![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Masa Rzeczy-torebki,bizuteria,ubrania -h&m,mexx,lacoste,swarov sk i,lmarconi,gap.....
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;2771693]znajdziesz coś u mnie?
![]() raczej nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Masa Rzeczy-torebki,bizuteria,ubrania -h&m,mexx,lacoste,swarov sk i,lmarconi,gap.....
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() słuchaj,poszperaj-poprzesylaj zdjecia-koniecznie tego bolerka-no i zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() z twoich ciuszkow najbardziej podoba mi sie ta czarno-biala-ale juz ja wymienilas-ta tuba satynowa tez jest extra-tylko ja nie jestem za bardzo przekonana do tub-tym bardziej ze moj biust po ciazy wyglada-hmmmmmmmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
wkleilam juz fotki wczesniej, i jeszcze mam pytanie- jaki nsisz rozmiar butow? bo ja mam troche "na wydaniu"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oto link : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146239 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie:
-turkusowa torba z raczkami bambusowymi - broszka - naszyjnik z fioletowymi kamieniami Oto moje propozycje: z ostatniego zdjecia tylko tunike moge oddac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Moge czegoś poszukać
![]() ![]()
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny.
Przepraszam Za Zwłoke W Odpisywaniu-i Prosze O Cierpliwosc.mam 11 Miesieczne Dziecko Wiec Czesto Musze Przerywac Posiedzenia Przed Komputerem-jesli Chce Miec Mieszkanie W Jednym Kawałku!! Agatka -ktora Serdecznie Pozdrawiam-zwrocila Uwage Ze Nie Ma Wszystkich Zdjec Bizuterii-zabraklo 3-oto One: -kolczyki Acesorizze -koraliki H&m Nowe -koraliki Błekitne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Już sobie poradziłam z linkami, było poprostu 2 razy http://
![]() Wymiarki torebeczki rozrysowałam na fotce, dodam jeszcze że szerokość spodu to 10 cm ![]() ![]() Wymiarki bluzeczki brązowej: szerokość od pachy do pachy 34 cm (rozciąga się spokojnie do 40) długość 44 cm Wymiarki bluzeczki angel szerokość od pachy do pachy 37 cm (rozciąga się spokojnie do 50 i więcej ![]() długość 54 cm Ta bluzeczka ma minimalne sprany czarny nadruk w jednym miejscu, ale właściwie zauważyłam jak teraz ją przeglądałam dokładnie (i do tego tak mi się wydaje że sprany, bo ona ma takie maziaje i jest tak stylizowana, że w sumie może być tak specjalnie, a nie pamiętam, więc uprzedzam uczciwie że możliwe że to spranie ![]() ![]() edit: oczywiście o fotce zapomniałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
stan spodni lee-21 cm. podoba mi sie sweterek cropp-long-zolty. niebieska ze zlotym-na ramiaczka. chetnie oddam i stanik i koszule. zajrzyj do mnie tez pozniej-bede miala dostawe.moze jeszcze cos znajdziesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
pytalas mnie o wymiarki sztruksowej spodniczki LOGG, pasują ci? podalam je na drugiej stronie ale moze gdzies ci umknelo, wiec podaje jeszcze raz.
Będę mamą!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160312 - nowy wątek ciuszkowy - 02.12. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146688 - książki,plyty,puzzle Szukam laktatora, kocyka dla dzidziusia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nadal chcę, ale wciąż podoba mi się i nocna koszulka i biustonosz
![]() Napisz mi jaki rozmiar ma biustonosz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
To biustonosz odpada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -pas ok.40cm *2 <trzeba wziasc pod uwage,ze prawie sie nie naddaje> -dlugosc nogawki po stronie zewnetrznej: 111/ 112 cm -dlugosc nogawki po stornie wewnetrznej 86cm -wysokosc stanu z przodu 20/21 cm, z tylu wyzsze -szerokosc nogawki w najszerszym miejscu tuz ponizej kroku:27cm -szerokosc nogawki na samym dole ok 24cm bokserka pineapple jest aktualna,przy czym nie wiem,czy nie wyda ci sie zbyt krotka... rozmiar z metki 10,czyli nasze 38/m -dlugosc koszulki calkowita: 52cm -dlugosc koszulki od pachy w dol: 36cm -szerokosc pod pachami: 37/38cm z majteczek w watku pozostaly mi jedynie te czarne bez kropeczek,ale znalazlam takze jedne nowe w szufladzie-czarne stringi z piekna polprzezorczysta wstawka haftowana w drobniutkie kwiatuszki. firma Afen,niestety brak metki z rozmiarem,ale podaje wymiary: -szeroskosc w pasie,na plasko,bez rozciagania:30cm*2 <sporo sie naciagaja> -wysokosc: 22,5cm Zdjecie dorzuce wieczorkiem,wraz z fotka spodni. Acha mam tez w szafie czarne cienkie,krotkie, wiazane bolerko zdaje sie Atmosphere, rozmair z metki to 12 czyli nasze 40,ale zdecydowanie jest to zawyzona numeracja. Jesli bylabys zainteresowana dolacze zdjecie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
dziekuje
![]() a na której fotce kolor jest najbardziej zbliżony do rzeczywistego? ![]() ![]() ![]() i czy jesteś wogóle czymś nadal u mnie zainteresowana? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masa Rzeczy-torebki,bizuteria,ubrania -h&m,mexx,lacoste,swarov sk
Mam takie oto buciki w rozmiarze 41
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.