|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cześć
![]() Wróciłam Jestem wykamana. Pokazałam mamie troszkę Wrocławia ![]() A historii nie zdałam, prawdopodobna data poprawki to 17 sierpień. No trudno, żyje sie dalej... Witam nową PM ![]()
|
|
#722 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
pozazdosic determinacji i co ślub robi z człowiekiem ja tez ostatnio schudlam, ale juz wiecej nie moge ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiedziałam że tak mało ![]() Myśl?? Cytat:
ominełaś 100dniówkę![]() Nie odchudzaj sie już bo wygladasz super Był TŻ, zrobiłam mu carbonarę, najadł się i pojechał do domku
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
noooo... wszystko mi sie pomieszało. jakby mi dał II wojne zamiast I to bym zdałą ;P
|
|
#725 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() coś się dzisiaj dziewczyny nie rozgadałyście, nadrobiłam migusiem ![]() Mam kolejną ząłatwioną sprawę, Tz się w końcu zebrał i załatwił samochód na ślub ![]() Cytat:
![]() I co opaliłaś się? Cytat:
za stracone kilogramy. Tańczysz salsę?Ja się juz nie dwoję i nie troję, schudłam 2 kg a potem blokada i żebym się głodziła i ćwiczyła bez opamiętania to ani rusz w dół. No to sobie odpuściłam. Na szczęście od tego czasu też ani drgnie czyli generalnie 2 na minusie jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Justysia pozostaje Ci tylko dobrze wykorzystać ten czas przerwy w pracy, tak jak Ci wszyscy mówią. Dobrze, że Twój Tż znalazł od razu pracę. Na pewno niedługo i Ty znajdziesz pracę, fajniejszą i lepiej płatną ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#726 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie bysię taki wyczyn nigdy nie udał, 5kg jest dla mnie nieosiągalne Carbonara muszę zacząć gotować bo mnie Tż zostawi
|
||
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie robiłam, bo to ma milion kalorii
ale taka świeżutka piertuszka była w ogródku, że zrobiłam mu (i sobie) tą przyjemność![]() Kupiłam śmietane, boczek a resztę miałam w domu
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
noo ja tam sie nie załamuję :P teraz muszę zaliczyć pozostałe egzaminy
|
|
#729 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie miałam żadnych, TŻ się nie postarał ![]() Cytat:
za wytrwałość Ciekawa jestem czy moja siostra przeszła na Dukana
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
No nic.. ja lecę spać, jestem wykończona
![]() Do jutra
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#732 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() faceci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nawet uczylam i w zeszlym roku choroba, musialam zrezygnowac, bo szpitale i sterydy itp i 25 kg nadwagi![]() nota bene moj nick na forum to jest nazwa figury w salsie a avatar to muzyk i kompozytor mambo TAK, WIEM, JESTEM MONOTEMATYCZNA ![]() ![]() ![]() ale wy jestescie kochane i cierpliwie znosicie moje dietowo-salsowe monologi ![]() Micia--> ja pare lat temu zamiast isc na obrone , bo mialam wyznaczona godzine juz i prace oddana i wszystko, to mnie baba uwalila na ostatnim egzaminie i zamiast na obrone na 11 to poszlam na 14 na pierwszy w moim zyciu egz. komisyjny
http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
|
||||
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
hehe, teraz tak sobie przypomnialam, ze ta obrone mialam miec wlasnie
1 pazdziernika , a tak to byl komis. coz za zbieg okolicznosci przy wybieraniu daty
http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
pamietam nawet ci poklaskałam - skleroza
|
#736 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze chociaż, że nie tyję, bo jak dobiję do 70 kg to mówiłam, że odwołuję ślub, a zazwyczaj staram się dotrzymywać słowa Cytat:
Ale pomysł trzeba przyznać miał oryginalny ![]() Poka kieckę Cytat:
Udusiłabym gołymi rękoma po prostu, ale w tej firmie akurat to norma...Dobrze chociaż, że TŻ już znalazł pracę, więc dacie radę Cytat:
Fakt faktem jak tylko się komuś napomknie, że ważę tyle i tyle, to wielkie oczy "aż tyle " i ogólnie wielkie niedowierzanie, ale doszłam do wniosku, że udaje mi się to wszystko ukryć pod ubraniem, bo naprawdę jest mnie niezbyt mało... A jeszcze 4 lata temu ważyłam 56 kg Śmieję się czasem, że muszę zmienić na chudszego, bo jego brzusio nie motywuje mnie kompletnie do zabrania się za siebie, wręcz motywuje do dalszego hodowania sadła, ale walczę z tym (hodowaniem sadła ) jak tylko umiem najlepiej ![]() Cytat:
Chciałabym ważyć tyle co Ty planujesz pod koniec - 56-57 kg, było wtedy git Na dukanie zabiłabym mój wrażliwy już i tak żołądek do końca. Cytat:
![]() Mój ograniczył się do pytania "No i co?" z miną kota w butach ze Shreka Ostatnio mu focham, że w ogóle jaki ślub, jak on mi się nie oświadczył w ogóle ![]() Dzisiaj w deichmannie były rewelacyjne szpilki w takim cielisto-różowo-perłowym kolorze za 34 zł Sknera wstrętna, a na tony krówek do podjadania to ma |
||||||
|
|
|
#737 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do tańca to zazdroszczę kazdemu, kto ma poczucie rytmu i ładnie się rusza, ja pokraka jestem a zachciało mi sie na pierwszym tańcu rumbą zabłysnąć. Im więcej trenujemy tym bardziej obawiam się kompromitacji ![]() Ja też bywam monotematyczna, na temat kotów szalejemy za nimi na tyle, że poprosiliśmy gości żeby zamiast kwiatów przywieźli karmę kocią, którą oddamy kociej fundacji. Teraz to naprawdę wezmą nas za świrów a nie wszyscy są tacy wyrozumiali jak wizażanki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#738 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My załątwiliśmy dokumenty w USC no i wybrałam nazwisko
|
|
#739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale pierścionek mam, nie zaręczynowy a przeprowadzkowy. Jak się przeprowadzałam do Katowic, mój Tż pracował na zmiany. Ja przyjechałam a on na noc pojechał, otwieram drzwi od naszego wynajętego mieszkanka a tam ścieżka z róż prowadziła prosto do sypialni, na łóżku też róże, dziesiątki. Zadzwoniłam do niego i się popłakałam ze wzruszenia a on strasznie ponaglał, żebym poszła spać. no to wykąpałam się i idę do łózia. Położyłam się i czuję, że mnie coś w doupkę uwiera a pod prześcieradłem było pudełeczko z pierścionkiem W każdym razie, Tż czasami się śmieje, że celowo się nie oświadczył, żebym go jak podpadnie nie straszyła zerwaniem zaręczyn ![]() A co do szpilek, no to faktycznie podpadł ![]() Dobranoc Jenny |
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi smakowicie ![]() qrdek miałam nie jeśc a mam ostatnio cholerny apetyt i jak go poskromić ? juz myslałam ze ślub będzie dobra mobilizacją do schudnięcia.. ale coś mi się nie udaje :/ włączyła mi sie maruda bo jak ogarniam ile Nas czeka wydatków to przerażenie bierze... a tu ja bezrobotna Ukochany dopiero będzie rozkręcał interes.. i jak to wszytsko pogodzic ? |
|
|
|
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytuje" Ma Pani teraz wiele prywatnych spraw na głowie, obrona, ślub. Musi sobie Pani znaleźć inną pracę..." Aha i jeszcze " Pani nie chce zostawać po godzinach pracy" zaznaczam niepłatnych.... Debile i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie już 49 ![]() Margola stres cie pogoni mnie mam nadzieje tez a zawsze tak wyglądałam więc sie nie przejmuje ![]() Cytat:
|
|
#746 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Komu to mówisz, w biuście dalej mam za dużo cm i chyba nigdy się ich nie pozbędę :/chociaż TŻ jest zachwycony nim i jak mu truję o operacji zmniejszającej to każe mi się puknąć w czoło Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. To w sumie też się nie popisał ![]() 3. Kara dla TŻ musi być! Zabrać mu krówki i wyrzucić ![]() Normalnie Zaszłam w ciążę i tak jakoś wyszło Ogólnie to nie chciałam nawet cywilnego, ale w końcu mnie przekonał. Jak mu trułam o zaręczynach to on mi odpowiadał (wskazując na mój brzuch)że tutaj mam dowód zaręczynowy.... Cytat:
Cytat:
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
rock ja w sumie tez nigdy szczypiorkiem nie byłam.. ale chciałam wszytskich zaskoczyc - ale.. juz chyba mi sie to nie uda...
|
|
|
|
#748 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś dacie radę, my sami zrobiliśmy sobie wesele, mimo że ja nie pracuję, mamy dziecko. Trochę rodzice TŻ dali, trochę moi, większość uzbieraliśmy przez półtora roku. Wesele było takie jakie chcieliśmy ![]() Wagą się nie przejmuj, przed samym ślubem przytyłam jakieś 4kg i mimo wszystko dla swojego TŻ wyglądałam pięknie, tak samo i Ty będziesz najpiękniejsza dla swojego TŻ ![]() Cytat:
Dziewczyny co robicie jutro na obiad? Ja nie mam pomysłu co zrobić.
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwazniejsze być sobą i być szczęśliwym - wtedy jest się najpiekniejszym ![]() Roougee szkoda za teściowa iść siedzieć na wiele lat ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Mój ulubiony temat ![]() Bedzie zupa pieczarkowo-serowa
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierze, że da sie radę - tylko nam zawsze podoba sie cos co jest najdroższe.. a tu trzeba będzie pociąciąc troche kosztów chyba... ostatnio poszlismy wybrac materac - i co pani pokazała nam 6 kazała sie na każdym położyc i wybrac ten najwygoniejszy według nas ( na żadnym nie było cen) ceny zaczynały sie do 600 zł... jaki wybralismy obydowje - najdroższy za 1300 :/ tzn nie kupilismy go ale wybór pada zazwyczja na to co jest najdroższe... ja wiem, że mój Ukochany kocha mnie taka jaką jestem - jak mnie poznał to wazyłam więcej ale wiecie... jakoś tak chciałam poczuć się mega szczupłą...Cytat:
Edytowane przez margolka1986 Czas edycji: 2011-06-25 o 00:40 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

, teraz to już chyba z górki 

podjechałam, nakrzyczałam, że koło auta kręci się bez kamizelki odblaskowej... on... założył kamizelkę podpiął linkę do swojego auta i mówi, że za daleko stanęłam, wsiadł do mojego autka podjechał odpowiednio, podpiął linkę i mówi jedziemy.
muszę zacząć gotować bo mnie Tż zostawi

" i ogólnie wielkie niedowierzanie, ale doszłam do wniosku, że udaje mi się to wszystko ukryć pod ubraniem, bo naprawdę jest mnie niezbyt mało... A jeszcze 4 lata temu ważyłam 56 kg