Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 20:24   #1681
BlairWaldorf
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Jak czytam takie teksty to śmiać mi się chce, ocenianie ludzi po jakiś chorych pozorach.
Przed Tobą stała moja koleżanka(a ja jakieś 2-3 osoby za Tobą - poznałam Cię po zd na blogu), no tak była ubrana w jeansy i podkoszulek także nie wystoiła się w ciuchy Zary jak większość lansiar jak to określa mój Tż i poszła na wyprzedaże:cojest :
Przepraszam jeśli obraziłam Ciebie lub Twoją koleżankę, może się źle wyraziłam. Po prostu napisałam swoją opinię. Po prostu to co kupowała ta dziewczyna jakoś nie pasowało, moim zdaniem, do stylu jaki prezentowała w tym momencie - kupowała same elganckie rzeczy. A przede mną stała Azjatka, a jeszcze przed nią para, więc jesteś pewna, że to któraś Twoja koleżanka?

EDIT: Tak ogólnie, to wygląd zawsze się ocenia, to jest pierwsza rzecz, którą się ocenia, niestety. Tylko nie powinno się na podstawie wyglądu ustalać sobie opinię na czyjś temat, a tym bardziej jej wypowiadać. Przepraszam, powinnam była zakończyć swoją wypowiedz na kwocie z opinią, że jest bardzo wysoka.

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

Edytowane przez BlairWaldorf
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:37
BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:25   #1682
rozini
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

dziewczyny jak z marynarkami trf? na stronie przecenione, nawet sporo

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER

a w browarze cena regularna, w Malcie schowane (jeszcze w srode wisialy), widzialyscie je przecenione? czy sciemniaja na stronie??
rozini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:26   #1683
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

wisiała jedna jedyna S i L....
kurde dziewczyny kupiłam którejś zielone buty z trf za 89 proszę się odezwac która to bo przepraszam ale pomieszałam w tych smsach coś....przepraszam że nie pamiętam nicku...
Gabi a czy pamiętałaś o mojej różowej sukience? Pewnie nie i wcale się nie zdziwię, bo tyle miałaś rzeczy sprawdzić, ale może jednak?

Moje zakupy:
- zarowa czerwona torebka ze skóry 399zł-->199zł
- zarowa kremowa 169zł-->79zł
- zarowa sukienka czerwona - na ciele wygląda fajnie: 199zł-->129zł
- buty stradivarius z zamszu koralowe 119zł
- szlafrok z intimissimi, jedwabny staniczek z intimi i majty dla mnie i Tż
- kamelowy sweter z promodu
- koszulka z Chuckiem na jogę
- kolczyki z Parfois, I am i paw ze stradiego
Nie chcę wiedzieć ile wydałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wyprza1.jpg (86,3 KB, 233 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyprza2.jpg (60,2 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyprza3.jpg (73,9 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyprza4.jpg (20,2 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyprza5.jpg (61,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyprza6.jpg (52,8 KB, 96 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyprza7.jpg (130,7 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wyprza8.jpg (74,8 KB, 65 załadowań)
Stary 2011-06-24, 20:26   #1684
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Gabi nie miałam nic złego na myśli tak pisząc, wkurza mnie po prostu na maxa takie ocenianie ludzi (cholera mnie bierze jak czytam takie teksty).
Też byłam się lansować w sukience i torebce z Zary:P:P

A i widziałam też naszą wizażankę z Krakowa, która niedawno rodziła i wygląda ślicznie (macierzyństwo służy
No to ja sie nie lansowalam
Trzeba wlozyc cos wygodnego bo przeciez czlowiek musi sie tyle narozbierac i ubierac, tak ze mialam na sobie wszystko luzne i wygodne, zero makijazu coby ciuchow nie pobrudzic

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych

Edytowane przez Pani_Pusia
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:30
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:28   #1685
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
serio?? czemu nie podeszłaś jejku dziękuję

buty dla mojej przyjaciółki, jest ci dozgonnie wdzięczna

no ja ja ...czemu żadna do mnie nie zagadała

ogólnie to porażka w Ł. tak jak przypuszczałam.....zero różowych tulipanowych, asymetrycznych szpilek zero, tych niskich żółtych i granatowych zero....masakra

mam tylko zielone buty z trf dla canaduelle o ile dobrze pmiętam
kupiłam co następuje
czerwone szpile venezii

ogólnie to zaje***** akcja z tymi smsami
Ja to Cię widziałam ja dawałam dyla do wyjścia bo bym na wpisy nie zdążyła bo się okazało że facet tylko do 11 jest .... i i tak go już nie było jak dotarłam 10:45
Granatowe asymetryczne widziałam 1 parę w galerii .. rozm jakiś ... 40 ? ... żółte w porcie aż 1 para i też 40 jak zwykle Łódź się popisała
Cytat:
dziękuję, może nawet lepiej bo ja już spłukana jestem, czekam aż zapuka do mych drzwi komornik
To się wystroisz w zarę i powiesz że pomyłka
Cytat:
ja też

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

wow to ja się wystroiłam cała w zarę a wiecie że wracałam się ze 3 km do domu bo założyłam najpierw tę jedwabną sukienkę kupioną na all i szok!!! przecież mogę pikać i dyla do domu przebierać się

i jeszcze się chciałam wyżalic, bo popsuł mi się zamek w tej paseczkowej sukience tulipanowej ledwo ją zdjęłam bo się tak zacięła w połowie że ani górą ani dołem nie mogłam zdjąc i lipa...co teraz?
to byłoby wesoło bo dziś ekspediientki kontrolowały wszystkich którzy piszczeli
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:30   #1686
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
Gabi masz ode mnie maila

czy jednak w Krakowie ktoś spotkał dzisiaj Brodkowe pasiaki??

Olunia
ja nie widziałam.Jestem wielbicielką wszędzie bym je znalazła
Wizażanka która rodziła to Maggi pozdrawiamy

Cytat:
i jeszcze się chciałam wyżalic, bo popsuł mi się zamek w tej paseczkowej sukience tulipanowej ledwo ją zdjęłam bo się tak zacięła w połowie że ani górą ani dołem nie mogłam zdjąc i lipa...co teraz?
Gabi posmaruj mydłem i delikatnie rozsuwaj, a jak nie to niestety krawcowa i nowy zamek. Przyznaj się tu szybko, że adidasów nie założyłaś do paseczkowej bo co rusz tu się dziewczyny Twoją dzisiejszą stylizacją zachwycały.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:30   #1687
gabi1234
Zakorzenienie

Angry Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Gabi a czy pamiętałaś o mojej różowej sukience? Pewnie nie i wcale się nie zdziwię, bo tyle miałaś rzeczy sprawdzić, ale może jednak?

pamiętałam kochana, pamiętałam - wisiała jedna L, a byłam już przed 10, w galerii i porcie nie było ich w ogóle, ogólnie jestem rozczarowana BARDZO!!!!!!!!!!!!
Stary 2011-06-24, 20:31   #1688
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozini Pokaż wiadomość

a w browarze cena regularna, w Malcie schowane (jeszcze w srode wisialy), widzialyscie je przecenione? czy sciemniaja na stronie??
sama się za nią rozglądałam, ale za wersją w paseczki, ale niestety ani w arkadii ani w złotych nie widziałam

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:32   #1689
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

Olunia

Gabi posmaruj mydłem i delikatnie rozsuwaj, a jak nie to niestety krawcowa i nowy zamek. Przyznaj się tu szybko, że adidasów nie założyłaś do paseczkowej bo co rusz tu się dziewczyny Twoją dzisiejszą stylizacją zachwycały.
obawiam się że to gorsza historia z zamkiem ale spróbuję z zmydłem

były żółte asymetryczne - naprawdę nie ma się czym zachwycac
Stary 2011-06-24, 20:33   #1690
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:

Moje zakupy:
- zarowa czerwona torebka ze skóry 399zł-->199zł
- zarowa kremowa 169zł-->79zł
- zarowa sukienka czerwona - na ciele wygląda fajnie: 199zł-->129zł
- buty stradivarius z zamszu koralowe 119zł
- szlafrok z intimissimi, jedwabny staniczek z intimi i majty dla mnie i Tż
- kamelowy sweter z promodu
- koszulka z Chuckiem na jogę
- kolczyki z Parfois, I am i paw ze stradiego
Nie chcę wiedzieć ile wydałam
fajna ta kremowa torebeczka, tylko ja jakoś nigdy jej nie widziałam
wpadła ona dzisiaj wam w oczy w zt lub ark?

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:33   #1691
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

jesli ktos szukalby tych czerwonych/carmelowych/czarnych sukienek z pagonami to w Krakowskiej i Bonarce bylo ich pelno zwlaszcza czerwonych

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Stary 2011-06-24, 20:34   #1692
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
pamiętałam kochana, pamiętałam - wisiała jedna L, a byłam już przed 10, w galerii i porcie nie było ich w ogóle, ogólnie jestem rozczarowana BARDZO!!!!!!!!!!!!
Ojej Dziękuję za pamięć. szkoda, że nie było. Mam nadzieję, że może jakimś cudem w dostawach jeszcze przyjdą te nasze rozmiary XS!
Stary 2011-06-24, 20:36   #1693
Spaza
Zakorzenienie

jakby któraś poszukiwała to widziałam jedne samotne żółte asymetryczne r.37 dziś w klifie
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:36   #1694
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rozini Pokaż wiadomość

rozini
nie było pomarańczowych, różowe i niebieskie nie przecenione.
Stary 2011-06-24, 20:37   #1695
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:

Olunia
w takim razie musimy się wspierać i jak tylko któraś coś wyczai, to koniecznie musi dać drugiej znać a tak na zapas- jakiego rozmiaru ewentualnie byś potrzebowała??

........... ............. ............ ............. ............ ............ .......... ........... ...........
zamiast się uczyć siedzę na wizażu... no ale kto to widział egzamin w sobotę, kiedy ja stacjonarnie studiuję

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:37   #1696
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej Dziękuję za pamięć. szkoda, że nie było. Mam nadzieję, że może jakimś cudem w dostawach jeszcze przyjdą te nasze rozmiary XS!
ja widzialam jedna wiszaca XS ale nie wiem czy to nie byla ta uszkodzona:/
i tak od razu o Tobie pomyslalam

Stary 2011-06-24, 20:39   #1697
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
obawiam się że to gorsza historia z zamkiem ale spróbuję z zmydłem

były żółte asymetryczne - naprawdę nie ma się czym zachwycac

Gabi
spróbuj, spróbuj ja już nawet nowy zamek na wymianę kupiłam do jednej spódniczki, a dało się uratować mydłem.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
w takim razie musimy się wspierać i jak tylko któraś coś wyczai, to koniecznie musi dać drugiej znać a tak na zapas- jakiego rozmiaru ewentualnie byś potrzebowała??

........... ............. ............ ............. ............ ............ .......... ........... ...........
zamiast się uczyć siedzę na wizażu... no ale kto to widział egzamin w sobotę, kiedy ja stacjonarnie studiuję

Olunia
xs zielony, a Ty ? jasne, że musimy się wspierać to jedyny taki miły wątek
Stary 2011-06-24, 20:42   #1698
Spaza
Zakorzenienie

czy któraś z Was widziała u siebie te rzeczy i mogłaby mi ewentualnie zakupić? rozmiar m
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2138937800_1_1_3.jpg (13,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2344124622_1_1_3.jpg (17,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z paskiem.jpg (14,3 KB, 8 załadowań)
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:46   #1699
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
czy któraś z Was widziała u siebie te rzeczy i mogłaby mi ewentualnie zakupić? rozmiar m
ja widzialam 2 i 3 bluzeczke M w galerii mokotow i na marszalkowskiej, ale bede tam dopiero w pn...
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:54   #1700
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
ja bede pewnie dopiero w poniedzialek wiec jakbyc do tej pory nie miala to moge zerknac na marszalkowskiej
o bardzo Ci dziękuje

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość
Będę jutro w GM i chyba w Promenadzie, rozejrzę się za nimi jeśli chcesz A motylkową kupiłaś? W przymierzalni widziałam, że jedna motylkowa wisiała, ale nie widziałam kto ją oddawał..
Przy otwarciu Zary w Arkadii jedna dziewczyna robiła zdjęcie telefonem. Mówiła, że ktoś inaczej nie uwierzy
Kupiłam tylko czarną marynarkę- w sumie już dawno mi się podobała, no i znalazłam XS http://www.zara.com/webapp/wcs/store...STYLE%2BBLAZER
Tak więc pozycja ,,czarna marynarka" na liście odhaczona.
Rozglądałam się za bluzkami, ale albo nie ma rozmiaru albo są za bardzo prześwitujące, czego strasznie nie lubię
W Stradivariusie kupiłam opaskę http://www.stradivarius.com/en/acces...n-bow-headband

Czy któraś z Was była ostatnio w Zarze w Promenadzie? Opłaca się jechać? Przyznam, że ja nigdy nawet w tym centrum nie byłam, jakoś nigdy mi po drodze nie było. Zastanawiam się, czy by jutro sobie wycieczki krajoznawczej nie zrobić i zwiedzić Zarę w której jeszcze mnie nie było No i może tam będzie więcej xs i sukienka, której szukam..
oo dzięki jakbyś znalazła ta torebkę było by o tak:
bo dzisiaj oczywiście ja widzialam i wzielam ciemną wersje tej bialej- a po powrocie do domu stwierdziłam, ze jasną też potrzebuje a już nie mialam jak sie wracac do Zary bo egzamin mam we wtorek i nic nie umiem przez te przeceny

A boje się ze do wtorku się rozejdą, szczególnie ta kremowa za 79

a motylkową kupiłam !!!! w Arkadii dzisiaj tylko miałam czas być ogólnie jakoś nic mi się nie spodobało, mama kupiła sobie torebkę i buty także ciesze sie jej szczęsciem

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-24 o 20:55
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:56   #1701
paradiso
Zadomowienie

Czy któraś Warszwianka widziała tę spódniczkę w rozmiarze XS lub S?
Albo całą zieloną S? Wzięłam XS z zielonej,ale mogłaby być trochę większa,żeby bardziej opadała na biodra i była dłuższa przez to.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2571707403_1_1_3.jpg (20,8 KB, 15 załadowań)

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:59   #1702
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
a wiecie że wracałam się ze 3 km do domu bo założyłam najpierw tę jedwabną sukienkę kupioną na all i szok!!! przecież mogę pikać i dyla do domu przebierać się

i

hahahha!
Stary 2011-06-24, 20:59   #1703
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja widziałam dzisiaj ok godz 11 bluzeczkę nr 2 z falbanką w Galerii Kazimierz, wiem bo szukałam XS ale były wszystkie rozmiary oprócz mojego . Niestety ja raczej nie będę tam w najbliższych dniach
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:59   #1704
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję, może nawet lepiej bo ja już spłukana jestem, czekam aż zapuka do mych drzwi komornik
Oddasz mu kilka marynarek, albo sukienek

Cytat:
Gabi nie miałam nic złego na myśli tak pisząc, wkurza mnie po prostu na maxa takie ocenianie ludzi (cholera mnie bierze jak czytam takie teksty).
Też byłam się lansować w sukience i torebce z Zary:P:P

A i widziałam też naszą wizażankę z Krakowa, która niedawno rodziła i wygląda ślicznie (macierzyństwo służy
O, ja też widziałam Maggie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
No to ja sie nie lansowalam
Trzeba wlozyc cos wygodnego bo przeciez czlowiek musi sie tyle narozbierac i ubierac, tak ze mialam na sobie wszystko luzne i wygodne, zero makijazu coby ciuchow nie pobrudzic
O nie, ja bez makijażu nie wychodzę z domu

A teraz się wszystkim chwalę i rozsyłam zdjęcia z moją nową piękną różową sukienką Najbardziej mi na niej zależało

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:59   #1705
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
o bardzo Ci dziękuje

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

oo dzięki jakbyś znalazła ta torebkę było by o tak:
bo dzisiaj oczywiście ja widzialam i wzielam ciemną wersje tej bialej- a po powrocie do domu stwierdziłam, ze jasną też potrzebuje a już nie mialam jak sie wracac do Zary bo egzamin mam we wtorek i nic nie umiem przez te przeceny

A boje się ze do wtorku się rozejdą, szczególnie ta kremowa za 79

a motylkową kupiłam !!!! w Arkadii dzisiaj tylko miałam czas być ogólnie jakoś nic mi się nie spodobało, mama kupiła sobie torebkę i buty także ciesze sie jej szczęsciem
A ja się cieszę z Twojego motylkowego szczęścia
Zara w Promenadzie istnieje, nawet odłożyłam tam sobie marynarkę do jutra
Pytanie do Warszawianek: widziałyście tę sukienkę w rozmiarze XS? (Targówek, Promenada?) W ZT było dziś S, ale bez paska i metek

A, zapomniałam!
Na Marszałkowskiej widziałam dziś granatową kolejarkę XSale bez metek . To było koło 15, wisiała razem z innymi marynarkami zaraz na lewo od wejścia.

Zapomniałam o załączniku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zarasukienka.jpg (15,2 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez shadow_cat
Czas edycji: 2011-06-24 o 21:02
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:03   #1706
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Czy któraś Warszwianka widziała tę spódniczkę w rozmiarze XS lub S?
Albo całą zieloną S? Wzięłam XS z zielonej,ale mogłaby być trochę większa,żeby bardziej opadała na biodra i była dłuższa przez to.
paradiso też szukałam jej w Krakowie, niestety były same duże rozmiary, zielonej swoją drogą też szukałam
Stary 2011-06-24, 21:04   #1707
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
jakby któraś poszukiwała to widziałam jedne samotne żółte asymetryczne r.37 dziś w klifie
jak się karolinie nie uda dla mnie kupić granatowych, to się zgłoszę jeśli jeszcze nie masz mnie dość po dzisiejszym dniu
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:05   #1708
malwina2208198721
Zadomowienie

Kochane moje, ja miałabym do Was gorącą prośbę

Czy któraś z Was pomogłaby mi w zakupie tej oto sukienki w rozmiarze L?

Dzisiaj widziałam w Krakowskiej i w Bonarce, ale były tylko ubrudzone podkładem, nie wiem jak ktoś mógł ubrudzić sukienkę podkładem z tyłu???
Ale tak sobie teraz myślę, że nawet mogłaby być ta ubrudzona, bo podkład to się raczej spierze co?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2346267550_1_1_3.jpg (13,4 KB, 8 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:07   #1709
madzialenn
Zakorzenienie

byłam dzisiaj w gliwicach i scc, gliwice - czysto i kulturka. w scc sajgon. nie było nic co zaplanowałam kupić, z butów nie było rozmiarów, szkoda gadać, wybiore się w przyszłym tygodniu na spokojnie, zaspokoiłam swój głód zakupowy we wszystkich innych sklepach, wiem, zgrzeszyłam:P ale tyle fajnych rzeczy upolowałam
Paryżanko - Budgetka mówiła, ze ta apaszka była w gliwicach, dzis byłam, pytałam o nią i nie było jak mi kiedyś wpadnie w ręce to bede o Tobie pamiętać

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:07   #1710
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
paradiso też szukałam jej w Krakowie, niestety były same duże rozmiary, zielonej swoją drogą też szukałam
No mi dzisiaj mignęło M,ale one są chyba jakieś niewymiarowe bo były naprawdę bardzo szerokie!
A z zielonej wzięłam xs bez mierzenia i w sumie jak się teraz zastanawiam to może obok była S
Ale jutro rano jeszcze po drodze na działkę podjadę do Arkadii,bedzie wszystko poukładane,to może coś ciekawego znajdę

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości