Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 18:43   #1621
naiat
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Byłam w Złotych i Arkadii.
Masakra. Dorosłe kobiety depczące po ciuchach i rzucające się na wieszaki.
Nie kupiłam nic.
Polowałam głównie na torebkę dla siebie i Gabi. Gabi, przykro mi, ale nie było czerwonej kopertówki.
Później trochę szukałam ciuchów dla siebie, ale rozmiarów nie było, a jak kobieta wyrwała mi z ręki wieszak z "jedwabną" sukienką w kwiaty to się tak zdenerwowałam że wyszłam.
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:44   #1622
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
chodzi o tę :

daj znać czy uda Ci się jutro po nią podjechać

były u Was może te jedwabne sukienki Gabi?
tych bluzek bylo pelno w Krakowie

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:47   #1623
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam załamkę w Silesii było tyle chamskich bab, że to historia
rzucają się na te łachy, depczą po mnie, wielkie elegantki proszę ja Was
chciałam wziąźć dla praline tą paseczkową tulipanową ale jak mi ją baba wyrwała to myślałam, że zabiję!

poza tym rzadnych marynarek, no nic kompletnie!

kupiłam tylko płaszczyk ale w sumie najbardziej na nim mi zależało i bluzkę z bocznym zipem kremową, z kieszonką na piersi

także nadal liczę na Was dziewczyny jeśli chodzi o zipową spódnicę (XS) i bluzkę (S), ja też w razie czego mogę pomóc w czymś

i powiem Wam coś - po dzisiejszym wypadzie stwierdzam, że wolę po stokroć zakupy poza wyprzedażą nawet jak cichy są droższe...
a nowa kolekcja bardzo na TAK
jak podeszlam pod wejscie do zary to o malo co a nie zemdlalam. a jak zobaczylam ten dziki tlum pchajacy sie do ledwo otwartego sklepu, to stwierdzialam, ze mam to w nie bede sie ponizac jak niektore idiotki!! weszlam sobie na spokojnie, spacerowym krokiem przeszlam przez sklep i coo.......... i upolowalam niebieskie asymetryczne butki i piptołki z kokardką oraz gabiową bluzeczke rozowa z falbanką poszlam w sumie raz do przymierzalni, bo chcialam kupic sukienke, ktorej juz daaaaaaaawno nie widzialam , do kasy w sumie tez chwile stalam. ale za to w gliwicach............. PEŁNA KULTURKA!!! porządek, mało ludzi, lepszy wybor basica, bylam bardzo zaskoczona. tam dokupilam bluzeczke, torebke, kosmetyczko-kopertowke

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Mi się też udało być koło 9, pewnie się gdzieś minęłyśmy w sklepie

Zakupy mimo braku listy udane - kopertówka, sukienka i bluzka

Metoda postępowania - pojechałam bez torebki z całym dobytkiem upchniętym w torbie od laptopa. Kupiłam kopertówkę i do niej przełożyłam podstawowe rzeczy, to torby od lapka włożyłam resztę zakupów, wyglądałam elegancko i nikt by się nie domyslił co robiłam przed spotkaniem

Teraz herbata z cytryną, rutinoscorbin i do łóżka
hahahahaha, cwaniara!! niezle to wykombinowalas

Cytat:
Napisane przez patihipi Pokaż wiadomość
Ja byłam w Silesi........punkt 10 tłum ludzi w szoku bylam
tłumy do przebieralni i do kasy........zamieszanie na maxa...
sukienka niewyprzedazowa tulipanowa niby chabrowa okazała sie tak jak pisałyscie fioletowa bardziej i zrezygnowałam z niej
za to chcialam pasiakowa ale tak sie rzucili na nią że zanim zobaczylam gdzie wisżą była S z rozwalonym zamkiem wiec wybrałam pare rzeczy do przymierzalni i z powrotem na sklep, bylam sama a tylko 4 rzeczy do mierzenia to malo a tu niespodzianka pan z obsługi odwiesil pasiaka XS i od razu zabrałam Wiec moje łupy:
sukienka tulipanowa pasiak 279zł
sukienka kobaltowo biała 129zł
tunika w paski taka na lato TRF 29zł
spódniczka biała 129zł
No i tyle......bluzki żadnej sensownej w moim rozmiarze nie widziałam,
wogóle dziwnie było w Silesi, jakies paniusie chamskie, co to one nie są wole spokojniejsze zakupy.............
ja akurat nie zwracalam na nie uwagi, bo szlam tam gdzie akurat nie bylo ludzi

moje łupki wyprzedazowe

paryzanko - nic z twoich rzeczy nie bylo , ani sukienki, ani marynarki ani chusty w gliwicach. kopertowek brak, ale przy kasie widzialam jak dziewczyna placila za zieloną

iwi - sukienki brak
emely - sukienke widzialam tylkow gliwicach ale xl, czarnych bylo kilka sztuk
canaduelle - czarnych brak, zolte byly tylko w gliwicach, ale jakas babka mi je sprzatnela sprzed nosa
estee -szpile mam , balerinki pelna rozmiarowka, ale oczywiscie 38 nie bylo , sukienki zoltej brak, fioletowe i biale byly ale od roz. m

jutro krakow :d, mam nadzieje, ze cos tam jeszcze dokupie, ale az tak mi juz chyba nie zalezy

aaaaaaaaa i w silesii byly brodkowe pasiaki chabrowe i UWAGA!!! zielone piękny kolorek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2228001009_2_1_2.jpg (23,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2286001098_2_1_2.jpg (20,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3666059500_1_1_3.jpg (15,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2344124622_1_1_2.jpg (49,3 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0246030500_1_1_3.jpg (9,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0246009800_1_1_2.jpg (21,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4384004040_1_1_3.jpg (12,4 KB, 15 załadowań)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:50   #1624
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
a tak mi się podoba
nie widziałam jej na żywo, więc nie wiem jak "mocne" są te ramiona
są bardzo usztywniane?
nie pamiętam, bo mierzyłam ją miesiąc jak nie lepiej temu, ale najbardziej "podobała" mi się w niej moja siostra, która ma 164 cm ja mam 177/8 a wyglądałam conajmniej dziwnie, chociaż jakby nie patrzył sama w sobie mam dość szerokie ramiona, więc może dlatego wyglądałam tak, a nie inaczej

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:51   #1625
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że w ten weekend Złośliwość rzeczy martwych:/

Bo w Bonarce dziś rzeczywiście był spokój

W ogóle w krakowskiej stała przede mną młoda dziewczyna, która kupiła chyba 3 torebki, 4 pary butów i mnóstwo ciuchów - w sumie zapłaciła 2,5tys złotych!!! A nie obrażając jej, nie wyglądała na taką, którą byłoby stać na wydanie takiej ilości kasy na tyle ciuchów.

Za to w Bonarce chłopak kupował 22 koszulki (Pani liczyła) i chciał fakturę. Pewnie kupował na allegro... I tam narzuci swoją marżę :/
Przede mną w galerii stała pani z panem i kupowali hurtowo sukienki i głośno gadali, że to niby dla jakiegoś zespołu tanecznego Myslałam, że szału dostanę - każdą zazyczyli sobie zapakować w oddzielną papierową torebkę, a mieli z 30
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:52   #1626
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
A ja żałuję, że ją kupiłam Miałam ją na sobie jeden jedyny raz od prawie 3 miesięcy
malwina to wystaw ją na pewno się sprzeda.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:53   #1627
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Ja chyba jestem ogólnie zadowolona... moim must have wyprzedażowym były jedynie różowe sandałki i w końcu w 3 zarze udało mi się je upolować, oprócz nich pomarańczowe baletki i kopertówkę pomaranczowo-beżową najbardziej chyba córkę obkupiłam widziałam Gabi w manu w paseczkowej sukience, kompleksów się można nabawić ogólnie przeceny malutkie, asymetryczne jedne żółte widziałam w porcie, poza tym nic.. dużo nudowych butów z nitami ale wydają mi się niewygodne, więc jednak nie wziełam spodni malutko interesujących bluzek XS tymbardziej..
Ja jak weszłam do manu widziałam tylko Gabi - przecudnie wyglądałaś
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:57   #1628
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Witam,
do Krakowskiej przybylam 9:30 (korki) a tu tyle osob, od razu lece po pasiaka tulipanowego a tu nic nie ma, ale kobitki w rekach trzymaly. Potem do Kazimierz ale nic ciekawego, wrocilam do Krakowskiej kupilam jedynie tshirt, stoje do przymierzalni a tu lezy pasiakowa tulipanowa S (moj rozmiar) przymierzam dobrze lezy, juz chcialam kupic ale (ze bylam z siostra - moim glosem rozsadku) nie kupilam blisko 300 zeta to jednak za duzo nawet po przecenie!! Az taka maniaczka nie jestem, jesli ma byc moja i jest mi "pisana" to kupie w II turze!!!
Pani_Pusia jejciu w sumie masz rację może ich jeszcze dołożą. Przez Paryżankę zachorowałam na kwiatkową.
Stary 2011-06-24, 18:59   #1629
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
chodzi o tę :

daj znać czy uda Ci się jutro po nią podjechać

były u Was może te jedwabne sukienki Gabi?
Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
To moze ta druga bedzie
A byly moze te ponizej?I czy one sa takie krótkie jak na zdjeciu?
w Krakowskiej byly

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Stary 2011-06-24, 19:02   #1630
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
jak podeszlam pod wejscie do zary to o malo co a nie zemdlalam. a jak zobaczylam ten dziki tlum pchajacy sie do ledwo otwartego sklepu, to stwierdzialam, ze mam to w nie bede sie ponizac jak niektore idiotki!! weszlam sobie na spokojnie, spacerowym krokiem przeszlam przez sklep i coo.......... i upolowalam niebieskie asymetryczne butki i piptołki z kokardką oraz gabiową bluzeczke rozowa z falbanką poszlam w sumie raz do przymierzalni, bo chcialam kupic sukienke, ktorej juz daaaaaaaawno nie widzialam , do kasy w sumie tez chwile stalam. ale za to w gliwicach............. PEŁNA KULTURKA!!! porządek, mało ludzi, lepszy wybor basica, bylam bardzo zaskoczona. tam dokupilam bluzeczke, torebke, kosmetyczko-kopertowke

moje łupki wyprzedazowe

paryzanko - nic z twoich rzeczy nie bylo , ani sukienki, ani marynarki ani chusty w gliwicach. kopertowek brak, ale przy kasie widzialam jak dziewczyna placila za zieloną

iwi - sukienki brak
canaduelle - czarnych brak, zolte byly tylko w gliwicach, ale jakas babka mi je sprzatnela sprzed nosa
estee -szpile mam , balerinki pelna rozmiarowka, ale oczywiscie 38 nie bylo , sukienki zoltej brak, fioletowe i biale byly ale od roz. m

jutro krakow :d, mam nadzieje, ze cos tam jeszcze dokupie, ale az tak mi juz chyba nie zalezy

aaaaaaaaa i w silesii byly brodkowe pasiaki chabrowe i UWAGA!!! zielone piękny kolorek
Gratuluję zakupów Szkoda, że nie wspomniałam o pasiaku wcześniej

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
malwina to wystaw ją na pewno się sprzeda.
Nie posiadam czegoś takiego jak konto na all

Wstawiam zdjęcia zakupów, kupiłam jeszcze błękitną bawełnianą koszulę w Mango I już się zastanawiam co kupię w drugiej turze

Paryżanko, wklejam też zdjęcie w kwiatkowej sukience, pierwszy raz ją widziałam na żywo i przymierzałam i już sama nie wiem która fajniejsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05605.jpg (158,1 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05586.jpg (96,2 KB, 207 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05587.jpg (98,0 KB, 189 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05589.jpg (76,9 KB, 169 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05590.jpg (70,1 KB, 190 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05603.jpg (71,4 KB, 115 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-06-24 o 19:04
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:02   #1631
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

Budgetkoaaaaa!!!! kochana powiedz, że nie było xs zielonego ! Wiesz jak ja kocham tego brodziaka i i ile było zachodu żeby go znaleźć.Jak zobaczysz jeszcze kiedyś gdzieś zielonego xs to kup mi błagam w ciemno, przelew zrobię w sekundę
Stary 2011-06-24, 19:05   #1632
Cellly
Zadomowienie

Ja wreszcie wróciam do domu Padam ze zmęczenia, bo w nocy nie mogłam spać przez ten nadmiar emocji

Dziękuję Wam za gratulacje Jestem bardzo szczęśliwa

Przegapiłam tyle stron postów, że nie wiem kiedy nadrobię. I kupiłam tyle rzeczy, że chyba powinnam mieć szlaban na wyjście z domu - wiele razy dziś zdradziłam Zarę

Widziałam Blair Niestety nikogo innego nie kojarzę, więc mimo zwracania uwagi nie dopatrzyłam się Wizażanek

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Wowwwww , a mieliscie jakas rocznice , czy tak sam z siebie? gratuluje
Ja to pewnie bede stara panna z kotem.
Nie mieliśmy rocznicy ani nic. Totalne zaskoczenie

[
Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
Skończyłam nadrabiać!!!

Czyżby LEP?

Jak pięknie Wstyd przyznać ale nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest

Tak A Ty też w tym temacie?

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
aaaaa gratulacje! koniecznie pochwal się pierścionkiem!

bedzie pamietna data- dzien przed wyprzedazami w Z.
Nie pochwalę się bo musiałam zanieść do zmniejszenia- tzn wymiany na mniejszy, ale czeka się na to 30(!!!!!!!) dni(( Mam nadzieję, że jakoś uda się szybciej

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Dobrze już trochę doszłam do siebie (oznaką tego jest to, że mam dalszy głód i chcę jeszcze )

Wrzucę narazie w załącznikach co wyszarpałam
Kupiłam jedną sukienkę, która na załączniku wygląda jak podomka na wykopki ale uwierzcie mi (wrzucę real fotkę) jest cudna

Aha i ponawiam pytanie czy były w ogóle gdzieś czarne szpilki asymetryczne ????

Chciałam jeszcze tą koszulkę ale stwierdziłam, że poczekam
U nas były w Krakowskiej czarne asymetryczne, ale nie zdążyłam dobiec. Jakaś dziewczyna hurtem wzięła wszystkie Czyżby jakaś wizażanka?

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
ja byłam w Arkadii o 10. rozmiary przebrane, poza tym jakoś nie mogłam sie tam odnaleźć Ale kupiłam bardzo fajna listonoszkę za 79zl http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BCLUTCH%2BBAG

wzielam czarną wersję- naprawde jestem super zadowolona, bardzo pojemna i wygodna
Też kupiłam tę torebkę, ale w wersji kremowej

Później wrzucę moje zakupy A teraz idę nadrabiać strony
Stary 2011-06-24, 19:11   #1633
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Budgetkoaaaaa!!!! kochana powiedz, że nie było xs zielonego ! Wiesz jak ja kocham tego brodziaka i i ile było zachodu żeby go znaleźć.Jak zobaczysz jeszcze kiedyś gdzieś zielonego xs to kup mi błagam w ciemno, przelew zrobię w sekundę

niestety wlasnie xs było
zielona xs, m, l
chabrowa s,m,l albo 2 razy m

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Ja wreszcie wróciam do domu Padam ze zmęczenia, bo w nocy nie mogłam spać przez ten nadmiar emocji

Dziękuję Wam za gratulacje Jestem bardzo szczęśliwa

Przegapiłam tyle stron postów, że nie wiem kiedy nadrobię. I kupiłam tyle rzeczy, że chyba powinnam mieć szlaban na wyjście z domu - wiele razy dziś zdradziłam Zarę

Widziałam Blair Niestety nikogo innego nie kojarzę, więc mimo zwracania uwagi nie dopatrzyłam się Wizażanek

Nie mieliśmy rocznicy ani nic. Totalne zaskoczenie

[

Tak A Ty też w tym temacie?

Nie pochwalę się bo musiałam zanieść do zmniejszenia- tzn wymiany na mniejszy, ale czeka się na to 30(!!!!!!!) dni(( Mam nadzieję, że jakoś uda się szybciej

U nas były w Krakowskiej czarne asymetryczne, ale nie zdążyłam dobiec. Jakaś dziewczyna hurtem wzięła wszystkie Czyżby jakaś wizażanka?

Też kupiłam tę torebkę, ale w wersji kremowej

Później wrzucę moje zakupy A teraz idę nadrabiać strony
chyba raczej allegrowiczka

i kochana GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Gratuluję zakupów Szkoda, że nie wspomniałam o pasiaku wcześniej

Nie posiadam czegoś takiego jak konto na all

Wstawiam zdjęcia zakupów, kupiłam jeszcze błękitną bawełnianą koszulę w Mango I już się zastanawiam co kupię w drugiej turze

Paryżanko, wklejam też zdjęcie w kwiatkowej sukience, pierwszy raz ją widziałam na żywo i przymierzałam i już sama nie wiem która fajniejsza
no szkoda , gdybys chociaz eska mi poslala
mnie podobasz sie bardziej w kwiatowej
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:11   #1634
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Z Twojej relacji wynika, że było ostro . Uff, bo miałam wybrać się do SCC. Dzisiaj mam wolne i pewnie jeszcze rok temu skakałabym z zadowolenia, że mogę jechać na pierwszy dzień wyprzedaży. Tymczasem (chyba się starzeję) stwierdziłam, że nie mam ochoty przebijać się przez tłum dzikich babonów (czyt. rozpychające się łokciami, wieszakami itp), zwłaszcza, że z moim 162 cm siłę przebicia mam niewielką . Chamstwa nie toleruję, choćbym pragnęła jakiejś sukienki, marynarki, czegokolwiek, to w życiu nie wciskałabym się pomiędzy ludzi, nie wspominając o trącaniu, wyrywaniu i innych tym podobnych sposobach. Zawsze czekam na swoją kolej, dlatego w pierwszych dnia wyprzedaży nie mam racji bytu .

W zasadzie na niczym mi nie zależało, więc spokojnie poczekam na drugą turę, może niższe ceny mnie zachęcą.
Ja mam tak samo, dlatego do zary jadę dopiero na początku lipca z rana by uniknąć tłumów-bo strasznie nie lubię przepychanek. Zobaczymy czy będzie coś ciekawego, nie mam jakiegoś parcia na cokolwiek, co będzie to będzie.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:11   #1635
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
niestety wlasnie xs było
zielona xs, m, l
chabrowa s,m,l albo 2 razy m
Aaaaa, Mki były Kasiu kochana, jakbyś kiedyś była i natknęła się na pasiaka to kup mi proszę Może być nawet S, jakby nie było M

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:14   #1636
Manehajera
Zakorzenienie

budgetko, dziewczyny piszą, że ta bluzka jest w G. Krakowskiej - mogłabyś mi ją kupić? bym miała bliżej po odbiór jej

rozm . S
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b1.jpg (15,9 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez Manehajera
Czas edycji: 2011-06-24 o 19:15
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:19   #1637
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
budgetko, dziewczyny piszą, że ta bluzka jest w G. Krakowskiej - mogłabyś mi ją kupić? bym miała bliżej po odbiór jej

rozm . S
chyba we wszystkich krakowskich Z. byly
Budgetko ja tez pasiaka brodkowego S!!!

Stary 2011-06-24, 19:22   #1638
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety wlasnie xs było
zielona xs, m, l
chabrowa s,m,l albo 2 razy m[COLOR="Silver"]
Budgetko o majjjj gaaad pamiętaj o mnie jakbyś kiedyś widziała, nawet S to zmniejszę sobie. Jejciu, owocnych zakupów w Krakowie kochana .

malwinka to możesz też wystawić na szafie, a wiesz w kwiatkowej wyglądasz miodzio

Celly szczęściaro, szybko będziesz nosić i pierścionek i obrączkę
Stary 2011-06-24, 19:25   #1639
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Ja przed otwarciem stałam koło Ciebie kochana, notabene wyglądasz na żywo jeszcze ładniej niż na zdjęciach, a w tym fiolecie to już w ogóle I tak samo strasznie mi się chciało śmiać jak te kobitki ustawiały się centralnie przy samym wejściu
Kochana, dziękuję Ale trzeba było podejść Ja nie kojarzę Wizażanek, chyba, że te co mają bloga,, albo wrzucają swoje zdjęcia w ciuchach z Z. i nie ucinaja głowy (ale takich jest mało).

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Niektorzy wydaja mnostwo kasy ale totalnie nie potrafia tego zestawic albo nawet wybrac czegos ladnego. Jak dzisiaj moja mama do mnie zadzwonila i powiedziala ze kupila mojemu bratu kilka koszul a on ją wyzwal ze po co mu znowu koszule to chcialam ja zabic ja juz bym wiedziala co kupic zamiast tych koszul. I chyba mu je zabiore i zwroce hehe Przede mna stala jakas Pani i opowiadala ze jej kolezanka z pracy biegla juz na otwarcie bo jest zaroholiczka
A ja tam lubię jak mój bart chodzi w koszulach, ale takich a'la sportowa elegancja

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Przede mną w galerii stała pani z panem i kupowali hurtowo sukienki i głośno gadali, że to niby dla jakiegoś zespołu tanecznego Myslałam, że szału dostanę - każdą zazyczyli sobie zapakować w oddzielną papierową torebkę, a mieli z 30
Taaaa.... na pewno dla zespołu. A te torby, to żeby każdą rzecz zapakować zanim włoży do koperty i wyśle kupującemu z allegro.

Cytat:
To czemu nie podeszłaś?

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:33   #1640
nombre
Zadomowienie

Cytat:

moje łupki wyprzedazowe

iwi - sukienki brak

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Kochana, dziękuję Ale trzeba było podejść Ja nie kojarzę Wizażanek, chyba, że te co mają bloga,, albo wrzucają swoje zdjęcia w ciuchach z Z. i nie ucinaja głowy (ale takich jest mało).

A ja tam lubię jak mój bart chodzi w koszulach, ale takich a'la sportowa elegancja

Taaaa.... na pewno dla zespołu. A te torby, to żeby każdą rzecz zapakować zanim włoży do koperty i wyśle kupującemu z allegro.

To czemu nie podeszłaś?
To byłam ja
ale mnie raczej "starsza" ekipa kojarzy. tzn . Asia, Małgosia, Agniesia

zastanawiałam sie ktora z Was to wizazanka, nawet zapytalam dwie dziewczyny ubrane po wizazowemu czy przypadkiem nie od nas
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:33   #1641
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
ja chcę tę spódniczkę

jest ona w ogóle jeszcze do dostania?
W Krakowie jej nie widziałam...;/

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
masakra...
kurczę załuję, że jednak do Bonarki od razu nie pojechałam..

Ja byłam w Krakowskiej ok 9.07. Myślałam, że będzie znikoma ilość ludzi tak do 10, zgarnę co mam zgarnąć, do kasy i dalej wchodzę, a tam jakaś masakra
próbowałam znaleźć żólte szpilki w moim rozmiarze - zostały jedne 40. Sukienka - nie było. Spódniczka koralowa- nie było. Torebkę w końcu odpuściłam, bo dziwnych opinii się nasłuchałam i muszę to jeszcze przemyśleć :P szpilek czarnych asymetrycznych już w ogóle nie było.
Poszłam pooglądać pasiaki, a tu podbiega do mnie jakaś laska, spojrzała się na mnie jakbym jej psa patelnią zabiła, zabrała 5 pasiaków (tych kolorowych) i uciekła!! Miała chyba z 6 różnych torebek, chyba z 8 par butów i - naprawdę nie przesadzając- z 15 wieszaków z różnymi ciuchami. Te torebki miała powieszone na sobie dosłownie wszędzie!!! No i pasiaki zostały same L...

Na zarę poczekam jeszcze ze 3 tyg

Cytat:
Yasia jak brodkowego pasiaka dorwałaś to nieźle.Na ile go przecenili?

paryzanka ja nie widziałam, a ja nigdy na apaszki nie patrzę, tylko dla Ciebie sprawdziłam. Fajnie się smsowało.Całe szczęście, że malwinka dorwała dla Ciebie tę sukienkę.Szkoda, że jej nie poznałam musiała być chwilkę przedemną.Pamiętaj, że obiecałaś mi się w niej pokazać, niech choć oko nacieszę.

Celly gratulacje i widziałam Cię dziś w Krakowskiej pokaż szybko co kupiłaś.

Dziewczyny z Krakowa powiem wam, że jak weszłam do Krakowskiej to miałam ochotę uciec.Nie jestem zadowolona.Mało kupiłam.Na sukienki tulipanowe to chyba bitwa była bo ani jednej na wieszaku, za to ze dwie widziałam jak dziewczyny nosiły. Torebki dla Gabi nie udało mi się upolować, widziała je któraś?
zaraz się ogarnę i postaram wrzucić moje łupy Widziałaś mnie? Ja w tym tłumie tylko Blair poznałam - widziałam jak stałą w kolejce do kasy

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a widzialyscie torebki [wlasciwie jedna to portfel chyba, saszetka jakas] z zalacznika i buty zamszowe granatowe na niskim obcasie?

ta shopper bag jest piekna....

UFF, znow popelnilam blad i wlazlam na dzial plotkowy i intymnie... a tam klotnie klotnie i prowokacje, musze oczyscic mózg ;D ;D
Te saszetki na pewno są w Bonarce - w Krakowskiej nie rzuciły mi się w oczy ale pewnie też były. Kosztują 49zł. O 9 w Krakowskiej zamszowe asymetryczne były chyba 2 pary, ale duże rozmiary, ale o 10 jak wychodziłam to już nie było ani 1 pary...
Stary 2011-06-24, 19:36   #1642
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

zaraz się ogarnę i postaram wrzucić moje łupy Widziałaś mnie? Ja w tym tłumie tylko Blair poznałam - widziałam jak stałą w kolejce do kasy
Celly no jasne, że widziałam kto by takiej laski nie zauważył wrzuć zakupy, będę wiedzieć na pocieszenie, że jednak jakieś xs dla nas były , a sukienkę tulipanową upolowałaś?
Stary 2011-06-24, 19:42   #1643
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
Olunia najważniejsze, że i Gabi i Paryzance jakoś udało się kupić.Teraz będziemy realizować samopomoc wizażowo - wyprzedażową.

ja jeszcze na pasiaka choruję brodkowego w Kraku brak.. i nie ukrywam, że będę prosić o pomoc w zakupie po kolejnej % ahhh te kolorki w tej bluzce

Cytat:
J
o jej strasznie długo pamiętam że moja jedna siostra coś około tygodnia czekała, a druga miała chyba trafiony idealnie, albo też coś około 5 dni czekała.
w każdym bądź razie jeszcze raz gratulacje

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:49   #1644
Spaza
Zakorzenienie

wróciłam po raz kolejny z klifu... masakra co się tam teraz dzieje.... cieszę się, że byłam z samego rana, bo teraz to bym w tym burdelu chyba nic sobie nie wybrała.... nie mówiąc o zachowaniu tych wszystkich bab
ale mam asymetryczne szpilki dla Gabi
normalnie czuje się jak allegrowa handlara w sumie dziś kupiłam ich 3 pary dla Was
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:50   #1645
ludeczka
Przyczajenie

Cytat:
A czy ja też mogłabym poprosić o zakup XS zielonego? Niestety w najbliższym czasie nie będę mieć jednak dostępu do Zary Przelewu oczywiście dokonałabym z góry. Jako, że jestem nowa i można mi nie ufać to dla pewności można to też na all wystawić

Yasi bardzo dziękuję za fatygę w sprawie sukienki. Szkoda, że jej nie było

Pozdrawian
ludeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:51   #1646
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
Czy, któraś z PRZEMYIŁYCH WIZAŻANEK WARSZAWIANEK
mogłby mi kupić ta torebeczke? 79zł
Bo juz nie bede miala okazji być w Z do wtorku i boje sie, że się rozejdą

DZIĘKUJE!!!!!

aaalbo nr.2 99zł

DZIĘKUJE!!!
ja bede pewnie dopiero w poniedzialek wiec jakbyc do tej pory nie miala to moge zerknac na marszalkowskiej
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:52   #1647
Spaza
Zakorzenienie

budgetko ostały się może jeszcze te bluzeczki rozmiar m u Ciebie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1308934032
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:53   #1648
Etorfina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
budgetko ostały się może jeszcze te bluzeczki rozmiar m u Ciebie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1308934032

Widziałam dziś M po południu w BONARCE w Krk
Etorfina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:54   #1649
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduje,ze ja wlasnie wracam z Klifa i jestem nieco zawiedziona,a moze nawet bardziej nic nieco...Niby wszystkiego wydaje sie byc duzo,ale to co sie podoba albo nie ma albo nie jest przecenione np fioletowe,granatowe marynarki nie sa przecenione i Pani powiedziala,ze nie beda bo to nowa zimowa kolekcja tak samo jak np buty co ma Gabi z kokardka ://Co widzialam z hitow przecenione to jedna rozowa kolejarka,asymetryczne czarne buty bylo kilka par,jedna fioletowa buzka ta koszolowa,kilka chabrowych,tuniki w kwiaty i to chyba z hitow tyle.Jade okolo 11 do Galerii baltyckiej zobacze jak tam jest,bo chce kolejarke niebieska w rozm L i kopertowke ta z fredzlami,moze bedza te rzeczy.Aha i ceny jak to w PL jak mowilyscie,kiepsko poobnizane...
Kupilam tylko takie balerinki z kokardka na malutkim obcasie za 99zl i spodnie z nowej kolekcji
To chyba tyle przepraszam za ewentualne bledy,ale pisze z samochodu
aa i nowa dostawa ma byc jutro,plany sie ponoc pozmienialy.
Oj ja też się zawiodłam .... ale jak piszecie że jest jakaś zmiana to jutro jeszcze raz do maanufaktury uderzę bo dziś tylko zrobiłam kółko zobaczyłam że z tego co mnie interesuje same L ... obróciłam się na pięcie i wyszłam .... ale w przelocie gdzieś mi Gabi chyba mignęła ;0 w paseczkowej Zarowej sukience ? Prawda Gabi że to byłas Ty ?

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
A czy pamiętasz, czy gdzieś były te buty: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TENT%2BLEATHER kolor obojętnie który
albo te: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NT%2BBALLERINA kolor beż albo czarny??
te na obcasie były gdzieś nudziaki .... ale nie pamiętam w której zarze wydaje mi się że w porcie je widziałam , ale głowy uciąć sobie nie dam
Cytat:
Napisane przez zogurt Pokaż wiadomość
w krakowskiej istne szaleństwo - byłam o 9 i jak zobaczyłam dziki tłum przed wejściem to wymiękłam. W sumie nic nie kupiłam, szukałam białych spodni ale nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy. W środę kupiłam czarną marynarkę z woman za 359 zl, a tydzień temu mokasyny za 119 zł więc póki co głód zaspokoiłam

a tak BTW. widziałam przed wejściem dziewczynę w czarnych skórzanych szortach i jeśli to jedna z wizażanek - ślicznie wyglądałaś sama marzę o takich spodenkach

oo jaki zegarek?

Ja kupiłam tylko walizkę z Parfois - czekam na większe obniżki w zarze bo póki co jestem zawiedziona..
Ja czekam na większe obniżki i w parfois ... bo to co mi sie podobałoo ile w ogóle było przecenione to i tak za drogie
Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Czy nie ma tutaj żadnej osoby, która pomogłaby mi w zakupie tulipanowej sukienki w rozmiarze XS? Niestety, ale nie mam obecnie dostępu do Zary

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

ooo dziękuję, że pamiętałaś
Ludzie to nic nie szanują...jak nie wybrudzone to dziurawe albo poprute
Nie było xs z innego koloru?
Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Dziękuję za odzew Czy między xs a s z różowej jest spora różnica? myślę czy nie wziąć S, ale z drugiej strony bawić się później w zwężanie?

Dziękuję pięknie
Wiem, że robię się nudna i upierdliwa
Ja mogę jutro w manufakturze zerknąć ... która tulipanowa ? różowa ? czy paseczkowa ? czy jaka ?
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:03
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:54   #1650
naiat
Zakorzenienie

No dobra, trochę się uspokoiłam po tym jak mi baba zabrała z ręki kieckę to opiszę co widziałam z hitów:

1. Paskowe tulipany ski i mkę
2. Jedwabne jasne była xs, ale mi babsztyl wyrwał, ski i mki.
3. Jedwabne w czarne kwiatki
4. Jedna fuksjowo-biała, chyba mka
5. Asymetryczne szpilki ale białe

Bluzki i spodnie były takim kipiszem że nie wiem co było a czego nie.
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości