![]() |
#4021 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Ja smażę naleśniki
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
A ja piiiiiiiiiszczę
![]() Spo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Zakorzenienie
|
Bosz, ale mam sklerozę
![]() Kameno wszystkiego naj, najlepszego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zakorzenienie
|
Tak właśnie mnie rozszyfrowałaś
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kameno, sto lat, wszystkiego naj i oby już nigdy żadna instytucja tak mhroczna jak np. biblioteka Cię nie przerażała! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
Kameno wszystkiego naj, naj.....
![]() W kwestii snów , to chyba jakaś szczególna noc była, ja rzadko sny pamiętam a wczoraj śniło mi się ,że jadę tramwajem i i na samym końcu jest ubikacja, taka jak te z "serduszkiem" na wsiach ale bez drzwi i ścian, ot deska z dziurą w tej węzszek koncowej części wagonu i ja sobie siedzę na tym kiblu i widzę plecy pasażerów i myślę , dobrze ,że wszyscy siedzą bo jak by ktos stał , to by mnie przciez widział i byłby obciach ![]()
#4027 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4028 | |||
BAN stały
|
Rozterko, Micielu - świetne sny
![]() ![]() Niunia z sieciuni, dokument fotograficzny pt. "Nie róbcie karpika", czy jakoś tak ![]() Pocałuj mnie w nos ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też DDA (i o ile kojarzę, jest nas tutaj sporo) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
Mogę wymienić się 10ml w atomku Aromatu El.-chcesz? Na coś ładnie pachnącego
![]()
#4030 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W ramach osuszania mniejszych odlewek zlałam się Chloe Lavande
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Zakorzenienie
|
A jest na zdjęciu?
![]() ![]() ![]() PS 1 Nienawidzę F1 ![]() PS 2 Nie wychodźcie za mąż/ nie żeńta się ![]() PS 3 Zaraz mnie łeb rozboli ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-26 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4034 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam ochotę się upić,a tu do piątku nie ma na to szans
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Zakorzenienie
|
ja se sama świstam ( tzn tivikiem)- mnie to nie przeszkadza - zagłusza dzieciorrry
![]() poza tym bardzo zacny "sport" nie obraziłabym sie ożenić z kierofcą F1 ![]() blichtru nigdy dość ![]() a dziś nie możesz? ![]() ![]() ideu oglądać kafle kameno - spełnienia planów życzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko, jakiego mam doła.... ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zróp se jakiejs dobrej herbaty, melisę lubisz? to musi sie samo rozegnać albo zarzućta kontrowersyjnym tematem ![]() czasem można wyjsc rozchodzić ale ostatnio sięgnełam stanu - zastygnięcia - bezsens czegokolwiek jakbym nie musiala to bym nie oddychala, bardzo lączę się w bólu - z czasem samo trochę przeszło mi - ale ten stan jest nie do zniesienia, pęc można ![]() oesuuuu ![]() ale widzem fontek dla siem ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-26 o 13:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4040 | |
BAN stały
|
Chcesz o tym porozmawiać?
![]() ![]() Cytat:
![]() Przyzwyczaisz się w końcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może stepper pomoże - na "wycisk" ![]() Dzięki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4042 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaa,co innego na wątku,a co innego smsowo radzisz
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4044 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem. Tylko dawno nie miałam tak nasilonych objawów
![]() Rachell - co to za font znalazłaś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo większosć jednak mnie rozkliwia że ach och czemuż a czemuż nie mam tak jak ktoś śpiewa, ale ta muzyka mnie koi Cytat:
Flo- życzę Ci cudownych prezentów od ludzi i od życia fogle, szybkiego wyjścia z podziemia - i spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Spo - nie będę poprawna politycznie - płytki not maj stajl cąłkiem ![]() ![]() ino kinkietu żal ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
gryxiu muszę Cię rozczarować to okno co widzisz to jest na przedpokoju
![]() ![]() Żart - w uazieńce ofkors ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iiii nic kontrowersyjnego - ot paczulowo-cytrynowe poszukiwania zapachu z pazurem - tytuł mnie wciongł ale typy zapachów jusz mnie dziwio ![]() no i pykło na Forda - męczy mnie od dawna - co test to inne wrażenia - na przemian raz - mieć musze - raz wtf ? - teraz kolej na "miec muszę" wyłowiłam sobie jeszcze Fan Fendi - bo nie znam i Cacharel Liberte - by przypomniec bo kojarzę je jako bardzo przyjemne i kojące Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-26 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to nie chodzi o świstanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa... ![]() Mnie ciągnie ostatnio do męskich Eternity. Używałam ich wieki temu i znowy koło nich chodzę ostatnio ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.