![]() |
#1921 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Moni@ i Jastin dziekuje za zyczenia o zdrówko Wiki.
Nie wiem co jej sie dzisiaj stało jesc nie chce z butelki ? Ciekawe dlaczego, nie mam pojecia ? Jastin fajnie, ze juz niedługo bedziecie na swoim ![]() ![]() Katesia gdzie sie podziewasz, odezwij się ![]()
#1922 |
Zakorzenienie
|
Alien moj Szymus tez miał taki okres kiedy karmiałam go kaszą lyzeczką, bo nie chciał za chiny smoczka
![]() Wlasnie Katesiu gdzie jestes????? |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
Iwonka ślub to jedna z najważniejszych decyzji na całe życie dlatego masz takie wątpliwości i dziwne myśli. Ja miałam to samo, dzień przed slubem się zastanawiałam czy dobrze robię , czy nie będę żałować..... A przecież bardzo kochałam mojego wtedy jeszcze narzeczonego i mimo tego miałam takie głupie myśli. W końcu wybór męża to wybór na całe życie ( choć nie zawsze, bo tyle teraz rozwodów
![]() ![]() ![]() Moni@ mój Patryk miał takie butki, w sklepie nie było wyboru- były tylko rózowe więc je kupiłam i chodził w różowych ![]() ![]() ![]() Chciałam Was zapytać, jakie macie foteliki samochodowe??? Wymieniacie już na te 9-18 kg??? Ja mam jeszcze ten 0-13 ale widzę ze Nikolce już w nim niewygodnie, ona by chciała siedzieć w trakcie jazdy, a w tym się nie da bo ma pozycję bardziej leżącą. Wprawdzie nie waży jeszcze 9 kg ale złości sie w tym fotelu , chce siedzieć i nie wiem co robić, czy kupić już ten większy??? .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
Alien mój Patryk też miał taki okres,że nie chciał jeść z butelki tylko łyżeczką, tak mu się ta łyżeczka spodobała, że już potem butelkę odrzucił
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
Niki wczesniej pisałysmy o fotelikach
![]() ![]() Powiem tylko tyle ze Moj Szymus tez sie podnosil z tego fotelika 0-13kg i czasami zle mu sie lezalo ciagle..ale teraz mimo ze ten obecny ma mozliwosc troszke pochylenia go, to Szymus jak spi to trzymam mu glowke bo mu wisi albo spada w doł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zakorzenienie
|
Niki - ja mam taki
![]() Foteliki francuskiej firmy TEAM TEX model CHALLENGER. WŁAŚCIWOŚCI: - Foteliki wykonane są z tworzywa sztucznego. (nie styropianu !!!), zapewnia większe bezpieczeństwo, - Foteliki posiadają pięciostopniową regulacja położenia fotelika względem podłoża; od pozycji tzw. półleżącej do pozycji siedzącej, - Posiadają pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa z łatwą regulacją ich długości ( naciągu ), - Posiadają dużą,miekką poduszkę (wkładka) pod plecki oraz główkę dziecka , - Posiadają zdejmowaną tapicerkę, można ją prać nawet w pralce do 40 stopni, - Do każdego fotelika dołączona jest instrukcja montażu w języku polskim. Foteliki posiadają atest oraz homologacje europejską ECE R44-03 cena ok 130-140zł |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Moni@ za odp. i fotki
![]() ![]() ![]() Idę spać, bo zaraz zasnę na biurku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Rozeznanie
|
Moni mam taki sam fotelik, tylko oczywiście tapicerka inna, zapłaciłam za niego 121 zł (w hurtowni) na Allegro są takie same w takiej samej cenie mniej więcej, zaoszczędziłam po prostu koszty przesyłki (już o tym pisałam).
Moni@ wczoraj nie mogłam się zalogować, więc pisze dzisiaj - Butki śliczne, kupiłabym takie Lili ale nie widziałam u nas żadnych nawet podobnych ![]()
#1929 |
Rozeznanie
|
Katesiuuuuuuuuuuuuuu wróć!!!!!!!!!!!!
#1930 |
Zakorzenienie
|
Dziś moja niunia konczy 8 miesięcy
![]() Ale ten czas szybko leci ![]() Córeczko kocham Cie bardzo mocno,rośnij zdrowo ![]() Ps.Dziewczynki czy Wy myślicie podobnie jak ja,bo jak tak sobie wydumałam ze moja córcia jak dorośnie to będzie miala cudowny pamiętniczek tu na wizażu ![]() ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Iwonko nerwy to normalka
![]() ![]() A spory i kłotnie,a nawet słowa wypowiedziane w złości bolą wiem,ale tak już poprostu jest,nic na to nie poradzimy,nie ma ludzi idealnych. Ja tez jak sie pokłóce ze swoim tż-tem nieraz powiemy sobie takie przykre rzeczy,że czasami sie zastanawiam co ja tu robie,ale później złość przechodzi i myśli sie o tych dobrych chwilach(przynajmniej ja tak mam). U nas jest tak ze oboje jesteśmy nerwusy straszne,i zawsze lubimy mieć ostatnie słowo,chociaż ja jestem może bardziej uparta,ale jakoś sie dogadujemy i jest ok. Będzie dobrze ![]() Zobaczysz będziesz szczęśliwa żoną i mamusią,ja Ci tego życze! |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
A u nas znowu nocka zawalona,Wiktorka budziła sie znów co półtorej,co dwie godziny
![]() Ja myślałam ze jej tylko jedna jedynka wychodzi na górze,juz dwójeczka wyszła po prawej stronie a tu sie okazuje ze jej wychodzą dwie jedynki i druga dwójka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mieliśmy takie nosidełko do 13 kg,ale małej nogi wystawały a poza tym nic nie widziała,no i pozycja jej nie odpowiadała bo taka półlerząca. Teraz siedzi jak królewna,wszystko widzi,i sie cieszy,a jak śpi w samochodzie to poprostu przestwaim ten fotelik do pozycji półlerzącej właśnie bo tez ma taką regulacje no i jest ta wkładka w nim ze można wozic nawet takei malutkie dzieciaczki. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z zakupu,ale firmy Ci nie podam bo nie pamiętam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego z okazji urodzinek 8 - miesięcznych - życzy Lili i mama - rośnij Wiktorko zdrowa i piękna
![]()
#1935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Wtajemniczenie
|
Nie miałam interneta wczesniej.
Jastin ucałuj Wikunie od cioci Alien i mojej Wiki ![]() Wika nadal przeziebiona, niby juz jej przechodzi ale jeszcze nie do konca. To jej pierwsze przeziebienie. Ale jak bylismy u lekarki to nam powiedziała, że słyszy jakies szumy na serduszku ![]() Pediatra powiedziała, ze Wika ciezko przechodzi zabkowania i kazała jej podawać codziennie rano i wieczorem Nurofe po 4 ml. Cos mi sie ywdaje, ze przesadziła i daje dawke mniejszą o połowe i nie mam zamiaru jej tego ciagle podawac. A Wika znowu dziąselka ma we krwi ![]() Na szczescie dzisiaj piła juz z butli kaszke, wiec mam nadzieje, ze to tylko wczorajsze było. I najwazniejsze wydarzenie Wika przedwczoraj i dzisiaj przespała całą noc ![]() Az sie budziłam sprawdzac ją, bo taka nie jestem przyzwyczajona do tego. Niki mi fotelika jeszcze nie zmienilismy ale mamy taki zamiar zakupic fotelik do 18 kg w pazdzierniku.
#1937 |
Zakorzenienie
|
Alienku dziękujemy za całuski
![]() Nie mart sie kochana napewno jest wszystko ok.,ja teraz tez troche sie martwie bo w poniedziałek do neurologa,ale Ty sie nie przejmuj ![]() Jak mi szkoda tej Twojej córci,biedulka z tymi ząbkami,moja tez piszczy bo jej na gorze trzy naraz wychodzą ![]() Ciesze sie razem z Toba pezspanymi nockami,chyba nasze córcie sie pozamieniały bo moja skoleji juz druga noc nie śpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
humbaczku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zadomowienie
|
Spóźnione życzonka dla Wiktorki. Przepraszam, że wczoraj nie złożyłam, ale nie miałam możliwości.
STO LAT KOCHANA! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
OJ co tak cicho dzisiaj
![]() Ja dzis byłam z Szymusiem u jego prababci na urodzinach (79-tych)..Szymus strasznie marudzil w czasie drogi i podroz byla meczaca..w ogole w pasach nie chce zapity jechac ![]() Zasnał juz o 19,30 wiec mam troszke wolnego dla siebie ![]() Ale musze Wam powiedziec ze on wstaje od kilku miesiecy o 5.00-5.30 i czasami chce mi sie plakac..tak mi sie chce spac a tu trzeba z nim juz sie bawic..potem zasypia o 10 i wstaje na obiadek o godz 11,30-12,00... No i caly dzien chodze zmeczona, spac mi sie chce... Czy Wasze dzieci tez tak wczesnie wstaja? A ile w ogole spią w ciagu dnia? |
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Rozeznanie
|
Moni@ Lili wstaje codziennie o 6.00
![]() ![]() ![]() Moni@ co do tych butków to jesteś kochana ![]() ![]()
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Zakorzenienie
|
Moja Nikolka wstaje między 7 a 8 rano, chwilkę się pobawi potem marudzi, idziemy do kuchni zjadam śniadanko, coś tam porobię i za jakieś dwie godzinki kładę ją znów spać, bo już jest spiaca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zadomowienie
|
Jastin ucałuj od nas śliczną Wikunię z okazji urodzinek,Amelcia Sle jej buziaczki
![]() Moni a czy Amelci tez bys kupila te buciki,jezeli tak to podaje Ci jak zmierzylam jej nozke linijka to 11, wiec nie wiem jaki to rozmiar, doradz mi a pieniazki jutro przeleje,dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ide dzis sprawdzic jakie rozm sa i dam ci znac a ty potem jak dam ci znac przelejesz mi pieniazki 15,00zł i bedziemy wszyscy zadowoleni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziewczyny chce Wam napisac jakie katorgi przechodze z moim Szymonkiem...
Otoz w piatek i dzisiaj jechalismy do szpitala bo musialam zrobic rtg kregoslupa...droga to 15min samochodem w jedna strone..Nameczylam sie z nim ze mało mnie nie trafiło...On nie chce siedziec zapiety w pasach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.