|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
mam nadzieję
![]() Cytat:
A co! Niech wszyscy słyszą
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oczyszczenie: Kyrie eleison Dary: Ofiaruję Tobie (chyba) Znak pokoju: poza "Barankiem" może "By granic mury" albo "Aby czas pokoju" Komunia + uwielbienie: jedna z wersji Pieśni na Pieśniami i może coś jeszcze krótkiego Wyjście: Wspaniały jest Majestat Twój Wyjście po podpisaniu dokumentów: Mendelson |
||
|
|
|
#1083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie , hehe
Cześc, Aniqa Cytat:
narzeczony ma dobry pomysł. My również, przyjaźnimy się wszyscy, więc bez sensu się rozdzielać. ![]() Cytat:
Nawet sobie głowy tym nie zaprzątam.
|
||
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
U nas póki co w trakcie rozdawania nikt nie skomentował wierszyka, ale wśród znajomych to już norma, w rodzinie siostra cioteczna też miała wierszyk, więc luz.
Co do panieńskiego to ja raczej sobie sama go zorganizuje na stancji a później gdzieś na miasto. Na pewno nie chce łączonego ![]() Fajny pomysł z pocztą/klubem ![]() ![]()
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się ciesze na swój panieński, a na kawalerskim, niech TŻ się wyszaleje.
Nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłoby się stać tam coś "nieodpowiedniego". Zamówią mu striptizerkę - najwyżej |
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest w sumie najprostsze wyjście Faktycznie, Ty śpiewałaś w chórze, więc nie musisz się martwić ![]() A tak przy okazji mogłabym prosić o dopisanie do kalendarza ? 20.08.2011r. godz.15:00
|
|
#1087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A kalendarzem zajmuje się Jenny
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli mam do niej napisać pw, czy wystarczy jak tutaj przeczyta?
|
|
#1089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc dla spokoju zostaje orkiestra, ale tylko pod moim domem
|
|
|
|
|
#1090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ze mieszkam teraz w miescie w bloku to postanowilismy ze nie chcemy i trudno ze ciocie beda nie zadowolone ale to w koncu nasz dzien
|
|
#1091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak by przeoczyła, to wyślij jej pw
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama się tylko śmieje, że się przed sąsiadami ukrywamy z weselem, ale że ozdobimy klatkę, żeby ci co ciekawsi dostrzegli |
|
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Co to kościoła to też zdajemy się na organistę, w końcu, kto jak kto, ale on to musi wiedzieć co i jak
![]() Sanderek, Ani_qa, ślubujemy o tej samej godzinie ![]() Butterfly, świetny pomysł z tym klubem ![]() U nas raczej orkiestra pod domem ( i blokiem ) nie będzie grała. Wczoraj w końcu zaczęliśmy roznosić zaroszenia i chyba z 10 rozdaliśmy, dzisiaj wysłałam kolejne 10, a reszta to już po tej mojej obronie ... Byliśmy dzisiaj na sali, jeszcze raz upewnić się co mamy w cenie i okazało się, że mamy wszystko oprócz alkoholu, ale już szampana oni dają w cenie, tak samo ciasto na stół, pakowane dla gości i tort więc trochę rzeczy odpadło ![]() ![]()
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że zaczęliście rozdawać zaproszenia
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie zaprosiłam kilka najdawniejszych bywalczyń forum, a jutro wezmę się za zapraszanie tych młodszych stażem. Póki co nic nie tracicie,bo w Klubie jest dopiero 8 postów
![]() Muszę się pochwalić,że byliśmy dzisiaj w KEA i spisaliśmy "protokół". Śmieję się,bo tak się to nazywa ale nie ma to nic wspólnego z protokołem w KrK,gdzie prześwietla się Narzeczonych. Po prostu spisali nasze dane, pogadaliśmy jak ma ślub wyglądać i jeszcze dowiedzieliśmy się,że mamy się umówić z Biskupem na pogadankę w trójosobowym składzie. Boję się trochę tego ![]() Za ślub -łącznie z organistą, dywanem ,światłami (śmieszne mi się to wydało,ale podobno w wielu parafiach płaci się za psozczególne rzeczy) płacimy 400 zł. Kwiaty mamy tylko we własnym zakresie bo tak chciałam. No i mamy już umówiony chór ![]() I zdecydowaliśmy,że podczas ceremonii nie chcemy siedzieć-będziemy ciągle stać tak jak zawsze było tradycją w KEA.Tak więc dla moich gości ten ślub na pewno będzie ciekawy ![]() Co do mojej przyszłej szwagierki to może faktycznie ją zaproszę. Do tego jeszcze jej kuzynkę,bo lubię ją,a przynajmniej szwagierka będzie miała towarzystwo w swoim przedziale wiekowym
