nicku...
ja już wysyłam

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:13
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:13   #1669
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, ale ze mną zostaje różowa, a ta w kwiatki leci do Paryżanki Może kiedyś jeszcze kupię w kwiatki, może się jeszcze uchowa gdzies w II turze

A, bo ja wstydliwa jestem ale przed otwarciem stałam zaraz koło Ciebie, nawet miałam zagadać, ale moja wrodzona nieśmiałość zwyciężyła

Gabi, patrzyłam za Twoją bluzką ze studio, ale nie było
dziękuję, może nawet lepiej bo ja już spłukana jestem, czekam aż zapuka do mych drzwi komornik
Stary 2011-06-24, 20:14   #1670
Spaza
Zakorzenienie

ja się momentami gubiłam w tych smsach
Stary 2011-06-24, 20:15   #1671
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że w ten weekend Złośliwość rzeczy martwych:/

Bo w Bonarce dziś rzeczywiście był spokój

W ogóle w krakowskiej stała przede mną młoda dziewczyna, która kupiła chyba 3 torebki, 4 pary butów i mnóstwo ciuchów - w sumie zapłaciła 2,5tys złotych!!! A nie obrażając jej, nie wyglądała na taką, którą byłoby stać na wydanie takiej ilości kasy na tyle ciuchów.

Za to w Bonarce chłopak kupował 22 koszulki (Pani liczyła) i chciał fakturę. Pewnie kupował na allegro... I tam narzuci swoją marżę :/
Jak czytam takie teksty to śmiać mi się chce, ocenianie ludzi po jakiś chorych pozorach.
Przed Tobą stała moja koleżanka(a ja jakieś 2-3 osoby za Tobą - poznałam Cię po zd na blogu), no tak była ubrana w jeansy i podkoszulek także nie wystoiła się w ciuchy Zary jak większość lansiar jak to określa mój Tż i poszła na wyprzedaże:cojest :

W Krakowskiej wg. mnie najwięcej asortymentu ale i tak w sumie niewiele ciekawych rzeczy znalazłam dla siebie, czekam na 2 turę

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:16   #1672
mon9
Zakorzenienie

u mnie były te ze studio z falbaną ale tylko M-ki 3szt przecenione na 149zł
Stary 2011-06-24, 20:19   #1673
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Jak czytam takie teksty to śmiać mi się chce, ocenianie ludzi po jakiś chorych pozorach.
Przed Tobą stała moja koleżanka(a ja jakieś 2-3 osoby za Tobą - poznałam Cię po zd na blogu), no tak była ubrana w jeansy i podkoszulek także nie wystoiła się w ciuchy Zary jak większość lansiar jak to określa mój Tż i poszła na wyprzedaże:cojest :

W Krakowskiej wg. mnie najwięcej asortymentu ale i tak w sumie niewiele ciekawych rzeczy znalazłam dla siebie, czekam na 2 turę
wow to ja się wystroiłam cała w zarę a wiecie że wracałam się ze 3 km do domu bo założyłam najpierw tę jedwabną sukienkę kupioną na all i szok!!! przecież mogę pikać i dyla do domu przebierać się

i jeszcze się chciałam wyżalic, bo popsuł mi się zamek w tej paseczkowej sukience tulipanowej ledwo ją zdjęłam bo się tak zacięła w połowie że ani górą ani dołem nie mogłam zdjąc i lipa...co teraz?

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:21
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:20   #1674
Olunia1989
Zadomowienie

Gabi masz ode mnie maila

czy jednak w Krakowie ktoś spotkał dzisiaj Brodkowe pasiaki??

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:21   #1675
Spaza
Zakorzenienie

a ja byłam dziś świadkiem dziwnej sytuacji... trzymałam w ręce asymetryczne szpilki, obok mnie stały dwie dziewczyny i jedna dziwnie na mnie spojrzała i powiedziała do drugiej "zadzwoń na magazyn i powiedz, że zamszowe szpilki i jakieś tam płaszcze nie są na sprzedaż, niech schowają do magazynu" czy coś w tym stylu...nie wiem czy to może były jakieś pracownice zary po pracy czy co, czy dorabiam teorię, ale jakoś tak dziwnie to zabrzmiało
Stary 2011-06-24, 20:21   #1676
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam co mam powiedzieć... Jeszcze sta.łaś już prawie przy kasie i wszyscy by słyszeli: "Cześć Blair To ja wizażanka Cellly "
No to rzeczywiście by było zabawnie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Ja widzialam Blair przy kasie, rozgladalam sie za innymi Wizazankami, ale nie poznalabym tyle ludzi bylo.
A tak sie zlozylo ze obie z Blair wychodzilysmy juz z Z. i spontanicznie podeszlam i sie przedstawilam
I bardzo dobrze zrobiłaś

Cytat:
Mnie się wstydziłaś? Oj no co Ty

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:22   #1677
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

wow to ja się wystroiłam cała w zarę a wiecie że wracałam się ze 3 km do domu bo założyłam najpierw tę jedwabną sukienkę kupioną na all i szok!!! przecież mogę pikać i dyla do domu przebierać się
Gabi nie miałam nic złego na myśli tak pisząc, wkurza mnie po prostu na maxa takie ocenianie ludzi (cholera mnie bierze jak czytam takie teksty).
Też byłam się lansować w sukience i torebce z Zary:P:P

A i widziałam też naszą wizażankę z Krakowa, która niedawno rodziła i wygląda ślicznie (macierzyństwo służy

Edytowane przez justysia171
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:23
justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:24   #1678
shadow_cat
Raczkowanie

Gabi, gratuluję zipowej spódnicy
Przeglądam stronę Promenady i wychodzi na to, że nie ma tam Zary Zawsze byłam przekonana, że jest.
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:24   #1679
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Gabi nie miałam nic złego na myśli tak pisząc, wkurza mnie po prostu na maxa takie ocenianie ludzi (cholera mnie bierze jak czytam takie teksty).
Też byłam się lansować w sukience i torebce z Zary:P:P
masz całkowicie rację - ja też nikogo po wyglądzie nie oceniam, bo można się bardzo przejechać tylko że ja lubię się ładnie ubrać na zakup raz na jakiś czas
Stary 2011-06-24, 20:24   #1680
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
w SCC pasiaków było rano duzo, o 14 jak wychodziłam zostala jedna l z zielonych i m z niebieskiego
nombre pocieszyłaś mnie bo odkąd Budgetka o nim napisała to mam gulę w żołądku.Zresztą Budgetka mi mówiła, że widziała kiedyś zielonego w SCC a ja w Krakowie nigdy buuu

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
A widzialyscie w Krk bezowe kopertowki te z fredzlowym pomponem??
Pani_Pusia ja nie widziałam, a rozglądałam się.
Cytat:

[/COLOR][/FONT]
Gabi potwierdzam super się z Paryzanką smsowało Tobie też się jeden dostał, szkoda tylko że bez czerwonej torebki.

Celly ja też tulipanową chciałam, ale może pojawi się jakiś fajny kolor.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości