Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 15:53   #121
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Właśnie tż wrócił z pracy z radosną nowiną że jutro ma wolne
w ogóle wszedł i zaczał podskakiwać i mówi do mnie ze ma wolne ja do niego że super, a on ze sie obudzi o 5 rano i będzie mnie "huncwocił" do 10

a ja już mam diabelski plan żeby go na zakupy wyciągnąć

no to super i plany też

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:59   #122
magolina
Wtajemniczenie

jestem.
Dzieki za kciukasy, tym razem pomogły
Najpierw pięknie uprosiłam panie w dziekanacie i mogę oddać pracę góra we wtorek dobrze że u nas jakieś normalne nawet te babeczki, choć oczywiście musiały pomarudzić. Potem z duszą na ramieniu do promotorki, spieszyła się więc tylko oddała sprawdzone prace i kazała przyjechać w poniedziałek je podpisać.
Okazało się że mam tylko poprawić jakieś pierdoły w hipotezach i tyle
Także już jestem spokojniejsza.

acelinko no to będziesz miała jutro wesoły poranek fajnie że Tż ma wolne ja generalnie lubię chodzić w leginsach tylko właśnie do dłuższych bluzek i tunik. Wygodnie mi.

Ostatnio mam parcie na tosty mogłabym je jeść non stop, wcześniej miałam taką jazdę na kanapki z serem żółtym i pomidorem - ciekawe co będzie następne

Miłego wieczorku
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:22   #123
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

jestem.
Najpierw pięknie uprosiłam panie w dziekanacie i mogę oddać pracę góra we wtorek dobrze że u nas jakieś normalne nawet te babeczki, choć oczywiście musiały pomarudzić. Potem z duszą na ramieniu do promotorki, spieszyła się więc tylko oddała sprawdzone prace i kazała przyjechać w poniedziałek je podpisać.

acelinko no to będziesz miała jutro wesoły poranek fajnie że Tż ma wolne ja generalnie lubię chodzić w leginsach tylko właśnie do dłuższych bluzek i tunik. Wygodnie mi.

Ostatnio mam parcie na tosty mogłabym je jeść non stop, wcześniej miałam taką jazdę na kanapki z serem żółtym i pomidorem - ciekawe co będzie następne

Miłego wieczorku
No to super, że tak sie udało załatwic z tą pracą klask i:
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:06   #124
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
jej gratulacje dla siostrzyczki
te tiramisu brzmi pysznie
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

super wiadomosc, tez sie cieze

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj bardzo przyjemnie

słonko świeci i nawet ciepło jest

silvyetta gratulacje dla siostry
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Jak zobaczylam te skaczace emotikonki to pomyslalam - jestes w ciazy.
Ale to nie ty tylko twoja siostra.
Tez fajnie.

Zrob zdjecie jak zrobisz to tiramisu.
Przepis na spaghetti fajny - ta fasolka to taka dluga zielona?
dzieki dziewczynyjes tem taka podekscytowana
niestety ja jeszcze nie i pewnie dlugo nie
co do tiramisu to fotki nie zrobie bo juz zjedzonetesciowie chwalili,oczywiscie robione jest bez kawy
co do fasolki to oczywiscie szparagowa,w lato przynajmniej raz na tydzien takie danie jemy
Cytat:
z kupowaniem ubranek to musze się ograniczać mocno, niby nic takiego nie kupiłam a już mam całą szulade, a dostane w lipcu mnóstwo ciuszków od bratowej staram się nawet w sklepach nie oglądac już nic z ciuszkó bo potme przeżywam ze to takie piękne i potem oczywiście to kupuje
teraz musimy kupić takie rzeczy jak wanienka, rzeczy do pielęgnacji maluszka, no i wózek, łóżeczko (chociaż na początek będzie kołyska, ale wole żeby łóżeczko czekało w szafie i można było je w razie czegoś rozłożyć ) no i dla mnie reszte rzeczy do szpitala jak zrobiłam liste to sie z leksza przeraziłam ze tyle jeszcze jest do kupienia

miłego dnia

u mnie dzisiaj z rana świeciło słonko bardzo mocno więc myślałam że jest upał, ale potem wyjrzała przez okno i jednak wiałe chłodkiem ateraz się zchmurzyło i nie wiem co dalej z tego będzie. Mi to jedno dzisiaj i tak siedze w domu

niestety pracuje w soboty ale w lipcu i sieprniu ma mieć wszystkie soboty wolne Za to ma tylko tydzień urlopu - w sierpniu. Szef sobie wymyślił tak jak w tamtym roku że cała firma idzie na urlop na raz w tym i tym terminie i koniec i tak tż będzie brał jeszcze wolne jak urodze i niech jego szanowny prezes nawet nie myśli że mu tego urlopu nie da bo
w zimie też ma czasem soboty wolne w zależności od tego, co akurat robią.

Kurier właśnie przywiózł paczke z serwisem ide się do niej dobrać a tak jest oklejona że będe chyba pół dnia z nią walczyła mam nadzieje że na żywo nie będzie to wyglądało tak smutno jak na zdjęciach
kurcze jak ten czas leci,jak szalonywyobrazam sobie jak ciezko jest sie oprzec ubrankom,sa swietne,takie malutkie
i jak ten serwis na zywo,ladny?
Cytat:
Kurcze tak jak sjoanna pomyślałam że to o Ciebie chodzi gratulacje dla siostry i dla Ciebie ciociu

A ja się chciałam pochwalić że od 2-3 dni czuje intensywne smyrania i łaskotanie w brzuszku szczególnie po lewej stronie - tam chyba dzidzia się umiejscowiła teraz czekam na pierwsze kopniaczki.

Aha i jeszcze jedno - mamy zaproszenia na koncert i jutro jedziemy strasznie sie cieszę bo dawno nie byłam na tak dużym koncercie.
A wczoraj byliśmy nad jeziorkiem połazić i na pysznych gofrach

Dziewczyny plissss o kciuki dzisiaj jadę do promotorki o tą moją nieszczęsną pracę. Boje się jak nie wiem co, ciekawa jestem co ona jeszcze wymyśli
dzieki magolinkakciuki tez trzymalam bo zajrzalam juz rano i widze,ze pomogly
zazdroszcze Ci koncertu
i super ,ze zaczynasz czuc "smyrania"
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
sjoanna sam odchodzi, pomimo tego, że szef to najchętniej chciałby żeby pracował u niego dożywotnio. Tż ma już dosyć tej pracy, stresu, odpowiedzialności za coś na co nie ma wpływu, wydzierania się szefa itp. Zakłada swoją działalność zaraz jak wrócimy z urlopu
to bede trzymac kciuki za nowa dzialalnosc
Cytat:
w ogóle wszedł i zaczał podskakiwać i mówi do mnie ze ma wolne ja do niego że super, a on ze sie obudzi o 5 rano i będzie mnie "huncwocił" do 10

tylko na te zakupy to go po 10tej wyciagaj

ultra jak tam wizyta??

ja mam dzisiaj wolne,ale tz w pracy,weekend oczywiscie pracujacy,ale za to we wtorek jak wszystko sie uda to jedziemy nad morze do Monte Carlo!!!Skuterem!!! tylko na jeden dzionek,powrot bylby w srode bo wiecej wolnego nie mam,trzymajcie kciuki,zeby nic nam nie wypadlo i pogoda byla ok
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:15   #125
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

magolina: super , ze Ci sie udalo z ta praca

syvietta: gratulacje , ze bedziesz ciocia

certi:ja tez mam plany sie odchudzic, ale mi jakos nie wychodzi ;/ dzisiaj bylam na basenie i mam nadzieje, ze bede chodzic czesciej. Z kolezanka sie na bieganie jeszcze chce umowic...
Stary 2011-06-24, 20:48   #126
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

jestem.

Miłego wieczorku
za prace teraz to już czysta formalność została, czyli obrona
heh ja też miałam takie jazdy na początku miałam na bagietki czosnkowe, kanapki z serem i pomidorem też przerabiałam i miałam też okres hurtowego jedzenia serków homogenizowanych

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
dzieki dziewczynyjes tem taka podekscytowana
niestety ja jeszcze nie i pewnie dlugo nie
co do tiramisu to fotki nie zrobie bo juz zjedzonetesciowie chwalili,oczywiscie robione jest bez kawy
co do fasolki to oczywiscie szparagowa,w lato przynajmniej raz na tydzien takie danie jemy

kurcze jak ten czas leci,jak szalonywyobrazam sobie jak ciezko jest sie oprzec ubrankom,sa swietne,takie malutkie
i jak ten serwis na zywo,ladny?

dzieki magolinkakciuki tez trzymalam bo zajrzalam juz rano i widze,ze pomogly
zazdroszcze Ci koncertu
i super ,ze zaczynasz czuc "smyrania"

to bede trzymac kciuki za nowa dzialalnosc

tylko na te zakupy to go po 10tej wyciagaj

ultra jak tam wizyta??

ja mam dzisiaj wolne,ale tz w pracy,weekend oczywiscie pracujacy,ale za to we wtorek jak wszystko sie uda to jedziemy nad morze do Monte Carlo!!!Skuterem!!! tylko na jeden dzionek,powrot bylby w srode bo wiecej wolnego nie mam,trzymajcie kciuki,zeby nic nam nie wypadlo i pogoda byla ok
okej oczywiście zakupy po 10'tej
ja sie od środy biore za zrobienie karpatki i jeszcze nie zrobiłam, może jutro
za pogode i wyjazd
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:06   #127
certina4
Wtajemniczenie

silvetta zazdraszczam tej wycieczki do Monte Carlo

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-24, 21:38   #128
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć
Spróbuję troszkę nadrobić, bo znów mam zaległości

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
to jest dla mnie zupełnie obca kobieta, łączą nas tylko więzy powinowactwa
Dobre podejście

Cytat:
qźwa czego teściowe muszą być wrogami no 1? same wiedzą z autopsji że teściowe bywają wredne, a i tak swoim synowym uprzykrzają życie
Ja to sobie czasem myślę, że chyba lepiej żebym miała córki niż synów, bo nie chcę się na synowych później wyżywać za to, że mi synusia odebrały
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:52   #129
bezaczek7
Zakorzenienie

witam was. znowuż porcja odpowiedzi
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ale dziś miałam zakręcony dzień w pracy, musiałam się użerać z uczniami, którzy nie oddali prac w terminie No ale na szczęście w dwóch miejscach pracy mam już wakacje Tylko muszę jeszcze dopytkę do egzaminu zrobić dwóm osobom i pójść na zakończenie roku

Aaa... nie pamiętam czy Wam pisałam, ale ci ludzie, od których kupujemy mieszkanie zdecydowali się odsprzedać nam zestaw wypoczynkowy, więc musimy tylko pralkę dokupić Już się nie mogę doczekać przeprowadzki
no to w sumie już prawie luz
to świetnie. mniej tachania, wybierania, płacenia
Cytat:
a ja piątkowy egzamin nie wspominam zbyt przyjemnie koleś nam dal takie pytania ze o mało nie pospadaliśmy z krzeseł Najwyżej zdam we wrześniu na 2 terminie bo tak wszystko zaliczone o tyle dobrze
za zdanie teraz, ale jakby tylko jeden na wrzesień, to nie jest źle
Cytat:
Dziś ja poproszę o kciuki bo jadę na 14 do promotorki, mam nadzieję że sprawdziła moją pracę i mi zatwierdzi, bo jutro muszę złożyć dokumenty i prace do dziekanatu

Cytat:
Mi wczoraj moja promotorka tak dzwigła ciśnienie ze myślałam ze ja nie podobał jej się w planie jeden rozdział z mojej pracy i kazała go zmienić cały. Tym bardziej ze na ostatnim seminarium sama go tak zmieniła. I nie dala zaliczenia. Powiedziała ze ma przyjechać 02.07 z poprawiona wersja i wtedy da
i to jest najbardziej wkurzające. a spróbuj coś powiedzieć, że to ona sama tak zmieniła, to nie wiadomo jaka będzie reakcja i aż strach cokolwiek mówić
Cytat:
jakie macie plany na długi weekend? macie wolne w piątek? ja pracuje środa-piątek-poniedziałek, więc nici z wolnego długiego weekendu, ale najprawdopodobniej w czwartek wyskoczymy nad jeziorko do znajomych na grila, ale bez szaleństw, bo w piątek oboje z TŻ do pracy idziemy
cóż no, żadnych konkretnych TŻ właśnie w pracy. a ja tu mama była wczoraj, a co w weekend, to tu się zmienia z minuty na minutę, ktoś rzuci pomysł, dzwoni się po znajomych i już
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No będziemy musieli, bo ja mam jeszcze dwie chrześnice, które w sierpniu będą miały roczek (W sumie mamy trzy z tego samego roku, i TZ ma czwartą starszą)
łał. to nieźle. u mnie w rodzinie mało dzieciaczków. urodzone wszystkie jakieś 4-5 lat temu, mały kontakt w rodzinie, więc nie jestem chrzestną do nikogo. zresztą, skoro nawet na osiemnastkę nie wyglądam, gdzie by komu przyszło do głoey chcieć mnie za chrzestną. pewnie ksiądz by się mnie spytał przy chrzcielnicy "a ty, dziecko, masz chociaż bierzmowanie?"
Cytat:
Te cztery też by uszły, ale gdyby była między nimi jakaś rożnica, przynajmniej rok albo coś... a tu?? Jak się trafią wszystkie trzy komunie w 1 dzień to chyba losowanie zrobimy, do której pojechac
zrobicie karteczki, włożycie do pudełek z jajek niespodzianek, do szklanej kuli i już
Cytat:
Dziękuję bardzo, bardzo za kciuki koleś nas nie zwolnił ale zdałam na 4 i mam z głowy jeszcze mi powiedział że bardzo dobrze odpowiedziałam, ale jak mam 2 obecności to mi może tylko 4 dać, a innych z taką sytuacją zwolnił od razu z 5 w indeksie i gdzie tu jakieś logiczne podejście do sprawy to nie wiem

Laski co myślicie o tym zestawie obiadowym, ładny czy nie ładny?
http://allegro.pl/serwis-obiadowy-41...665365503.html
kochana, chyba za dużo wymagasz. logiczne podejście u wykładowców na uczelni? najważniejsze, że z głowy.
ładny komplecik, ale nie wiem czy tyle warty. nie orientuję się w cenie porcelany. jak się składacie, to spoko, ale dla mnie to jednak drogo. no i bałabym się kupować cokolwiek, co może się stłuc, zgnieść itp w podróży, no ale to ja
Cytat:
jestem załamana.
co za baba...
Cytat:
widzę, że brzydkie słowa wycinają nożyczkami - to tak automatycznie się robi?
miałam pytać o to samo

umyję włosy i drapię dalej
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 00:49   #130
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj patrze a tu juz wylany beton na podloge w salonie. Dalej nie wchodzilam, moze i wiecej pokoi tak zrobionych.
no to super
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja wzięłam wolne na piątek i jedziemy z mężem do Dusznik Zdroju odpocząć sobie Dzisiaj miałam dyżur w pracy, siedziałam sama od 15:30 do 18:00, ale bardzo szybko mi zleciał czas i dobrze mi się pracowało. Tyle, że musiałam coś sobie na jutro zostawić, bo znowu za szybko pracuję

Coraz gorzej z moimi bólami głowy Zapisałam się na przyszły tydzień do neurologa i zobaczymy co mi powie. Mam wrażenie, że gorzej mi po tych tabletkach co mi przepisał. Teraz nie dość, że głowa często mocno boli, to jeszcze jest mi dobrze i mam ciągle odruch wymiotny :/ Zmasakrowana jestem już przez to
miłego wypoczynku i koniecznie zmień leki, a może nawet lekarza?
Cytat:
Aleza to jadłam pyszny tort, który zrobiła siostra TZta (ma dziewczyna rękę) i sałatkę warstwową z porem, ananasem , jajkiem i czymś tam jeszcze i byla super Normalnie jakby mi ktoś kazał zjeść sałatkę z ananasem to bym sie skrzywiła, ale ten por jakoś tak fajnie się komonował z tym ananasem, że sałatka nie była słodka
jak ja dawno nie jadłam takiej sałatki... ananas, kukurydza i seler ze słoika, mniam
Cytat:
Kochana niestety zestaw który mnie powalił na kolana i był przepiękny kosztował prawie tysiak inny śliczny 740 a to za dużo dla dziewczyn z którymi się składamy.
W tej cenie co mamy ten jest chyba najsensowniejszy i myśle że spoodoba się Monice też bym dodała troche koloru do tych talerzy no ale sa przynajmniej uniewersalne

ku ku! KU KU! ku ku!

jeeeej zapomniałam Wam napisać skończyłam w końcu prace w przedszkolach i mam spokój teraz tylko sobie do Wojtaska będe chodziła chyba 2 dni w tygodniu Muszę się właśnie ogarnąć i jade do mojego słodziaka wiecie co tak czasami nie skromnie myśle ze gdybym szukała niani dla swojego dziecka to chciałabym zeby była taka jak ja
drogo
dobry tekst. dziś też będę kukać, a do tego raczkować
no to super reklamujesz swoje usługi? za reklamę tu się płaci
Cytat:

bezaczku
dużo masz już bardzo tych przekupek, widzę że interes się kręci

mnie martwi brak pomysłów na prezent na dzień ojca. A propo dnia ojca czy Wy zamierzacie dzwonić do teściów swoich i składać im życzenia? Mój TŻ chyba nie zamierza, a mnie to troszkę smuci, bo ja do jego mamy zadzwoniłam, ale jeśli on nie zamierza, to ja w przyszłym roku też nie zadzwonię, nie chcę żeby nasi rodzice traktowani byli nierówno
no kręci, ale dwie osoby mnie trochę w balona zrobiły
ja mieszkam z teściem, więc dzwonić nie będę trochę głupio wyszło, bo TŻ poszedł do niego z czekoladą, a ja byłam gdzie indziej, potem sama nie poszłam, a teściowej złożyłam krótkie na dzień matki
Cytat:
A czym sie tak zdenerwowalas?
Ja tez uwielbiam kukulki - zreszta malo jest slodyczy ktorych nie lubie.
Brawo za przekupki.
Ja zapuscilam grzywke bo musialabym co chwile podcinac a niestety ceny uslug fryzjerskich we Wloszech w porownaniu do Polski to niebo a ziemia.
hmm, już nie pamiętam na pewno coś z portalem społecznościowym związane, zapewne i z konkursem, że się wysłać nie chciało, czy coś
kuku kuku
dziękuję
ja właśnie skróciłam. aż się boję, ale napiszesz ile kosztuje podcięcie włosów?

na dziś tyle.

laska, która mnie kapkę wyrolowała, założyła nowy wątek. a podobno zgubiła hasło dałam jej zaraz negatywa i opisałam, żeby dziewczyny uważały. do tej pory nic nie pisałam u niej w profilu, bo miała się już niby nie udzielać i miałam jeszcze nadzieję, że jak nie wystawię negatywa, to może uda mi się odzyskać choć część rzeczy, ale skoro znów się pojawiła, to bez jaj. no laska se w kulki leci, ewidentnie. i chyba tylko mnie oszukała do tej pory, bo same pozytywy i zero jakiejkolwiek informacji, gdziekolwiek, żeby było coś nie tak. pojechałabym do niej do domu pogadać z rodzicami, ale ona koło Płocka mieszka na nic prośby/groźby, nic. i w zasadzie nic nie mogę zrobić, bo część rzeczy wysłała i jedynie mogę sprawę do sądu wnieść. ale to byłoby śmieszne. koszty postępowania przewyższą kilkanaście razy koszty, jakie utraciłam

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-06-25, 08:51   #131
certina4
Wtajemniczenie

cześć, znowu pogoda do d..y takie nie wiadomo co, miałam jechać na działkę kosić trawę, już drugi dzień się szykuję i chyba nic z tego nie będzie

Cytat:
Cześć
Spróbuję troszkę nadrobić, bo znów mam zaległości

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Dobre podejście

Ja to sobie czasem myślę, że chyba lepiej żebym miała córki niż synów, bo nie chcę się na synowych później wyżywać za to, że mi synusia odebrały
ja też wolę córki ale co będzie to i tak będę się bardzo cieszyć A na razie wolę nie myśleć, w ogóle wiesz wydaje mi się że moi rodzice są dla mojego męża super, moja mama nie pozwala mu nic robić, bo taki zmęczony po pracy przychodzi, kupuje mu ciuchy, daje pieniądze na urodziny- imieniny (zupełnie inaczej niż jego mamusia rodzona) Tata traktuje go też bardzo dobrze i TŻ dobrze się czuje w jego towarzystwie, tylko mi się trafiło beznadziejnie

bezaczku nieciekawa sytuacja z tą dziewczyną, może zadzwoń do niej i próbuj jakoś wyegzekwować to do czego się zobowiązała, chociaż mi na allegro też ze dwa razy trafili się złodzieje, wzięli kasę i nic nie wysłali, potem z jednej sprawy zrobiła się sprawa na policji (ktoś zgłosił), ale nic nie ustaliła policja, wzywano mnie i chodziłam składać zeznania, a i tak umorzyli sprawę. Także jeśli to niewielkie koszty to chyba nie ma co sobie nerwów psuć.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-25, 09:40   #132
gospella
Wtajemniczenie

dzień dobry

i nas leje, burza była a teraz pada okropnie, oboje ejstesmy w pracy, z tym że ja się nudzę, o nic się nie dzieje. no ale troche posiedze
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 11:13   #133
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej

Nadrabiam ratami

Cytat:
Oto moja przyszla kuchnia - wybrana ale jeszcze nie kupiona.
Super Te szuflady są bardzo funkcjonalne Tylko ja bym chyba wolała trochę koloru tam dodać

Cytat:
Ale gdzie ja teraz takie znajde. Jak wszedzie tylko rzymianki, buty z golfem i tona swiecidelek - czyli wszystko to czego nie lubie.
Faktycznie ciężko teraz znaleźć coś "normalnego"

Cytat:
a najwazniejsza wiadomosc w tym tygodniu to dowiedzialam sie,ze zostane ciociamoja mlodsza siostra,jedyna jaka mam jest w 4tym miesiacu ciazy jestem super szczesliwa!!szkoda tylko,ze tak daleko mieszkam
Gratulacje

Cytat:
A ja się chciałam pochwalić że od 2-3 dni czuje intensywne smyrania i łaskotanie w brzuszku
Super
Stary 2011-06-25, 11:15   #134
certina4
Wtajemniczenie

lało, nawet grad się pojawił, a teraz świeci słońce

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-25, 11:24   #135
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
no to nieciekawie ma TZ w tej pracy, u mojego jest podobnie, w ogóle nie chciał szef dawać urlopów, TŻ pracuje tam prawie 3 lata i ma już serdecznie dosyć, dlatego się zwalnia i idzie na swoje
Gratuluję odważnej decyzji i trzymam żeby się udało

Cytat:
Beda szare sciany i pomaranczowe dodatki.
No i widzialam super mega wielka pomarancze na fototapecie.
Świetny pomysł I ta pomarańcza by idealnie tam pasowała

Cytat:
co do talerzy to na co dzien mamy tez taki stary, a na slub dostalismy ode mnie z pracy komplet na 6 osob i zaraz po weselu dokupilam sobie drugi, teraz bardzo sie przydaje,
sztucce tez dostalismy
My też dostaliśmy sztućce Talerze na co dzień też stare, ale z kasy ślubnej dokupiliśmy sobie zestaw na 6 osób, którego używamy głównie jak przychodzą goście

Cytat:
zazdraszczam Wam tych leginsów, moje nogi sie na nie nie nadają
Moje też się nie nadają, bo są krótkie i krzywe Ale i tak je lubię, bo mi dobrze służą do chodzenia i to jest najważniejsze

Cytat:

Resztę nadrobię jak wrócę, bo muszę iść do sklepu, a nie wiem czy jest otwarty do 13 czy do 14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-25, 12:09   #136
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
eee tam, wszystko zalezy od podejscia, mysle ze jak dzieci wychodza z domu to bez roznicy czy to syn czy corka i tak jest szkoda,
mam nadzieje ze bede kiedys dobra tesciowa

u Was deszcze? a u mnie ladnie, moze troche wietrznie ale ogolnie super, spacerek z SYNECZKIM zaliczony
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 12:42   #137
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw pięknie uprosiłam panie w dziekanacie i mogę oddać pracę góra we wtorek Okazało się że mam tylko poprawić jakieś pierdoły w hipotezach i tyle
To super Teraz już będzie z górki

Cytat:
Ale macie fajnie Kciukam

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
i to jest najbardziej wkurzające. a spróbuj coś powiedzieć, że to ona sama tak zmieniła, to nie wiadomo jaka będzie reakcja i aż strach cokolwiek mówić
Ja mojej promotorce tak powiedziałam. Najpierw nie podobało jej się to co napisałam i kazała mi to zmienić i napisać według jej wizji. Poprawiłam, zawiozłam to jej po tygodniu, a ona do mnie, że to jest źle i czemu takie bzdury napisałam, a ja do niej: bo mi pani profesor tak kazała napisać A ona na to, że skoro kazała mi tak napisać to widocznie miała jakiś powód, ale nie pamięta jaki Ostatecznie ją przekonałam, że jednak powinno być po mojemu

Cytat:
A na razie wolę nie myśleć, w ogóle wiesz wydaje mi się że moi rodzice są dla mojego męża super
Moi rodzice też są super teściami dla TŻta

Cytat:
eee tam, wszystko zalezy od podejscia, mysle ze jak dzieci wychodza z domu to bez roznicy czy to syn czy corka i tak jest szkoda,
mam nadzieje ze bede kiedys dobra tesciowa
Masz rację Jak ktoś myśli, że wychowuje dziecko dla siebie to później ma problem, a jak ma takie nastawienie, że wychowuje dziecko dla przyszłej żony/męża, to jakoś łatwiej się z tym pogodzić i nie zatruwać młodym życia

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Teraz melduję co u mnie: na weekend przyjechała świadkowa, a TŻ był w pracy na nocce, więc miałam dziś nocne pogaduchy Dziś szykuję się powtórka
Stary 2011-06-25, 16:19   #138
certina4
Wtajemniczenie

wróciłam z działki, jeszcze nigdy tyle nie skosiłam co dzisiaj, nie wiem jak jutro będę ruszała rękami... no i dłonie... masakra - całe czerwone i w siniakach od trzymania kosiarki. Chyba trochę przesadziłam, ale rzadko zdarza mi się to robić z braku czasu, wiec dzisiaj nadrobiłam.

Ciekawe co będziemy dzisiaj wieczorem robić, TŻ jeszcze nie wrócił do domu, ja już umyta i z maską na włosach siedzę, a pewnie skończymy u znajomych na domówce.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-25, 18:22   #139
201701300931
Konto usunięte

Wróciłam już dziewczynki... Pogoda nam średnio dopisała, a zupełnie nie było co robić w deszczu Jutro przynajmniej spędzimy sobie jakiś miły dzionek. A dzisiaj w drodze powrotnej wstąpliśmy do Ikei i kupiłam naczynia żaroodporne za bony, które mi dał kolega

Z wielkich plusów - przez ostatnie dwa dni w ogóle mnie głowa nie bolała Piękne dni! Niestety dzisiaj już nie jest tak różowo Muszę się w góry przeprowadzić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-25, 19:10   #140
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:

On z taaaka propozycja a ty z zakupami wyjezdzasz?!

Cytat:
Fajnie!

Cytat:

To ty tak blisko Monte Carlo mieszkasz - widzisz nawet nie wiedzialam.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
certi:ja tez mam plany sie odchudzic, ale mi jakos nie wychodzi ;/ dzisiaj bylam na basenie i mam nadzieje, ze bede chodzic czesciej. Z kolezanka sie na bieganie jeszcze chce umowic...
Dzisiaj sprawdzilam wage - niestety mimo nie jedzenia slodyczy i cwiczenia codziennie nie schudlam nic a nic.
Miesni tez jakos nie widac jeszcze.

Cytat:
Moze wreszcie zrobisz ta karpatke.

Cytat:
no to super reklamujesz swoje usługi? za reklamę tu się płaci

Dobre!

ja właśnie skróciłam. aż się boję, ale napiszesz ile kosztuje podcięcie włosów?

Tylko podciecie - a wlasciwie nawet wycieniowanie wlosow kosztuje tyle ile w przeliczeniu oczywiscie kosztuje obciecie i farbowanie w Kielcach - czyli okolo 120 zl.

A jest to znajomy zaklad fryzjerski - po zmarlym wujku

laska, która mnie kapkę wyrolowała, założyła nowy wątek. a podobno zgubiła hasło dałam jej zaraz negatywa i opisałam, żeby dziewczyny uważały. do tej pory nic nie pisałam u niej w profilu, bo miała się już niby nie udzielać i miałam jeszcze nadzieję, że jak nie wystawię negatywa, to może uda mi się odzyskać choć część rzeczy, ale skoro znów się pojawiła, to bez jaj. no laska se w kulki leci, ewidentnie. i chyba tylko mnie oszukała do tej pory, bo same pozytywy i zero jakiejkolwiek informacji, gdziekolwiek, żeby było coś nie tak. pojechałabym do niej do domu pogadać z rodzicami, ale ona koło Płocka mieszka na nic prośby/groźby, nic. i w zasadzie nic nie mogę zrobić, bo część rzeczy wysłała i jedynie mogę sprawę do sądu wnieść. ale to byłoby śmieszne. koszty postępowania przewyższą kilkanaście razy koszty, jakie utraciłam
Jest chyba cos takiego jak odzyskiwanie hasla - obok logowania.
Ale - coz, sa ludzie i parapety jak to mowia medrcy.

Cytat:
Super Te szuflady są bardzo funkcjonalne Tylko ja bym chyba wolała trochę koloru tam dodać
Czytalam gdzies opinie ludzi co chwala a czego drugi raz by nie wybrali - szuflady sa na wielki TAK.

Kolorek bedzie - teraz musze znalezc jakies fajne plytki na sciane - opowiem wam pozniej o wizycie w hurtowni plytek bo ide robic kolacje

Cytat:
Wróciłam już dziewczynki... Pogoda nam średnio dopisała, a zupełnie nie było co robić w deszczu Jutro przynajmniej spędzimy sobie jakiś miły dzionek. A dzisiaj w drodze powrotnej wstąpliśmy do Ikei i kupiłam naczynia żaroodporne za bony, które mi dał kolega

Z wielkich plusów - przez ostatnie dwa dni w ogóle mnie głowa nie bolała Piękne dni! Niestety dzisiaj już nie jest tak różowo Muszę się w góry przeprowadzić
A skad sie dostaje takie bony?
Czyli cisnienie jest winne?

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-25, 19:41   #141
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam już dziewczynki... Pogoda nam średnio dopisała, a zupełnie nie było co robić w deszczu

Szkoda, że pogoda Wam nie dopisała.
Ja za każdym razem po powrocie z gór albo morza mam straszne bóle głowy. Nie wiem czy to kwestia ciśnienia czy tego syfiastego miejskiego powietrza
Może te Twoje bóle głowy od ciśnienia są A robiłaś sobie badanie Dopplera (przepływ krwi przez tętnice szyjne)?

Cytat:
Czytalam gdzies opinie ludzi co chwala a czego drugi raz by nie wybrali - szuflady sa na wielki TAK.
Na nowym mieszkanku mamy takie szuflady

No i nici z nocnych pogaduszek, bo ciocia się kontuzji nabawiła i postanowili, że już dziś wrócą do domu, a kuzynka (świadkowa) razem z nimi Ale się pocieszam, że w wakacje odwiedzi nas na dłużej na nowym mieszkanku
Stary 2011-06-25, 23:13   #142
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
1.
2. Ale już dużo ich masz
3. Też bym musiała się wybrać, bo nawet TŻ mi ostatnio powiedział, że mam dziwną grzywkę Tylko, że do mojej fryzjerki trzeba się wcześniej umawiać, a ostatnio nie mam czasu nawet o tym pomyśleć

1. 1500 zł za narożnik, 3 pufy i ławę
Ostatnio się odważyłam pójść do nich pierwszy raz po tej aferze i było dziwnie, bo moja teściowa oczywiście udawała, że nic się nie stało, a ja nie wyjaśniłam z nią tej sprawy, bo jakoś nie było okazji i nikt nie poruszył tego tematu
1.
2. dziękuję
3. no właśnie u nas tyle fryzjerów, że aż strach, o 1/3 pewnie nawet nie wiem, a tam gdze chodzę też zazwyczaj trzeba się umówić.
1. całkiem w porządku
ech, teściowe
Cytat:
my jak byliśmy w niedziele u teściowej to coś tam rozmawiamy (o tym, że TŻ o nic nie pyta, nic go nie interesuje, że tyko matka go o wszystko wypytuje) i nagle ona mówi, że ona to pomimo tego, że nie lubi swojej teściowej to co tydzień dzwoni zapytać się co słychać bo tak wypada, pomimo tego, że jej teściowa jakieś głupoty opowiada i nie lubi jej słuchać. Nie wiem czy to miałby być jakiś przytyk do mnie, że niby powinnam do niej dzwonić i interesować się jej życiem? Wkurza mnie ta baba. Nie zamierzam się z nią przyjaźnić, ani podporządkowywać i robić tak jak ona chce
no łał, to wymyśliła...
Cytat:
Dzisiaj po południu jadę na spotkanie z moimi dziewczynami w salonie i będziemy farbować włoski i się pindrzyć może mi się trochę humor poprawi.
no i super wszystkie się farbujecie? ja jeszcze nigdy tak, żeby było widać różnicę
Cytat:
no dokładnie, dobrze piszesz, ja myślę, że jestem porządnie obgadana przez nią do jej koleżanek i córki, w twarz mi nie powie, teściowe to chyba takie tykające bomby, które w najmniej odpowiednim czasie wybuchają, ale ja mam to gdzieś, to jest dla mnie zupełnie obca kobieta, łączą nas tylko więzy powinowactwa
ja zapewne też. darmowe wieczory robią swoje, poza tym wizyty u sąsiadek, poza tym jest dosyć wylewna w opowieściach, także wszyscy wiedzieli, że zagasiłam w piecu, co tak wtedy przeżywałam, że muszę palić
Cytat:
ja swojemu tatusiowi standardowo kupie piwko Tyskie 0,66 zawsze taki prezent kupuje co roku A on się z tego cieszy
no to fajny prezent. niewymagający twój tata
Cytat:
Żegnam się z Wami dziewczynki do niedzieli, bo jutro od razu po pracy jedziemy do Dusznik
potem poczytam jak było

cóż. coraz bliżej do końca nadrabiania, ale nie za blisko

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-06-25, 23:30   #143
silvyetta
Raczkowanie

