Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 12:54   #3511
karolynka90
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Moja mama przygarnęła zimą dwa bezpańskie, malutkie kociaki. Gdyby nie ona, zamarzłyby na śmierć, bo w momencie znalezienia były okropnie zabiedzone. Dostają od mojej mamy dawkę ogromnej miłości, dba o nie jak może, ale jednak nie stać ją na najlepszą karmę i karmi ją tymi "zwyczajnymi". Napisałaś, że jak kogoś nie stać na zdrowe jedzenie dla zwierzaka, to niech go nie kupuje ani adoptuje. Więc lepiej by było, gdyby moja mama zostawiła te kotki na mrozie, bo nie stać ją na karmę 17 zł/kg? Wybacz, ale troszkę mnie zdziwił Twój post. Nigdy nie mogłabym pomyśleć, że lepiej nie adaptować psa czy kota ze schroniska, tylko zostawić go tam, niż dawać mu "gorszą" karmę, bo na lepszą nie mamy pieniędzy.
Bardzo dobrze, że Twoja mama przygarnęła zwierzaki z ulicy.
Mnie chodzi raczej o takie podejście, że "karma z tesco jest też dobra, nie będę kupować psu bóg wie czego, w głowie mi się nie poprzewracało".
A niestety takie wypowiedzi często słyszę.
Stary 2011-06-26, 12:55   #3512
muszynianka
Zakorzenienie

Mnie dziwi buractwo do szpiku kości :-P poznałam wczoraj chłopaka koleżanki, ja rozumiem że może nie mieć ochoty poznawać nowych ludzi bo ma zły dzień, ale wywarł tak złe wrażenie że nie mam ochoty się spotykać ani z nią ani z nim Nie przywitał się ale pomyślałam że a tam zestresowany.... potem cały czas stał do mnie plecami na koncercie, cały czas Każda próba proszenia 'ej możesz trochę się przesunąć nie widzę reszty' kończyła się zdeptaniem mojej nogi i ignorem maksymalnym. właściwie on stał i z nikim nie gadał.
naprawdę, nie jestem jakąś ostoją kultury ale są jakieś normy
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:34   #3513
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Witam w klubie, ja wiecznie słyszę, że psa chcę zagłodzić, bo nie pozwalam go karmić smażoną kiełbasą, przyprawianym mięsem, czekoladkami, chipsami, winogronami czy rodzynkami.
No wiesz,co ... PSA GLODZISZ (!!!)

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość

Mnie z kolei zadziwia obecna moda na demonizowanie cukru, jakby to był cyjanek Ale ja z kolei nawet nie udaję, że się zdrowo odżywiam. Jem i piję to co lubię i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia
Mnie tez zadziwia atak na cukier. Cukier jest i bedzie
Ale za to staram sie rzucac czasem na jogurty naturalne i pic duzo wody. Ale herbata i kawa to tylko z moim cukiereczkiem

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Mnie dziwi buractwo do szpiku kości :-P poznałam wczoraj chłopaka koleżanki, ja rozumiem że może nie mieć ochoty poznawać nowych ludzi bo ma zły dzień, ale wywarł tak złe wrażenie że nie mam ochoty się spotykać ani z nią ani z nim Nie przywitał się ale pomyślałam że a tam zestresowany.... potem cały czas stał do mnie plecami na koncercie, cały czas Każda próba proszenia 'ej możesz trochę się przesunąć nie widzę reszty' kończyła się zdeptaniem mojej nogi i ignorem maksymalnym. właściwie on stał i z nikim nie gadał.
naprawdę, nie jestem jakąś ostoją kultury ale są jakieś normy
A mial krawat? Nie uwiazane bydlo sie tak zachowuje

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:46   #3514
Suvia
Zakorzenienie

Telewizor już dawno wywaliłam przez okno, teraz czasami słucham radia i znów od czasu do czasu natknę się na reklamy

No i przed chwilą znów leciala ta z rodzaju moich ulubionych. Facet i kobieta rozmawiają o samochodzie -
argumenty faceta: bo ten samochód ma takie techniczne możliwości, a takie;
argumenty kobiety wypowiedziane szczebioczącym alcikiem: aaaaaleeeee on jesssst taaaaki ślicznusiii, ojojojj.

Reklama z telewizorem- to samo. Tylko człowiek wyposażony w penis jest w stanie zrozumieć o co chodzi z tą przekątna ekranu.

Kur*a. Wszystko w tym kraju przypomina mi, że równouprawnienie u nas to puste słowo. Nawet głupia reklama.

