|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
, cudną córkę, moi rodzice wyłożyli kasę ( nie mało bo 100 000 ) aby założył firmę, każdy problem ja rozwiązywałam. I chuj chciał za dużo, jeszcze po siostrę łapy wyciągnął i tu się przeliczył. Nie ma nic, a ja mam wszystko ( prócz męża i siostry ) Im więcej dajesz tym gorzej jak widzę.
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Pika damy rade
![]() Chyba przekłuję sobie język Może nie jutro bo czeka mnie wieczór seksualny więc język się przyda ale w tygodniu kto wie
|
|
|
|
#2044 |
|
Rozeznanie
|
Ja też się z tym zgadzam, że jak facet ma za dobrze, to jest niedobrze (dla związku). Zrozumiałam to zaraz po rozstaniu, że za bardzo wchodziłam mu w dupę, że martwiłam się o niego niepotrzebnie, że za bardzo się angażowałam. Przedobrzyłam i to był błąd. Faceci w końcu muszą wszystko "zdobywać". Teraz przynajmniej już tego błedu nie popełnię.
Niedługo będzie 2 miesiące od rozstania, od 2 tygodni nie mam z eksem żadnego kontaktu. Od jakiegoś tygodnia myślę żeby zadzwonić, ale szukam wymówek i skutkuje. Wszystko byłoby dobrze gdybym nie była taka samotna, znajomych niestety brak. Potencjalnych kandydatow na kolegow, chlopakow też. Zabija mnie nuda, wtedy najbardziej mysle o byłym. Właściwie to myślę ciągle, budząc się, kładąc się spać, w środku nocy i w środku dnia... i tak w kółko.
|
|
|
|
#2045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż po wyjściu od psychologa uśmiechałam się jak szalona. Nie minęło 1,5 h i znowu jakaś taka nostalgia mnie naszła. Mam ochotę wysłać mu tylko podziękowania za nawrócenie mnie i chciałabym żeby wiedział, że jednak się zdecydowałam. Po co? Sama nie wiem. Ale wiem, że to głupie. Dam radę, muszę tylko znalezc zajęcie. Może zrobię coś szalonego i pojadę na jakiś casting wokalny Jestem silna, dam radę. Wierzę, że będzie lepiej. |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
I po spotkaniu
![]() Fajny facet chciałabym sie w nim zakochać ![]() Czy ja sie już wyleczyłam z exa ? Czemu ja za nim nie płacze ? Tylko czasem mi smutno jak o nim pomyśle...
|
#2047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana, wybacz Mu, że jest takim dupkiem ![]() no mnie już też nie ![]() cały czas załatwiam sobie ten roczny wyjazd i jestem tak podjarana tym, że normalnie euforia all day all night ![]() muszę tylko podjąć decyzję, gdzie dokładnie pojechać (póki co propozycje mam z Padwy, Mediolanu, Turynu oraz Teramo nad niemal samym morzem )kurczę, aż nie mogę uwierzyć, że wreszcie spełni się moje marzenie, o którym właściwie dawno zapomniałam przez te lata, które byłam w związkach..
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-25 o 00:14 |
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze... jak ja lubię ten wątek
|
|
|
|
#2049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja siostram ma kolczyk w języku - przez tydzien nie mogła jeść, a przez 2 seplenila ![]() niquolle włąśnie tego, że okazał się takim dupkiem, podczas gdy dla mnie był tak bardzo ważny nie mogę mu wybaczyć. zrobił ze mnie totalną idiotkę - a tego nienawidzę!!! nie wiem czy mi się uda |
|
|
|
|
#2050 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
He he Ja raz zrezygnowałam z wyjazdu na Cypr i bardzo żałuję do dziś:/ Dlatego teraz nie wyobrażam sobie rezygnować z czegokolwiek dla kogokolwiek!---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
Przede wszystkim masz coś czego on nigdy nie będzie mógł mieć i doświadczyć ... urodzisz dzidzię. Najpiękniejszy cud świata I nie będziesz nigdy sama. A on się obudzi z ręką w kiblu i będzie tego żałował, ale czasu i słów wypowiedzianych cofnąć się nie da:/ I nie jesteś sama. Masz nas. Zawsze możesz dać ogłoszenie w necie dla kogoś kto jest w podobnej sytuacji. Będzie Ci raźniej![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Jest taki ... PRAWDZIWY
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#2051 |
|
Zadomowienie
|
A jednak wczoraj pisałam że nie płacze za nim.
A Popłakałam wczoraj w nocy ale nie wiem za czym ? Czy to za nim? Nic w środku nie czułam. Nawet zastanawiałam sie co mogłabym do niego napisać w smsie ale poprostu nie wiedziałam co. Dziwnie sie czuję naprawde. Nie odzywa sie do mnie od środy. I dziś sie zastanawiam czy lepiej by było gdyby mnie przestał kochać i zostawił czy lepiej jest bardzo kochać i nie móc być z drugą osobą i musieć tą osobę zostawić tak jak w moim przypadku.
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
od przed wczoraj dołańczam się do was dziewczyny
![]() niby krótko, niby nic... a jednak boli cholera....
|
|
#2053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i starałam się jeść obiad, żeby mama nie zauważyła, bo to jeszcze przed 18stką było Jak masz odwagę to samo przebicie rób bez znieczulenia. Słyszałam, że wtedy lepiej się goi i nie boli, więc chciałam spróbować. Zrobiłyśmy taki test z siostrą. Ja przekłułam bez znieczulenia (co prawda boli jak cholera, ale to tylko parę sekund) - za to później bolało tylko troszkę, po 2 dniach w ogóle przestało, chyba, że gdzieś przygryzłam bo taki wielki był spuchnięty miałam przez 5 dni. Moja siostra ze znieczuleniem - nie bolało nic, ale jak uczulenie schodzi to ból straszny się zaczyna, boli kilka następnych dni, spuchnięty miała ponad tydzień. Ja wczoraj po tym wszystkim stwierdziłam, że muszę się napić, więc wypiłam parę drinków z siostrą i wyszłam. Nie wiem po co i czemu, nawet jakoś specjalnie nie miałam ochoty, zmęczona byłam. Spotkałam znajomego, był z paroma innymi osobami. Był tam taki strasznie przystojny koleś, patrzył na mnie cały czas, ja tam z nim kontakt wzrokowy łapałam i ogólnie wszystko pięknie poszliśmy wszyscy do innego klubu, nawet porozmawiałam z nim chwilę, okazało się, że jest szefem tego mojego znajomego. Wyszłam z jego koleżanką zapalić i co się okazało? Ja w szoku, mówię, że fakt, że przystojny, ale 20 lat starszy. A ta mnie zaczęła po całym klubie ciągać, żeby go poszukać, bo ja muszę sobie go wyrwać. No niestety później gdzieś nam zniknął, ja po cichu uciekłam od tej wariatki he he. Poszłam do innego klubu, spotkałam go, jeszcze chwilę pogadaliśmy... po czym zauważyłam, że może i jest zabójczo przystojny, ale... nie ma zębów ![]() Jeszcze parę sytuacji miałam, niektóre tak wkurzające... zaczynam twierdzić, że anglicy, a przynajmniej ci w moich okolicach, są naprawdę dziwni... chciałabym się przeprowadzić, bo dochodzę do wniosku, że miekszam w wariatkowie i to dosłownie. A poza tym muszę ograniczyć alkohol... naprawdę. O eksie znowu myślałam, tak mi źle z tym wszystkim. Jak wracałam do domu, to aż musiałam gdzieś na przystanku usiąść, i się poryczałam jak nienormalna. Oczywiście ja inteligentna, nie zostawiłam sobie pieniędzy na taxi i musiałam wracać na piechotę. Sama. Tak, kuś los dalej, kuś Ale jakiś kurdysz mnie zaczepił w drodze i wcisnął mi parę funtów na taxi, żebym nie wracała sama "bo tutaj są nienormalni ludzie". Heh ja to chyba jednak mam szczęście.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-25 o 11:22 |
||
|
|
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, śnilyście mi się!
sniło mi się, że byłam w jakimś wielkim mieście na wyjeżdzie i miałam iśc na spotkanie z wami, weszłam do kawiarni izastanawiałm się która jest która
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie pamiętam, co dziś mi się śniło.
Ejj ja Was nie mam na fb! A chętnie poznam
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się niestety snił ex
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() h200 wysyłam ci link na pw w takim razie BTW kim jest dziewczyna w Twoim avatarze?Ja to chyba muszę się zebrać i na jakieś zakupy iść co by sobie humor poprawić. Tylko narazie nie mogę się podnieść z łóżka, taka zmęczona jestem
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-25 o 12:04 |
|
|
|
|
#2059 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wiesz co ? ja odpuściłam.. nie wiem, czy to można nazwać wybaczeniem, czy nie, ale odpuściłam Mu.. bo szkoda mi moich nerwów i energii.. jest mi przykro, czuję się rozczarowana, ale nie mam na to wpływu.. mam za to wpływ na to, jak będę dalej żyć.. i nie chcę marnować czasu na niepotrzebne, złe emocje.. szkoda mi własnego zdrowia teraz już tylko jest mi Go żal.. żal mi Jego kolejnej kobiety z kilku powodów.. bo dopiero teraz widzę, że za wiele z siebie dałam.. a nie każda jest tak naiwna, jaką ja BYŁAM (bo już nie popełnię tego błędu).. On już jest mi obojętny.. pewnie dziwnie to zabrzmi, ale poniekąd dziękuję Mu też za to rozstanie.. gdyby nie ono - pewnie kilku ważnych rzeczy bym nie zrozumiała.. ale to moje subiektywne odczucie względem samej siebie.. Cytat:
ja teraz już też nie!
|
|
#2060 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I dlatego cały czas twierdzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny...
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
hej!jak dla mnie najgorsze są poranki,poki nie znajde sobie rzeczy do zrobienia i zapełnie nimi caly dzien a pozniej to juz z gorki zazwyczaj,eheh... ale rano bywa ciezko jesli nigdzie sie nie spiesze, tak jak dzisiaj.wieczorem znowu impreza, nie wiem czy dobrze robie,moze troche przesadzam z nimi juz
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja obecnie nie mam do roboty kompletnie nic, więc snuję się po podwórku, czytam, siedzę przy kompie, czasem coś obejrzę w tv i staram się codziennie wykazać jakąś fizyczną aktywność |
|
|
|
|
#2063 |
|
Zadomowienie
|
Mi się snił ex, że mi coś opowiadał i mówił że sie całował z jakąś laską na imprezie.
![]() A tak pozatym to koleżanka mi pisała że on jej pisał że nie chce żadnej innej tylko mnie mysle sobie "chłopie trzeba było wczesniej sie ogarnąć", ale jak ma się problemy z alkoholem to wszystko idzie na bok a %%%% czasem mózg przysłaniają i się mysli po fakcie.
|
#2064 |
|
Rozeznanie
|
też jestem tego samego zdania
![]() czasem dojście do tego stwierdzenia zajmuje trochę czasu.. potrzebna też jest szczerość z samym sobą, a nie każdego na to stać.. ja doszłam do takiego momentu, w którym potrafię wziąć pełną współodpowiedzialność za to rozstanie.. nie chodzi o to, że obwiniam siebie, ale o fakt, że mogłam się do tego przyczynić.. czuję, że to rozstanie otworzyło mi oczy w wielu kwestiach i dlatego za nie dziękuję ![]() bo gdyby nie ono - nadal żyłabym w "nieswoim" świecie spełniając oczekiwania innych osób, a nie swoje
|
#2065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie Ale by był jaja ![]() Oglądam 90210 na Polsacie i a póżniej będę farbować włoski bo mam już odrosty. Całuski dla was
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Raczkowanie
|
Nie dałam rady zapytać koleżanki o tego psychologa. Jak tylko się zobaczyłyśmy zaczęła mi opowiadać o swoim nowym facecie, z którym się spotyka. A ja... Mnie to tylko zdołowało, wstyd mi za siebie, że nawet z rozstaniem nie umiem sobie poradzić. Dziś po raz kolejny spędzę wieczór samotnie w domu bo wszyscy mają mnie gdzieś.
|
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
#2069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo sie ciesze z takich udanych losów mam nadzieje ze mnie to samo spotka
|
|
#2070 |
|
Raczkowanie
|
To ktoś na grilla idzie, to pod jakiś domek, to do kogoś na imprezę a jak zapytałam: a ja? to każdy mówi, że sorki, nie pomyślałam.
już drugi dzień zaczął się u mnie od płaczu, jest coraz gorzej, jeszcze na dodatek zaczynam żałować rozstania, totalnie... on siedzi sobie w dużym mieście, chodzi pewnie na imprezy a ja totalna załamka. Ryczę aż się zanoszę. Nawet nie mam motywacji, żeby iść do fryzjera odświeżyć kolor. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

, cudną córkę, moi rodzice wyłożyli kasę ( nie mało bo 100 000 ) aby założył firmę, każdy problem ja rozwiązywałam. I chuj chciał za dużo, jeszcze po siostrę łapy wyciągnął i tu się przeliczył. Nie ma nic, a ja mam wszystko ( prócz męża i siostry )
Im więcej dajesz tym gorzej jak widzę.

i tak w kółko.
[/CENTER]

Ja w szoku, mówię, że fakt, że przystojny, ale 20 lat starszy. A ta mnie zaczęła po całym klubie ciągać, żeby go poszukać, bo ja muszę sobie go wyrwać. No niestety później gdzieś nam zniknął, ja po cichu uciekłam od tej wariatki he he. Poszłam do innego klubu, spotkałam go, jeszcze chwilę pogadaliśmy... po czym zauważyłam, że może i jest zabójczo przystojny, ale... nie ma zębów 
mysle sobie "chłopie trzeba było wczesniej sie ogarnąć", ale jak ma się problemy z alkoholem to wszystko idzie na bok a %%%% czasem mózg przysłaniają i się mysli po fakcie.