|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
a czym robiłaś ?
|
#3992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Nie uważacie, że sympatyczna nasza trójka się zebrała na pogawędki? Przypominam sobie, za co zbierałam strasznie dużo komplementów- za Lempicką Fleur Defendue. oj, jak dobrze, że zrobiłam odlewkę! Siedzę sobie teraz w miłych słodkich oparach- może se kupić znów? I muszę zabrać się za zlecenia- bo gotówka stopniała ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Huga próbowałam- nie podoba mi się. Zen by był fajowy, tylko męskim czymś mi zalatuje- to samo Gucci II, niestety. ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- I jeszcze wkurza mnie, że nigdzie nie można znaleźć klasycznej Prady- tylko te ambrowe
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak będzie o torebkach , skończyła mi się jedyna czarna torebka jaka miałam
![]() Bez czarnej ani rusz. Mam tylko lakierkową, do mało czego pasuje. Idę malowac bezbarwnym naprawioną butową szafkę ![]() Zmieniłam wygląd korytarza, jutro wstawiam szafy i fotnę. tego sobie słucham A TO SOBIE KUPIĘ :
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-25 o 23:45 |
|
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogeu się napatrzeć ![]() nie zdążyłam bo już nie jest "dziś" tylko "jutro" ale i tak wieeelkie wszystkiego najlepszego Cytat:
i dla Roz i dla Ju i dla Winterki i jeszcze przedwczorajsze dla Madzika i dla Pandy i mam nadzieję ze zapamiętałam I przepraszam że nie komentuję farb i torebek ale oczy mnie bolą, to był długi dzień ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawiłaś szafkę! ![]() Niestety, już powoli wymiękam- idę jeszcze na fajki- i przez Kolcię, która dostarczyła mi atomki, zostawiłam sobie 5 flakonów- razem 185 ml ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Rozterko, strasznie lubię Chrisa R. - a szczególnie płytę "On the Beach" Mam parę takiech płyt wręcz terapeutycznych- tak kojąco działają, m. in. "Spiral" i "Private Collection" Vangelisa A tak, jak mówisz o Dżemie, to ja się lubię skatować "Świniami" morawski, Waglewski, Nowicki, Hołdys- szczególnie to: http://www.youtube.com/watch?v=mYGZM...23E7EA1224610E I to, z I Ching-http://www.youtube.com/watch?v=x74_q...eature=related
|
|
#3997 |
|
Nindżopesz
|
Kiedy nie ma na co
![]() Skarb, ja nie śpię, właśnie skończyłam mierzyć ciuchy - całkiem mnie przez te lustra pogło
|
|
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, wywracam się ze zmęczenia .
......................ni, niektórzy malują szafy ![]() Cytat:
i torebek ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-26 o 01:20 |
||
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jestem choć padam na cyc, łazienka zajęta to mam chwilę czasu ![]() ![]() i tak - nie muszę mieć Kingdom edp (dziękuję agnes - od P. dostałam tylko kwiaty moja wina trza było prezent se wybrać stara i goopia ![]() łazienka wolna kolorowych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-26 o 01:50 |
|
|
|
|
#4001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to jak jest zimno, to wrażliwość węchowa otoczenia schodzi na drugi plan, a ja wyciągam ciężki kaliber ![]() Cytat:
Resztę bardzo lubię ![]() Cytat:
dawaj
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4002 |
|
Wpisz tu zomzing
|
starring: ja, Polly_, Pin, Florens, David Bowie i mentalnie Ju
![]() ogólnie mam zastrzezenia do tego sna :P no fięc, śniła mi się wieeelka tancbuda wolnostojąca, takie połączenie stajni z klubem, ze sceną i lożami i były występy w ramach tournee występowała Polly_ z "jakimś byłym Ju" na wokalu, śpiewali Rollin' on the river i inne takie, publiczność była w stylu glamourowo-kowbojskim, a ja robiwszy za podkład taneczny z Davidem Bowie, coś w stylu dirty dancing połączonego z klasycznym rokendrolem;w przerwach między kawałkami (jakieś długie były te przerwy) łazałyśmy z Pin i Flo po obrzeżach obiektu i narzekałyśmy na wstrętne sanitariaty, w których dodatkowo była słoma oraz jadłyśmy ciasto w szachownicę, których częstowała jakaś laska, uprzejmie informująca, że można brać tylko kawałki ciemne, bo jasne (2 razy wyższe) są już zamówione i zapłacone na jutrzejsze wesele sen ni mioł początku, końca ani momentów, obudziwszy się usłyszałam metaliczne klikanie zębami (Victor znalazł metalową spinkę do włosów i usiłował ją zżuć) i wymacałam kosmatą nogę, która skopała mnie i uciekła (Mami)