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:49   #3515
emelie
Wtajemniczenie

Moja ulubiona radiowa reklama - kup nasze tabletki, wylecz depresję w 10 dni!

Ironiczne - jechałam właśnie do psychiatry po nowe leki, choruję na depresję
emelie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:54   #3516
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Reklama z telewizorem- to samo. Tylko człowiek wyposażony w penis jest w stanie zrozumieć o co chodzi z tą przekątna ekranu.

Kur*a. Wszystko w tym kraju przypomina mi, że równouprawnienie u nas to puste słowo. Nawet głupia reklama.

Mysle,ze trzeba miec dystans do wlasnej plci. Watpie, zeby producenci reklam chcieli nas obrazic (bezsens- kobiety przestana kupowac ich produkty na przyklad). Chodzilo im o to,zeby ta reklame zapamietac i o niej sie mowilo. I udalo im sie,hehe.

A propo kobiet- ja wiem,ze nie kazda jest taka,ale ciagle spotykamy kiepskich kierowcow. I jakos ostatnio sa ta same kobiety Te kultowe parkowanie

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:54   #3517
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
No o to chodzi. Dzieciom rąk nie utnę, mogę jedynie je zabrać i trzymać dopóki pies i jego właściciel nie raczą sobie pójść. No ale ktoś jest wyżej w hierarchii i jest to człowiek, nie powinno być tak że uciekam po placu zabaw z dzieckiem bo dla jakiegoś kretyna zapięcie psa na smycz w tak oczywistym miejscu to za wiele

-
No dokładnie, zgadzam się. Będąc w ruchliwym miejscu, gdzie przebywają dzieci pies powinien być koniecznie na smyczy. Gdzieś na łące można spuścić. Choć mnie i tak bardziej niż brak smyczy denerwuje brak kagańca. Pies to pies i nigdy nie wiadomo co mu może do głowy strzelić. Nawet najłagodniejszemu.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:00   #3518
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
Moja ulubiona radiowa reklama - kup nasze tabletki, wylecz depresję w 10 dni!

Ironiczne - jechałam właśnie do psychiatry po nowe leki, choruję na depresję
Moja pani od biologii dostawał drgawek na takie reklamy

Przecież u nas niektórzy ludzie i tak twierdzą, że psycholog czy psychiatra to jakieś potwory, które urywają głowę. I serio moga pomyśleć, że taki deprim im pomoże. A on sobie pewnie ze zwykla chandrą średnio radzi... Straszne to jest po prostu jak sobie człowiek pomyśli jak to się może skończyć.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
Mysle,ze trzeba miec dystans do wlasnej plci. Watpie, zeby producenci reklam chcieli nas obrazic (bezsens- kobiety przestana kupowac ich produkty na przyklad). Chodzilo im o to,zeby ta reklame zapamietac i o niej sie mowilo. I udalo im sie,hehe.

A propo kobiet- ja wiem,ze nie kazda jest taka,ale ciagle spotykamy kiepskich kierowcow. I jakos ostatnio sa ta same kobiety Te kultowe parkowanie

Nie chcą obrazić, bo tworcy mają w poważaniu czyjeś uczucia. Po prostu wiedzą, ze taka reklama padnie na podatny szowinistyczny grunt i zostanie uznana za niezwykle zabawną. A u nas w większości produkty takie jak właśnie samochody czy telewizory kupuja faceci, no bo co te baby moga o nich wiedzieć.

Co do kierowców- złe parkowanie jakoś mnie bardzo nie krzywdzi. Powodowanie wypadków bo się prowadzi po pijaku, za szybko itd., (a co wg każdych statystyk jest domeną mężczyzn) - już może.

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2011-06-26 o 15:01
Stary 2011-06-26, 15:00   #3519
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja pani od biologii dostawał drgawek na takie reklamy

Przecież u nas niektórzy ludzie i tak twierdzą, że psycholog czy psychiatra to jakieś potwory, które urywają głowę. I serio moga pomyśleć, że taki deprim im pomoże. A on sobie pewnie ze zwykla chandrą średnio radzi... Straszne to jest po prostu jak sobie człowiek pomyśli jak to się może skończyć.
No właśnie. Bo przecież do psychiatry chodzą nienormalni, a w szpitalach psychiatrycznych nieposłusznych pacjentów podłącza się do prądu
Najgorsze jest to, że jak ktoś ma problem, to potem przez takie właśnie stereotypy nie chce iść do lekarza i sobie pomóc. Słynne: co ludzie powiedzą

A co do tych szowinistycznych reklam - wiadomo, że reklama, gdzie kobieta jest pokazana jako obiekt seksualny, przyciągnie przez tv niejednego faceta
Oczywiście działa to chyba w obie strony, ale ja sobie aktualnie nie przypominam reklamy, gdzie występują półnadzy faceci... I tak wydaje mi się, że tych z półnagimi kobietami jest nieporównywalnie więcej.

Edytowane przez emelie
Czas edycji: 2011-06-26 o 15:12
Stary 2011-06-26, 15:06   #3520
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. Bo przecież do psychiatry chodzą nienormalni, a w szpitalach psychiatrycznych nieposłusznych pacjentów podłącza się do prądu
Najgorsze jest to, że jak ktoś ma problem, to potem przez takie właśnie stereotypy nie chce iść do lekarza i sobie pomóc. Słynne: co ludzie powiedzą
No, a na psychologię albo specjalizacje psychiatryczna ludzie idą tylko dlatego, "że sami sobie z sobą nie radzą i chcą wiedzieć co im jest". Też popularny pogląd.

~ Hank Moody
Stary 2011-06-26, 15:09   #3521
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Piją, bo im smakuje - nie widzę w tym nic dziwnego. Ja nie lubię niesłodkich napojów, a wodę bezsmakową wypiję tylko bardzo zimną i najlepiej gdy jest upał. Żeby się odchudzić, wolę mniej zjeść, a wypić słodkie

Mnie z kolei zadziwia obecna moda na demonizowanie cukru, jakby to był cyjanek Ale ja z kolei nawet nie udaję, że się zdrowo odżywiam. Jem i piję to co lubię i nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia
Witaj w klubie, ja też jestem z tych dla których jedzenie ma być przyjemnością

Stary 2011-06-26, 15:10   #3522
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
No, a na psychologię albo specjalizacje psychiatryczna ludzie idą tylko dlatego, "że sami sobie z sobą nie radzą i chcą wiedzieć co im jest". Też popularny pogląd.
Ja generalnie nawet nie poprawiam ludzi wygłaszających podobne poglądy.
Mówię sobie, że nie chce mi się być zbawicielem dla debili
Stary 2011-06-26, 15:21   #3523
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
A co mi to da, jeśli wyrzucę? Na czym polega ta nirwana? Słodycze to przynajmniej jedna z nielicznych przyjemności w moim życiu Przez jakiś czas próbowałam ograniczyć słodycze właśnie po to, by schudnąć - i właśnie brakowało mi energii, nie mogłam się na niczym skupić, jakby umysł mi gorzej pracował. Poza tym znam siebie i wiem, że jestem w stanie coś ograniczyć do pewnego stopnia, ale nigdy kasować w 100%, bo wtedy przekornie tym bardziej mnie ciągnie
Współczuję :P Hmm, ciekawe że w pracy też kiedy odmawiałam jakichś ciasteczek, słodkich bułeczek itp. słyszałam - po co sobie przyjemności odmawiać, to co masz z życia? Jakbym cholera
jakąś pustelnicą była bo się nie obżeram wszystkim co mi wpadnie w ręce A koleżanki wszystkie jak jeden mąż się "odchudzały". A co Tobie da jak ograniczysz/ przestaniesz używać cukru, nie wiem. Ja nie słodzę 10 lat, i nie wiem czy jestem zdrowsza, czy nie, wiem nareszcie jak smakuje kawa, herbata, uwielbiam grejpfruty, waga trzyma jeden poziom od czasów liceum, nie wyobrażam sobie zjeść na drugie śniadanie wafelka bo mnie momentalnie zasładza i robi mi się słabo. Mam wrażenie że to mnie automatycznie chroni przed niezdrowym jedzeniem, bo cukier często idzie w parze z konserwantami, tłuszczem i Bóg wie czym. Ja sobie to chwalę, Tobie może nie służyć. Z dietą jak z lekami, to że jest dobre dla jednego, nie znaczy że pomoże wszystkim

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:32   #3524
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Współczuję :P Hmm, ciekawe że w pracy też kiedy odmawiałam jakichś ciasteczek, słodkich bułeczek itp. słyszałam - po co sobie przyjemności odmawiać, to co masz z życia? Jakbym cholera
jakąś pustelnicą była bo się nie obżeram wszystkim co mi wpadnie w ręce A koleżanki wszystkie jak jeden mąż się "odchudzały". A co Tobie da jak ograniczysz/ przestaniesz używać cukru, nie wiem. Ja nie słodzę 10 lat, i nie wiem czy jestem zdrowsza, czy nie, wiem nareszcie jak smakuje kawa, herbata, uwielbiam grejpfruty, waga trzyma jeden poziom od czasów liceum, nie wyobrażam sobie zjeść na drugie śniadanie wafelka bo mnie momentalnie zasładza i robi mi się słabo. Mam wrażenie że to mnie automatycznie chroni przed niezdrowym jedzeniem, bo cukier często idzie w parze z konserwantami, tłuszczem i Bóg wie czym. Ja sobie to chwalę, Tobie może nie służyć. Z dietą jak z lekami, to że jest dobre dla jednego, nie znaczy że pomoże wszystkim
O mamo, ja też tak chcę Ciężko było się odzwyczaić od słodyczy i słodzenia? Ile to trwało?

~ Hank Moody
Stary 2011-06-26, 15:38   #3525
Angry
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się, ja nie słodzę, bo bardziej smakuje mi gorzka herbata, kawa itd., a nie dlatego, że jestem zaślepioną fanatyczką zdrowego trybu życia, która kosztem zdrowia psychicznego i wiecznej frustracji z powodu niesłodzenia dba o zdrowie fizyczne Niektórzy lubią gorzkie, inni słodkie, to nie oznacza, że odmawiam sobie przyjemności, bo może dla mnie większą przyjemnością są inne używki, pewnie groźniejsze od cukru, heh

Suvia: podobno od danego smaku człowiek odzwyczaja się w 3 tygodnie, na pewno najtrudniejsze są początki, ale potem już leci tak, że odkrywa się inne smaki na nowo i nie jest źle ja tylko nie słodzę picia, nie pamiętam od kiedy, chyba odkąd nauczyłam się sama robic sobie herbatę ;p, ale od słodyczy się do końca nie odzwyczaiłam - czasem je rzucam, ale zawsze wracam
Angry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 15:49   #3526
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angry Pokaż wiadomość
Suvia: podobno od danego smaku człowiek odzwyczaja się w 3 tygodnie, na pewno najtrudniejsze są początki, ale potem już leci tak, że odkrywa się inne smaki na nowo i nie jest źle ja tylko nie słodzę picia, nie pamiętam od kiedy, chyba odkąd nauczyłam się sama robic sobie herbatę ;p, ale od słodyczy się do końca nie odzwyczaiłam - czasem je rzucam, ale zawsze wracam
Ja właśnie pochodze z domu, gdzie zawsze musi być cos słodkiego na stole. I tak się przyzwyczaiłam do tego, że trzeba te słodkości jeść i dużo słodzić. Ale ostatnio się złapałam na tym, że słodycze mi jakoś specjalnie nie smakują, że chyba mogę spokojnie bez nich przeżyć, tylko muszę się odzwyczaić od starej diety.

Wybierając między niezdrowymi nachosami a niezdrową tabliczką milki, wybieram zdecydowanie nachosy może jest dla mnie jakaś iskierka nadziei w tym całym odstawianiu słodyczy?

~ Hank Moody
Stary 2011-06-26, 15:58   #3527
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Milka.
Ja to nawet nie będę próbowała zrezygnować ze słodyczy, chyba że samo przyjdzie z wiekiem. A tak to po prostu je uwielbiam

Stary 2011-06-26, 17:02   #3528
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
O mamo, ja też tak chcę Ciężko było się odzwyczaić od słodyczy i słodzenia? Ile to trwało?
Słodzić przestałam dosłownie z dnia na dzień - pamiętam że byłam na konkursie ortograficznym w szkole jakiejśtam i nas poczęstowali taką słodką herbatą że mnie powaliło To nasycony roztwór cukru musiał być. Już od tej pory nigdy mi słodka herbata nie smakowała. A kawę zaczęłam pić później, więc naturalne że nie słodziłam. Próbowałam z mlekiem, ale to nie to, lubię po prostu czarną bez niczego. Denerwują mnie automaty z kawą, herbatą itp, bo te napoje z proszku są same w sobie słodkie, i do tego trzeba się pilnować żeby w odpowiednim momencie "kasować" cukier bo jest domyślny
A słodycze jadłam, a przeszło mi na studiach, kiedy nie było mnie stać :P
Nigdy się nie odchudzałam ani nic w tym stylu, nie planowałam diety, nie potrzebuję tego i po prostu szkoda mi na to życia, a że rezygnuję z określonych rzeczy - po prostu kiedy organizm reaguje negatywnie na pewien pokarm to go instynktownie ograniczam. I albo potem stopniowo wracam albo nie.

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2011-06-26, 17:11   #3529
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Denerwują mnie automaty z kawą, herbatą itp, bo te napoje z proszku są same w sobie słodkie, i do tego trzeba się pilnować żeby w odpowiednim momencie "kasować" cukier bo jest domyślny
Mnie w ogóle denerwują automaty z kawą, bo to, co jest w nich podawanych kawę przypomina tylko kolorem... Bo smakiem to na pewno nie
Nie wiem jak niektórzy potrafią codziennie pić po 2-3 kawy z takiego automatu
Stary 2011-06-26, 18:19   #3530
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Mnie w ogóle denerwują automaty z kawą, bo to, co jest w nich podawanych kawę przypomina tylko kolorem... Bo smakiem to na pewno nie
Nie wiem jak niektórzy potrafią codziennie pić po 2-3 kawy z takiego automatu
Ogólnie nie uznaję kawy rozpuszczalnej, ale czasami piję, 2 - 3 kawy z automatu, jak nie ma w pobliżu knajpy czy bufetu z prawdziwą kawą parzoną. Czymś się trzeba ratować :P Ale w skład tych "automatowych" napojów wolę nie wnikać. Czasami lepiej nie wiedzieć co się pije

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2011-06-26, 18:35   #3531
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dziadek słodził herbatę 4 kopiastymi łyżkami cukru Bo inaczej była gorzka. Odzwyczajanie od słodkiego naprawdę bardzo szybko przychodzi. Najpierw nie słodziłam herbatek owocowych, a potem już poleciało z reszta i teraz zupełnie nie potrzebuje słodzić. Ze słodyczami gorzej bo jestem słodyczoholikiem, ale wiem ze jak odmawiam sobie przez dłuższy czas słodkości to nawet cukiernia nie robi na mnie wrażenia.
W każdym razie polecam odzwyczajenie...

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:48   #3532
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Mój dziadek słodził herbatę 4 kopiastymi łyżkami cukru
Łyżkami czy łyżeczkami?
Bo jak łyżkami to...
Stary 2011-06-26, 18:51   #3533
Aramintha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Z kolorem też różnie to bywa...

Cytat:
Ogólnie nie uznaję kawy rozpuszczalnej, ale czasami piję, 2 - 3 kawy z automatu, jak nie ma w pobliżu knajpy czy bufetu z prawdziwą kawą parzoną. Czymś się trzeba ratować :P Ale w skład tych "automatowych" napojów wolę nie wnikać. Czasami lepiej nie wiedzieć co się pije
Taka kawa rozpuszczalna typu neska, robiona "własnoręcznie" jeszcze ujdzie.
Jak jestem na głodzie kofeinowym to ratuję się colą - automatom mówię zdecydowane nie
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 19:23   #3534
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Łyżkami czy łyżeczkami?
Bo jak łyżkami to...
A nie, mój błąd, o łyżeczki chodziło. a i tak wychodził masakryczny ulepek!

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 19:25   #3535
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
A nie, mój błąd, o łyżeczki chodziło. a i tak wychodził masakryczny ulepek!
Noo, zdecydowanie ulepek
Stary 2011-06-26, 19:27   #3536
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Aramintha Pokaż wiadomość
Z kolorem też różnie to bywa...

Taka kawa rozpuszczalna typu neska, robiona "własnoręcznie" jeszcze ujdzie.
Jak jestem na głodzie kofeinowym to ratuję się colą - automatom mówię zdecydowane nie
Nie mówiąc że automat potrafi wydać samą wodę albo sam kubeczek :P
Ja jednak z dwojga złego wolę to coś z automatu niż colę. Z gazowanych napojów toleruję tylko piwo i wino musujące Cóż, co człowiek, to upodobania. Żeby nikogo nie zmylił tytuł wątku, szanuję to

Webook
Filmweb
Last.fm
Stary 2011-06-26, 19:55   #3537
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mówiąc że automat potrafi wydać samą wodę albo sam kubeczek :P
Albo z wrzuconych 2 złotych wydać 5 złotych reszty (to z tych miłych niespodzianek)

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2011-06-26 o 19:58
Stary 2011-06-26, 21:52   #3538
muszynianka
Zakorzenienie

A ja w ogóle herbaty nie lubię
-jak można nie lubić herbaty?!
no, można ;p
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 22:23   #3539
Aramintha
Wtajemniczenie

Ja nie lubię sernika i też się ludzie dziwią. Ja nie wiem, co w tym takiego dziwnego, wszystko kwestią smaku.
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 22:23   #3540
Varicella
Rozeznanie

Cytat:
Albo z wrzuconych 2 złotych wydać 5 złotych reszty (to z tych miłych niespodzianek)
Lub też wydać napój bez kubka. To te niemiłe niespodzianki.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości