Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-25, 08:27   #1771
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
nie pamiętam dokładnie, ale ok połowy września bodajże
No to już niedługo....

Aha zdjęcie to jest z przed około 6 tygodni... teraz jest troszkę większa :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 08:32   #1772
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

no i nie ma foto

a już widzę
o ja, jaka pannica wyrosła

Czas zacząć nowe, lepsze życie...

Edytowane przez MisQa
Czas edycji: 2011-06-25 o 08:36
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 08:33   #1773
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Żabcia co też matka bliźniaków znowu zrobiła??

Śliweńko kiełki dalej robimy, ale rzadziej bo teraz więcej warzyw kupujemy.

Anika gratulacje dla małej.

Misqa przytulam przykro mi.

India gratulacje.

Padam... wyszłam 0 9 z domu i dopiero wróciłam. Najpierw biblioteka, potem rodziców odwiedziłam z pracy. o 12 wyszłam z mamą na shopping i kupiłam sobie bieliznę, sweterek , bluzkę, buty i prezent dla świadkowej na jutrzejszy panieński. Potem obiad u teściowej, odwiedziliśmy znajomych i.... wróciliśmy.
no to miałas zabiegany dzien, pokazuj fotki z zakupów!!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
fajny wózek

Kochana, byłas bardzo dzielna!!!!!
A mała jest prze słodka!

super! Daj znac później jak Ci się z niego korzysta. Ja bardzo lubię jedzonko na parze, ale drażni mnie czas przygotowywania.

cudne te schody!

zdolniacha!

Bardzo mi przykro, że jednak się nie dogadaliście. Cieszę się, że masz przy sobie Julkę i trzymam kciuki za Twoje szczęście! wierzę, że i miłość u Ciebie niebawem zagości Bądź silna!

wow! Genialnie! To było pewne, że w końcu jej się spodoba No to teraz dużo zabawy i radości przed Wami

fajny wazon!

Wiedziałam! Ty nasza geniuszko! Brawo! Gratulacje!!!

My dzisiaj kupiliśmy z babcią telewizor. Bałam się tego, ale babcia w 100% nam zaufała, mówiła, że się na tym nie zna i że chce dobry. I taki ma Później pojechaliśmy pooglądać meble i narożniki i znaleźliśmy narożnik, a meble wypatrzyliśmy w katalogu, więc w poniedziałek podjedziemy do salonu i zobaczymy. Później kilka prac na ranczu, obiadokolacja u rodziców i powrót do krk. Następnie wzięliśmy się za porządki i dopiero teraz skończyliśmy

dobrej nocy i do jutra! jestem wykończona!
super, że babcia Wam zaufała : no i koniecznie pokaz co sobie upatrzyliscie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Wiem, że Agatka ma kogoś, śledzę ją na nk poza tym wtedy jak byłam tu ostatni raz właśnie ta jej nowa znajomość była w rozkwicie ale nie miałam pojęcia , że będzie drugi raz żonką
Super a mają już datę?

Dobra no i daję zdjęcie ... jak tak bardzo chcecie
Daysy jak cos Cię trapi to pisz śmiało. tu nikt nikogo nie obarcza swoimi sprawami, patrzymy na to troszke inaczej. po to tu jestesmy zeby wysłuchac wesprzec nie muszisz na forum, zawsze mozna napisac w K.
A musze Ci powiedzieć, że Hania jest przeurocza i przesliczna!!!!
Stary 2011-06-25, 08:35   #1774
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
w piątek ślub to tak wybrali sobie??czy wypadło im tak z terminami??
sami chcieli piątek, coraz częściej słyszę o ślubach w piątki - taniej jest

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh... co u mnie.... nie za fajnie
mocno trzymam kciuki za ciebie, bądź szczęśliwa!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mieliśmy dziś piękną nockę - mała zasnęła o 20, obudziła się o 1.20 pielucha, butla, beknięcie i dalej w kimono do 5.30, powtórka schematu i pospaliśmy do 8.30 Generalnie to i tak mamy w nocy nie więcej niż 3 pobudki, ale nieraz nie zasypia tak fajnie po karmieniu a dzisiaj super
pięknie śpi

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tej wycieczce 6-dniowej? http://pl1.nw.nettur.pl/162149/index...h=6&force_term
Cena wydaje się bardzo korzystna 999zł os za 6dni... i bardzo dużo zwiedzania z śniadaniami i obiadokolacjami... hmm
autokarem? hmm nie wiem czy bym chciała autokarem

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bylismy dzis na basenie jesuuuuuu w koncu zuzka sie rozlusnila, piszczala ze hej, i plywala - machala nogami jak szalona!!!!!
a najlepiej sie bawila, jak ;ezala na desce do plywania trzymala za uchwyty i machala nogami w te pedy!!
no i na rwacej rzece z tatusiem!
normlanie do tej pory jestem w szoku pierwszy raz tak
no i pięknie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Laski ZDAŁAM!!!!! jupi jestem szczęsliwa.co prawda egzamin na 4+, ale po wyliczeniu średniej z I sem. na dyplomie wychodzi 5
widzisz a tak się bałaś 3 sobie wróżyłaś
PIĘKNIEEE

Cytat:
Wiem, że Agatka ma kogoś, śledzę ją na nk poza tym wtedy jak byłam tu ostatni raz właśnie ta jej nowa znajomość była w rozkwicie ale nie miałam pojęcia , że będzie drugi raz żonką
Super a mają już datę?

cudnie wygląda i na prawdę wygląda na "starszą" niż jest
Stary 2011-06-25, 08:45   #1775
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
sami chcieli piątek, coraz częściej słyszę o ślubach w piątki - taniej jest

mocno trzymam kciuki za ciebie, bądź szczęśliwa!

pięknie śpi

autokarem? hmm nie wiem czy bym chciała autokarem

no i pięknie

widzisz a tak się bałaś 3 sobie wróżyłaś
PIĘKNIEEE

cudnie wygląda i na prawdę wygląda na "starszą" niż jest
no bałam się, bo testem nas bardzo zaskoczyli i dlatego źle sobie wyróżyłam. na szczedscie śniło mi sie inaczej czyli tak jak się stało
Stary 2011-06-25, 09:05   #1776
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

śliczna pogoda, to dobrze, bo dziś panieński

Gucia dam znać A ty pochwal się jakie meble sobie upatrzyłaś.

Daysy ooo ja, ale śliczną masz córcię.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 09:07   #1777
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no bałam się, bo testem nas bardzo zaskoczyli i dlatego źle sobie wyróżyłam. na szczedscie śniło mi sie inaczej czyli tak jak się stało
śniło ci się? ojjj to cię nieźle musiało to męczyć
jeszcze raz gratuluje 5 na dyplomie
Stary 2011-06-25, 09:14   #1778
india83
Zakorzenienie

Cytat:
śniło ci się? ojjj to cię nieźle musiało to męczyć
jeszcze raz gratuluje 5 na dyplomie
no jak tak czasem mam z tymi snami długo nie męczyło, bo ja dwokrotnie mialam tak, że to się snilo tuz przed dnim z ogloszeniem wyników. na I sem. snilo mi się, że zrobilam 2 błedy i wahalis sie czy postawic mi 5... no i w dzien dowiedzialam sie, ze zrobiłam 2 bł i mam 5 no i teraz w nc czw snilo mi sie, ze powiedzieli mi , ze zdalam tak aby zakonczyc studia z 5, no i podobno tak sie stalo. Sen opowiedzialam tylko mamie (ktora ma podobne zdolnosci) i mezowi, zeby nie zapeszac.

ale mam jeszcze inny sen , ktory ciagle mnie nawiedza jak maz mnie zdradza i zazwyczaj to widze... kurcze mam nadzieje, ze ten z prawda nic wspolnego nie ma. tlumacze sobie, ze mi bardzo na nim zalezy i poswiadomie boje sie go stracic i jestem zazdrosna stad te sny
Stary 2011-06-25, 09:21   #1779
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no jak tak czasem mam z tymi snami długo nie męczyło, bo ja dwokrotnie mialam tak, że to się snilo tuz przed dnim z ogloszeniem wyników. na I sem. snilo mi się, że zrobilam 2 błedy i wahalis sie czy postawic mi 5... no i w dzien dowiedzialam sie, ze zrobiłam 2 bł i mam 5 no i teraz w nc czw snilo mi sie, ze powiedzieli mi , ze zdalam tak aby zakonczyc studia z 5, no i podobno tak sie stalo. Sen opowiedzialam tylko mamie (ktora ma podobne zdolnosci) i mezowi, zeby nie zapeszac.

ale mam jeszcze inny sen , ktory ciagle mnie nawiedza jak maz mnie zdradza i zazwyczaj to widze... kurcze mam nadzieje, ze ten z prawda nic wspolnego nie ma. tlumacze sobie, ze mi bardzo na nim zalezy i poswiadomie boje sie go stracic i jestem zazdrosna stad te sny
mam nadzieję że ten 2 sen to tak jak mówisz.. twoje lęki odzwierciedlają się w czasie snu...
ale z tą 5 to super pewnie po tym śnie byłaś już spokojna co????
a jak wykańczanie góry? robicie coś czy na razie schody? moja kuzynka jak się wprowadziła do domku na pół wykończonego to się śmiałą że odkąd mieszkają prace totalnie spowolniły, wcześniej od razu po pracy jechali całe dnie coś robili żeby się wprowadzić a jak zamieszkali to już jakby hmm zwolnili

ROSII zapomniałabym wczoraj byłam na ślubie koleżanki iiii widziałam laskę identyczną jak tyyyy tylko blond włosy miała ale nawet identycznie obcięta, i co śmieszne nie ja ją wyczaiłam a mąż, szturcha mnie i mówi patrz skądś ją znam skąd? to mu mówie nie wiem.. i nagle mnie olśniło i mówię eeee ona wygląda jak Rosi, i wu się śmiał że faktycznie tylko te włosy go zmyliły i nie poznał więc hmm masz sobowtóra
Stary 2011-06-25, 09:40   #1780
india83
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję że ten 2 sen to tak jak mówisz.. twoje lęki odzwierciedlają się w czasie snu...
ale z tą 5 to super pewnie po tym śnie byłaś już spokojna co????
a jak wykańczanie góry? robicie coś czy na razie schody? moja kuzynka jak się wprowadziła do domku na pół wykończonego to się śmiałą że odkąd mieszkają prace totalnie spowolniły, wcześniej od razu po pracy jechali całe dnie coś robili żeby się wprowadzić a jak zamieszkali to już jakby hmm zwolnili

ROSII zapomniałabym wczoraj byłam na ślubie koleżanki iiii widziałam laskę identyczną jak tyyyy tylko blond włosy miała ale nawet identycznie obcięta, i co śmieszne nie ja ją wyczaiłam a mąż, szturcha mnie i mówi patrz skądś ją znam skąd? to mu mówie nie wiem.. i nagle mnie olśniło i mówię eeee ona wygląda jak Rosi, i wu się śmiał że faktycznie tylko te włosy go zmyliły i nie poznał więc hmm masz sobowtóra
wiesz spokojna do konca nie mogłam byc poki nie dostałam potwierdzenia ze szkoły, a najlepsze jest , że zupelnie spokojna bede gdy zobacze to na dyplomie na włąnse oczy
to prawda, że wtedy prace spowalniaja na maksa. przez ten wczesniejszy czas człowiek zdazyl sie wypalic i teraz regeneruje siły. my to i tak czasem co dłubiemy, ale znajomi, ktorzy wprowadzili sie pol roku przed nami juz zupelnie odpoczywaja, az zostali w tyle za nami
Troszke inni nas spowalniaja... tzn czekamy na murarza, ktory ma poprawic wentylacje i poki tego nie zrobi to boje sie pomalowac pokoj i polzyc panele, bo w razie ten cos zle zrobi to mi akurat ten pokoj bedzie zalewac, wiec szkoda kasy i naszych nerów. ze schodami stoimy, bo na razie jeszcze nawet próbki do nas niedotarły, a wiec nie mamy jak zdecydowac się na kolor. Łazienki nie możemy zaczac robić bo to akurat jest uzaleznione od ostatecznej kwoty za schody, bo nie wiemy ile na zrobienie łazienki nam zostanie kasiory i jak sama widzisz tak w kołko. A na inne pierdółki brak funduszy.... w sr otoweraja u nas castorame, licze na to, że cos fajnego uda sie upolowac w korzystnych cenach
Stary 2011-06-25, 09:52   #1781
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 10:21   #1782
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
przed obnizką wazon był dla mnie nieosiąglany, choc od dawna mi się podobał

Laski ZDAŁAM!!!!! jupi jestem szczęsliwa.co prawda egzamin na 4+, ale po wyliczeniu średniej z I sem. na dyplomie wychodzi 5
gratulacje, jest co świętować

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
No domyślam się, że mogą być ukryte koszty... ehhhś

my też właśnie bez pomysłu chciałabym za granicę, ale obawiam się zbyt wysokich kosztów
my raczej nastawiamy się na Polskę, chcemy niedługo zmienić auto więc też nie chcemy za dużej dziury w budżecie zrobić

Cytat:
Super a mają już datę?

Hania prześliczna, oczy ma magnetyzujące
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 10:24   #1783
bzyczka1
Zakorzenienie

hej

wróciliśmy wczoraj ale o takiej porze że malutką trzeba było zaraz kąpać, karmić i poszliśmy spać w trójkę na weselu super chociaż ja cały czas myślałam o tym czy Lila nie płacze i w ogóle. Towarzystwo fajne, młoda ślicznie wyglądała..no wesele się udało chociaż mnie buty tak obtarły że mam na palcach (tych najmniejszych i jednym kolejnym) pęcherze nigdy mnie te buty nie obtarły, dopiero teraz

Mała ma dzisiaj dzień marudy chyba nocy budziła się 3 razy wstała o 5 już tak konkretnie, później koło 8 zasnęła ale pospała chyba z 15 min i się obudziła. Na rękach źle, w bujaczku też, jeść nie, pielucha sucha, widzę że chce się jej spać ale cóż z tego

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 10:24   #1784
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India powoli wszystko wykończycie.

Baja my też w tym roku gdzieś w Polskę jedziemy, ale dalej nie wiemy gdzie

Stary 2011-06-25, 10:25   #1785
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-25, 10:37   #1786
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
przed obnizką wazon był dla mnie nieosiąglany, choc od dawna mi się podobał

gratulacje!!
Cytat:
No to już niedługo....

Aha zdjęcie to jest z przed około 6 tygodni... teraz jest troszkę większa :P
Ale śliczna

madzia a po co Wam ten parowar?;-) Ja kiedyś też miałam zajawkę ,kupiłam kilka razy użyłam i oddałam go mamie strasznie ciężko się myje to cholerstwo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 10:48   #1787
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-25, 10:49   #1788
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zobaczymy, zobaczymy A myć podobno można w zmywarce

Stary 2011-06-25, 10:57   #1789
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-25, 11:02   #1790
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
jak dojdzie i przetestuję to napiszę jak się sprawuje

Stary 2011-06-25, 11:04   #1791
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc kobitki!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 11:19   #1792
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc kobitki!!
cześć

Zajęłam się sprzątaniem rzeczy na lapku Trzeba wszystko posegregować, wyrzucić co nie potrzebne bo mąż chce zrobić format a ja mam masę śmieci Już 11 giga usunęłam hehe

Stary 2011-06-25, 11:21   #1793
kasiaher
Wtajemniczenie

hej
pisze tak pomału bi nie wiem czy biegle czytacie .....hehehehe
spoko humor nawet mam gorzej ze zdrowiem
otóż zaraz po napisaniu posta mojego ostatniego na forum poszłam po Dominika do żłobka , wróciłam myślałam żeby wyjść na dwór ale biedny mało zjadł w żłóbku więc głodny był i weszłam na górę, a za jakieś 30 minut dzwoni mama że jest na mieście i święto Kielc jest więc troszkę też atrakcji i czy przyjdę , no ja oczywiście i ubrałam małego i schodziłam po schodach ....
na spacer już nie wyszłam ponieważ spadłam ze schodów puściłam się barierki żeby tylko trzymać mocno Dominika , nic mu się nie stało , ale ja niestety najbardziej ucierpiałam bo uderzyłam całą siłą i masą swojego ciała i Dominika kręgosłupem o kant schodów, bez karetki się nie obyło, nie mogłam się ruszać , zadzwoniłam po mamę zaraz przyleciała a mnie karetka zabrała, męczyliśmy się pół godziny bo nie było mnie jak wsadzić do niej ale dojechaliśmy od razu dostałam przeciwbólowe leki, nic nie pomagało, dojechałam do szpitala od razu na rentgen kręgosłupa , spoko nic nie wyszło tzn złamania brak, ale bardzo mocno stłuczony kręgosłup , dali mi mocne leki , i czekałam na tż bo nie było potrzeby mnie tam zostawiać , ale zwijałam się z bólu więc lekarz cofną wypis i kazał jeszcze zrobić USG nerek i narządów z tyłu , ale było ok, kazał obserwować się bo jeśli pojawi się krew w moczu to od razu na izbę przyjechać , albo jak nic nie będzie przechodzić , bądź na przykład nie będę mogła się ruszać albo chodzić to też, ale jest w miarę , ok , bardzo mocno boli , chodzić nawet ok, ale bardzo boli jak siedzę bądź leżę, skurcze ud mnie łapią aż płaczę , no tak się załatwiła, jakbym szła sama to bym trzymałam ta barierkę , ale że szłam z synkiem to puściłam się i bardzo mocno złapałam Dominika , on w tym momencie był najważniejszy , dobrze że do przodu nie poleciałam bo bym go normalnie zgniotłam ...ech ...boli
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 11:33   #1794
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-25, 11:37   #1795
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu jejku, dobrze że nic się poważnego nie stało. Trzyma się

Stary 2011-06-25, 11:44   #1796
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc kobitki!!
czesc

Kasia jakies fatum ostatnio nad wami zawisło.... dobrze, że nic powaznego Ci sie nie stało.
Jak była młodsza miałam podobne zdarzenie do Twojego... spadłam ze schodów na plecy, moja mam myslała, że nie zyje... leżałam nieruchomo bez oddechu, nawet straciłam głos na jakiś czas. Na szczescie nic poza ogromnym guzem na plecach mi nie było, wiec mam nadzieje, ze i ty szybko wrocisz do zdrowka
Stary 2011-06-25, 11:50   #1797
*Agatek*
Zakorzenienie

India gratuluję zdania egzaminu!! A tak się bałaś, a tu widzisz jak dobrze Ci poszło!

Kasiaher dobrze, że nic Dominikowi się nie stało A Ty pewnie strasznie nacierpiałaś Zdrówka życzę

MisQa bardzo przykre wiadomości przynosisz Pamiętam jak przed ciążą było już coś nie tak, myślałam, że to przejściowe, ale widać było to wszystko nieuniknione. Przykro czytać posty osoby, które jeszcze nie tak dawno brała ślub i miała piękne wesele... Trzymam kciuki, żebyś jakoś w tym wytrwała Najważniejsze- masz córeczkę

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
madzia a po co Wam ten parowar?;-) Ja kiedyś też miałam zajawkę ,kupiłam kilka razy użyłam i oddałam go mamie strasznie ciężko się myje to cholerstwo
Jak to po co? Do gotowania na parze mrożonek. Zależy jaki kto ma parowar, bo ja mam części odczepiane, raz dwa się opłucze i czyste, ja nie widzę problemu a podstawek plastikowy, wyleje się wodę, przetrze gąbką i gotowe Nie wiem z czego problem robicie? i super smakują warzywa na parze z reala firma 'tip' bo to warzywka z daucy więc pyszne są i tanie 30 min i gotowe. Ja nie narzekam- dostaliśmy jako prezent ślubny. A jeszcze lepiej się sprawdził, jak nam gaz wyłączyli i nie miałam na czym robić

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 11:56   #1798
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatek dokładnie, tym bardziej, ze takie jedzonko jest bardzo zdrowe. A myć trzeba wszystko, jak pieczesz coś w piekarniku to potem blaszki czy naczynia żaroodporne tez czasami ciężko się odmywają ale cóż. jak by się tak na to wszystko patrzyło, to najlepiej jeść gotowce, bo po tym za bardzo nie trzeba sprzątać

a ja zamówiłam ten parowar, dziewczyna na innym wątku ma go już długo i baaardzo sobie chwali.
http://www.philips.pl/c/gotowanie/pu...hd9140_91/prd/

Stary 2011-06-25, 12:01   #1799
martucha84
Zakorzenienie

india rozumiem... trzymam kciuki za kolejne etapy

bzyczka super że się wybawiliście

Rosette zdecydowanie nie lepiej ci w ciemnych

kasiaher dużo zdrówka!
Stary 2011-06-25, 12:01   #1800
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Super a mają już datę?

ale slodziutka
ile ona juz ma ?
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
pisze tak pomału bi nie wiem czy biegle czytacie .....hehehehe
spoko humor nawet mam gorzej ze zdrowiem
otóż zaraz po napisaniu posta mojego ostatniego na forum poszłam po Dominika do żłobka , wróciłam myślałam żeby wyjść na dwór ale biedny mało zjadł w żłóbku więc głodny był i weszłam na górę, a za jakieś 30 minut dzwoni mama że jest na mieście i święto Kielc jest więc troszkę też atrakcji i czy przyjdę , no ja oczywiście i ubrałam małego i schodziłam po schodach ....
na spacer już nie wyszłam ponieważ spadłam ze schodów puściłam się barierki żeby tylko trzymać mocno Dominika , nic mu się nie stało , ale ja niestety najbardziej ucierpiałam bo uderzyłam całą siłą i masą swojego ciała i Dominika kręgosłupem o kant schodów, bez karetki się nie obyło, nie mogłam się ruszać , zadzwoniłam po mamę zaraz przyleciała a mnie karetka zabrała, męczyliśmy się pół godziny bo nie było mnie jak wsadzić do niej ale dojechaliśmy od razu dostałam przeciwbólowe leki, nic nie pomagało, dojechałam do szpitala od razu na rentgen kręgosłupa , spoko nic nie wyszło tzn złamania brak, ale bardzo mocno stłuczony kręgosłup , dali mi mocne leki , i czekałam na tż bo nie było potrzeby mnie tam zostawiać , ale zwijałam się z bólu więc lekarz cofną wypis i kazał jeszcze zrobić USG nerek i narządów z tyłu , ale było ok, kazał obserwować się bo jeśli pojawi się krew w moczu to od razu na izbę przyjechać , albo jak nic nie będzie przechodzić , bądź na przykład nie będę mogła się ruszać albo chodzić to też, ale jest w miarę , ok , bardzo mocno boli , chodzić nawet ok, ale bardzo boli jak siedzę bądź leżę, skurcze ud mnie łapią aż płaczę , no tak się załatwiła, jakbym szła sama to bym trzymałam ta barierkę , ale że szłam z synkiem to puściłam się i bardzo mocno złapałam Dominika , on w tym momencie był najważniejszy , dobrze że do przodu nie poleciałam bo bym go normalnie zgniotłam ...ech ...boli
ojej wspolczuje
zdrowka zycze
na szczescie nic
Dominisiowi sie nie stalo

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości