|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() w lidlu 27,57e na spozywkę + 3,37e |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Wczoraj podjęłam ambitną decyzję o tym, że do listopada 2012 będę miała odłożone 10tys. Także się spinam i koniec wydawania kasy na pierdoły, bo po cichu liczę na to, że jak się zepne to uda mi się wiecej odłożyć.
Chciałam dodatkowo drobne do skarbonki wrzucać, podjęłam decyzję, że to będą 2 zł, zagladam do portfela a tam jedyne pieniądze zostały mi właśnie po 2 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstalam,jem...nie wyspalam sie... ![]() ps. klikajcie mi prosze. co 5 min mozna ![]()
![]() |
#3874 | ||
Zakorzenienie
|
irenkaaa pewnie,ze ubezepiecze,ale wczesniej nie moglam, bo musielismy mieszkac i musiala widziec co jest w mieszkaniu i trzeba sie tu było zameldować, ja jeszcze nie jestem, ale TZ juz zdazylam.. tak to jest jak sie nie ma prawka i wszedzie mam daleko
![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Konto usunięte
|
umnie pada
hej ![]() poszlam spac o 2.30 i sie obudzilam o 8.00 ![]() pisalam z kolega P. haha . zaprasza mnie na ten wieczor filmowy znow ale nie wiem co powiedziec bo wsob powiedzialam w pracy ze biore wolne, a on chce zeybym w pt po pracy przyjechala ale nie wiem za pozno haha. powiedzialam ze i have to think about it ![]() ![]() ![]() dzis bedzie -17,60 na travelke na tydzien. wiecej nie zamierzam wydawac xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Cres mogę Cię pomęczyć o tego Kindla?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
wersje to musze go spytac bo nie wiem
![]() ksiazki sciaga za darmo z neta. musza miec format rtf. wpisz jakis tytul w google ze skrotem rtf to siebie zobaczysz czy jest. oczywiscie kupic tez mozna ![]() my zalicytowalismy, przelalismy odrazu (ta moja karta co w skarbnonce pisalam) i z konta najpierw policzylo mi ze zlotowek na euro, a potem z euro na dolary. i wyszlo tak kolo 480zl z przesylka, ktora kosztowala 20 dolarow. DHLem szlo. 3 dni i bylo w Poznaniu ![]() blyskawicznie i bezproblemowo ![]()
#3878 |
Zakorzenienie
|
Cres dziękuję Ci bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
after hours
|
burza u mnie
![]() leje, jak z cebra i grzmi ![]()
#3880 |
Konto usunięte
|
u mnie pada;[
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
a u mnie sloneczko i zaraz chyba pojde cos jeszcze dokupic z ciuchow :P
![]() Luzia tez zamierzam cos odlozyc do przyszlego lata konkretniej ale pewnie az takiej sumy to mi sie nie uda chociaz jakbym sie spiela to moze troche mniej pozyjemy zobaczymy puki co przelewam jakies drobiazgi na oszczednosciowe i narazie z tego nie ruszam i mam nadzieje ze dluuugo nie rusze a co niech sobie rosna cyferki |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | ||
Zakorzenienie
|
u mnie narazie ok, troche kropiło jak bylam w miescie, a teraz sie przebija słoneczko niby
![]() a moiwli w prognozie, ze w wlkp pogodnie - a ja czekam by zrobic pranie -9,98 2 maty do pokoju na stół,bo jemy w salonie, kuchnia za mała - 1,98 2 ochronki do podgrzewaczy - 1,40 2 kajzerki i bułka serowa
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w łóżku, dzisiaj sie zle czuje mam taki kaszel
![]() Dziewczyny szukam fajnego prezentu dla taty na urodziny macie jakis pomysł ? szukam na grou'ponie czy jakoś tak ;D jakiegoś masażu czy coś ale akurat njie ma fajncyh ofert
#3884 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam brata do sklepu,więc poszło ok. 20zł na zakupy obiadowe.Wrócił jeszcze z bajaderką,więc wyrównałam sobie poziom cukru,bo nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam coś słodkeigo,a już wczoraj mnie złapała ochota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
pierwsze slysze cos takiego jak bajaderka..
nawet w necie poszukalam co to i...nadal pierwsze slysze... ciastka z resztek innych ciastek? a gdzie to kupujesz? ![]()
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
musze poszukac
![]()
#3888 |
Zakorzenienie
|
cres ja to okreslenie slyszalam pierwszy raz wlasnie od kolezanki z Poznania
(bajaderka) ale to bylo z 10 lat temu jak nie wiecej folti ale co ma twoje zameldowanie do ubezpieczenia mieszkania ? przeciez ubezpieczasz mieszkanie a nie siebie czasem ludzie maja wiecej mieszkan to przeciez nie sa zameldowani w kazdym no w kazdym razie warto ubezpieczyc cooofeee pracujaca kobieto gdzie jestes? ![]() ah wlasnie pomysl na prezent dla taty - macie jakis pomysl na 60 urodziny zaznaczam ze bede musiala kupic przez neta bo mnie niebedzie w Polsce Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-25 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
Irenkaaa widac nie jestem rodowita poznanianka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3890 |
Konto usunięte
|
wklejam obiecane fotki ubrań. zdjęcia nie są najlepszej jakości (przekłamane kolory), bo kiepsko dziś ze słońcem, a i aparat starej daty
![]() ![]() 1. czarna, elegancka spódnica ołówkowa z Zary 2. turkusowa bokserka z zipem (Zara), kolor jest w rzeczywistości bardziej wyrazisty, tak jak tu: http://static.zara.net/photos//2011/...=1304524640118 3. tunika oversizowa z zebrą z Bershki (jest na tyle długa, że można ją nosić jako sukienkę) 4. czarna oversizowa tunika ze Stradivariusa 5. szorty: koralowe - Bershka, zielone - Stradi 6. zielone rurki - Zara (zdjęcie kompletnie nie oddaje ich koloru, ale nie mogę znaleźć ich na stronie Zary) 7. jeansy rurki z Big Stara |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3892 | |
Zakorzenienie
|
albo ona za dlugo mieszkala poza domem
![]() Cytat:
wiecie co ... po obiadku niesmiertelny stek lol idem na zakupce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Konto usunięte
|
Zara: spodnie 89,90zł, bokserka 49,90zł, spódnica 129zł
Stradi: szorty 39,90zł, tunika 29,99zł Bershka: szorty 29,90zł, tunika 34,90zł Big Star: jeansy 145zł Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Konto usunięte
|
Ha. Ex blaga o spotkanie. Pfffff
Zalosny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Konto usunięte
|
17.80f na buspass
1.99 na sluchawki na ebayu do mp3 hah EBay mnie zrujnuje :O Ja juz w pracy milego dnia dla was kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Babeczki cieszę się bardzo, że Wam się moje chlebki podobały
![]() ![]() Szkoda, że nie wstawiłam chleba z ostatniej niedzieli, tak mi wyrósł że się do szyby przykleił w maszynie, dobrze że się upiekł tam na górze ![]() Dziś robiłam muffinki z polewą czekoladową i kolorowymi drażami, ale zdjęcia nie cyknę bo dwie zostały ![]() Dziś wydałam 11 zł z hakiem na : chleb rzodkiewkę loda dla córy pączka dla córy 2,5 kg ziemniaków Luzia trzymam kciuki za Ciebie kochana ![]() ![]() ![]() Kacha pewnie do exa dociera co stracił... niech spada na bambus... ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Skleroza Vilandre, super zakupy ![]() ![]()
#3897 |
Zakorzenienie
|
albo
![]() Żałosny ![]() Witch - Kindle 3 ![]()
![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2011-06-25 o 14:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
zalosny kachaaa
co policzyl ze nie bedzie mial jak placic ? biedactwo vilandre to az musze zajrzec do zary jak wroce czy maja te bokserki bo fajna kasienka ja tez zaloze pudelko (mam takie metalowe dosc spore po makaronie ) na drobniaki bylam na zakupach dokupilam jeszcze jedne leginsy za 3e i bluzke w camalieu ale juz nie na przecenie tylko normalnie za 9,95e mialam brac spodnice ale jak weszlam z tym do przymierzalni i spojrzalam na swoje nogi to sie przezegnalam 5 razy wiec odpuscilam zaraz mamy jechac do jakis znajomych tz-a a jak mi sie nie chce tymbardziej ze srednio rozumiem o czym oni beda tam gadac i siedziec pare godzin i udawac ze jest za**biscie to mi sie nie usmiecha do tego popsuly mi sie kolczyki ![]() takie fajne kwiatki a chcialam zalozyc ![]() po powrocie bede probowala naprawic bo do sklepu po inne srednio mi sie usmiecha isc i szkoda kasy a tak to bigle podmienie z jakis innych i powinno byc ok |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | ||
Zakorzenienie
|
byłam u rodzicow po reszte rzeczy i dostalam tez co nie co do lodowki małe zaopatrzenie
![]() dzis wystawie na all pake butów i torebek - bo sa mi zbędne a kasa sie przyda ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
- 50 na słuchawki
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.