|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Dziewczyny co do Bigosu, ja parę lat temu kupiłam taką przyprawę i jest cudowna
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo głupia sytuacja. Dziś pół dnia wyłam z niemocy, ale już jest na szczęście dobrze ![]() Dudi śliczna Twoja panna! I Ty oczywiście też ![]() Haniulka podoba mi się narożnik ![]() I dupa. Zapomniałam ![]() Dziś wzięłam wolne i zamawiałam obiad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a) ilu % śmietana b) kostki rosołowe jakie? c) serek topinoy taki mały trójkąt czy dłuży? d) to będzie taka zupa krem, tak? a z takich proporcji wychodzi gęsta czy nie? e) wiem wiem męcząca jestem ale bardzo Ci dziękuje ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
To i ja powiem.
168? i do niedawna (kwietnia) jeszcze 56,6 - tak do 57,7 a obecnie tydzień temu było 61 a teraz po 4 dniach wolnego to pewnie i ze 62-63 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana może to wynikać z czasu który pracujesz w firmie - to dopiero kilka miesięcy. Może nie czujesz się tak jeszcze "jak u siebie" tudzież masz jakieś obawy z związku z obowiązkami które masz lub które Ci przybędą. Powiem Ci, że ja ABSOLUTNIE nie chciałabym siedzieć w domu. W tym momencie może nie, bo mamy trochę rzeczy do spłacenia i planów, ale bez tego moglibyśmy się utrzymać z pensji TŻa. Nie musiałabym pracować. Nie wyobrażam sobie tego jednak. Dłuższe siedzenie w domu powoduje u mnie doła, przygnębienie i brak chęci do życia. TŻ kiedyś powiedział, że chciałby bym w przyszłości mogła być w domu, bym nie musiała pracować. Odpowiedziałam, że mogłabym o tym pomyśleć, ale tylko i wyłącznie pod jednym warunkiem - wtedy gdy będzie nas dodatkowo stać na to bym mogła realizować się w rozwijanym hobby, albo jakiś działaniach non-profit. W innym wypadku kategorycznie tego odmawiam (siedzenie w domu z dzieckiem, też na dłuższą metę odpada). Cytat:
![]() Dzięki ![]() Byliśmy właśnie na zakupach i w Tesco dorwałam cukinie. Wzięłam dwie średnie, bo nie wiedziałam ile i myślę, że zrobię z obu - TŻ pewnie trochę tych placków zje, jak to bezmięsne danie. ![]() Będę działać jutro na obiad. Ja dzisiaj kupiłam dwie średnie/w kierunku dużych i zapłaciłam za nie 1,83zł. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
My też mamy takie dwa wałki przy kanapie - też tak z boku leżały. Drażnią nas strasznie i najczęściej lądują na podłodze. Jedynie gdy kanapę rozłożymy do jakiegoś oglądania filmu to w towarzystwie dużych poduch nadają się pod kark. ![]() Zakupy poczynione - prawie 50zł pooooooooszło. Myślę, że na dwa dni nam starczy. ![]() Trzeba by się za obiad zabrać, ale coś mi się nie chce. Może jeszcze chwilę posiedzę. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ja myślałam, że Ty dużooooo niższa jesteś. O ile mnie pamięć nie myli, to przy takim wzroście i wadze, nie mam pojęcia z czego Ty chcesz się odchudzać.
![]() A z tym wyciem: Kochana, TŻ powinien się wstydzić, że jego fochy coś takiego powodują! Poważnie bym sobie z nim porozmawiała. ![]() Ja mam 168/169 cm i w sumie mi z tym bardzoooooo dobrze. Nie za mało, nie za dużo. ![]() Obcasy nosić mogę do 10 cm - żeby nie być wyższa od TŻa. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 14:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Zakorzenienie
|
Już pojedliśmy
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci Kochana, że ja to chyba nie wiem jak Ty wyglądasz. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba za duże zdjęcia są. Potem coś pokombinuje i wstawię chociaż twarz ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-26 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
haniulka super naroznik
dodaja a cyknij fotki cyknij z checia zobacze pospalismy z godzinke teraz tz musi sie spajowac bo on zawsze wszystko na ostatnia chwile i za godzinke trzeba bedzie pewnie isc na pociag tzn mama nas pewnie podrzuci . Najlepiej to bym spala i spala albo juz bym chciala byc w samolocie to bym sie polozyla spac |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Dodaja przecież Ty szczupła jesteś. Z tego co widziałam na nk
![]() Ile ważysz ?
#4785 |
kobieta za ladą
|
haniula świetny narożnik!! a stolik to wogóle bomba tylko podejrzewam ze za miesiąc dwa to ty kochana nie dasz rady pisać na lapsiu na nim
![]() i nie wiem skąd ale byłam przekonana ze ikea jest w bydgoszczy ![]() nuruś ja w skarżysku urodzona ![]() ![]() byłam w tesco zrobiłam mini zakupki wogóle to mnie dziś wnerwił tż i sie odzywam jak musze nosz kurna nie nadążam z jego zmianami nastroju ja wiem ze mozna mieć gorsze dni no ale bez przesady ![]()
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podoba mi się to i chcę coś z tym zrobić. Jak tylko zrobię fotki i wstawię to dam znać. Odrazu te ciuchy sfotografuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I potwierdzam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi rozmiarami - to już niestety tak bywa. Jesteśmy kobietami, nasze ciała wraz z wiekiem się zmieniają. Chyba tylko mała ilość szczęściar na świecie, nawet po rodzeniu dzieci, będzie całe życie w 36 chodzić. ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- JUŻ nie otyłe! ![]() Ale nie wiele brakowało! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-26 o 14:37 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planujemy normalną kwadratową / polokragła ławe wpod kolor mebli, a najlepiej jakby rozkładana była tak do góry i od świeta robiła za normalny stół . Ale nie wiem czy jeszcze takie coś produkują, ale za czasów moich rodziców to takie robili i naprawde fajna sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uciekamy na wystawę i kawę rocznicową ![]()
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz po prostu taką budowę (lekkie kości), że przy takiej wadze masz zbiorowiska tłuszczyku. Faktycznie nic poza dietą nie przyniesie rezultatów. Tylko błagam! Nie zniknij nam ![]() ![]() ![]() ![]() Idę obiad robić, bo TŻ mówi, że brzuch mu się robi wklęsły. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki potrzebuje porady
![]() ![]() http://allegro.pl/sleek-makeup-i-div...672261024.html http://allegro.pl/sleek-original-pal...667322403.html http://allegro.pl/sleek-oh-so-specia...666939712.html dla przypomnienia jestem blondynką i mam zielone oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Moja przyjaciółka ma pod koniec sierpnia rodzić i co. Niedawno miała już 8 kg na plusie więc nie jest źle. Ale dostała cukrzycy ciążowej, na weekend była w szpitalu bo coś się źle czuła i w ogóle i dostała dietę, a z malutką jak najbardziej wszystko w porządku. I na dzień dzisiejszy ma 6 kg na plusie do tego ma zalecone masaże 2 razy w tygodniu i codziennie basen (szczęściara ma go pod nosem dosłownie). Jakby na dzień dzisiejszy miała rodzić to by do wagi sprzed ciąży miała -1kg co najmniej. Tak to ja mogę być w ciąży
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Konto usunięte
|
Ja tam mam nadzieję, że w ciąży przytyję i zostanie mi potem taka waga
![]() ![]() Co do pracy i siedzenia w domu - bo widziałam, że się przewijał taki temat. Ja bym w domu nie wytrzymała. Muszę pracować, muszę wyjść do ludzi i spędzić z nimi te 8h. Mimo że mnie często denerwują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj się dowiedziałam jeszcze, że tutaj u tż naszej koleżanki mama jest w śpiączce. Miała padaczkę, bardzo rzadkie ataki miała, i jechała do pracy rowerem i najwidoczniej podczas jazdy chwycił ją atak i spadała z roweru i straciła przytomność. Ponoć krwiak jej usunęli, a podczas badań okazało się, że ma małe guzki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie bezapelacyjnie numer 3. ![]() ![]() Uwielbiam takie kolory i takimi maluję się na co dzień.
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.