|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
![]() i smacznego
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
u mnie ntak samo raz leje raz slonce ale ogolnie zimno jest do 15 st i wiatr mocny...
Cytat:
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale poprawiliśmy sobie dziś humorek, byliśmy kupić garniaczek dla TŻ, wygląda |
|
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
niestety to prawda jeśli macie umowę na czas określony to należy się tylko okres wypowiedzenia i dni na poszukiwanie pracy, a to uzależnione od tego ile czasu pracowaliście
|
#815 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za uznanie dla mojego Tża
Zeby nie było tak slodko odchyły w drugą stronę też mu się zdarzają, raz jak już mieszkalismy ze sobą zapomniał o moich urodzinach a notorycznie nie pamięta które to urodziny obchodzę i jak próbuje sobie przypomnieć zawsze dodaje mi rok ![]() Cytat:
A mamie na pewno szybko przejdzie.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rzeźni nie komentuję, już mnie nic nie zdziwi, dwa z naszych kotków mieszkają w domu pani weterynarz z trzema innymi kotami jako jedyne wychuchane kotki hodowlane, pozostałe zostały przygarnięte bo ktoś nieodpowiedzialny przyniósł je do lecznicy w celu "pozbycia się kłopotu" gdybyśmy żyli w Chinach pewnie też wylądowały by w rzeźni.![]() Cytat:
ja bym nie odpusciła i poszła do sądu. Jeśli miałaś nadgodziny i nie płacili Ci za nie to PIP to znajdzie, porówna listę płac z listą obecności i wyciagnie milion innych rzeczy, za późno wydane zaległe urlopy, łamanie doby pracowniczej itp. bo wtedy trzepią pracodawcę aż miło. 9 na 10 spraw w Sądzie Pracy kończy się na korzyść pracownika. Możesz dostać zaległe wynagrodzenie z odsetkami i odszkodowanie i nic nie płacisz. A wyobraź sobie satysfakcję na widok szefa trzęsącego portkami
|
||||||
|
|
|
#816 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby się nie oświadczył, ale postarał się Mój położył pierścionek w kawiarni obok kawałka placka, przyniósł mi talerzyk, po czym poszedł po kawkę. Ja pierścionka nie widziałam, więc sobie w najlepsze placka wcinam , TŻ przychodzi, patrzy na mnie, a ja nic, nieczaja totalna. Po chwili zaczął się śmiać i spytał czy nic dziwnego na talerzyku nie znalazłam. Musiałam kilka razy obrócić, bo kolor pierścionka zlał się z plackiem i bym go zjadła jeszcze trochę Pierścionek kupował dzień przed wyjazdem do Zakopanego, a "oświadczył" się w pierwszy dzień pobytu. Ale nie poszalał Cytat:
Charytatywne nadgodziny, poświęcanie życia prywatnego dla pracy itp itd. Paranoja jak dla mnie ![]() Cytat:
![]() 2. Poszalał, że nie ma co 3. Nie dostał krówek. Sama zjadłam i się nie podzieliłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem taki łasuch, że bym go sobie rozepchała Cytat:
Śliczna sukienka. Niestety z moim armacim tyłkiem mogę sobie o takiej pomarzyć Mam strasznie dużą różnicę pas/biodra i w efekcie w takich sukienkach wyglądam debilnie po prostu Faktycznie super komponuje się z bucikami ![]() Cytat:
![]() Poluję na stanik pod sukienkę od jakiegoś miesiąca, porażka po prostu. Albo ja jestem jakaś pokraczna (cycki mam chyba za wysoko ), albo idiotycznie szyją. Jeden by pasował, ale nie mają nigdzie rozmiaru na miejscu, żebym mogła przymierzyć dla pewności, a średnio mi się uśmiecha zamawianie z UK stanika za 25 funtów bez przymiarki, a w odsyłanie na pewno nie będę się bawić...Cóż to za data, że się wszyscy dziwią? U mnie nikt nie może przeżyć listopada
|
|||||||
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skąd moge sciągnac takie ornamenty jak na tych początkowych winietkach...
http://allegro.pl/winietki-slubne-wi...664884900.html widziała któraś moze gdzieś ? wie skąd takie cuda wytrzasnać ? |
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie są takie delikatne, jak te, o które Ci chodzi, ale może chociaż trochę pomoże naprowadzić -> http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...og&sa=N&tab=wi
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Grill sie super udał
Juz nie padało ![]() Były pałki i skrzydełka ogniste, tzatzyki, szaszłyczki z kiełbaski, cebulki, boczku i pieczarki, pieczarki marnowane z grilla, sałatka grecka i pieczonki ![]() Goście pojechali a my jeszcze winko otwieramy dobranoc
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
tak, w niedzielę. ja mam wolne, koleżanka z pracy kt ora mnie maluje też ma wolne i wykorzystam to na przyjęcie
![]() jak mi się nie chce. jeszcze mi się ułamały dwa paznokcie. muszę iść włosy umyć i pazury zrobić.
|
|
|
|
#821 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Postarał się jak nic ![]() 3. I dobrze mu tak ![]() Ja też podobałam się sobie bardziej 10 kg lżejsza ale Tż twierdzi, że teraz jestem bardziej kobieca, jak to mówi mam brazylijski typ urody czyli duża pupa mały biust ![]() Ty masz za dużą różnicę między talią a pupą ja za małą. A dla naszych facetów jesteśmy idealne ![]() My wklepujemy przeróżne mikstury beznadziejnie walcząc z celulitem a większość facetów nie potrafi powiedzieć czy jego kobieta go posiada czy nie Trzymam kciuki za znalezienie stanika, ciężkie zadanie, ja prawdopodobnie będę miała wszyty w sukienkę i jeden problem na głowie mniej. Cytat:
ale bym zjadła pieczonki ![]() Cytat:
Ja się miałam na najbliższy tydzień umówić na próbne czesanie i makijaż i mi fryzjerka na urlop śmignęła muszę czekać do 4 go.---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- nawet nie zauważyłam, że już tak późno. Dobranoc i miłej niedzieli
|
|||
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;D
|
|
#823 |
|
Rozeznanie
|
cześć Dziewczyny ! Wybaczcie, że nie pisałam długo, ale miałam innych spraw wiele na głowie ! Już jestem z TŻ w Moskwie - ale mi się tutaj podoba
Narazie nie myślimy o przyszłości a ściślej o tacie TŻ. Zawsze możemy wrócić. Teraz sprawy weselno-ślubne ! -szyje się suknia 2 września przymiarka + fryzura próbna - bielizna i buty kupione Mamy nadal problem z 1 tańcem i piosenką... no i jak któraś z Was pamięta akcje w Wielkanoc z bratem TŻ już wszystko wyjaśnione do końca a on przy każdej możliwej okazji mnie przeprasza ( chyba bał się że pozycję świadka straci )---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- |
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze tej Moskwy hehehe i jak tam jest? Jacy ludzie, kultura? itd ![]() No i dobrze, że brat TŻ się opamiętał
|
|
|
#825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odnośnie języka ja akurat umiem mówić b.dobrze po rosyjsku bo się zawsze interesowałam wschodem i ludzie bardzo się cieszą jak mówię do nich po rosyjsku i zawsze mi sie pytają czy jestem z Gruzji Troszkę martwię się o TŻ bo on mówi po rosyjsku tak jak uczyli w szkole czyli tak podstawa na maksa i ma kompleksy że ja umiem lepiej, ale u niego w firmie mówią tylko po niemiecku albo angielsku a rosyjski podstawowy była potzrebny a ona tamte 2 języki umie perfekt a ja tak stękam ;D ale facetowi nie przepowie się jak kobieta coś lepiej potrafi
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajnie, że język nie jest barierą i sobie możecie żyć na luzie ![]() To pozostaje mi zyczyć Wam powodzenia tam hihi ![]() a bida czy bogactwo sie odznacza?
|
|
|
#827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
aha czyli w sumie to co ludzie mówią to prawda... że jak bieda to już skrajna a jak bogactwo to też na maxa. Nic pośrodku
|
|
#829 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Maria cieszę się, że sytuacja ze szwagrem się unormowała
Moskwa - świetnie, zazdroszczę!!! Rób zdjęcia i nam powysyłasz później |
|
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#832 | |||||||
|
Zadomowienie
|
czesc
wczoraj ni usiedzialam w domu i pojechalam do Katow potanczyc, kurcze bardzo dawno juz nie bylam i juz wiem dlaczegoCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
zjadla bym wszytko tzn skosztowała![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za sprawy i powodzenia tam
|
|||||||
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
hmmm na dobry wieczor w centrum mini koncert, a facet sie tak darł ze to byla porazka... trafilismy do klubu, drineczki...itd pozniej parkiet a tam laski sciskajace sie, obmacujace sie, calujace sie a wiekszosc facetow tanczaca razem, delikatnie wijacych sie bardziej ode mnie i na siłe przezywajacych i śpiewajacych piosenke, ja nie mam nic do nich ale jakos odnalesc sie nie umialam jak jakies laski sie mi przygladały, albo podchodziły, a do kibla musialam isc z kolezanka dla obstawy
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
trafilam dla klubu dla wszystkich
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

zeby już nie padało bo ide zarcie na grilla szykowac
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

A ma być grill
, a nie chcesz iść z tym do sądu?

ja bym nie odpusciła i poszła do sądu. Jeśli miałaś nadgodziny i nie płacili Ci za nie to PIP to znajdzie, porówna listę płac z listą obecności i wyciagnie milion innych rzeczy, za późno wydane zaległe urlopy, łamanie doby pracowniczej itp. bo wtedy trzepią pracodawcę aż miło. 9 na 10 spraw w Sądzie Pracy kończy się na korzyść pracownika. Możesz dostać zaległe wynagrodzenie z odsetkami i odszkodowanie i nic nie płacisz. A wyobraź sobie satysfakcję na widok szefa trzęsącego portkami 
Charytatywne nadgodziny, poświęcanie życia prywatnego dla pracy itp itd. Paranoja jak dla mnie
Mam strasznie dużą różnicę pas/biodra i w efekcie w takich sukienkach wyglądam debilnie po prostu