|
|
|
|
#4003 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Polly spóźnione
Flo wszystkiego naj naj Cytat:
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Mić - ale odjechany sen
![]() Niestety ja nie miałam dziś przyjemnego. Śniło mi się, że.... zapomniałam się obronić - w sensie pracy magisterskiej Dopiero rano dotarło do mnie, że od 5 lat mam to już odfajkowaneBrzmi jajcarsko, ale to był naprawdę męczący, przykry, upierdliwy sen. Czuję się strasznie rozbita. Może po kawie mi przejdzie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Oł je Ja to zawsze gdzie się nie pojawię to po to, żeby ponarzekać i się nażreć za free ![]() Mi się mordobicie śniło... ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Ło matulu, u mnie nie. W sumie to i dobrze i źle... |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4008 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie się śnił jakiś Armageddon że Gdańsk płonął,było trzęsienie ziemi,wybuchł wulkan,wojna itp itd ![]() Czas kawę wypić ![]() Pachnę grzybową Lotrułą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4009 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
z Miciowego snu najbardziej podoba mi się metaliczne klikanie zębami
![]() i też miałam sen, Red stwierdziła że w sumie to najbardziej pasiłoby jej bycie barmanką w lokalu wyglądającym jak las - ale gdyby była barmanką to by miała barów po uszy i przestałaby pojawiać się w SB
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4010 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, to sięhyżo szykuję, bo przed spotkaniem zwiedzę jeszcze Douglasa. A z Alejkąto mam dziwnie- na kimś- pięknie, a mnie odrzucała- na sobie, ale też sprawdzę. Aha, i jakieś tanie typy poproszę akurat tego Annayake nie lubię Cytat:
Podoba mi się rezerwacja ciasta i noga! A zdaje się, że z moich byłych można stworzyć pełną obsadę w snach barowych ![]() Cytat:
Trzymaj się i niech szybko przejdzie Madzix, Ty lubisz Stellę- jaka wg ciebie jest najfajniejsza? Cytat:
Brałaś udział? Cześć!
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4012 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeśli Fejs nie kłamie to :
Wszystkiego najlepszego dla Kameny żeby Ci się wszystko układało w życiu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4014 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli tę?
http://allegro.pl/stella-mccartney-e...683356007.html KAMENO!!!!! Wszystkiego najlepszego, zadowolenia i spokoju oraz nieprzebranych zasobów finansowych, żeby po spłaceniu wsztstkiego jeszcze Ci zostało na kupno całego Quality i Galilu! FLO! Zapomniałabym- A Tobie życzę również kupy pieniędzy, żebyś mogła zamieszkać w takim domu/dworku/willi z basenem- w jakim chcesz i z wielkim ogrodem
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() madziczko a mi czasem się śni szkoła, że czegoś nie zdałam, że się spóźniłam na lekcje albo zaspałam albo cuś ![]() I najlepszego dla Kameny Wklejam kawałek łazienki i kuchni, bez fug na razie i wanny i kolor (szczególnie podłogi) trochę przekłamany
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego brzydal na końcu? Wstydzisz się słabości ?
![]() Spooro, te beżowe A u mnie w łazience jak w katakumbach- czarno- brązowe płytki z czarnymi fugami i decha w plemniki oraz lustro teatralne
|
#4019 | |||
|
Zakorzenienie
|
jest
Cytat:
Cytat:
Madzikowy sen też wymiata Cytat:
![]() kolorów farb nadal nie skomentuję, bo szczerze to ja totalnie się na tym nie znam i już cała chora jestem na myśl ze do własnego mieszkania muszę coś wymyślić ![]() Nie wiem czy najpierw jechać na zakupy czy najpierw robić obiad ale mam problemy
|
|||
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.

Ozdóbki na bluzeczce w naturze są w kolorze starego , ciemnego złota.Na zdjęciu wyszły niefajnie.

:
nie mogeu się napatrzeć

żeby Ci się wszystko układało w życiu