![]() |
#1861 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
hej laski
wróciliśmy z nad morza było bosko ![]() w dniu urodzin jeździłam konno po wybrzeżu ![]() a teraz od 2 dni mam konia w dzierżawie i całe dni siedzę w stajni ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak schody widziałam, porecze tez fajne, a mozesz sie zorientowac ile Twoi rodzice placili za mb takich poreczy? Cytat:
![]() Spac nie moge... brzuh mnie boli... to moze oznaczac tylko jedno ![]()
![]() |
#1863 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() My wczoraj cały dzień bylismy w trasie...Kutno, Piątek, Zgierz i Łódź...poznałam większość rodziny R - fajnie było. Większa część zaproszeń rozdana ![]() Misqa....kurde przykro mi bardzo, że musisz przechodzić rozwód, bo to nic miłego, ale pomyśl, że dostajesz szansę na lepsze życie z kimś innym i rozwód, to nie koniec, a początek nowego życia !!! Trzymaj się ![]() Daysy...tak tak...wychodzę ponownie za mąż i to już 3-go września !!! ![]() ![]()
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A przypomnij mi na ile osób robicie wesele? Dziewczyny przymierzam się by w koncu zrobić parapetówkę, już czas najwyższy ![]() dlatego proszę Was o pomoc w przygotowaniu menu (wiem, ze juz takie listy się pojawiały) Ma być smacznie i ekonomicznie ![]() Planujemy zaprosic ok.16-18osób (ale nie wiem czy wszystkim bedzie pasowac termin)
![]() |
#1865 |
Wtajemniczenie
|
India...na liście jest 170 osób(łącznie z orkiestrą i kamerzystą), ale już wiemy, że trochę ludzi odpadnie, więc ostatecznie obstawiam liczbe 130
![]()
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a macie obliczone koszty całości? to chyba bedzie majatek?? ![]()
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
SAMBA poczytaj na stronie lotniska coś powinno pisać...
ktosia znam to ![]() ![]() ![]() india hmm jakoś średnio mi się widzą ale to chyba przez złe proporcje.. ja bym stawiała na którąś kwadratową.. Katunia cieszę się że impreza udana, a co to za ciasto? Agatka to wielkie weselicho ![]() my dziś na basen a potem do Rybulki wiec będę albo wieczorem albo jutro, miłej niedzieli!
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego dnia, ucałuj Rybulke i Miłoszka
![]() |
#1869 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, a ja jeszcze mam pytanie. Przypomnisz mi jak się nazywa Wasz narożnik i czy jest rozkładany? My ostatnio widzieliśmy ten http://www.kelman.pl/info16199,naroznik_vita.html tylko szaro czarny i materiał był zupełnie inny (z tego próbnika na stronce Janis 9 a dół był czarny) Ale Twój mi się bardzo podoba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że grill udany no i oczywiście proszę o przepis do k? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mąż poszedł do pracy, a ja jeszcze w łóżku. Czytam książkę i nie chce mi się ruszać... ale może najwyższy czas zjeść jakieś śniadanie ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Strippi, cieszę się, że wakacje udane! No i widzę, że spełniło się Twoje marzenie super! A jak Jula zareagowała na taką dużą piaskownicę i wannę? ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-06-26 o 09:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1713854 co do menu to jak najbardzie na zimno i na ciepło ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- naroznik jest rozkladany, ale nie nadaje sie na codzienne noclegi jedynie od czasu do czasu Jak bedziesz zainteresowana pozniej moge porobic Ci fotki jak sie rozkłada
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładny jest! I nawet nie wiem czy bardziej mi się nie podoba od tego co widzieliśmy. Jeszcze tylko nad jednym się zastanawiam czy znajdę narożnik, który będzie później mógł służyć do normalnego spania? Bo teraz mamy sypialnie i chcę normalne łóżko, ale jak pojawi się dziecko to będziemy musieli przenieść do salonu... A co do menu to w ciągu dnia Ci napiszę co nieco, tylko się zastanowię ![]()
![]() |
#1872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale sie wybawiłam ![]() ![]() Marta fajne korale, ale tekst, ze to na urodziny wymiata ![]() India jak dla mnie lampa nr 1. Wczoraj był konkurs na najlepszego faceta (zaradność, pomoc, opiekuńczość itp). każda składała swoje propozycje i.... każda wybrała mojego męża ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę na to zwrócić uwagę. Mamy jeszcze możliwość zrobienia narożnika. Jutro jedziemy do mojej przyjaciółki, która właśnie robiła (3,67x2,5m...) i dała za niego śmieszne pieniądze i chcemy zobaczyć jak to wygląda. Nie wiedziałam, że urządzanie domu (mieszkania) wiąże się z takimi dylematami. Tym bardziej Cię podziwiam ![]() Madzia, no to pięknie! ![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-06-26 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
Gucia ale jak to sami robili ten narożnik??
A co do męża to stwierdziłam, że częściej muszę go chwalić. Bo dla mnie to taka oczywistość, że on to wszystko robi, że mnie wyręcza itp. a dla innych to się okazuje, ze to wielkie wow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
India wiesz.. ostatnio mi alkohol w ogóle nie wchodzi, nie ciągnie mnie. Wypiłam tylko dwa drinki przez cały wieczór. Co dla mnie jest szokiem. Z alko mam już takie coś od jakiś 2 miesięcy. Mogłabym w ogóle nie pić, nawet w weekend z mężem piwka nie chce mi się pić. A kiedyś to baaardzo chętna byłam. Poza tym chyba krew mi się zmieniła, bo była masa komarów a mnie ani jeden nie ugryzł. Jestem w szoku. Zawsze to ja byłam cała w krwiakach od ugryzień a każdy czysty, bo komary tylko do mnie leciały. Kurde... coś się chyba ze mną dzieje dziwnego.
Ale dzięki temu przynajmniej kaca nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie musisz męża bardziej doceniać! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Gucia ooo to w takim razie warto zobaczyc taką kanapę.
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Dziewczyny chcę sobie kupić laminarke do folii na te moje pomoce szkolne. I teraz w Lidlu będzie taka na a3 i nie wiem czy brac taką, czy lepiej taką zwykłą na a4. Która by była bardziej praktyczna?? Pomoce mam wszystkie na A4 (przynajmniej te z tego roku). |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dodałam 10fotek na facebooka więc jakbyś chciała to zapraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Wtajemniczenie
|
Ode mnie jest 45 osób (zobaczymy ile potwierdzi) , reszta od R. koszty dzielimy proporcjonalnie, ja w stosunku do swojej liczby gości, R do swojej. Ja sama sobie sponsoruję tą imprezę, R rodzice, więc skoro ich stać, to ja nie mam nic przeciwko.
Trochę tez będzie po kosztach...znajomy kamerzysta, bierze niewiele ![]()
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
U nas było dokładnie 141 samych gości ( + 9 osób to zespół, kamerzysta i fotograf) i w sumie całe wesele nas wyniosło ok. 45 tys. Na szczęście wszystko się zwróciło z nawiązką nawet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze mam straszną chrapkę na ciemne podłogi, ale bardzo się boję o utrzymanie, że co drugi dzień będę musiała ze ścierą latać ![]() Jak teraz mam jasne panele w pokoju to w ogóle kurzu nie widać, jedynie pod łóżkiem... to go wciągnę odkurzaczem, a tak podłogę myje co 2-3 tyg ![]() Co kto woli ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Ana 4 lipca. I teraz gdybam która lepsza a4 czy a3
![]() Co do paneli to ja mam jasne (ciemne meble) i mąz myje je raz na tydzień i wystarczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Panele i parkiety jasne mam teraz, więc wiem jak z ich utrzymaniem ![]() A jakie masz meble? z drewna czy z okleiny? i jaki kolor? ![]() Moi rodzice generalnie mają meble jasne i nie widać kurzu, choć w salonie mają bardzo ciemne, ale kurzu w ogóle nie widać, jakieś wyjątkowe są. Mama mówi, że mogłaby ścierać raz na 2/3 tyg. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Ana ja mam meble z Forte ciemne . I też raz na tydzień a czasami na dwa przecieram. Jakoś kurz za bardzo na nich nie osiada.
mam z nich komodę, witrynę, słupek, stół, krzesła, stolik pod TV, szafka wisząca nad TV, ławę. na stronie. www.lidl.pl jest ta oferta chyba 99 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Staramy się sprzatac raz w tygodniu, zazwyczaj w weekend, ale ostatnio troszkę ten grafik zburzylismy z barku czasu. odkurzane jest raz w tygodniu, mycie podłóg raz w tygodniu to tak idealnie, ale teraz przyznaje sie bez bicia ostatni raz w salonie podłoga była myta 3 tyg temu i wygląda ok ![]() ![]()
![]() |
#1889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znalazłam laminarkę ![]() Cytat:
![]() Nie są ciemne, ale jasne też nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Ana i co kupujesz?? ja się waham
![]() a mebelki mają kolor wenge. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.