Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-25, 15:04   #1951
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07
Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

L widziałam wczoraj rano w porcie, niestety nie będę tam w najbliższym czasie
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 15:06   #1952
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
L widziałam wczoraj rano w porcie, niestety nie będę tam w najbliższym czasie
rozumiem, szkoda
myślałam, że może jakimś cudem uda mi się ją dorwać
Stary 2011-06-25, 15:13   #1953
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
agnes, a czego szukasz?? I za ile?
Szukam asymetrycznych czarnych szpilek w rozmiarze 39 (149 zł), bluzeczki z załącznika rozm. M (49 zł) i kuferka budgetki (149 zł). Ale ucieszłabym się z czegokolwiek z tych rzeczy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0264060064_1_1_2.jpg (67,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4221004202_1_1_2.jpg (59,6 KB, 5 załadowań)

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 15:37   #1954
Cellly
Zadomowienie

Nie nadążam z czytaniem forum

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
ja widzialam jedna wiszaca XS ale nie wiem czy to nie byla ta uszkodzona:/
i tak od razu o Tobie pomyslalam
Ojej! szkoda, że nie było jej rano No nic... I tak wydałam te pieniądze więc może jeszcze dojdą te tulipanki w dostawach...

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj w gliwicach i scc, gliwice - czysto i kulturka. w scc sajgon. nie było nic co zaplanowałam kupić, z butów nie było rozmiarów, szkoda gadać, wybiore się w przyszłym tygodniu na spokojnie, zaspokoiłam swój głód zakupowy we wszystkich innych sklepach, wiem, zgrzeszyłam:P ale tyle fajnych rzeczy upolowałam
Paryżanko - Budgetka mówiła, ze ta apaszka była w gliwicach, dzis byłam, pytałam o nią i nie było jak mi kiedyś wpadnie w ręce to bede o Tobie pamiętać
Pochwal się zakupami

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Ja byłam dziś w Jurajskiej punkt 10 (no moze 2 po ). Ludzi zbyt dużo nie było. Do kasy malutka kolejka albo wcale. Kupiłam baleriny nude z kokardką, asymetryczne granatowe (te na niskim obcasiku i zastanawiam się czy je zostawić ), jakieś t-shirty i sweterek. Ale w Jurajskiej to nawet bez wyprzedaży jest słaby wybór.

Budgetko, Gabi dziękuję za sprawdzenie czy jest kuferek

Cellly, dziękuję za spodnie Dziś doszły

Dziewczyny, teraz prośba. Gdyby ktoraś się natknęła na ten kuferek i bluzeczkę w rozmiarze M bardzo proszę o zakup
Cieszę się, że doszły

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość

Za ile kupilas komplet intimissimi? Bardzo mi sie podoba Czy stanik przeswituje spod jasnych bluzek czy zachowuje sie jak cielisty?
Staniczek za 67 zł z groszami a majtki za 27zł z groszami. Był też błękitny i taki zgniło-zielony. Ten jest różowo- łososiowy i nie widać go przez bluzki. (choć nie mierzyłam go pod bardzo prześwitujące)

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Świetne zakupy

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zabrałam się nieoczekiwanie z mężem w delegację do Wrocławia i odwiedziłam Zarę w Renomie i w Magnolii. Nie miałam żadnej listy, więc przeszłam wszyskie wieszaki, a mąż wiernie i cicho za mną Zdziwiłam się, że w porównaniu z normalnym dniem w Zarze w Poznaniu, a wyprzedażą we Wrocławiu to w Poznaniu jest masakra. Powiedziałabym, że jak na Zarę to był luzik. Żadnej kolejki do przymierzalni czy do kasy. Byłam w godzinach popołudniowych między 15 a 20. Kupiłam tylko 2 rzeczy spontanicznie Właściwie to maż mnie namówił na 2 rzeczy z RTF Zastanawiałam się czy wziąć białą czy malinową spódnicę i wzięłam malinkę - nie wiem czy dobrze..

Oprócz tego w Stradim w Lubiniu kupiłam 2 paski za 40 zł łącznie
jak ja lubię czytać te Wasze opisy o Tż-ach wiernie i cicho

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Załącznik 4046683
Moje malinowe :P Nie sądzicie, że trochę za wysokie??
Są śliczne, ale jak dla mnie mega wysokie. Jeżeli lubisz w takich obcasach chodzić to nie oddawaj bo są piękne
Stary 2011-06-25, 15:40   #1955
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
No co, męża trzeba sobie wychować
Stary 2011-06-25, 15:59   #1956
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Nie nadążam z czytaniem forum

Ojej! szkoda, że nie było jej rano No nic... I tak wydałam te pieniądze więc może jeszcze dojdą te tulipanki w dostawach...

Pochwal się zakupami

Cieszę się, że doszły

Staniczek za 67 zł z groszami a majtki za 27zł z groszami. Był też błękitny i taki zgniło-zielony. Ten jest różowo- łososiowy i nie widać go przez bluzki. (choć nie mierzyłam go pod bardzo prześwitujące)

Są śliczne, ale jak dla mnie mega wysokie. Jeżeli lubisz w takich obcasach chodzić to nie oddawaj bo są piękne
Nie wiem czy lubię - to moje pierwsze aż tak wysokie, a na co dzień biegam w baletkach Jutro Wam powiem czy lubię Są zadziwiająco stabilne )
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:07   #1957
paryzanka202
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny Zepsul mi sie komputer, musze pisac z pracy

Na wstepie dziekuje wszystkim ktore posprawdzaly dla mnie rzeczy
Po drugie probuje nadrobic watek a po 3cie OGROMNY buziak dla Malwinki ktora upolowala dla mnie tulipanowa kwiatowa kiecke

:P
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:09   #1958
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Jakoś tak się zawstydziłam a potem już chyba Cię nie było Może będzie kiedyś okazja w spokojniejszych warunkach Ja kupiłam czerwone szpile o podobnej wysokości w zarze, zamierzam założyć jutro na wesele. Ciekawe czy dam radę
no i nie trzeba bylo się wstydzic....chetnie bym Was poznala
Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Gabi - piekne zakupy wszystko mi sie podoba
czy mozesz napisac jaki rozmiar spodnicy kupilas , bo zastanawiam sie nad nia dla siebie i jak zwykle nie wiem czy bedzie pasowac XS czy S, z gory dziekuje!
spodnice mam S
Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

Gabi
spróbuj, spróbuj ja już nawet nowy zamek na wymianę kupiłam do jednej spódniczki, a dało się uratować mydłem.

-
pomoglo z mydlem w tym sensie ze zapielam go wyzej, niestety jak pojechalam w dol to zatrzymal sie na tym samym miejscu co wczoraj
Stary 2011-06-25, 16:09   #1959
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

wisiała jedna jedyna S i L....
kurde dziewczyny kupiłam którejś zielone buty z trf za 89 proszę się odezwac która to bo przepraszam ale pomieszałam w tych smsach coś....przepraszam że nie pamiętam nicku...

Gabi ja jak wrocilam wczoraj z lowow to strasznie dopadla mnie migrena, ale i tak pisalam smsy do wizazanek co kto dorwal
Stary 2011-06-25, 16:14   #1960
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Gabi ja jak wrocilam wczoraj z lowow to strasznie dopadla mnie migrena, ale i tak pisalam smsy do wizazanek co kto dorwal
a ja nie mam dostępu do netu mam teraz 10 minut i na dziś koniec
niestety nie mogę już żadnej z Was pomóc bo nie wybieram się już na zakupy bo w piątek wyjeżdżam
Stary 2011-06-25, 16:16   #1961
susse
Zakorzenienie

niestety nie było dzisiaj sladu po asymetrycznych szpilkach
susse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:22   #1962
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Jak czytam takie teksty to śmiać mi się chce, ocenianie ludzi po jakiś chorych pozorach.
Przed Tobą stała moja koleżanka(a ja jakieś 2-3 osoby za Tobą - poznałam Cię po zd na blogu), no tak była ubrana w jeansy i podkoszulek także nie wystoiła się w ciuchy Zary jak większość lansiar jak to określa mój Tż i poszła na wyprzedaże:cojest :

W Krakowskiej wg. mnie najwięcej asortymentu ale i tak w sumie niewiele ciekawych rzeczy znalazłam dla siebie, czekam na 2 turę

Ja bylam cala ubrana wczoraj w zare i nie jestem lansiara Po prostu tylko tam sie ubieram ostatnio

Zazdroszcze kolezance zakupow, chcialabym jednorazowo wydac 2,5 tysiaca Czasami mi sie nawet to sni
Stary 2011-06-25, 16:23   #1963
wisienka1000
Wtajemniczenie

Jej...dziewczyny, ale jestem zła muszę się wyżalić

W piątek zadzwonił mechanik, że po miesiącu naprawił mi auto i muszę je koniecznie w ten dzień odebrać bo jedzie na urlop. 620 zł poszło na auto w dzień wyprzedaży i nie mogłam sobie na nic praktycznie pozwolić a dziś... chcę nim jechać do pracy, to nie dość, że nie chciało odpalić to jeszcze jak pojechałam, poszedł dym z rury wydechowej, coś się zaczęło telepać pod autem, obroty spadłu i Musiałam auto zostawić po drodze i biegiem do domu pożyczyć auto od ojca, żeby się nie spóźnić do pracy... I co???

Bilans jest taki: nie mam pieniędzy, nie mam samochodu, mechanik wraca za 2 tygodnie!!! A do innego nie pojadę, niech robi mi to w ramach reklamacji! Ale jak mam znów czekać miesiąc to się pochlastam!!!! Jestem tak zła, że siedzę w pracy i chce mi się ryczeć ze złości!!!

Gabi, Spaza PW dostałam, pieniążki wyślę jeszcze w weekend
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:27   #1964
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
ehhh

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:35   #1965
paryzanka202
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy moglaby ktoras z was zakupic dla mnie brodkowego pasiaka? obojetnie jaki kolor rosmiar S lub M xs tez moze byc haha
Stary 2011-06-25, 16:46   #1966
budgetka
Zakorzenienie

dziewczyny padam zemeczenia do krk mialam jechac o 14, ale biuro poknocilo wyjazdy i zafundowali mi pobudke o 7 rano, wyjazd 8 rano do silesii wiec nie dalam rady wjechac. chcialam w drodze powrotnej, ale opadlam z sil - przepraszam. na pewno bede we wtorek ok. poludnia, wiec sprawdze i kupie od razu wszystkie

w krakowskiej bylam pare minut po 10, duzo rzeczy, troche balagan, pani caly czas wykladaly towar. dorwalam czarne szpile 39, tzn. 1 but , ale że nasza estee jest tak zdesperowana, ze chciala na obrone isc w baletkach, to przeszukalam calutenki sklep i znalazlam druga para 37 leci do malwinki. dla spazy mam bluzeczke.

liczylam na bonarke, ale tak jak zwykle pojawil sie problem z parkingiem a w zarze zalamka, totalny balagan, ciuchy nieciekawe, jakies takie inne

man - niestety nie bylo tej bluzeczki, ani tym bardziej spodniczki
mon - niestety rowniez nie moglam ci pomoc ani z torebka, ani bluzka (poki co ) ani spodniczki
agnes - bluzka wisiala 1 sztuka w krakowskiej L, kuferka brak, a szpileczek brak

ja dla siebie tez nic nie kupilam w zarze ;(, chcialam w sumie kupic tą bluzeczke fioletowa z kieszonka z zamkiem z trf, ale jak zobaczylam jaka sie porozchodzila na szewkach, to stwierdzilam, ze szkoda kaski na takie badziewie

zdradzilam z. w mango i oysho w oysho kupilam karmelowe sandalki, ktore kiedys ktos pokazywal na zakupowym i sie zakochalam niestety jak bylam 3 krotnie w stolycy to ich nie bylo , aaaaaa jak sie z nich ciesze
a w amngo kupilam sweterek za 39 i szorty jeansowe za 69

z przykroscia musze stwierdzic, ze w zarze nic mnie juz nie zachwyca az tak, zeby to miec na juz (za wyjątkiem zielonej spodniczki jak ktos ja zobaczy, to please............. kupcie ja dla mnie) czekam na II, a w sumie nawet na III ture
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:46   #1967
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Ja bylam cala ubrana wczoraj w zare i nie jestem lansiara Po prostu tylko tam sie ubieram ostatnio

Zazdroszcze kolezance zakupow, chcialabym jednorazowo wydac 2,5 tysiaca Czasami mi sie nawet to sni
to cicho bo ja już tam wydałam więcej niż 2,5, jak mąż konto sprawdzi to się załamie

Byłam dziś rano jeszcze w Plazie w Krakowie ale nie znalazłam ani JEDNEJ rzeczy dla siebie, tam chyba najmniej towaru ze wszystkich Zar w Krakowie.
Bardzo mały wybór butów,torebek.
W Krakowie nigdzie nie widziałam asymetrycznych szpilek ani nic z wizażowych hitów.
Chciałam kupić na wyprzedażach jakąś fajną marynarkę ale też nic u nas nie znalazłam.
Za to w Kazimierz jeszcze upolowałam koszulę, buty i torebkę na wyprzedaży oraz skusiłam się na jeszcze jedną torebkę z nowej kolekcji.
Kolejki masakryczne;/, nawet nie próbowałam stać do przymierzalni.
Oczywiście też kolejka do kasy na cały sklep, połowa osoba ze zwrotami więc bardzo wolno się przesuwała (zakupy w weekend + wyprzedaże to dla mnie masakra, ale podejrzewam, że po weekendzie to już wszystko będzie totalnie przebrane).
Wieczorem będę jeszcze w Zarze w Bielsku ale na cuda nie liczę bo tam nawet bez wyprzedaży marny wybór.

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:49   #1968
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Justysia a widziałaś może marynarkę z czarnym kołnierzem albo różową tulipanową sukienkę?

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:53   #1969
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Justysia a widziałaś może marynarkę z czarnym kołnierzem albo różową tulipanową sukienkę?
w krakowskiej wisza m i 2 L

marynarki mialam na mysli

Edytowane przez budgetka
Czas edycji: 2011-06-25 o 16:55
Stary 2011-06-25, 16:55   #1970
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
dziewczyny padam zemeczenia do krk mialam jechac o 14, ale biuro poknocilo wyjazdy i zafundowali mi pobudke o 7 rano, wyjazd 8 rano do silesii wiec nie dalam rady wjechac. chcialam w drodze powrotnej, ale opadlam z sil - przepraszam. na pewno bede we wtorek ok. poludnia, wiec sprawdze i kupie od razu wszystkie

w krakowskiej bylam pare minut po 10, duzo rzeczy, troche balagan, pani caly czas wykladaly towar. dorwalam czarne szpile 39, tzn. 1 but , ale że nasza estee jest tak zdesperowana, ze chciala na obrone isc w baletkach, to przeszukalam calutenki sklep i znalazlam druga para 37 leci do malwinki. dla spazy mam bluzeczke.

liczylam na bonarke, ale tak jak zwykle pojawil sie problem z parkingiem a w zarze zalamka, totalny balagan, ciuchy nieciekawe, jakies takie inne

man - niestety nie bylo tej bluzeczki, ani tym bardziej spodniczki
mon - niestety rowniez nie moglam ci pomoc ani z torebka, ani bluzka (poki co ) ani spodniczki
agnes - bluzka wisiala 1 sztuka w krakowskiej L, kuferka brak, a szpileczek brak

ja dla siebie tez nic nie kupilam w zarze ;(, chcialam w sumie kupic tą bluzeczke fioletowa z kieszonka z zamkiem z trf, ale jak zobaczylam jaka sie porozchodzila na szewkach, to stwierdzilam, ze szkoda kaski na takie badziewie

zdradzilam z. w mango i oysho w oysho kupilam karmelowe sandalki, ktore kiedys ktos pokazywal na zakupowym i sie zakochalam niestety jak bylam 3 krotnie w stolycy to ich nie bylo , aaaaaa jak sie z nich ciesze
a w amngo kupilam sweterek za 39 i szorty jeansowe za 69

z przykroscia musze stwierdzic, ze w zarze nic mnie juz nie zachwyca az tak, zeby to miec na juz (za wyjątkiem zielonej spodniczki jak ktos ja zobaczy, to please............. kupcie ja dla mnie) czekam na II, a w sumie nawet na III ture
Rozumiem, że torebki tam też nie było ?

Serio nikt jej nigdzie nie widział ??? nikt mi nie pomoże ?

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:55   #1971
Zoriuszka
Przyczajenie

Dziewczyny, czy orientujecie się może czy te torebki będą przecenione?
http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../44/1678204421
Zoriuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:57   #1972
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o rózową z kołnierzem, to nie widziałam ani wczoraj ani dziś ani 1 sztuki(tu akurat jestem pewna, bo szukałam jakiś fajnych marynarek i wszystkie przejrzałam dokładnie),sukienki tulipanowej też nie (ale mogłam przeoczyć bo nie lubię różu, więc też nie do końca zwracam uwagę na takie rzeczy,a kiecek było mnóstwo)

budgetka ale mówisz o sukienkach czy marynarkach?
Dziś w krakowskiej nie byłam.
Znam stan z wczoraj z rana z krakowskiej, a dziś z plazy i kazimierz

Edytowane przez justysia171
Czas edycji: 2011-06-25 o 16:59
Stary 2011-06-25, 16:58   #1973
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
Szkoda

Cytat:
Napisane przez Zoriuszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy orientujecie się może czy te torebki będą przecenione?
http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../44/1678204421
Niestety nie
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 16:59   #1974
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Ja chyba nie dam rady bo pakuje sie i po weekendzie jade na wakacje. Nie bedzie mnie przez jakies 2 tygodnie i chyba nie zdaze sie uporac z wysylka i pewnie juz mnie nie bedzie z zarze.
Ooo gdzie się wybierasz? Udanych wakacji!

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Szukam asymetrycznych czarnych szpilek w rozmiarze 39 (149 zł), bluzeczki z załącznika rozm. M (49 zł) i kuferka budgetki (149 zł). Ale ucieszłabym się z czegokolwiek z tych rzeczy.
Popatrzę w Galerii Kazimierz dzisiaj

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
No co, męża trzeba sobie wychować
Pewnie pewnie Popieram

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Jej...dziewczyny, ale jestem zła muszę się wyżalić

W piątek zadzwonił mechanik, że po miesiącu naprawił mi auto i muszę je koniecznie w ten dzień odebrać bo jedzie na urlop. 620 zł poszło na auto w dzień wyprzedaży i nie mogłam sobie na nic praktycznie pozwolić a dziś... chcę nim jechać do pracy, to nie dość, że nie chciało odpalić to jeszcze jak pojechałam, poszedł dym z rury wydechowej, coś się zaczęło telepać pod autem, obroty spadłu i Musiałam auto zostawić po drodze i biegiem do domu pożyczyć auto od ojca, żeby się nie spóźnić do pracy... I co???

Bilans jest taki: nie mam pieniędzy, nie mam samochodu, mechanik wraca za 2 tygodnie!!! A do innego nie pojadę, niech robi mi to w ramach reklamacji! Ale jak mam znów czekać miesiąc to się pochlastam!!!! Jestem tak zła, że siedzę w pracy i chce mi się ryczeć ze złości!!!

Gabi, Spaza PW dostałam, pieniążki wyślę jeszcze w weekend
Biedniutka:przytu l:
Stary 2011-06-25, 17:01   #1975
maggi2506
Raczkowanie

Mirka w kwiatowej tulipanowej i w marynarce chyba? z Zary
Ja skusiłam się na paseczkową
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 131tt.jpg (39,3 KB, 251 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19junesm_jpg_1308491123.jpg (50,8 KB, 260 załadowań)
maggi2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 17:09   #1976
Spaza
Zakorzenienie

byłam w Bałtyckiej, nic ciekawego nawet na siłę nie znalazłam z wyprzedaży... dużo dużych rozmiarów zostało przede wszystkim....

ale wróciłam z 2 marynarkami granatową dresiarą i kobaltową bez guzików za 359 zł

budgetko
dziękuje ślicznie kochana! prześlij mi proszę dane do przelewu na pw spódnice tak jak pisałam tylko xs i s były
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 17:11   #1977
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o rózową z kołnierzem, to nie widziałam ani wczoraj ani dziś ani 1 sztuki(tu akurat jestem pewna, bo szukałam jakiś fajnych marynarek i wszystkie przejrzałam dokładnie),sukienki tulipanowej też nie (ale mogłam przeoczyć bo nie lubię różu, więc też nie do końca zwracam uwagę na takie rzeczy,a kiecek było mnóstwo)

budgetka ale mówisz o sukienkach czy marynarkach?
Dziś w krakowskiej nie byłam.
Znam stan z wczoraj z rana z krakowskiej, a dziś z plazy i kazimierz
ja mowie o bialej marynarce z czaarnymi klapami , wisialy po prawej stronie zaraz przy wejsciu, m i 2 l, a rozowa z czarnymi klapami ze studio tez byla M, ale troche sie nia rozczarowalam nawet jej nie mierzylam

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
byłam w Bałtyckiej, nic ciekawego nawet na siłę nie znalazłam z wyprzedaży... dużo dużych rozmiarów zostało przede wszystkim....

ale wróciłam z 2 marynarkami granatową dresiarą i kobaltową bez guzików za 359 zł

budgetko dziękuje ślicznie kochana! prześlij mi proszę dane do przelewu na pw spódnice tak jak pisałam tylko xs i s były
dziekuje za spr
z kobaltowej bedziesz zadowolona, mam ja i jest moim nr 1. nawet przebila kolejarke, do tego stopnia, ze zastanawiam sie czy jej nie sprzedac
Stary 2011-06-25, 17:12   #1978
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
ja mowie o bialej marynarce z czaarnymi klapami , wisialy po prawej stronie zaraz przy wejsciu, m i 2 l, a rozowa z czarnymi klapami ze studio tez byla M, ale troche sie nia rozczarowalam nawet jej nie mierzylam

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

dziekuje za spr
z kobaltowej bedziesz zadowolona, mam ja i jest moim nr 1. nawet przebila kolejarke, do tego stopnia, ze zastanawiam sie czy jej nie sprzedac
Czyli jednak dokładają rzeczy bo wczoraj rano ich nie było
Muszę się przejść po weekendzie bo może pojawią sę w takim razie jakieś fajne rzeczy jeszcze

Edytowane przez justysia171
Czas edycji: 2011-06-25 o 17:13
Stary 2011-06-25, 17:14   #1979
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli jednak dokładają rzeczy bo wczoraj rano ich nie było
Muszę się przejść po weekendzie bo może pojawią sę w takim razie jakieś fajne rzeczy jeszcze
wczoraj juz byly po poludniu, widzialam je

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 17:15   #1980
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje za spr
tak właśnie myślę, że będę zadowolona, ale wolę chyba nie podsumowywać i nie liczyć ile kupiłam marynarek w tym sezonie
i myślę, czy nie sprzedać różowej ze złotymi guzikami...
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości