|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Dziewczyny co do Bigosu, ja parę lat temu kupiłam taką przyprawę i jest cudowna
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak z obcasami szaleć nie mogę, chociaż to i tak za bardzo nie umiem w nich chodzić![]() Bardzo głupia sytuacja. Dziś pół dnia wyłam z niemocy, ale już jest na szczęście dobrze ![]() Dudi śliczna Twoja panna! I Ty oczywiście też ![]() Haniulka podoba mi się narożnik ![]() I dupa. Zapomniałam ![]() Dziś wzięłam wolne i zamawiałam obiad
|
|
|
|
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi jeszcze a) ilu % śmietana b) kostki rosołowe jakie? c) serek topinoy taki mały trójkąt czy dłuży? d) to będzie taka zupa krem, tak? a z takich proporcji wychodzi gęsta czy nie? e) wiem wiem męcząca jestem ale bardzo Ci dziękuje Cytat:
bardzo ładny narożnik |
||
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja powiem.
168? i do niedawna (kwietnia) jeszcze 56,6 - tak do 57,7 a obecnie tydzień temu było 61 a teraz po 4 dniach wolnego to pewnie i ze 62-63 |
|
|
|
#4775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana może to wynikać z czasu który pracujesz w firmie - to dopiero kilka miesięcy. Może nie czujesz się tak jeszcze "jak u siebie" tudzież masz jakieś obawy z związku z obowiązkami które masz lub które Ci przybędą. Powiem Ci, że ja ABSOLUTNIE nie chciałabym siedzieć w domu. W tym momencie może nie, bo mamy trochę rzeczy do spłacenia i planów, ale bez tego moglibyśmy się utrzymać z pensji TŻa. Nie musiałabym pracować. Nie wyobrażam sobie tego jednak. Dłuższe siedzenie w domu powoduje u mnie doła, przygnębienie i brak chęci do życia. TŻ kiedyś powiedział, że chciałby bym w przyszłości mogła być w domu, bym nie musiała pracować. Odpowiedziałam, że mogłabym o tym pomyśleć, ale tylko i wyłącznie pod jednym warunkiem - wtedy gdy będzie nas dodatkowo stać na to bym mogła realizować się w rozwijanym hobby, albo jakiś działaniach non-profit. W innym wypadku kategorycznie tego odmawiam (siedzenie w domu z dzieckiem, też na dłuższą metę odpada). Cytat:
Dzięki ![]() Byliśmy właśnie na zakupach i w Tesco dorwałam cukinie. Wzięłam dwie średnie, bo nie wiedziałam ile i myślę, że zrobię z obu - TŻ pewnie trochę tych placków zje, jak to bezmięsne danie. ![]() Będę działać jutro na obiad. Ja dzisiaj kupiłam dwie średnie/w kierunku dużych i zapłaciłam za nie 1,83zł. Cytat:
ale... bomba kaloryczna z tego masakryczna. ![]() Cytat:
My też mamy takie dwa wałki przy kanapie - też tak z boku leżały. Drażnią nas strasznie i najczęściej lądują na podłodze. Jedynie gdy kanapę rozłożymy do jakiegoś oglądania filmu to w towarzystwie dużych poduch nadają się pod kark. Zakupy poczynione - prawie 50zł pooooooooszło. Myślę, że na dwa dni nam starczy. Trzeba by się za obiad zabrać, ale coś mi się nie chce. Może jeszcze chwilę posiedzę.
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ja myślałam, że Ty dużooooo niższa jesteś. O ile mnie pamięć nie myli, to przy takim wzroście i wadze, nie mam pojęcia z czego Ty chcesz się odchudzać.
![]() A z tym wyciem: Kochana, TŻ powinien się wstydzić, że jego fochy coś takiego powodują! Poważnie bym sobie z nim porozmawiała. ![]() Ja mam 168/169 cm i w sumie mi z tym bardzoooooo dobrze. Nie za mało, nie za dużo. ![]() Obcasy nosić mogę do 10 cm - żeby nie być wyższa od TŻa.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 15:00 |
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie zakupie we wtorek a kiedy zrobie to nie wiem ale zrobie na pewno napisz jak Tobie będą smakowały
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Już pojedliśmy
Schabik z pieczarkami i surówki ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie Cię obejrzę. ![]() Powiem Ci Kochana, że ja to chyba nie wiem jak Ty wyglądasz. Czy ja widziałam kiedyś Twoje zdjęcie?
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba za duże zdjęcia są. Potem coś pokombinuje i wstawię chociaż twarz
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-26 o 15:21 |
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
haniulka super naroznik
dodaja a cyknij fotki cyknij z checia zobacze pospalismy z godzinke teraz tz musi sie spajowac bo on zawsze wszystko na ostatnia chwile i za godzinke trzeba bedzie pewnie isc na pociag tzn mama nas pewnie podrzuci . Najlepiej to bym spala i spala albo juz bym chciala byc w samolocie to bym sie polozyla spac |
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja przecież Ty szczupła jesteś. Z tego co widziałam na nk
![]() Ile ważysz ?
|
#4785 |
|
kobieta za ladą
|
haniula świetny narożnik!! a stolik to wogóle bomba tylko podejrzewam ze za miesiąc dwa to ty kochana nie dasz rady pisać na lapsiu na nim
![]() i nie wiem skąd ale byłam przekonana ze ikea jest w bydgoszczy ![]() nuruś ja w skarżysku urodzona teraz pod toruniem osadzona![]() byłam w tesco zrobiłam mini zakupki wogóle to mnie dziś wnerwił tż i sie odzywam jak musze nosz kurna nie nadążam z jego zmianami nastroju ja wiem ze mozna mieć gorsze dni no ale bez przesady
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podoba mi się to i chcę coś z tym zrobić. Jak tylko zrobię fotki i wstawię to dam znać. Odrazu te ciuchy sfotografuję
|
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I potwierdzam.
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi rozmiarami - to już niestety tak bywa. Jesteśmy kobietami, nasze ciała wraz z wiekiem się zmieniają. Chyba tylko mała ilość szczęściar na świecie, nawet po rodzeniu dzieci, będzie całe życie w 36 chodzić. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- JUŻ nie otyłe! ![]() Ale nie wiele brakowało! (u mnie jeszcze kilka kilogramów i BMI byłoby nieprawidłowe )
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 15:37 |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planujemy normalną kwadratową / polokragła ławe wpod kolor mebli, a najlepiej jakby rozkładana była tak do góry i od świeta robiła za normalny stół . Ale nie wiem czy jeszcze takie coś produkują, ale za czasów moich rodziców to takie robili i naprawde fajna sprawa
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec co czujesz kochana ![]() Uciekamy na wystawę i kawę rocznicową
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz po prostu taką budowę (lekkie kości), że przy takiej wadze masz zbiorowiska tłuszczyku. Faktycznie nic poza dietą nie przyniesie rezultatów. Tylko błagam! Nie zniknij nam Bo cała, na serio wyglądasz szczuplutko. ![]() Idę obiad robić, bo TŻ mówi, że brzuch mu się robi wklęsły.
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuszki potrzebuje porady
planuje zrobic sobie dobrze, z okazji Leona i wkoncu zafundowac sobie palete sleeka nad ktora ubolwam juz dlugoooo, ale teraz nie wiem jakie kolory wybrac ![]() http://allegro.pl/sleek-makeup-i-div...672261024.html http://allegro.pl/sleek-original-pal...667322403.html http://allegro.pl/sleek-oh-so-specia...666939712.html dla przypomnienia jestem blondynką i mam zielone oczy
|
|
|
|
#4795 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka ma pod koniec sierpnia rodzić i co. Niedawno miała już 8 kg na plusie więc nie jest źle. Ale dostała cukrzycy ciążowej, na weekend była w szpitalu bo coś się źle czuła i w ogóle i dostała dietę, a z malutką jak najbardziej wszystko w porządku. I na dzień dzisiejszy ma 6 kg na plusie do tego ma zalecone masaże 2 razy w tygodniu i codziennie basen (szczęściara ma go pod nosem dosłownie). Jakby na dzień dzisiejszy miała rodzić to by do wagi sprzed ciąży miała -1kg co najmniej. Tak to ja mogę być w ciąży
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4796 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam mam nadzieję, że w ciąży przytyję i zostanie mi potem taka waga
No ale niestety o ciąży mogę pomarzyć, mimo że tak bardzo bym chciała. Doła mam przez to ogromnego ![]() Co do pracy i siedzenia w domu - bo widziałam, że się przewijał taki temat. Ja bym w domu nie wytrzymała. Muszę pracować, muszę wyjść do ludzi i spędzić z nimi te 8h. Mimo że mnie często denerwują Siedzenie w domu to zdecydowanie nie dla mnie...
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj się dowiedziałam jeszcze, że tutaj u tż naszej koleżanki mama jest w śpiączce. Miała padaczkę, bardzo rzadkie ataki miała, i jechała do pracy rowerem i najwidoczniej podczas jazdy chwycił ją atak i spadała z roweru i straciła przytomność. Ponoć krwiak jej usunęli, a podczas badań okazało się, że ma małe guzki
W ogolę Ci znajomi byli u nas jakieś 1,5 mc temu i to chyba wtedy musiało się wydarzyć bo nic nie mówili. Więc szczegółów z pierwszej ręki nie znam. Ale jest mi ich strasznie żal. Ponieważ mieszkają właśnie z koleżanki mamą i jej babcią. Koleżanka ma niespełna roczną córeczkę i siedzi obecnie w domu i opiekuje się małą i babcią. Do pracy musi wrócić. Bo muszą z czegoś żyć, kolega robi w takiej branży, że teraz wiosna lato wczesna jesień to jest praca i zawsze więcej grosza ale zimą ledwo wiążą koniec z końcem. A jeszcze jak przyjdzie się Ani opiekować mamą to ja już nie wiem. Już nawet myślałam, żeby im jakoś pomóc, ale z drugiej strony wiem, że oni nie wezmą żadnej pomocy od nas bo im będzie głupio |
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie bezapelacyjnie numer 3. Uwielbiam takie kolory i takimi maluję się na co dzień.
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

a szkoda, bo to super sklep ! 

Chciała bym być jeszcze wyższa
I tak z obcasami szaleć nie mogę, chociaż to i tak za bardzo nie umiem w nich chodzić
bardzo ładny narożnik
ale... bomba kaloryczna z tego masakryczna. 

wiec co czujesz kochana