Cytat:
syvietta: gratulacje , ze bedziesz ciocia
dziekuje
Cytat:
okej oczywiście zakupy po 10'tej
za pogode i wyjazd
dzieki za kciuki i jak minal dzionek(i poranek)??
Cytat:
silvetta zazdraszczam tej wycieczki do Monte Carlo
wrzuce fotki jak bede miala
Cytat:
Gratulacje
dziekowac
Cytat:
u Was deszcze? a u mnie ladnie, moze troche wietrznie ale ogolnie super, spacerek z SYNECZKIM zaliczony
tak trzymaj
Cytat:
Ale macie fajnie Kciukam

Teraz melduję co u mnie: na weekend przyjechała świadkowa, a TŻ był w pracy na nocce, więc miałam dziś nocne pogaduchy Dziś szykuję się powtórka
dzieki za kciuki,ale ci fajnie mi tu strasznie brakuje jakiejs polskiej kolezanki na pogaduchy,dobrze ,ze mam was!
Cytat:
wróciłam z działki, jeszcze nigdy tyle nie skosiłam co dzisiaj, nie wiem jak jutro będę ruszała rękami... no i dłonie... masakra - całe czerwone i w siniakach od trzymania kosiarki. Chyba trochę przesadziłam, ale rzadko zdarza mi się to robić z braku czasu, wiec dzisiaj nadrobiłam.

Ciekawe co będziemy dzisiaj wieczorem robić, TŻ jeszcze nie wrócił do domu, ja już umyta i z maską na włosach siedzę, a pewnie skończymy u znajomych na domówce.
po takim ciezkim dniu nalezy ci sie jakis mily wieczorek
Cytat:
To ty tak blisko Monte Carlo mieszkasz - widzisz nawet nie wiedzialam.
az tak blisko to nie,2,5h drogi,mamy nadzieje,ze damy rade

milej slonecznej niedzieli
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 10:12   #144
certina4
Wtajemniczenie

cześć, no i ostatecznie nigdzie nie byliśmy wczoraj bo nie chciało mi się po raz kolejny iść do siostry TŻ, ostatnio w sobotę się z nimi widzieliśmy, więc zostaliśmy w domu i obejrzeliśmy fajny film.

a dzisiaj małe zakupy i pojedziemy do mojego taty na obiad

danaee szkoda, że pogoda Wam nie dopisała, w ogóle ten tydzień to jakaś masakra jeśli chodzi o pogodę no ale przynajmniej dobrze się czułaś

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-06-26, 10:23   #145
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Cytat:
no i super wszystkie się farbujecie? ja jeszcze nigdy tak, żeby było widać różnicę
Ja zazwyczaj farbuję na kolor podobny do naturalnego, bo mi się nie chce bawić z odrostami. Chociaż i tak ostatni raz farbowałam się przed ślubem Zostało mi 1 pudełko farby, więc może zdecyduję sięna odświeżenie koloru zanim mi się farba przeterminuje Jako nastolatka bardziej kombinowałam z kolorem. Teraz wciąż mnie kusi zrobienie sobie takiego lekko miedzianego odcienia, ale jak sobie pomyślę o odrostach to mi się odechciewa, bo mi szkoda na to czasu i pieniędzy

Cytat:
dzieki za kciuki,ale ci fajnie mi tu strasznie brakuje jakiejs polskiej kolezanki na pogaduchy,dobrze ,ze mam was!
Ja też nie bardzo mam z kim pogadać, bo ta kuzynka przyjeżdża tylko kilka razy do roku. Teraz się przeprowadzam niedaleko mojej przyjaciółki z dzieciństwa, więc liczę, że uda mi się "odświeżyć" naszą znajomość
Stary 2011-06-26, 11:26   #146
magolina
Wtajemniczenie

Witajcież

Na koncercie wczoraj było super magicznie wróciliśmy przed 1 a Tż rano musiał wstać do szkoły na egzamin ja wstałam po 10tej

Teraz drukuje prace bo jutro jadę złożyć do dziekanatu.
Dziś chyba cały dzien w domku, bo Tż jeszcze o 16 ma egzamin więc pewnie nie pojedziemy do teściów, chyba że później.

Co do farbowania to ja mam radykalnie zmieniony kolor bo naturalnie jestem ciemną blondynką (mam taki brzydki ,,mysi" kolor włosów) a od wielu wielu lat farbuje się na czarno - przeszłam już wiele kolorów, nawet czerwień ale w czarnym czuje sie najlepiej więc farbuje włosy przynajmniej co miesiąc-półtora bo odrosty niestety widać bardzo
Ale z farbowaniem mam dobrze bo moja przyjaciółka ma zakład fryzjerski i właśnie co jakiś czas spotykamy sie tam wszystkie pięć po pracy i akurat zazwyczaj wszystkie w ten sam dzień się farbujemy więc zawsze jest wesoło. A płacimy tylko za farbę, która starcza na parę farbowań więc wychodzi taniej niż w domu

Martoolka szkoda że kuzynka musiała pojechać, ale pewnie jeszcze kiedyś to nadrobicie.

Danaeee wychodzi na to, że klimat gór Ci służy. Szkoda tylko że pogoda Wam nie dopisała.

certi i jak tam?? masz zakwasy??
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 12:50   #147
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

sjoanna: to moze inna dietę zastosuj jak nie możesz schudnąć ? tzn.mniej tustego itp. Mi tez jest zawsze ciężko schudnąć, ale to przez moją słabą wolę

magolina: fajnie ,ze masz koleżankę fryzjerke ,Tez bym tak chciała

Jaa jutro ide odrosty do fryzjerki robić i trochę podetnę włosy, bo chciałam sobie zdjęcia do obrony zrobić i , zebym znowu okropnie nie wyszla
Stary 2011-06-26, 13:12   #148
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcież

Na koncercie wczoraj było super magicznie wróciliśmy przed 1 a Tż rano musiał wstać do szkoły na egzamin ja wstałam po 10tej

Dziś chyba cały dzien w domku, bo Tż jeszcze o 16 ma egzamin więc pewnie nie pojedziemy do teściów, chyba że później.

Co do farbowania to ja mam radykalnie zmieniony kolor bo naturalnie jestem ciemną blondynką (mam taki brzydki ,,mysi" kolor włosów) a od wielu wielu lat farbuje się na czarno - przeszłam już wiele kolorów, nawet czerwień ale w czarnym czuje sie najlepiej więc farbuje włosy przynajmniej co miesiąc-półtora bo odrosty niestety widać bardzo
Ale z farbowaniem mam dobrze bo moja przyjaciółka ma zakład fryzjerski i właśnie co jakiś czas spotykamy sie tam wszystkie pięć po pracy i akurat zazwyczaj wszystkie w ten sam dzień się farbujemy więc zawsze jest wesoło. A płacimy tylko za farbę, która starcza na parę farbowań więc wychodzi taniej niż w domu

Martoolka szkoda że kuzynka musiała pojechać, ale pewnie jeszcze kiedyś to nadrobicie.

Danaeee wychodzi na to, że klimat gór Ci służy. Szkoda tylko że pogoda Wam nie dopisała.

Magolinka, fajnie z tym farbowaniem
Ja też kiedyś farbowałam, na rózne kolory, ale już jakiś czas niestety nie Mam tak mało włosów i takie cienkie, że nie wiem czy farbowanie nie pogorszyłoby ich stanu

Ale kusi mnie, żeby sie obciąc na krótko
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:14   #149
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
sjoanna: to moze inna dietę zastosuj jak nie możesz schudnąć ? tzn.mniej tustego itp. Mi tez jest zawsze ciężko schudnąć, ale to przez moją słabą wolę
Kiedy tutaj z tluszczy jest tylko oliwa z oliwek.
No i troche sera np mozarelli i na pizzie. Tyle.
A no i od czasu do czasu smaze boczek a potem na nim np jajeczniczke.
Naprawde niewiele w porownaniu do tego co jadlam w Polsce. Miesa tez chude - prawie zawsze kurczak lub indyk.
Zasmazek tu nie ma
W zimie byly duzo ciezsze obiady i kolacje. No i wiecej slodyczy.
Ale ja nigdy szczupla nie bylam.
Maz mowi ze wygladam swietnie - to moze tak zle nie jest?

Cytat:
Magolinka, fajnie z tym farbowaniem
Ja też kiedyś farbowałam, na rózne kolory, ale już jakiś czas niestety nie Mam tak mało włosów i takie cienkie, że nie wiem czy farbowanie nie pogorszyłoby ich stanu

Ale kusi mnie, żeby sie obciąc na krótko
Mnie tez kusi - czesto eksperymentowalam i z kolorem i z dlugoscia. I z dlugich scinalam na chlopaka.
Ale teraz - na razie - trzymam dlugie bo maz je lubi.
Zobaczymy jak przetrwam lato.

A teraz epopeja remontowa - ciag dalszy!
Bylismy w piatek z fachmanem w tej hurtowni plytek i pierwsza czesc pobytu byla swietna. Ustalilismy jak ma wygladac wzor z plytek w lazience.
A potem mielismy wybrac plytki na sciane do kuchni.
No i okazalo sie ze sa tylko takie tradycyjne. Beze i brazy z motywami kuchennymi o nieregularnych brzegach - styl rustykalny. Przeciez nie dam na sciane takiego czegos jak ma byc kuchnia nowoczesna.

Jak ogladalam plytki szare - to na mnie tesc i ten fachman - szare - jak sciana za ciemno bedzie - a koloru sciany obaj jeszcze wtedy nie znali!
Jak patrze na biale - to znowu zle bo meble biale beda - zleje sie w calosc.
Jak patrzylam na lazienkowe to nie bo to przeciez do lazienki - pytam sie - gdzie to na plytce pisze ze nie do kuchni!
Stracilam tylko nerwy i troche czasu.
Ale kuchnie robia na koncu wiec jest jeszcze na to czas.
Tylko powiedzcie mi - to ma sie mnie i mezowi podobac przeciez a nie rumunskiemu fachmanowi i tesciowi.
Zla jestem!

Dzisiaj dodalam sobie do humorku nastepna sprawe. Bylismy z mezem mierzyc dokladnie sypialnie zeby wiedziec jak mozemy meble ustawiac i weszlismy do kuchni zeby sobie wyobrazic jaki duzy stol mozemy miec.
I ja sie patrze i pytam - a gdzie jest rura z gazem do kuchenki gazowej?
Dziewczyny - nie ma! Jest prad bo kuchenka zapalana jest na prad a gazu niet!
Beda musieli chyba w swiezo wylanym betonie wykluc rowek na rurke i poprowadzic gaz!
Mozna stracic wszystki wlosy - albo schudnac (oby ) z tego stresu.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:44   #150
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcież

zakwasów nie mam, ale dłonie mnie bolą

fajnie, że koncert się udał, a jak TŻ po tych egzaminach?

fajnie z tym farbowaniem w kilka osób, na pewno niezłą zabawę macie

ja też mam radykalnie zmieniony kolor, tzn. kiedyś jeszcze w podstawówce byłam ciemną blondynką, potem ciągle malowałam na brąz z różnym rezultatem, często kasztan, kiedyś wyszły mi czarne, a teraz mam jasny blond i balejage z tego z jasnym brązem, ogólnie jasne mam bardzo i w takich najlepiej się czuję. A w ciemnych nie wyobrażam sobie siebie już

o rany, jak mi się nie chce iść do pracy, ale jeszcze ten tydzień tylko i wyjeżdzamy na wakacje

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości