![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
u nas[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27744732]Nie wiem, o jakie miasto dokładnie Ci chodzi, ale spójrz tu:
http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Warszawa/11_15/[/QUOTE] Czyli wychodzi na to, że u nas pogoda nie dopisze ![]() Chyba będę musiała kupić sobie białe kaloszki zamiast pantofelków ![]() Malinum dzięki za optymizm ![]() ![]() ![]() ![]()
Żona ![]() Edytowane przez MagdaLena8504 Czas edycji: 2011-06-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() To są prognozy długoterminowe i wcale nie muszą się sprawdzić. Deszcz, jeśli nawet jest zapowiadany, może być przelotny i niekoniecznie musi padać, jak będziecie wychodzić z domu czy kościoła. A że pochmurno? Wolałybyście skwar? ![]() No chyba że któraś z Was ma zaplanowaną sesję zdjęciową tego dnia, to może być problem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
My mamy sesję następnego dnia
![]() Masz rację lepiej mała chmurka niż 39 stopniowy upał ![]()
![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz też bym jeszcze pomierzyła ![]() ![]() co do krojów to mierzyłam chyba wszystkie - w księżniczkach źle się czułam, za wielkie są, - w rybce miałam zaburzone proporcje- ładnie podkreślona talia ale zbyt duże biodra w stosunku do piersi, - w empire całkiem dobrze się czułam, bo sa takie leciutkie, ale wszyscy twierdzili że wyglądam jakbym miała coś do ukrycia albo że jak w koszuli nocnej, - w klasycznej literce A najlepiej i taką właśnie mam ![]() Cytat:
Nie przejmuj się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Skoro mowa o panieńskim to przez jakiś czas próbowałam wybić koleżance z głowy zamawianie striptizera a teraz okazuje się, że nie mam kiedy zrobić wieczoru panieńskiego ![]() ![]() edit: i nie martwcie się o pogodę ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-06-26 o 07:26 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie chciałam striptizera, ale nie mam pojęcia, co dziewczyny wymyśliły. [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27745620]Ale dziewczyny, SPOKOJNIE ![]() To są prognozy długoterminowe i wcale nie muszą się sprawdzić. Deszcz, jeśli nawet jest zapowiadany, może być przelotny i niekoniecznie musi padać, jak będziecie wychodzić z domu czy kościoła. A że pochmurno? Wolałybyście skwar? ![]() No chyba że któraś z Was ma zaplanowaną sesję zdjęciową tego dnia, to może być problem.[/QUOTE] Jak dla mnie to może być pochmurno, byle by nie padało... Chociaż skwar też lubię ![]() Cytat:
![]() ![]() A jaki model butków w końcu zamówiłaś? I z jakiego materiału? Jutro jadę znowu do promotora i już mnie trzęsie, co on znowu wymyśli, bo niestety jego ostatni pomysł za bardzo nie ma szansy na realizację... ![]() W ogóle stwierdziłam, że ten cały bałagan to też trochę wina mojej opiekunki pracy (a może raczej porozumienia promotora z nią), bo mam wrażenie, że trochę za późno nas o wszystkim informowała - dziewczyna, która była pod opieką żony promotora, już dawno się obroniła ![]() PS. A dzisiaj mi się śniły jakieś koszmary związane z weselem, najgorsze chyba było to, że potem wypytywałam gości jak było i co się działo, bo miałam jakąś amnezję i pamiętałam tylko, że zatrzasnęłam się w jakiejś obskurnej (u czy ó? ![]() ![]() Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2011-06-26 o 09:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27740172]Ale się licytują, no
![]() Mój 81. Wygrałam?[/QUOTE] A co było do wygrania? ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27744026]U mnie następny weekend ma być ciepły, ale deszczowy. To na Pomorzu, a jak u Ciebie, to nie wiem.[/QUOTE] Zazdroszczę ci tego Pomorza. Chciałabym mieć sesję ślubną na plaży ![]()
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Pozostaje sesja na plaży koło jeziorka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym się pewnie po 20 poddała i wzięła tą, która do tej pory mi się najbardziej podobała ![]() A ja nawet nie wiem, w jakim stylu/kroju jest moja suknia ![]() Mówisz, że La Sposa Ci się nie podoba? A ja kupiłam ich suknię i jeszcze wiele modeli z La Sposy mogłabym wynieść z salonu ze sobą ![]() Cytat:
![]() Do Chin ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamówiłam sandałki do łaciny Valerie w złotym kolorze ze skóry naturalnej. Obcas 6 cm, ale w ogóle na takie wysokie nie wyglądają, poza tym nie czuć tej wysokości. Zastanawiam się jeszcze, czy nie kupić sobie gumowych osłonek na obcas, bo ostatnio się poślizgnęłam na panelach... Cytat:
Trzymam kciuki! ![]() Cytat:
![]() Widzę, że i Ciebie stresik bierze. Nie przejmuj się, to tylko głupi sen ![]() Ja się z kolei stresuję, bo mamy dzisiaj iść do spowiedzi... ![]() Daaawno nie byłam i boję się, że trafię na malo wyrozumialego księdza, który mnie uraczy niemiłym kazaniem... A jeśli chodzi o plener, to we Wrocławiu lub okolicach jest duży wybór miejsc ![]() ![]()
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2011-06-26 o 10:31 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak wam bardzo zależy pozostaje podjechać nad jakiś staw czy inny akwen wodny - widziałam też takie zdjęcia i też są śliczne ![]()
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27745620]Ale dziewczyny, SPOKOJNIE
![]() To są prognozy długoterminowe i wcale nie muszą się sprawdzić. Deszcz, jeśli nawet jest zapowiadany, może być przelotny i niekoniecznie musi padać, jak będziecie wychodzić z domu czy kościoła. A że pochmurno? Wolałybyście skwar? ![]() No chyba że któraś z Was ma zaplanowaną sesję zdjęciową tego dnia, to może być problem.[/QUOTE] ja mam sesje tego samego dnia zaplanowaną. Ale pocieszam się, że może jednak będzie ładnie. Cytat:
dzieki za pocieszenie co do pogody ![]() dzisiaj zrobiliśmy sobie zakupy. Kupiliśmy nową firankę, prześcieradło i poduchy. Ale zła troche jestem bo kupiliśmy łóżko z dużym materacem i teraz jest problem nawet żeby prześcieradło dobrać. Kołdrę musimy sobie tą dużą kupić, a moja mama kupiła nam taką śliczną pościel w standardowym rozmiarze ![]()
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
melduje sie
![]()
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
ja staram sie nie przejmowac pogoda
![]() to i tak bedzie najpiękniejszy dla nas dzień i pewnie nawet nie zauważę czy jest ciepło/zimno/sucho/mokro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Konto usunięte
|
Mój rocznik to 91, chyba jestem najmłodsza
![]() ![]() Wczoraj byliśmy w spowiedzi i akurat był ślub, powiem Wam dziewczyny, że już mi się chciało ryczeć ![]() ![]() Co do podróży poślubnych to oprócz nocek w hotelu w naszym mieście chcieliśmy gdzieś wyskoczyć choćby na 3 dni w późniejszym czasie, ale w każdej chwili mogę dostać wezwanie z urzędu pracy i oddelegują mnie na staż, więc musimy poczekać, aż miną 3 miesiące i może mnie zechcą do pracy na stałe, a potem dalsze odwlekanie, bo nie wezmę urlopu tak na początku ![]() ![]() Będę się modlić o dobrą pogodę dla nas wszystkich! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
[1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2775383 4]Mój rocznik to 91, chyba jestem najmłodsza
![]() ![]() Wczoraj byliśmy w spowiedzi i akurat był ślub, powiem Wam dziewczyny, że już mi się chciało ryczeć ![]() ![]() Co do podróży poślubnych to oprócz nocek w hotelu w naszym mieście chcieliśmy gdzieś wyskoczyć choćby na 3 dni w późniejszym czasie, ale w każdej chwili mogę dostać wezwanie z urzędu pracy i oddelegują mnie na staż, więc musimy poczekać, aż miną 3 miesiące i może mnie zechcą do pracy na stałe, a potem dalsze odwlekanie, bo nie wezmę urlopu tak na początku ![]() ![]() Będę się modlić o dobrą pogodę dla nas wszystkich! ![]() ja tak samo ![]() ![]()
![]() |
#228 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wczoraj byłam z Tż-em wybierac garnitur slubny i zaczeliśmy poszukiwania od koloru ciemnej czekolady poprzez czerń a w końcu zakupiliśmy w Vistuli wpadający w granat
![]() Tż wygląda super, tylko u mnie pojawiła sie wątpliwośc co z wiązanka ślubną ![]() Suknie mam ecru z paskiem w kolorze jak na zdjęciu. Tż będzie miał koszulę ecru i cienki granatowy krawat(tzw. śledzik ![]() Wiązanke wymarzyłam sobie taka jak na zdjęciu i zastanawiam sie czy wystarczy żeby Tż miał butonierke taka jak mój bukiet czy żeby dopasowac sie trochę do Tż-ta muszę dodać jakis kolor do wiązanki pasujacy do garnituru ![]() Jak myslicie co będzie pasować???
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
wystarczy. jak wybieraliśmy krawat ja miałam ten sam dylemat. Ja mam bukiet z róż aqua. I TŻtowi średnio widział się różowy krawat
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umiecie spać oboje pod 1 kołdrą? My mamy 2, każda po 160cm, bo lubimy się osobno pozawijać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A buciki na pewno są śliczne ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba wystarczy ![]() Ja sie pochwalę, że dzisiaj się obroniłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27740172]Ale się licytują, no ![]() Mój 81. Wygrałam?[/QUOTE] heh no jak na razie chyba wygrywasz, ale co tam, ja jestem '82 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i jak przygotowania? wszystko gotowe? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak wogóle to te przygotowania nas oboje już męczą - dziś się pokłóciliśmy o taką nieistotną pierdołę... aż wstyd się chwalić...
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak btw.- ja też mam na imię Ania, a mój P. studiował na UE. I bardzo prawdopodobne, że się kiedyś spotkałyśmy w Twoim miejscu pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A my byliśmy z P. u spowiedzi. Trafiliśmy na miłego księdza na szczęście i uzyskaliśmy rozgrzeszenie bez problemu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Trochę boję się tej spowiedzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#237 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2011-06-26 o 21:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() minini to tak jest. W stresie kłótnie same się rodzą ![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie dużo.To za podyplomówkę tyle?Ja płaciłam połowę mniej ![]() Cytat:
![]() Fajnie, my się spowiedzi trochę obawiamy.W końcu z całego życia ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Juz coraz blizej lipca ![]() U nas kazdy dzien zapiety i rozplanowany, nie mam czasu na wizaz ![]() Moj brat jeszcze sobie zlamal noge w 3 miejscach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bukiet, butonierka, kwiaty dla rodzicow zamowione ![]() Podziekowania dla rodzicow jutro idziemy zamowic ![]() Podziekowania dla gosci maja przyjsc we wtorek ![]() ![]() Jutro jeszcze idziemy do ksiedza, zaniesc zapowiedzi i poradnie no i koperte ![]() Organista zalatwiony, skrzypaczka tez ![]() Tz caly ubrany, u mnie jeszcze male poprawki, ktore jutro powinny byc skonczone ![]() We wtorek jedziemy do zespolu obgadac wszystko. W srode do foto&video tez omowic szczegoly. W czwartek kosmetyczka. Piatek spowiedz i trzaskanie szkla. A tak sprzatanie i myslenie czy o czyms nie zapomnielismy ![]() Poki co stresu zero, pewnie przez te organizacyjne sprawy ![]() Oby ten tydzien szybko przelecial ![]() ![]() Trzymajcie sie! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie czeka obrona we wrzesniu bo nie zdążyłam napisac pracy w pierwszym terminie ![]() Cytat:
![]() Pomysł z materiałem w bukiecie przypadł mi do gustu ![]() Zobaczymy co powie florystka ![]() A nerwową atmosferą się nie przejmuj to normalne przed slubem,ja sie ciągle wkurzam,że musze załatwiać wszystko sama bo mój Tz jest delegacyjny i zostawia mnie z tym wszystkim samą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie aż wstyd sie przyznawać tyle rzeczy jeszcze do zrobienia ![]() Dostalismy już pierwszy prezent przedslubny ![]() Od mojej dobrej koleżanki która niestety nie może byc na weselu(wyjeżdza jutro do pracy do Grecji ![]() ![]() Naprawdę cudo ![]() Zrobię fotke jutro to wrzucę się pochwalić ![]() Zdecydowaliśmy się tez juz na obrączki i wkońcu wybraliśmy taki wzór jak w załączniku ![]() Co o nich sądzicie??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.