|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cześć Laseczki
teraz Was czeka najdłuższy post tego wątku ![]() (cholera już widzę, że mi nie wszystkie cytowane posty pokazało) Tak więc Jamapi muszę powiedzieć, że stoję za Twoją pierwszą 'burzową' wypowiedzią murem - od razu skumałam co chcesz przekazać i całkowicie popieram Cytat:
ale faktycznie szkoda tej całej kościelnej otoczki ale z tym, żeby nie naciskać naTŻa z rozwodem kościelnym to całkowicie popieram Cytat:
w takiej formie pękacz wygląda naprawdę elegancko!Ucięło mi Twoje posty z sukniami ślubnymi i ze wzrostem - możemy sobie ręce podać, bo ja nawet o 3 cm niższa ja też za alko nie przepadam... znajomi mnie nie lubią bo się wykręcam z imprez na których chodzi o to kto więcej wypije i będzie z siebie większego głupa robił... raz w życiu mi się film urwał i jak dostałam pierwszy i jedyny raz w życiu po pysku od ojca (16 lat) to teraz wiem ile mogę wypić i nikt we mnie nawet kropli więcej nie wmusi ![]() Cytat:
a w wodzie też KOCHAM siedzieć - syrenką bym mogła być... Cytat:
smakuje mi wszystko co z cytryną ![]() Cytat:
z doświadczeń na politechnice, na studiach I stopnia: trzeba zrobić dwa semestry wfu, na pierwszym roku nie ma, dopiero na drugim. Do wyboru było wszystko co sobie zamarzysz: od siatkówki z trzema stopniami zaawansowania, przez windsurfing, taniec, jazdę konną, narty na szachach kończąc 'zwykłe' dyscypliny mają bezpłatne zajęcia raz w tygodniu, niektóre są płatne i np wyjazdy na weekendach (np na narty, ze 3 wyjazdy w zimie i zaliczony kurs). jak już zrobisz ten wf to możesz się zgłosić do dziekana o pozwolenie na kontynuowanie wfu. ja chodziłam na zajęcia z aerobiku i na stepy.Cytat:
Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27710565]eee tam, w końcu mało przyjemne jest wyciąganie spomiędzy zębów włosów [/QUOTE]Wkurzył mnie dziś TŻ i powiedziałam, że może przyjechać ale idziemy do drogerii i kupuje mi 3 lakiery do paznokci zgodził się, tak więc czekam
|
|
#4112 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27710565]eee tam, w końcu mało przyjemne jest wyciąganie spomiędzy zębów włosów [/QUOTE]Mnie takie rzeczy nie zniesmaczają,ja ogólnie jestem zboczuch w pracy to tylko taki temat non stop więc luzik![]() Cytat:
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-24 o 16:21 |
||
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam Wam powiedzieć że byłam dziś kupić dziecku książki do czwartej klasy, bo wchodzi większy VAT więc musiałam- zapłaciłam- bagatela- 340 zł i jeszcze dwóch brakuje!!!! A teraz jadę do Zary kupić córce jakieś ciuchy bo jedzie za niedługo na pierwszy obóz. ( a od dziś wyprzedaż) |
|
|
|
|
#4114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zaskoczę was... o tym że jadę dowiedziałam się wczoraj. Kołobrzeg czeka.
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
Moorze
[/QUOTE]Witam, my wysyłamy najstarszą córkę na obóz i też zmykamy nad morze, ale krótko bo tylko 5 dni urlopu, no ale dobre i to. Co do golenia to mój mąż nie goli się pod pachami, gdzie indziej to owszem bo też nie lubimy włosów między zębami
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4117 | |||
|
|
Cytat:
w sierpniu raczej nigdzie nie pojadę...ale zajmę się czymś,np.będę kisić ogórki![]() Co do zakupów,byłam kiedyś w sklepie w centrum handlowym(Despa,w Bonarce)cholercia nie mogę sobie przypomnieć nazwy,ale zaraz poszperam...mieli tam super ciuchy,sporo rzeczy mi się podobało,ale ceny za wysokie jak dla mnie....sukienka za 150 zł to jednak dla mnie spory wydatek Cytat:
odpoczywaj Skarbie i pięknej pogody życzęCytat:
Kurier doszedł,ten o którego Was pytałam wczoraj ![]() Ale jestem zmęczona i śpiąca
|
|||
|
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżdżenie autobusami do szkoły mnie kiedyś wykończy. Dzisiaj wsiadłam sobie do puściutkiego busa. Moja radość nie trwała długo. 3 przystanki i bus wypełnił się po brzegi paniami i panami z cyklu: myję się raz na tydzień, a że jest ciasno, to posadzę swój gruby tyłek na Twojej twarzy i jeszcze zbiję Cię po głowie siatką z zakupami. Zapach był tak straszny, że myślałam, że zwymiotuję i już chciałam wysiadać w szczerym polu i czekać na następny autobus. Ale na szczęście to państwo Niedomyci wysiedli.
Najśmieszniejsze jest to, że ja mam prawo jazdy, a TŻ ma samochód. Na początku nawet dawał mi jeździć, ale przestał po malutkim incydencie z udziałem rowu, naszego auta i mnie za kierownicą
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarunieczka to w sumie dobrze macie o ile ten przymusowy tez płatny? |
|
|
|
|
#4120 |
|
|
Tak,płatny,tylko wiesz jak to z tym płaceniem u prywaciarza
zapłaci ile mu się chce,ale ogólnie nie narzekam aż tak,dorzuca parę groszy kiedy tylko możeChyba się nakręcam na urlop i zaraz będę myślec co tu zabrać nad morze bo kosmetyki już mam odłożone,w kuferku próbki kremów,mini pianka do włosów,mini chustczeczki intymne,mini pasta do zębów i inne wyszperane po sklepach miniaturki![]() Despa ciekawe czy my mamy tę samą liderkę Avonu...moja Monika, Twoja?
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam jadąc nam morze skupiam się na zabraniu dobrego humoru i chęci wypoczynku- ubrań aż tak nie rozważam- muszę odpocząć i się zrelaksować. |
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam nowe auto z salonu zanim poznałam tż-a i pozwalałam mu jeździć jak się poznaliśmy, teraz mamy kolejne auto, też oboje jeździmy
|
|
|
|
|
#4123 | |
|
|
Cytat:
Dobry humor to ja mam zawsze,jestem z tych co buzia wiecznie uśmiechnięta,więc to mam zapewnione,a już szczególnie gdy zobaczę plażę,będę suszyć zęby z radości
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale generalnie to ja nie lubię wyjeżdżać, nigdzie, źle się czuję w obcym miejscu a nocleg poza domem to już masakra
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak,że muszę mieć ze dwie pary dżinsów kilka podkoszulków i kilka bluz, na reszcie mi nie zależy - o sorry jeszcze krótkie spodenki i jakaś spódniczka dżinsowa i tyle... Mam fajnych ludzi u których wynajmuje pokój, zawsze jest z kim i o czym pogadać, jest zawsze sporo dzieci wiec moja córa ma towarzystwo; a ja generalnie mogłabym godzinami siedzieć na plaży i gapić się w morze... A w pracy mam taki za✂✂✂✂✂✂✂ do samego urlopu ze szok... A ten rok jest w ogóle tak masakryczny, że już naprawdę odliczam dni ... |
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę Wam dziewczyny tego morza, ja bym z moją córką bardzo się chciała wybrać, ale przeraża mnie podróż, bo to drugi koniec Polski, a auto do wymiany jak na razie i zostawałby pociąg i taszczenie wszystkich klamotów mojej Lili. Ona ma 1,5 roczku dopiero, więc pewnie w tym roku gdzieś bliżej pojedziemy na próbę, a morze za rok
![]() Padnięta jestem, miałam święto paczki ,ale na razie zdążyłam wyjąć tylko arbuzowy balsam i mgiełkę Byłam dziś w tesco, auchan i obeszłam 2 pasaże do tego. I jak zwykle obkupiłam głównie córkę na wyprzedażach. Sobie tylko taki sweterek bolerko szary niezapinany kupiłam i bluzkę w orsayu, tż zarobił 3 koszulki, kąpielówki, a moja mała: getry, różowe dżinsy rurki z kieszeniami sercami ja to na nią potrafię wydać każde pieniądze i jeszcze mam z tego przyjemność ile dziś wydałam to wolę nie liczyć, tyle co średnio na ciuchy w 2 miesiące pewnie. A w niedzielę planuję jeszcze jeden wypad. Dzieci o szybko wyrastają, na jesień znowu zmiana rozmiaru będzie pewnie
|
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
Elo,
właśnie wstałam, masakra jak się nie wyspałam.idę robić kawę może się obudzę
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłym roku nadrobimy...najbardziej to bym chciała polecieć gdzieś samolotem...uważam że to najlepszy środek transportu![]() Niestety tak to jest z dziećmi...ja na siebie też kasy żałuje a szafy moich córek pękają w szwach i co sezon wymiana ciuchów...ja uwielbiam im kupować za to jak sama mam kupować ciuchy i przymierzać to masakra! Lecę zaprowadzić córcie na tańce, a potem na lody...dziś otwarcie nowej lodziarni koło mnie...szkoda tylko że pogoda kiepska... ![]() Miłego Dnia Avonówki! |
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby było tak z pół tej trasy to bym jakoś zniosła
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale zajechaliśmy i wróciliśmy starym w ten czwartek planowałam z córką wypad po galeriach , ale może przełożę bowiem pensje mi przelewają 1szego |
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Jakieś 10 minut temu zwlekłam się z łózka chociaż budzono mnie jakieś 3 razy (Mamuśka coś chciała i Rudy musiał sprawdzić czy nikt mnie nie ukradł ). Miałam odespać cały tydzień, ale nadal jestem zmęczona I jeszcze ta pogoda![]() Dziś czeka mnie rozpakowywanie tego, co przywiozłam z Kielc Wczoraj z rodzicami byłam na zakupach i kupiłam sobie dresy, które nie wyglądają jak dresy Dałam za nie 30zł![]() Lecę coś zjeść i się ogarnąć |
|
|
|
#4134 | |
|
|
Cytat:
to porządne zrobiłaś zakupy ja się cholercia tak odzwycaiłam robić ciuchowe zakupy w sklepach,wszystko mi się drogie wydaje,i mały wybór-przypominam że najczęściej kupuję na allegro-poza bielizną przyszła mi wczoraj sukienka z allegro,miała być szmaragdowa(chyba że miałam mylne pojęcie dotyczące szmaragdu ),mimo to jest ładna,bardzo podobny kolor do lakieru Avonowego Pepermint Leaf![]() a ten sklep co wczoraj mówiłam że fajne ciuszki mają,ale drogo to KappAhl ![]() wyszczerzyła dwa zęby i se poszła ![]() a ja wstałam po 10,wypiłam kawę,potem kilka minutek na solarium i zakupy obiadowe teraz załączyłam muzę lat '80,będę myć podłogę i zrobię pranie,a potem trochę porobię ze sobą i lecę na randkęale jeszcze tu zajrzę przed pójściem ![]() miłego popołudnia i wieczoru |
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo, ja dopiero teraz wróciłam z szaleństw! I tak:
Dokia- odpisałam na PW- mam nadzieję że Ci się spodoba Co do wakacji- to raz jeden pojechałam z moim dzieckiem blisko nas do Gródka- przez cały tydzień lało, do sklepu było daleko, nudziło się jej jak cholera więc przy okazji cały czas marudziła. Tydzień męczarni był. A jak już zaczęliśmy jeździć nad morze to wracamy co roku- tam czy deszcz czy słońce nie nudzimy się i my i ona. A jeśli chodzi o zakupy, to mam tak samo jak Wy- córce kupię wszystko a sobie Potem poleciałysmy do KappAhl- po kilka rzeczy- Sarunieczka nie jest drogi ten sklep, prawie cały rok są w nim jakieś oferty- teraz jest "Kup 3 zapłać za 2", ostatnio kupowałam dzinsy za 69 zł- więc ceny jak najbardziej do przyjęcia. Dziś dałam się namówić koleżankom na rajd po szmaciarniach- odkryły w Wadowicach fajne Lumpeksy- ostatnio jak były beze mnie nakupiły tyle szmat i to takich , że mi szczęka opadała do pasa. Tym razem wzięłam córę i kopsnęłam się- kupiłam sobie parę ciuchów, za rozsądną kasę... I teraz się mogę wziąć za sprzątanie |
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To prawda że ciuszki Zara są fajnej jakości...KappAhl tez lubię Ja to chyba tylko raz w życiu w lumpeksie coś kupiłam...moje koleżanki mają super szczęście że co wejdą to coś fajnego wyłowią...a ja niestety widzę same szmaty...
|
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Zalotnica tez tak miałam, ale mam koleżanki maniaczki takich sklepów i jak idę gdziekolwiek z nimi to zawsze się obłowię, ale ile razy bym poszła sama to wracam ze skiepszczonym humorem tylko
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w KappAhl bywam jak tylko przechodzę obok zawsze zajdę i zawsze coś kupię
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
miałam trochę roboty w domu, no i tż kompa zablokował teraz śpi z córką to ja czytam![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- zrobiłam sobie trzecią kawę, ktoś chce jeszcze taki senny ten dzień dzisiaj![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
goli pachy i miejsca intymne Mogę się tylko cieszyć, że dba też o mój komfort ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27710565]eee tam, w końcu mało przyjemne jest wyciąganie spomiędzy zębów włosów [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Smutno mi, bo każda albo zaczęła wakacje, albo urlop i planuje wypoczynek, a ja ... dopiero m-c temu rozpoczęłam pracę i muszę obejść się smakiem
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

teraz Was czeka najdłuższy post tego wątku 

ale faktycznie szkoda tej całej kościelnej otoczki
ale z tym, żeby nie naciskać naTŻa z rozwodem kościelnym to całkowicie popieram
w takiej formie pękacz wygląda naprawdę elegancko!
smakuje mi wszystko co z cytryną 

gdzie indziej to owszem bo też nie lubimy włosów między zębami
w sierpniu raczej nigdzie nie pojadę...ale zajmę się czymś,np.będę kisić ogórki
i śpiąca

a nocleg poza domem to już masakra
Mogę się tylko cieszyć, że dba też o mój komfort
ale on dba o higiene (zeby nie bylo) i ladnie pachnie wiec mi to nie przeszkadza