Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 21:10   #1711
Rarrka90
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość
A ja się cieszę z Twojego motylkowego szczęścia
Zara w Promenadzie istnieje, nawet odłożyłam tam sobie marynarkę do jutra
Pytanie do Warszawianek: widziałyście tę sukienkę w rozmiarze XS? (Targówek, Promenada?) W ZT było dziś S, ale bez paska i metek

A, zapomniałam!
Na Marszałkowskiej widziałam dziś granatową kolejarkę XSale bez metek . To było koło 15, wisiała razem z innymi marynarkami zaraz na lewo od wejścia.

Zapomniałam o załączniku.
*wow! nie mów, że odłozyli ci cos z %?

W Arkadii dzisiaj nie widziałam zupełnie tych sukienek.
W ogóle wszystko było dziwnie poupychane i nie mogłam sie odnalezc.
Strasznie chcę kolejarkę granatową, ALE cena nadal mnie nie przekonuje i chyba poczekam na II turę z zakupem marynarki, albo kupie jakas z nowej kolekcji
Ładne dzisiaj widziałam takie granatowe z lekko sztywnego materiału, z ładnymi złotymi guzikami przy mankietach zapinane na 1 guzik za 249zł ( i.. jak tak patrze na zdjęcia to jeśli kolejarka nie zejdzie do ceny 199zł to pewnie kupie ta z załacznika

shadow_cat: najbardziej mi zalezy na tej za 79zł
a Zara w Promenadzie mimo, że najdalej (od Centrum ) i nie bywam tam często to jest to moja ulubiona Z. czysto, miła obsługa, miła pani menager i "wizazowe hity" ktorych "nigdzie nie ma" zawsze są w Promenadzie np. ostatnia w Warszawie kolejarka xs kiedyś

poza tym to powiem Wam szczerze, że z niecierpliwoscią czekam na kolejną odsłonę nowej kolekcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5315150401_1_1_3.jpg (14,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5315150401_2_1_3.jpg (13,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5315150401_2_2_3.jpg (19,7 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-24 o 21:17
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:15   #1712
chupa90
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Sukienka- 129 zł z paskiem wygląda dużo lepiej!
Torebka- 99 zł zastanawiam się czy oddać jak myślicie
Plażowa sukieneczka- 29 zł

Nic nie trafiło do mojej szafy z wish listy
Dużo rzeczy, ale z tych, które chciałam nie było już małych rozmiarów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6641043704_1_1_3.jpg (14,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4351004040_1_1_3.jpg (15,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1660088446_1_1_3.jpg (17,4 KB, 37 załadowań)
Dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

...
chupa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:16   #1713
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Oj ja też się zawiodłam .... ale jak piszecie że jest jakaś zmiana to jutro jeszcze raz do maanufaktury uderzę bo dziś tylko zrobiłam kółko zobaczyłam że z tego co mnie interesuje same L ... obróciłam się na pięcie i wyszłam .... ale w przelocie gdzieś mi Gabi chyba mignęła ;0 w paseczkowej Zarowej sukience ? Prawda Gabi że to byłas Ty ?

te na obcasie były gdzieś nudziaki .... ale nie pamiętam w której zarze wydaje mi się że w porcie je widziałam , ale głowy uciąć sobie nie dam

Ja czekam na większe obniżki i w parfois ... bo to co mi sie podobałoo ile w ogóle było przecenione to i tak za drogie

Ja mogę jutro w manufakturze zerknąć ... która tulipanowa ? różowa ? czy paseczkowa ? czy jaka ?
Dziękuję Farfallko XS najlepiej z różowej, później kwiatkowa na końcu paski jakby był

Edit: przepraszam, ale będę miała już tę kiecuszkę. Nie zawracaj sobie głowy

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2011-06-24 o 21:19
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:16   #1714
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
wróciłam po raz kolejny z klifu... masakra co się tam teraz dzieje.... cieszę się, że byłam z samego rana, bo teraz to bym w tym burdelu chyba nic sobie nie wybrała.... nie mówiąc o zachowaniu tych wszystkich bab
ale mam asymetryczne szpilki dla Gabi
normalnie czuje się jak allegrowa handlara w sumie dziś kupiłam ich 3 pary dla Was
Kochana była koralowa spódniczka ?
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:17   #1715
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
ja widzialam 2 i 3 bluzeczke M w galerii mokotow i na marszalkowskiej, ale bede tam dopiero w pn...
a mogłabym poprosić o pomoc w zakupie jakby wcześniej ich nie dorwała i jakimś cudem by się ostały jeszcze? przelew mogę zrobić w każdej chwili

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
jak się karolinie nie uda dla mnie kupić granatowych, to się zgłoszę jeśli jeszcze nie masz mnie dość po dzisiejszym dniu
pewnie o ile jeszcze będą ale od rana leżały jedne samotne i nikt ich nie chciał
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:18   #1716
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
Strasznie chcę kolejarkę granatową, ALE cena nadal mnie nie przekonuje i chyba poczekam na II turę z zakupem marynarki, albo kupie jakas z nowej kolekcji
Ładne dzisiaj widziałam takie granatowe z lekko sztywnego materiału, z ładnymi złotymi guzikami przy mankietach zapinane na 1 guzik za 249zł

poza tym to powiem Wam szczerze, że z niecierpliwoscią czekam na kolejną odsłonę nowej kolekcji
W Arkadii wisiała jedna L, sukienki mam obadane wszędzie dokładnie Ale faktycznie upchana była.
Ja właśnie zarezerwowałam w Promenadzie tę ecru (?) z rękawami 3/4
Trasa na jutro: Targówek->Promenada->może GM.
Gdybym wiedziała, gdzie te sukienki są, o ile w ogóle, to byłoby łatwiej

A tak w ogóle odpakowałam prezent urodzinowy dzień wcześniej
Mama kupiła mi bon do Zary
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:18   #1717
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chupa90 Pokaż wiadomość
Sukienka- 129 zł z paskiem wygląda dużo lepiej!
Torebka- 99 zł zastanawiam się czy oddać jak myślicie
Plażowa sukieneczka- 29 zł

Nic nie trafiło do mojej szafy z wish listy
Dużo rzeczy, ale z tych, które chciałam nie było już małych rozmiarów
moja mama kupila sobie ta torebke wlasnie mi się podoba
bedzie pasować też na jesień
Stary 2011-06-24, 21:19   #1718
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Kochana była koralowa spódniczka ?
nie widziałam, ale był tam popołudniu taki sajgon, że mogłam nie zauważyć...ciuchy się już walały dosłownie wszędzie...
Stary 2011-06-24, 21:20   #1719
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
serio?? czemu nie podeszłaś jejku dziękuję

buty dla mojej przyjaciółki, jest ci dozgonnie wdzięczna

no ja ja ...czemu żadna do mnie nie zagadała

ogólnie to porażka w Ł. tak jak przypuszczałam.....zero różowych tulipanowych, asymetrycznych szpilek zero, tych niskich żółtych i granatowych zero....masakra

mam tylko zielone buty z trf dla canaduelle o ile dobrze pmiętam
kupiłam co następuje
czerwone szpile venezii

ogólnie to zaje***** akcja z tymi smsami
Gabi - piekne zakupy wszystko mi sie podoba
czy mozesz napisac jaki rozmiar spodnicy kupilas , bo zastanawiam sie nad nia dla siebie i jak zwykle nie wiem czy bedzie pasowac XS czy S, z gory dziekuje!
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:21   #1720
kootekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Kochane moje, ja miałabym do Was gorącą prośbę

Czy któraś z Was pomogłaby mi w zakupie tej oto sukienki w rozmiarze L?

Dzisiaj widziałam w Krakowskiej i w Bonarce, ale były tylko ubrudzone podkładem, nie wiem jak ktoś mógł ubrudzić sukienkę podkładem z tyłu???
Ale tak sobie teraz myślę, że nawet mogłaby być ta ubrudzona, bo podkład to się raczej spierze co?
dzisiaj mierzylam L- ke w renoie we wrocławiu wiec jedna jedyna tam byla , nie wzielam jej , moze tam jeszcze wisi i jakas wrocławianka ci pomoze w zakupie

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:22   #1721
pralinkax
Zadomowienie

O matko, co się tutaj dzieje ruch jak w dzień targowy zostawcie coś dla mnie, bd miała czas dopiero w przyszłym tygodniu

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:22   #1722
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
chyba we wszystkich krakowskich Z. byly
Budgetko ja tez pasiaka brodkowego S!!!
Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Budgetko o majjjj gaaad pamiętaj o mnie jakbyś kiedyś widziała, nawet S to zmniejszę sobie. Jejciu, owocnych zakupów w Krakowie kochana .

malwinka to możesz też wystawić na szafie, a wiesz w kwiatkowej wyglądasz miodzio

Celly szczęściaro, szybko będziesz nosić i pierścionek i obrączkę
ok, jak zobacze pasiaki to je wszystkie dla Was kupie

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
To byłam ja
ale mnie raczej "starsza" ekipa kojarzy. tzn . Asia, Małgosia, Agniesia

zastanawiałam sie ktora z Was to wizazanka, nawet zapytalam dwie dziewczyny ubrane po wizazowemu czy przypadkiem nie od nas
no to piękna z Ciebie dziewczyna!!!! ja od razu pomyslala, ze to musi byc ktoras z was!!

i jeszcze jedna dziewczyna rzucila mi sie w oczy, w koralowej spodniczce i granatowej bluzce w paski, blondynka, szczuplutenka, niska - tez piekna dziewucha

Cytat:
budgetko ostały się może jeszcze te bluzeczki rozmiar m u Ciebie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1308934032
ja mam wlasnie m, w scc nie ma jej na pewno, bo wzielam jedyna sztuke, ale na bank byly w gliwicach, chyba 3 sztuki same M

Cytat:
zielono czarne pasiaki były?? jej ale bym chciała go zakupic......
tak tak!! piekne są!! ale po co mi dwie te same bluzki

Cytat:
serio?? czemu nie podeszłaś jejku dziękuję

buty dla mojej przyjaciółki, jest ci dozgonnie wdzięczna

no ja ja ...czemu żadna do mnie nie zagadała

ogólnie to porażka w Ł. tak jak przypuszczałam.....zero różowych tulipanowych, asymetrycznych szpilek zero, tych niskich żółtych i granatowych zero....masakra

mam tylko zielone buty z trf dla canaduelle o ile dobrze pmiętam
kupiłam co następuje
czerwone szpile venezii

ogólnie to zaje***** akcja z tymi smsami
ja jak weszla do zary, to of course o bozym swiecie zapomnialam

Cytat:
Budgetko kochana ja XS brodkowego zielonego pasiaka też w ciemno biorę, jak go gdzieś zobaczysz jeszcze to pamietaj o mnie
siur!!! jak zobacze, to kupie. nie obiecuje, ale jak dam rade, to w drodze do krk, wjade na chwile do scc

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
boże Gabi nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci tej spódniczki z zipem, nigdzie nie mogę jej dorwać
zobaczyc ci ją jutro w krk??

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Jak czytam takie teksty to śmiać mi się chce, ocenianie ludzi po jakiś chorych pozorach.
Przed Tobą stała moja koleżanka(a ja jakieś 2-3 osoby za Tobą - poznałam Cię po zd na blogu), no tak była ubrana w jeansy i podkoszulek także nie wystoiła się w ciuchy Zary jak większość lansiar jak to określa mój Tż i poszła na wyprzedaże:cojest :

W Krakowskiej wg. mnie najwięcej asortymentu ale i tak w sumie niewiele ciekawych rzeczy znalazłam dla siebie, czekam na 2 turę
no ja wlasnie specjalnie nie zalozylam nic z zary, za wyjatkiem paska , zeby sie nie lansowac za bardzo i zeby ktos nie pomyslal o mnie OOOO ZAROHOLICZKA

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Czy któraś Warszwianka widziała tę spódniczkę w rozmiarze XS lub S?
Albo całą zieloną S? Wzięłam XS z zielonej,ale mogłaby być trochę większa,żeby bardziej opadała na biodra i była dłuższa przez to.
w scc bylo ich dzisiaj sporo

aaaa i staremu kupilam taki tshirt

widziala ktoras z was te spodniczki i spodnie w rozm L, najbardziej interesuje mnie krakow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5584400250_1_1_3.jpg (19,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2660254550_1_1_3.jpg (13,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6264046430_1_1_2.jpg (38,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0934021400_1_1_2.jpg (35,8 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez budgetka
Czas edycji: 2011-06-24 o 21:23
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:23   #1723
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
*wow! nie mów, że odłozyli ci cos z %?

Ładne dzisiaj widziałam takie granatowe z lekko sztywnego materiału, z ładnymi złotymi guzikami przy mankietach zapinane na 1 guzik za 249zł ( i.. jak tak patrze na zdjęcia to jeśli kolejarka nie zejdzie do ceny 199zł to pewnie kupie ta z załacznika

a Zara w Promenadzie mimo, że najdalej (od Centrum ) i nie bywam tam często to jest to moja ulubiona Z. czysto, miła obsługa, miła pani menager i "wizazowe hity" ktorych "nigdzie nie ma" zawsze są w Promenadzie np. ostatnia w Warszawie kolejarka xs kiedyś

O, edytowałaś wiadomość
Marynarka oczywiście z nowej kolekcji, niestety nie mam takich znajomości, żeby odkładali mi przecenione (a przydałoby się )

W takim razie na bank jadę jutro do Promenady! Ale Targówek też obadam, ale tylko na obecność sukienki ( i Twojej torebki )

Nowa kolekcja zapowiada się bardzo dobrze Mam nadzieję, że od września pójdę do pracy i będę mogła kupować ubrania z pensji, a nie tylko ze stypendium naukowego i rodzinnych darowizn
Stary 2011-06-24, 21:26   #1724
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
To moze ta druga bedzie
A byly moze te ponizej?I czy one sa takie krótkie jak na zdjeciu?
Ani kolejarek, ani tych jasnych nie było. Te z czarnymi klapami były całe rozmiarówki, ale przeczytałam to, jak już wróciłam. Będę może jutro, to jakby co będę pamiętać o Tobie.

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Czy nie ma tutaj żadnej osoby, która pomogłaby mi w zakupie tulipanowej sukienki w rozmiarze XS? Niestety, ale nie mam obecnie dostępu do Zary

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

ooo dziękuję, że pamiętałaś
Ludzie to nic nie szanują...jak nie wybrudzone to dziurawe albo poprute
Nie było xs z innego koloru?
Z chęcią bym pomogła w zakupie, ale w ogóle ich nie widziałam, nawet dużych rozmiarów.
Cytat:
ja też

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

wow to ja się wystroiłam cała w zarę a wiecie że wracałam się ze 3 km do domu bo założyłam najpierw tę jedwabną sukienkę kupioną na all i szok!!! przecież mogę pikać i dyla do domu przebierać się

i jeszcze się chciałam wyżalic, bo popsuł mi się zamek w tej paseczkowej sukience tulipanowej ledwo ją zdjęłam bo się tak zacięła w połowie że ani górą ani dołem nie mogłam zdjąc i lipa...co teraz?
A może zareklamuj?? W sumie to kijowy zamek dali skoro się rozwalił.
Cytat:
Napisane przez rozini Pokaż wiadomość
dziewczyny jak z marynarkami trf? na stronie przecenione, nawet sporo

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER

a w browarze cena regularna, w Malcie schowane (jeszcze w srode wisialy), widzialyscie je przecenione? czy sciemniaja na stronie??
Widziałam je w cenie regularnej, może na dniach przecenią, albo zapomnieli...
Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
No to ja sie nie lansowalam
Trzeba wlozyc cos wygodnego bo przeciez czlowiek musi sie tyle narozbierac i ubierac, tak ze mialam na sobie wszystko luzne i wygodne, zero makijazu coby ciuchow nie pobrudzic
Ja nawet płaskie buty ostatnio kupiłam, co by szybciej latać pomiędzy wieszakami.

Pojechałam po południu i oddałam niebieską spódniczkę i kupiłam zielone szpilki za 90 zł i z wyprzedazowych to już nic, bo oczywiście rozmiarów brak, a kupować za dużych i dawać do zmniejszenia nie lubię. Za to nie mogłam już patrzeć na nową tulipanową fioletową sukienkę i czekać do wtorku aż ją od TŻa na urodziny dostanę, to sama sobie kupiłam Jak ją przymierzyłam w innym świetle, nie w przymierzalni to padłam po raz kolejny i pobiegłam do kasy

Patrząc na tłum do południa i po południu, to istna masakra... wszystko porozwalane, buty każdy rozmiar gdzie indziej, musiałam szukać pomiędzy kilkoma miejscami... teraz znaleźć mały rozmiar naprawdę graniczy z cudem... taki szał, jakby naprawdę za darmo rzeczy rozdawali.
Stary 2011-06-24, 21:27   #1725
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Zależy mi na tej marynarce nie widziałam jej w żadnym rozmiarze, podobno w arkadii była jedna Ska.

Widziałyście gdzieś? Rozm S
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2133861712_1_1_3.jpg (13,4 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez innocencee
Czas edycji: 2011-06-24 o 21:28
innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:28   #1726
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość

widziala ktoras z was te spodniczki i spodnie w rozm L, najbardziej interesuje mnie krakow

Budgetko
kochana, dziękuję Ci jesteś niezastąpiona. ta zielona xs będzie mi się dziś śniła ( a Ty masz przecież w niebieskie paski ) .Widziałam chyba w środę w Krakowskiej tę zieloną.Zobaczę Ci tzn będę patrzeć bo w pon robię objazd po wszystkich Krakowskich Zarach.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:28   #1727
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Ani kolejarek, ani tych jasnych nie było. Te z czarnymi klapami były całe rozmiarówki, ale przeczytałam to, jak już wróciłam. Będę może jutro, to jakby co będę pamiętać o Tobie.

Z chęcią bym pomogła w zakupie, ale w ogóle ich nie widziałam, nawet dużych rozmiarów.

Widziałam je w cenie regularnej, może na dniach przecenią, albo zapomnieli...

Ja nawet płaskie buty ostatnio kupiłam, co by szybciej latać pomiędzy wieszakami.

Pojechałam po południu i oddałam niebieską spódniczkę i kupiłam zielone szpilki za 90 zł i z wyprzedazowych to już nic, bo oczywiście rozmiarów brak, a kupować za dużych i dawać do zmniejszenia nie lubię. Za to nie mogłam już patrzeć na nową tulipanową fioletową sukienkę i czekać do wtorku aż ją od TŻa na urodziny dostanę, to sama sobie kupiłam Jak ją przymierzyłam w innym świetle, nie w przymierzalni to padłam po raz kolejny i pobiegłam do kasy

Patrząc na tłum do południa i po południu, to istna masakra... wszystko porozwalane, buty każdy rozmiar gdzie indziej, musiałam szukać pomiędzy kilkoma miejscami... teraz znaleźć mały rozmiar naprawdę graniczy z cudem... taki szał, jakby naprawdę za darmo rzeczy rozdawali.
Bardzo Ci dziekuje

Koniecznie pochwal sie sukienka no i nie moge sie doczekac nowego wpisu na blogu

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:29   #1728
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Ja widziałam jedną kolejarkę białą ale strasznie sponiewierana była

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:30   #1729
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie o ile jeszcze będą ale od rana leżały jedne samotne i nikt ich nie chciał

Cytat:

Ale masz kochaną Mamę!!!! Moja na to nie wpadnie bo nie popiera mojego zakupowego szaleństwa... Cały czas się drze na mnie za nowe zakupy i pewnie ma racje Ale sama jak wchodzi ostatnio do Z to wychodzi z pełną torbą...

Czy gdzieś jeszcze któraś z Was widziała może granatowe asymetryczne szpilki 37?? Mam nadzieję, że Karolinie się uda je jutro kupić, ale były jedne i bez metek, więc chętnie poprosiłabym jeszcze kogoś

Prosiłabym też o białą bluzkę z czarnymi pasami L, ewentualnie M i złoty dodowy sweter, ale ten jaśniejszy, co ma na metce kolor SILVER. Nie spieszy mi się z tymi zakupami bo nadprogramowa kasa została u mechanika i będzie dopiero po 1szym, ale dobrze by było wiedzieć, że jeszcze te rzeczy gdzieś są. Widziałyście gdzieś?

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-24 o 21:39
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:32   #1730
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Za to nie mogłam już patrzeć na nową tulipanową fioletową sukienkę i czekać do wtorku aż ją od TŻa na urodziny dostanę, to sama sobie kupiłam Jak ją przymierzyłam w innym świetle, nie w przymierzalni to padłam po raz kolejny i pobiegłam do kasy

FFashionistka
pokaż się w sukience plisss może być z odroczonym terminem na blogu.
A co do zamka Gabi myślicie, że możliwa byłaby taka reklamacja gdyby chciało się wymianę na to samo sprawne ( z dobrym zamkiem)?
Stary 2011-06-24, 21:32   #1731
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
o

ja mam wlasnie m, w scc nie ma jej na pewno, bo wzielam jedyna sztuke, ale na bank byly w gliwicach, chyba 3 sztuki same M

a mogłabyś spojrzeć jutro w krk i ewentualnie mi zakupić?
Stary 2011-06-24, 21:33   #1732
nombre
Zadomowienie

Cytat:

no to piękna z Ciebie dziewczyna!!!! ja od razu pomyslala, ze to musi byc ktoras z was!!

i jeszcze jedna dziewczyna rzucila mi sie w oczy, w koralowej spodniczce i granatowej bluzce w paski, blondynka, szczuplutenka, niska - tez piekna dziewucha

też ja zauważyłam, czesto chodziła z pasiakowa sukienka., która to z Was, przyznac sie

A tej zielonej spodniczki nie bylo w SCC, ogladalam je i wydawalo mi sie ze byly wszystkie rozmiary, za wyjatkiem xs oczywiscie

tak tak!! piekne są!! ale po co mi dwie te same bluzki

ja jak weszla do zary, to of course o bozym swiecie zapomnialam

siur!!! jak zobacze, to kupie. nie obiecuje, ale jak dam rade, to w drodze do krk, wjade na chwile do scc

zobaczyc ci ją jutro w krk??

no ja wlasnie specjalnie nie zalozylam nic z zary, za wyjatkiem paska , zeby sie nie lansowac za bardzo i zeby ktos nie pomyslal o mnie OOOO ZAROHOLICZKA

w scc bylo ich dzisiaj sporo

aaaa i staremu kupilam taki tshirt

Cytat:
O, edytowałaś wiadomość
Marynarka oczywiście z nowej kolekcji, niestety nie mam takich znajomości, żeby odkładali mi przecenione (a przydałoby się )

W takim razie na bank jadę jutro do Promenady! Ale Targówek też obadam, ale tylko na obecność sukienki ( i Twojej torebki )

Nowa kolekcja zapowiada się bardzo dobrze Mam nadzieję, że od września pójdę do pracy i będę mogła kupować ubrania z pensji, a nie tylko ze stypendium naukowego i rodzinnych darowizn

też ja zauważyłam, czesto chodziła z pasiakowa sukienka., która to z Was, przyznac sie

A tej zielonej spodniczki nie bylo w SCC, ogladalam je i wydawalo mi sie ze byly wszystkie rozmiary, za wyjatkiem xs oczywiscie

Ciebie tez pewnie widziałam tylko nie wiem jak wyglądasz
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:33   #1733
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Super Mi jakiś czas temu TŻ kupił do H&M, ale ostatnio nic tam nie mogę dla siebie znaleźc:/

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:36   #1734
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Zależy mi na tej marynarce nie widziałam jej w żadnym rozmiarze, podobno w arkadii była jedna Ska.

byla S i XS ale XS brudna
Stary 2011-06-24, 21:37   #1735
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

Ale masz kochaną Mamę!!!! Moja na to nie wpadnie bo nie popiera mojego zakupowego szaleństwa... Cały czas się drze na mnie za nowe zakupy i pewnie ma racje Ale sama jak wchodzi ostatnio do Z to wychodzi z pełną torbą...
Moja Mama również wciąż powtarza: przecież masz w czym chodzić, a po co ci to, już nie ma gdzie tego wieszać... (Ostatnio kupowałam nowy wieszak, bo stary musiałam sklejać taśmą po tym jak nagle w nocy się załamał ) W moich stronach rodzinnych nie ma Zary, musiała kupić ostatnio jak u mnie była Widocznie uznała, że i tak dałaby mi pieniądze, żebym sobie sama coś wybrała
Stary 2011-06-24, 21:39   #1736
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Super Mi jakiś czas temu TŻ kupił do H&M, ale ostatnio nic tam nie mogę dla siebie znaleźc:/
Ja ostatnio też coś średnio z H&M.. Ale sądzę, że kolekcja Versace dla H&M będzie godna uwagi
Stary 2011-06-24, 21:39   #1737
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinkka20 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci dziekuje

Koniecznie pochwal sie sukienka no i nie moge sie doczekac nowego wpisu na blogu
Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

FFashionistka
pokaż się w sukience plisss może być z odroczonym terminem na blogu.
A co do zamka Gabi myślicie, że możliwa byłaby taka reklamacja gdyby chciało się wymianę na to samo sprawne ( z dobrym zamkiem)?
Jutro wrzucę zdjęcie, bo dziś już za ciemno, a sukienka została w samochodzie, co by jej w domu nikt nie widział Mam nadzieję, że samochodu nikt nie ukradnie, a jak ukradnie, to niech sukienkę przy furtce zostawią.
Stary 2011-06-24, 21:40   #1738
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:

w Krakowskiej byly ale jakie rozmiary to nie wiem, moze Budgetka jutro Ci sprawdzi

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:41   #1739
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że samochodu nikt nie ukradnie, a jak ukradnie, to niech sukienkę przy furtce zostawią.
NIE KRACZ !
Stary 2011-06-24, 21:43   #1740
paradiso
Zadomowienie

Cytat:

W GM była ta i biała kolejarka z rozmiarze S. Kolejarka czysta,bo oglądalam,ale jednak 300 zł to dla mnie za dużo

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości