|
|
#4111 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Lepiej zainwestować w coś porządnego Niestety, kawiarkę rozkręca się w taki sposób, że trzeba trochę nacisnąć na rączkę... Jak jest dobrze przytwierdzona to się nic nie dzieje, jak jest słabo przymocowana - odrywa się :kwasnt: Cytat:
Tak właśnie robię na wszystkich wyjazdach, na których nie mogę mieć ze sobą kawiarki
|
|
|
#4112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pffffffffffffffffffffff masakra;/ Cytat:
![]() ![]() noo i ładnie pomalowane, podoba mi się to połączenie kolorów kokietka po mamusi ![]() strzel se strzel ![]() Cytat:
![]() to zalezy od lakieru i metody, metoda prób i błędów ![]() ja wiem, że rozpuszczalna to lipa i mniej pobudza od mielonej, ale rano na szybko zawsze rozpuszczalną piję ![]() wiem, ze trzeba ugotować wodę ![]() mam w domu termosy, lejek i filtry wypróbuję![]() nie lubię pina colday
|
|||
|
|
|
|
#4113 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
http://2.bp.blogspot.com/-XZlA75MK1j...NailArtCrt.jpg Pomarańcz i ten drugi - nie wiem, to zamówię na ebayu, jak nie znajdę. Efekt zależy po trosze od lakieru na ewno. Druga sprawa to kwestia malowania - gruba warstwa daje bardziej spektakularne pęknięcia. Trzeba też szybko malować, bo crackle podobno wysychają bardzo szybko. Cytat:
![]() Cała zmora o dziwo dotyczy tylko kciuków ![]() Pilniczka szklanego używam z wygody, metalowe po prostu przestały mi pasować, a w jego magiczne właściwości to nie wierzę, podobnie jak Ty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muszę się w takim razie w soczek ananasowy zaopatrzyć NO jak nie wiadomo gdzie ![]() Ale tu dzisiaj cisza ![]() Wszystkie na rozdaniu świadectw, czy co ?
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ostatnio chyba paliłam Ja mojemu skarpetki i też ma się cieszyć,ale dziś siostra z mężem na flaszeczkę-góra-trzy przychodzą ![]() Ja bym chciała nadal do tej pracy nad morze w sumei takie 2w1 ![]() A ja bym se chlapła kiedyś chyba piłam to (to z rumem jest?) Rozdanie świadectw srodę było Wróciłam z Częstochowy, z powrotem staliśmyw korku więc jestem wymordowana. Wpadłam do domu i jak na razie tylko posprzątałam...
|
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam i nawet nie zmokłam. Deszcz w barze przeczekałam {
}, ale nic nie jadłam. Kawusię se kazałam.Cytat:
A te z Golden Rose to można w Naturze lub Rossmannie kupić ? Cytat:
. "Rzucenie" to dla mnie nie problem. Trochę tytoniu nie będzie mną rządzić. Obawiam się jedynie powiększenia moich gabarytów, bo tak jak nie rozumiem słowa "nałóg", tak jedzenie mną manipuluje jak chce. Przez te swoje pieprzone problemy mam zaburzenia odżywiania, tzw. wilczy głód, w Polsce mylnie z bulimią kojarzony. A są to dwa rożne zaburzenia. Mogę jeść, bez przerwy, 24 godziny na dobę. Odczuwam to szczególnie, jak siedzę w domu i z nudów pustoszę lodówkę. Żrę co mi w ręce wpadnie. Jak mnie dopadnie, to potrafię zmrożony chleb z zamrażarki połknąć. Ot, ten typ tak ma.Z rumem. Ale rumową to ja wolę Cuba Libre. To dopiero małmazja. Idę se legnąć, a Wy pracujcie . Hłe, hłe hłe ! |
||
|
|
|
|
#4116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja uzywam papierowych pilników ![]() moja mama nawet nie wie co to wizaz i powiem jej: 'Mamo jadę do Lublina do kolezanki, znamy się z forum internetowego' a ona mi na to 'Kochanie a ile pieniążków potrzebujesz?' a dokładniej powie 'Chyba Cię poje**ło' ![]() zakonczenie roku było w środe ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() a nie wiem z czym ale wiem, że piłam i nie podchodziła mi ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() nie, golden rose i inne pękacze kupuje się w osiedlowych drogeriach ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- kupiłam pękacz vipery czarny dostałam też zestaw nail teka
Edytowane przez NaKrawedzi Czas edycji: 2011-06-24 o 17:59 |
|||
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
a nie piłam tego
nie wiem...
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oznajmiłam mojemu TŻ'owi, że jak będę miała urlop to na weekend wybywam do Lublina, wiecie co mi odpowiedział? "Ale ja nie będę musiał jechać? Nie? A to jedź!" Jakaś taka ściorana jestem ![]() Lało dzisiaj u mnie, strasznie. Mam nadzieję, że jutro nie będzie bo na Gienka jadę ![]() |
|
|
|
|
|
#4119 | ||||
|
|
Nie, na takich standach w galeriach handlowych są zazwyczaj.
Ale ja jutro akurat odwiedzam dwa miejsca, gdzie są do kupienia, więc dawaj znać, czy te kolorki Ci/znajomej odpowiadają. A jak nie będzie ich u mnie, to Wam wszystko z ebaya zamówię, bo cenowo podobnie będzie. Cytat:
Albo ziołowe... pójdziesz na łąkę, rumianku i pokrzyw nazbierasz, ususzysz i będzie jak znalazł ![]() Jak byłam młodsza, nadziewaliśmy tak z rodzeństwem papierosy mojemu dziadkowi Cytat:
Ja dla odmiany szukam jakiegoś wybielającego base coatu ![]() Cytat:
A czemu nie chce jechać??? Przecież ja nie gryzę ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałam mu nawet, że pewnie znalazłby jakieś wspólne tematy z Twoim małżem - np fantastyka albo gry
Stwierdził, że pewnie i tak będziemy gadać cały czas o kosmetykach więc jak do Ciebie pojadę to on zrobi sobie męski wieczór ![]() Już to widzę - pewnie spędzi cały weekend przed kompem, zadowolony, że nie ganiam go do zrobienia czegoś w domu |
|
|
|
|
#4121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio mialam okazje sprobowac tej pinacolady i pyszne bylo tak samo dopiero niedawno pilam margarite, tez dobra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba? to nie pamietasz czy palilas? ![]() Cytat:
|
|
|
#4122 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Można, ale niezbyt głęboko. I, jak nakazują ostatnie rewelacyjne odkrycia - piłować należy w jedną stronę. Nie wiem czy to rzeczywiście prawda, bo nigdy na to nie zwracałam uwagi. Może i dlatego często mam zadziory. Cytat:
Cytat:
U mnie nie ma "osiedlowych" drogerii. Moje miasto to taka zaściankowo - plebanijna dziura. Banki i kościoły. ![]() Nic prostszego : brązowy rum, coca cola, limonka, lód. Ja nie wyciskam limonki, tylko dodaję jeden- dwa- plasterki . Tak jak do whisky z colą. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.hairstore.pl/Herome_Nail_...ci_10ml-3.html A "Marko" to nie jest ten sklep dla "firm", gdzie potrzebne specjalne karty ? Cytat:
.Muszę się w końcu szarpnąć na likier Kahula . Mam nieustającą chęć na jakiegoś "ruska". Ładna pogoda zapowiada się. Niebo czyste i słoneczko już świeci. Dobra pogoda na dzisiejszą potupajkę . Chyba jednak nie pójdę, bo mnie bestyje komarzyce zeżrą. Nie zdążyłam olejku goździkowego jeszcze zamówić. Mam ostatnią buteleczkę i mi szkoda . Lepiej domu bronić przed natrętami. Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#4123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w jedną stronę strasznie długo schodzi a że ja nienawidzę piłować paznokci staram się to robić jak najszybciej I zawsze obcinam pazury króciutko, tak że mam z głowy na 2 tygodnie ![]() Cytat:
Albo lodówkę na kłódkę i klucz dam TŻ'owi ![]() U mnie pogoda w kratkę - rano jak wychodziłam było zimno, kilka minut później normalnie się gotowałam. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Testy paletki Sleek rozpoczęte - pierwsze wrażenie: super
|
||
|
|
|
|
#4124 | ||||
|
Zakorzenienie
|
b
Cytat:
u mnie był w czwartek, koncert miał się zacząć o 20, a zaczął o 21:30 i grał do 1:30, bo przerwy sobie robił, ale podobno fajnie było Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a z boku piłuje jak mi się zaczyna łamac ![]() oj tam, oj tam ![]() nie ma zwykłych, małych sklepików z kosmetykami? tylko rossman i natura? bez jaj![]() czytałam o tej firmie, mam ochotę na cosik do paznokci ale zaczynam kuracje nail tekiem, więc może kiedyś ![]() Cytat:
![]() dzisiaj idę na koncert Hey
|
||||
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam za dużo ![]() |
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak mi sie wydaje ze to to bylo, sama sie zastanawialam jak sie tego uzywa
|
|
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie no paliłam... Kilka machów wzięłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się staram piłować w jedną stronę,ale nie zawsze pamiętam
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuję zrobić jako taki porządek w mojej szafce z kosmetykami i stwierdzam, że muszę kupić jeszcze jeden kubek na pędzle
![]() Muszę chyba kupić sobie coś takiego z szufladkami jak kiedyś Asia pokazywała - wtedy będę mogła kłaść jedno na drugim Nawet nie wiem gdzie tego szukać ![]() Edit. Szukam tych szufladek na allegro i się wkurzam bo wszystkie mają max 107 mm szerokości a co ja w to włożę? Nic Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-25 o 13:18 |
|
|
|
|
#4129 | |||||||
|
|
Cytat:
No i z moim TŻ'tem na pewno miałby o czym nawijać, bo on ostro w temacie, a ile ciekawostek... Takie trycianie się głowami. Jak kot coś ode mnie chce, to mnie tak głową trąca, a mała to podchwyciła i jest teraz "zrób baranka" ![]() Nie piłuję w jedną stronę. Podobno metalowym się tak powinno piłować, a szklanym już nie trzeba. Zresztą, cały widz polega na tym, że to tylko kciuki mają problem, więc sposób piłowania raczej nie ma dużego wpływu, bo reszta paznokci jest OK. Mam wrażenie, że od nowego kształtu jakoś tak inaczej się zachowują, jak je bardziej zaokrąglałam, to było normalnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To może z racji pory roku na jakieś warzywka się przestaw. Moja mama płatki kukurydziane podjadała, ale to chyba niedobre dla Twojej diety. Może rzodkiewka albo kalafior ?Cytat:
![]() Cytat:
Kusisz tymi paletkami ![]() Fajnie ![]() Chociaż po ostatnim koncercie Hey'a nie mam najlepszych wrażeń. Chyba nawet i tu o ty pisałam. Nosowska jakaś nieobecna, tak śpiewała jakby jej się nie chciało, do siebie, zero kontaktu z publicznością... Cytat:
Nie są wcale duże, chyba też coś koło 10 cm, ale dają radę. Ciebie, paletki, pomadki, próbki - wszystko wchodzi. Pędzelki można dać wzdłuż. Można je dostać w hipermarketach, ja swoje w Leclercu kupowałam. Możesz też kupić takie plastikowe pojemniki/skrzynie z pokrywką na różne kosmetyki butelkowe. Tylko koniecznie z pokrywką właśnie, żeby stawiać jedne na drugich. A czasem zwykłe pudełka kartonowe wystarczą
|
|
|
|
#4130 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jak długo trzymają się ? Spróbuj "z" i "bez" bazy. No i przypomnij gdzie kupowałaś. Jam potrzebująca. Namówimy Asię , to kupi hurtowo
Coś Ty ! Posadzimy maryśkę . U mnie w ogrodzie tyle chwastów i taki bajzel, że nikt nie spostrzeże. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja już miałam kosmate myśli. "Na baranka" Wiem wiem - głodnemu chleb na myśli. Cytat:
Już nie mogę patrzeć na pomidory, ogórki, sałatę. Dzisiaj właśnie chrupię kalafiora na surowo i kiełbachą zgryzam. Cytat:
Od lat, bez przerwy używam tego : http://www.hairstore.pl/Herome_Nouri...e_10ml-65.html Wierz mi, istny cud. Nie dosyć, że paznokcie jak ta lala, to skórki w cudowny sposób znikają i nie ma z nimi kłopotu. I wydajny bardzo. |
|||||
|
|
|
|
#4131 | ||||
|
|
Cytat:
Mnie kuszą bardzo kosmetyki Kleancolor ![]() Cytat:
Bardzo chętnie ![]() Cytat:
Cytat:
, może uda się co taniej ukręcić ![]() Popatrzyłam właśnie na KWC na serum do paznokci L'Biotica i jak skończę testy tego, co już mam, to ukręcę coś na ten wzór
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa razy przeczytałam sandałem
|
|
#4133 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem chodził za tym kotem, zniżał się do jego poziomu, mówił "dyńka" a kot go trykał swoją głową w jego Cytat:
U mnie nie ma Leclerca ale będę musiała zajrzeć do Nomi albo Brico Marche, chyba, że w Carrefourze znajdę ![]() Jeśli nie znajdę takich jak będę chciała to mogę przez jakiś czas ratować się pudełkami po butach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja miałam dziś straszną ochotę na bób ale zastanawiałam się czy 8 zł za kg to drogo czy nie i w końcu nie kupiłam ![]() Dokładnie, u wizażystów paletka 28 zł + przesyłka a na ebayu jest drożej. Przed chwilą znowu u mnie lało, mam nadzieję, że przynajmniej tam nie leje i nie będzie ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-25 o 19:31 |
||||||
|
|
|
|
#4134 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4135 | ||||
|
|
![]() Nie martw się, mi też się zdarza ![]() Cytat:
Zwłaszcza, jak przychodzi do kuchni i zaczyna żebrać o jedzenie to najpierw musi wykonać baranka na żądanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4136 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
PRZESTANIESZ !!! Cytat:
}, czy na opakowaniu był skład. Albo - nie zwróciłam na to uwagi. Tak na oko, za jakieś dwa tygodnie będę zamawiać, to przyuważę.Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam też takie plastikowe "pudełka" w sklepie papierniczym. To się chyba tak nazywa. Taki sklep z długopisami, kopertami, papierami i innym takim badziewiem. Cytat:
Wiesz, żem ja z frakcji tępawych. Do mnie trzeba dużymi literami mówić. Co to za "wizażyści" ? Cytat:
Cytat:
Wczorajsza wiejska potupajka trwała do pierwej w nocy. Tzn. do tej godziny muzykę było słychać. Potem, pewnikiem, zajęcia w grupach się odbywały. Jutro wieść gminno-przystankowa opowie, komu w drodze powrotnej do domu ręce podeptano . Kurde, ugotowałam wczoraj psiakom wątróbki kurzej z makaronem. Ta moja anorektyczka znowu dwa dni strajk głodowy uskuteczniała. A wątróbka z makaronem to dla niej przysmak. Całą ogromną miskę w parę minut opędzlowała. A dzisiaj na d*u*p*i*e od rana wygrywa : Боже, Царя храни! , jak to miał w zwyczaju pewien oficer armii Imperium Rosyjskiego . Pewnie coś z wątrobą. Trudno, nie będę już tego przysmaku gotować. Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.herome.nl/6/Nagelverzorgi...t_details.html
Tu jest napisane : "bla, bla, bla ... olej do paznokci poprawia kondycję paznokci i ... {żebym to ja wiedziała jak to przetłumaczyć, chodzi o "skórki" wokół paznokci} dzięki dodaniu olejku migdałowego, olejku cytrynowego i witamin E i F. Przez to zapobiega się łamaniu i rozdwajaniu {dosłownie : rozszczepianiu } paznokci. ... olej do paznokci jest bardzo przydatny dla suchych i łamliwych {kruchych} paznokci i poprawia "przyrost" paznokci, u tych, którzy mają problem ze złym "wzrostem" paznokci. Odżywia "skórki" i powoduje, że są delikatne i sprężyste... bla, bla, bla " A gramatykę i stylistykę dodajcie sobie same.
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
byłam wczoraj na koncercie Feela, fajnie było
|
|
#4139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy wczoraj ok pierwszej, koncert skończył się po dwunastej. Podobało mi się
![]() Niestety nagłośnienie było do ![]() Na początku powiedział, że na koncercie będą covery i kilka jego własnych utworów ale ma nadzieję, że robi to po raz ostatni i na następnym koncercie będą już tylko jego twórczość. Wspomniał też coś o X Factorze - powiedział to w taki sposób, że odnosiło się wrażenie, że po wygranej został zmuszony do koncertowania i grania coverów. Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne, Gienek chudy ale siłę w rękach ma i podziwiam to jak oni wszyscy przez ponad godzinę, bez przerwy zapierdzielali na tych gitarach, wolnych utworów było może 3, reszta szybka. Ale widać też było, że jest zmęczony. Nic dziwnego, koncert zaczął się o 22.30, a on też raczej nie jest do takich koncertów przyzwyczajony. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja kosmata córka potrafi za to szczekać dopóki czegoś jej nie dam Aha, po powrocie do domu obadałam makijaż - cienie trzymały się bez zarzutu, żadnego zbrylenia w załamaniu powieki |
|||
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie Gienek trochę do siebie nie przekonuje... Nie wiem dlaczego. Ma głos,ale patrzeć na niego nie lubię.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Lepiej zainwestować w coś porządnego 

porazka ze mna
i ładne 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

w sumei takie 2w1 

.