|
|
#2071 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
jestes jedynaczka?
|
|
#2072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja niestety też się nudzę bo wszyscy powyjeżdzali, albo pracują. Dupa. I co tu robić? W kółko tylko tv, laptop, książka. |
|
|
|
|
#2073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przestańcie juz z tymi psychologami! Niekoniecznie psycholog jest potrzebny, to wina naszych nastrojów, sa dni ze warto dzień przeboleć a na drugi dzień tryskasz energią. Do psychologa wtedy sie idzie kiedy sie przezywa ciężką depresję. Zmienne nastroje to lezy w naszej naturze, trzeba tez sobie pomóc, znaleźć zajęcia odnowić pasję itp. Ale bez przesady wysyłac każdą do psychologa, to sa tylko złe dni dziewczyny przejdzie wam to i przyjda lepsze dni tylko mocno uwierzyc w siebie trzeba
|
|
#2074 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieci to lekarstwo na samotność sama chce miec dzidzie ale nie mam z kim
|
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
Do ludzi, z którymi jest opcja gdzieś wyjść dzwoniłam i nic. Każdy zajęty. Zresztą tych ludzi można policzyc na palcach od jednej ręki, nigdy nie miałam wielu znajomych, z którymi można było gdzieś wyskoczyć. Każdy poszedł do przodu, tylko ja tkwię w miejscu.
|
|
|
|
#2077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam tak samo moje kumpele zakochane albo daleko za praca szkołą do dupy jest!
|
|
#2081 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakieś wizażanki może ? Skąd jesteś? (jakoś nie kojarzę..) Możesz iść sama do kina na przykład, zawsze się zajmiesz czymś innym, albo poczytać książki do empiku - tam zawsze dużo ludzi i pozytecznie spędzisz czas:PCzy wszyscy faceci to chu** czy tylko ten mój taki zwyrodniały i się mną bawić chce i mnie nękać swoimi opowieściami o swojej cudownej zmianie w lepszego człowieka? Czy tylko dla mnie nie warto się starać zmienić, skoro obecnie zmienił się o 180 stopni i ktoś bedzie mieć teraz to, o co ja tak walczyłam? Czemu to tak boli? Czuję się nic nie warta Po co on mi to mówi w ogóle?Edit: Aha, chyba uwierzyłam po raz kolejny, że nic lepszego nigdy mnie nie spotka. Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2011-06-25 o 14:57 |
|
|
|
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
No tak wcześniej był chłopak, teraz nie ma. Mieszkasz w mieście?
|
|
|
|
#2083 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=tamlin111;27737178]Do psychologa idzie się kiedy ma się problem a nie ciężką depresję.
niekoniecznie, bo zależy to jaki problem..czesto sa w postaciach depresyjnych i z niska samooceną. Nigdy nie myślałam o tym w tych kategoriach. dzieci wypełniają czas za mężczyznę, jeśli go nie ma , to rozumiem ze masz nowego faceta?
|
#2084 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
mam tak samo
![]() kurde,tak szczerze miałam fajnego faceta... ale... jeden głupi błąd wszystko przekreśla, ehmmm.... szkoda, że to on ten błąd popełnił, ja powinnam się wkurzyć na niego, obrazić na smierć! no i tak zrobiłam, nie dałam się "przeprosić odrazu", teraz troche załuje, bo on 2 dzień milczy, a ja szaleje ze złości...na siebie ![]() najgorsze jest to kuszenie żeby do niego pisać, dzwonić.... troche się człowiek przyzwyczai do szczęścia, a już musi to tracić... i znowu zaczynać od początku uczyć się żyć w samotności...
|
|
#2086 | |
|
Rozeznanie
|
mogłoby być zabawnie ![]() piszę się na to... Cytat:
jeśli ktoś ma naprawdę niską samoocenę, problemy z emocjami, etc. to dlaczego psycholog miałby nie pomóc.. profilaktycznie, zanim będzie za późno i dopadnie depresja.. czasem szczera rozmowa z kimś postronnym bardzo pomaga z drugiej jednak strony uważam, że my sami posiadamy duże pokłady energii, siły, aby poradzić sobie z niejednym problemem.. wiele zależy od naszego nastawienia i podejścia do sprawy.. użalanie się nad sobą, ciągłe wspominanie, analizowanie niestety, ale nie pomaga w rozwiązywaniu problemów, zwłaszcza tych "porozstaniowych".. trzeba (z przykrością stwierdzam) ruszyć dupę, zostawić to całe bagno za sobą i iść do przodu! osoba, która będzie chciała z tego wyjść - wyjdzie.. ale nie wyjściem awaryjnym, aby z boku móc obserwować wejście główne, tylko właśnie tymi głównymi drzwiami zatrzaskując je za sobą raz na zawsze.. [kurde, ale mi metaforycznie kazanie wyszło ]amen.
|
|
#2087 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale teraz chyba jestem szczęśliwa. A na pewno szczęśliwsza. I pewno będzie coraz lepiej. Smutno mi czasami, że tak wyszło, czasami mi go jeszcze brakuje,albo po prostu kogoś. Ale to rozstanie otworzyło mi oczy na wiele spraw i w pewnym sensie myślę, że stało się momentem przełomowym na tym etapie życia. Też chcę coś takiego zrobić! sama farbowałaś czy u fryzjera? Wyszedł Ci ten średni blond? Cytat:
Cytat:
. O pewne rzeczy trzeba walczyć, inne pielęgnować, a jeszcze inne upuścić i zostawić. I nie oglądać się za siebie.Nie bądź zła na siebie. Bardzo dobrze zrobiłaś i robisz
|
|
|
#2088 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od rozjaśniania włosy mi sie kruszą i uzywam maseczek ale to mało, mam wyjściowy ciemny blond i przede wszystkim loki,ale ja loków nienawidzę,kiedys lubiłam..moze od czsu do czasu kręcone zrobie.. i mimo zniszczonych włosów sprobuje farbnac na jakis ciemny..blondi jestem od 8 lat.---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
właśnie planuje na średni farbnąć by zaoszczędzić cierpienia włosom, być może bedzie mi nawet korzystniej w ciemniejszych odcieniach tu masz tu jedna wizazanke na tym linku jak z blondynki w sredni bląd farbneła ( taki kolor chce miec):https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356407
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieci po prostu wypełniają czas, a nie za mężczyznę. To tak jakbym będąc nim skupiała się na nim a nie na dziecku, a teraz nią wypełniam sobie czas. Bezsensu. Co do nowego faceta to fakt, spotykam się z kimś, ale na pierwszym miejscu jest dziecko.
|
|
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
A więc, mieszkam w małej miejscowości na mazurach, jest to dziura zabita dechami... Idąc sama do klubu niewiele zdziałam bo tam naprawdę nie mam znajomych. Przegięcie, teraz sprzątam to chociaż czymś się zajęłam.
|
|
|
|
#2091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ma nic do stracenia a zyskac mozna
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, same sobie często jesteśmy winne... Póki mamy chłopaków- cały czas spędzamy z nimi, zaniedbując znajomych, nie dbając o same siebie... Wiadomo- nie każda i nie zawsze, ale mimo wszystko zazwyczaj tak jest... Dopiero jak następuje rozstanie to musimy szukać sobie zajęć... Powinnyśmy cały czas żyć tak, aby w kryzysowych chwilach nasze życie nie musiało się diametralnie zmieniać
|
|
|
|
#2093 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też troszkę zaniedbałam znajomych, ale tylko troszkę. Jestem teraz w sytuacji kiedy to mnie zaniedbują. Koleżanki znalazły obiekty westchnień a ja ten obiekt straciłam. Teraz wiem jakie to wkurzające. Czysty egoizm odezwać się tylko wtedy gdy pokłócisz się z chłopakiem lub co gorsza nastąpi rozstanie.. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Też zrobiłam wielkie sprzątanie żeby się czymś zająć. Wpadła mi w ręcę kartka na walentynki od eksa "10 powodów dla których Cię kocham", dwa ważne dla mnie i dla niego zdjęcia, nasze pierwsze, wspólne. Od pluszaków które dostałam od niego ugina się półka. Nagle tak wszystkie zaczęły na mnie patrzeć..Mam schizy już. Przypomniało mi się, że dzisiaj w jego miejscowości jest festyn na którego mieliśmy iść razem. |
||
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też nie moge patrzeć na prezenty, nie mam sił nawet usunąć wspólnych zdjęć (a powinnam), jeszcze tydzień temu byliśmy razem w Warszawie na wspólnej wycieczce, bylo super... a teraz ehhh ![]() Jestem głupia... pisze do niego ciągle i wydzwaniam.... zabijcie mnie!!!!!!!! wiem, że robie źle.... ale nie potrafie się powstrzymać ogólnie to w pracy siedze do 20... zamieniłam się z koleżanką, bo chciała mieć wolne popołudnie... a ja żeby nie siedzieć i ryczeć w domu, zgodziłam się ![]() jutro też pracuje na szczęście bo i tak nie mam żadnych planów...przyjaciół mam daleko, aż za granicą.... tu też nie mam nikogo, a jak są to zajęci swoim zyciem, swoimi sprawami.... ehhh
|
|
|
#2095 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prezenty leżą w schowku na kołdrę w łóżku.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
TEKST EKSA :
że nie ma sensu, abym wychowywał z Tobą dziecko. Bedziesz mną ciagle manipulowac, i przez Ciebie bede nieszczesliwy. :| |
|
|
|
#2097 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
Nie pisz do nie go. Nie ma sensu. Nie zasługuje na to.
Rano popłakałam a wieczorem wybieram sie do klubu. Trzeba cieszyć sie tym co jest a nie płakać nad rozlanym mlekiem
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Po co on mi to mówi w ogóle?

i uzywam maseczek ale to mało, mam wyjściowy ciemny blond i przede wszystkim loki,ale ja loków nienawidzę,kiedys lubiłam..moze od czsu do czasu kręcone zrobie.. i mimo zniszczonych włosów sprobuje farbnac na jakis ciemny..blondi jestem od 8 lat.