|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
mimo, że ta podróż wraz z postojami i McDonaldsami będzie trwała minimum 9 godzin
|
|
|
|
|
#4142 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
wolę kupić jedną rzecz a taniej,taki mój los że mój portfel jest cieniutko wypełnionyhttp://www.kappahl.com/pl/misc/Produ.../?ArtNo=389528 http://www.kappahl.com/pl/misc/Produ.../?ArtNo=773184 i nawet jakbym miała coś trzeciego dobrać,to bardzo ciężko mi wyciągnąć mimo wszystko 280 zł co do ciucholandów tu juz jestem lepsza miałam koło pracy super ciucholand,mam tyle koszulek,sukienek w domu,i to nie byle jakich firm w innych ciucholandach nie umiem szukać,nic nie widzę dla siebie![]() a ja piję trzecią kawkę i ziewam jak smok
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-25 o 21:14 |
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Na tvp2 leci właśnie Sabat Czarownic organizowany w Kielcach
ZapraszamP.S. Mieszkam obok nieopodal tego miejsca, gdzie odbywa się impreza
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj zrobiłam sobie chwilę piękności, kąpiel, maseczki i smarowanie każdej części ciała innym kremem
|
|
|
|
#4145 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Orsayu jak jest przecena to bluzki są od 9 zł już, do H&M nie wchodzę bo ten sklep i tłumy w nim zarówno w jednej jak i drugiej galerii mnie przerasta natomiast ostatnio kupiłam Levisy na szmatach za 10 zł |
|
|
|
|
#4147 | |
|
|
Cytat:
bardziej mnie ucieszy zakup sukienki za 27 zł tak jak ostatnio,którą uwielbiam mnie cena powyżej 100 zł za ciucha przeraża (nie licząc oczywiście kurtki,płaszcza bo to normalne że raczej drożej kosztuje)![]() A do przecen mam często pecha...pojawiam się przeważnie wtedy jak już jest wszystko przebrane i nic mi się nie podoba Byłaś już w TK Maxxie? też są fajne ciuchy i własnie w takich cenach jak mówisz
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!! Wstajemy!!!
Sarunieczka- jest w Bonarce ( ten sklep), prawda? Jeszcze nie miałam okazji w nim być wszystko przede mną- ja generalnie galerii nie lubię- jak już to najlepiej mi w Kazimierzu bo tam wszystko znajduję, a w Krakowskiej i Bonarce wkurza mnie to że żeby znaleźć trzy sklepy które mnie interesują muszę się naszukać- a pamięci przestrzennej nie mam. |
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę dziecku śniadanie zrobić i ją ubrać dzień jak co dzień jak się ma małego brzdąca to wszystkie dni wyglądają tak samo, te co mają to wiedzą dobrze, że chociaż śpi mi do 9 to luzik
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Moja już od rana rysuje i słucha "Ani z Zielonego Wzgórza"- już któryś raz z kolei, bo tak się jej podoba...
A ja siedzę nad herbatą bo mi kawy rozpuszczalnej brakło |
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
jasne że wiem że każdy dzień taki sam.. za to później ile atrakcji: ze szkoły dzwonią że coś dziecko nabroiło, rodzice innych dzieci też dzwonią z pytaniem czy ich dziecko może zajść lub czy moje może ich dziecko odwiedzić, dowiadujesz się że niezbędne o życia dziecka są ciuchy z House, H&M itd.... , córka przychodzi z chłopakiem do domu, na Dzień Matki córki chłopak przynosi kwaitek, kolejnymi rzeczami bez ktorych nie da się żyć są SIMS 3, oraz PS2... normalnie ciągle coś się dzieje
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie poczęstuje, też gustuję tylko w rozpuszczalnej
|
|
|
|
#4155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamięta mnie jeszcze ktoś ![]() dawno mnie nie było i jeszcze troszkę nie będzie, na stałe powrócę do Was dopiero w lipcu (może już nawet w piątek ) za to próbuję Was poczytywać do jakiś czastak samo jak ja tylko, że położyłam się coś przed 6
|
|
#4156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kupię nowy zeszyt 100-kartkowy, to po 2 dniach zapisany cały![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- ja też, rozpuszczalna bez dodatków ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- dzidzia ogarnięta teraz ja muszę się ogarnąć zajrzę poźniej poczytać co tam skrobiecie |
|||
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
Witam również z kawką, moja dodatkowo cukrem.
Dziewczyny wiecie może ile czasu jest na reklamację butów w CCC ? |
|
|
|
#4159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poleciałam nawet poszukać jakieś karty gwarancyjnej ale wszystkie mam w domu najlepiej zadzwoń do jakiegoś CCC i się zapytaj.
|
|
#4160 |
|
Raczkowanie
|
O to długo, mi się wydawało że 3 m-ce.
|
|
|
|
#4161 |
|
Wtajemniczenie
|
raczej reklamacje na buty są po 6/12m-cy .
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Reklamacja na buty trwa 24 miesiące(2 lata)...ja oddawałam kozaki w Deichmanie po ok.14 miesiącach i przyjeli...tylko słyszałam że w CCC jest trudniej z reklamacją...może zależy w którym sklepie...
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Tak wogule to witam dziewczynki z kawą jak zawsze ![]() Dopiero niedawno wstałam, bo starsza córcia śpi u rodziców, a z młodszą od rana mąż wojuje Wczoraj minęło nam 6 lat od pierwszej randki i byłiśmy w tym samym miejscu co wtedy...super było...![]() Mam tak jak Sarunieczka szkoda mi wydać na ciucha więcej niż 100zł....ostatnio tylko płaszcz droższy kupiłam, ale takie ciuchy to akurat droższa kategoria...
|
|
|
|
#4164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już raz tam oddawałam buty TŻ i nie było problemu ze zwrotem kasy. Ostatni raz tam kupiłam buty i będę wierna mojemu ulubionemu sklepowi. |
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też "czystą" kawkę bez dodatków.
A to mój wczorajszy zakup http://aukcjewp.wp.pl/hm-letnia-suki...674698526.html tylko nie wiem jaki biustonosz pod nią ?? Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2011-06-26 o 12:02 |
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4167 |
|
szeryfcio
|
dzień dobry
![]() U nas jak zwykle w niedzielę poranek naleśnikowy Kupiliśmy wczoraj nową patelnię do naleśników i mężuś się produkuje .
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio babki nie chciały przyjąć jej reklamacji, bo ma ich sporo na swoim koncie, to wysłała koleżankę i "interes" się kręci...Ja dopiero się wyczłapałam z łózka, bo usnęłam dopiero koło 4 Idę zrobić sobie jakieś śniadanie Prawdopodobnie będą to odsmażane pierogi z serem
|
|
|
|
|
#4169 |
|
szeryfcio
|
Ja też ostatnio latam po po wyprzedażach
głównie obkupuję dziecko Najbardziej dla dzieci lubię C&A, bo dobra jakość i najlepsze ceny. W Zarze też kupujemy i lubię ją, ale z cenami przeginają, na dobre ceny u nich trzeba poczekać jeszcze . Kappahla nie lubię, za niska jakość w stosunku do cen. Tam jedynie czapeczki zawsze jakieś fajne utrafię. Dla siebie już mniej kupuję, bo i mniej w tym roku mam pieniędzy, a i nie potrzeba mi nic specjalnie, bo mam w sumie dużo ciuchów ... No ale oczywiście coś tam w moich ulubionych sklepach wyhaczyłam. Promocje są takie, że i w droższych sklepach można coś w dobrej cenie znaleźć.
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Teraz mi się marzą jakieś fajne krótkie spodenki(dla siebie)...dostałam ostatnio bon z Orsaya więc pewnie w pierwszej kolejności tam zajrzę...ach wiedzą jak przyciągnąć klientów...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

mimo, że ta podróż wraz z postojami i McDonaldsami będzie trwała minimum 9 godzin

wolę kupić jedną rzecz a taniej,taki mój los że mój portfel jest cieniutko wypełniony
miałam koło pracy super ciucholand,mam tyle koszulek,sukienek w domu,i to nie byle jakich firm

Zapraszam
natomiast ostatnio kupiłam Levisy na szmatach za 10 zł
bardziej mnie ucieszy zakup sukienki za 27 zł tak jak ostatnio,którą uwielbiam

Kupiliśmy wczoraj nową patelnię do naleśników i mężuś się produkuje