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klatki chyba tez zbytnio nie będziemy ozdabiać- moze coś na drzwi wejściowe wymyślę ? eh czasu coraz mniej... |
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Hejloł
Z tym klubem to świetny pomysł, sama mam fotki mojej próbnej fryzury, która tym razem już wyszła no i makijażu, także z chęcią bym się podzieliła w trochę bardziej okrojonym gronie i wysłuchała opinii póki jest czas jeszcze na wprowadzenie jakichś zmian ![]() My jesteśmy już przy końcówce rozdawania zaproszeń, zostało nam jeszcze 11 z 89, dzisiaj pójdą kolejne 5 także już praktycznie z głowy ![]() Co do alkoholu to my mamy ok 130 butelek na zapewne jakieś 140 gości, wesele jest bez jako takich poprawin, plus do tego dokupimy winko, ja liczyłam gdzieś tak ze 40 butelek. Do kupienia została mi jeszcze jakaś dekoracja na samochód, na allegro widziałam fajne kompozycje i chyba w końcu się zdecydujemy na którąś z nich. Nie chcę mieć orkiestry pod klatką podobnie jak margolka, bo zaraz się spęd zrobi niepotrzebny, przystroję tylko poręcze na klatce taki małymi bukiecikami z róż i wstążek - to już akurat mamy gotowe, bo zostało nam z zeszłego roku A z tym otrzymywaniem pieniędzy przy rozdawaniu zaproszeń to też pierwszy raz się spotykam, aczkolwiek byśmy nie pogardzili takimi gratisami ![]() U mnie dzisiaj 42 ddś, nie wiem gdzie ten czas uciekł ...... |
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bukiet chyba będę miała z goździków-ale to mi nie przeszkadza Dekoracji z goździków bym na allegro nie znalazła
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie i my chcemy z różowych róż, na czarnym samochodziku będzie ładnie to wyglądać
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jaki kolor kwiatkow wybrac rozowe i biale dobrze beda wygladac?????
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Fajny pomysł z tym klubem, naprawdę ![]() Kinga, w takim razie niecierpliwie czekamy na prezentację fryzurki ![]() My dziś rozdajemy kolejne zaproszenia, na szczęście blisko, bo w Krakowie Mamy zamiar rozdać sześć, jutro podobnie I zostanie jeszcze połowa do rozdania... A co do orkiestry, to u nas nie ma innej możliwości- orkiestra pod domem być musi Taki już mamy zwyczaj i inaczej się nie robi Na drzwiach domu będzie korona a na ogrodzeniu jakieś kwiatowe dekoracje, ale delikatnie, nie chciałabym przesadzić ![]() Kwiatuszek, myślę, że do srebrnego samochodziku będzie ok Różowe troszkę ożywią Pochwalicie się dziewczynki, jakie wybrałyście dekoracje na samochód ? My myślimy o 3-4 niewielkich bukiecikach z żywych kwiatów na masce, a do tego jakieś kwiatuszki niewielkie przy klamkach Niedawno widziałam tak przystrojony samochód i było ślicznie.
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-06-25 o 11:34 |
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
link podaję w poniższej odpowiedzi ![]() Cytat:
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samochód dostaniemy już ustrojony. Powiem szczerze, że nawet nie wiem jak wygląda, bo to niespodzianka od tatusia. Widziałam go tylko z daleka przez krzaki i bez dekoracji. Podobno gustowna dekoracja w starym stylu (białe szarfy jakieś) i pan szofer w rękawiczkach
|
|
|
|
|
#1109 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepiej zapytać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

A co! Niech wszyscy słyszą 

ale ze mieszkam teraz w miescie w bloku to postanowilismy ze nie chcemy i trudno ze ciocie beda nie zadowolone ale to w koncu nasz dzien

rozowe i biale dobrze beda wygladac?????