|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
No wcale się nie dziwie, że spać nie chciałaś ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- [QUOTE=dastin;27762832] Cytat:
i obeszło się bez płaczu
|
|
|
#3362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam obsesję na punkcie paznokci, ale o pękającym lakierze nie słyszałam
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, a przede wszystkim, w głównej mierze moi.. Mają dość hmmm... starodawne poglądy i dla nich( a szczególnie dla taty) to samo zło i grzech, bo jak tak można? Spać razem? Przed ślubem? A tym bardziej jak chodzi o moje spanie u TŻta. Bo co ludzie powiedzą itp. Zawsze musimy pytać moich rodziców o mój nocleg i to jeszcze TŻ musi pytać, bo gdybym to ja zrobiła, to bym tylko dostała opiernicz
Cytat:
dopóki się nie spróbowało to było ok, a teraz.. teraz tylko wyczekuje jak na zmiłowanie, żeby się coś dało wymyśleć... i to nic, że nie wyśpię się , ale radość jest silniejsza no i dzięki TŻtowi, mimo kłótni, mogę o wszytskim zapomnieć.. nie myślę, o kłótniach w domu i w ogóle.. Już nie moge sie doczekać slubu i w końcu spania codziennie razem
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 20:55 |
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne a powiedzcie mi co myślicie o pierwszym tańcu na wesoło??
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Wpisz sobie na allegro 'graffiti lakier' i zobacz efekt
zobaczymy co o tym powiesz.Kochane, ja uciekam spać. Ostatniej nocy spaliśmy z TŻ jakieś 5 godzin a dziś dziewczynki dały nam wycisk. Rodzicielstwo to ciężki kawałek chleba Słodkich snów Aaaa i przez ten tydzień mało będę się widzieć z TŻ - ma pracę na 12, kończy o 20 czyli ok 20:30 jest w domu. Jedną noc spędzę na szczęście u niego ![]() Mam napompowany brzuch-zawsze tak mam przed okresem (a biorę tabsy), wy też?
|
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze to ja się ciesze, że mam wyrozumiałych rodziców. Ale pamiętam jak się bałąm jak pierwszy raz pytaliśmy Moich rodziców czy TŻ może u mnie spać. Byliśmy tacy zestresowani, że szok. Zapytałam, a Moja mama do nas z takim tekstem "a co wy myślicie, że ja nie wiem, ze dawid wychodzi o 5 rano do domu? niech już zostaje na śniadanie.." hehe
|
|
|
#3367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moja subiektywna ocena, bo ja nie chcę robić z pierwszego tańca hmmm cyrku chcę żeby był normalny. Jakiś taniec na wesoło można odtańczyć w trakcie wesela jeśli się będzie chciało![]() Cytat:
Moj tata też kiedyś średnio patrzył na moje spanie u TŻ, ale przywyknął. Po 1 jesteśmy już narzeczeństwem, a po 2 TŻ mieszka sam. Ja osobiście nie chce nawet żeby TŻ spał u mnie, choć w wyjątkowych sytuacjach ma to miejsce. Jednak dwupokojowe mieszkanie sprawia, że ta sytuacja jest wówczas krępująca. Ok ja już serio uciekam, bo na oczy ledwo widzę. Dobranoc PMki
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-26 o 20:56 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się efekt tego lakieru musze sobie taki kupić;DOjj ja mam też niestety strasznie nabrzmiały brzuch przed okresem;/
|
|
|
#3369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), baa zresztą nawet babcia nie pozwala mu sie wynieść Ale myślę, że nie powinnaś się tym tak bardzo martwić, bo skoro przetrwaliście już tyle "marudzenia", to przetrwacie wieeeele |
|
|
|
|
#3370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W tą stronę zawsze jakoś inaczej pewniej się czulam, że widziałam, że go nie wyrzucą Bo mi pierwszy raz nie pozwolili, pamiętam jak wtedy płakałam i jaka zła byłam Cytat:
Dobranoc ![]() Cytat:
że przecież ludzie nie po tylu latach się rozstają a my to dzieci jeszcze i może nam się zmienić, to żebym sobie dużo nie obiecywała, bo potem będzie płacz tylko a co najlepsze to oni mojego TŻta lubią i to nawet bardzo.. więc reszta skad sie bierze? nie wiem.. a poglad, że co ludzie powiedzą, mnie juz powoli dobija
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 21:07 |
||||
|
|
|
#3371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam kolejną PMkę! PS. Jesteśmy w takim samym wieku i też jeszcze czekam na pierścionek Cytat:
![]() Cytat:
Ja od kiedy zaczęłam trenować taniec (ale niestety już nie tańczę ) wiem, Że na pierwszy taniec chcę coś bardziej klasycznego - walca, rumbę, albo tango ![]() Widziałam, że pisałyście o spaniu u Tża.. Mój tż mieszka 100km ode mnie więc siłą rzeczy kiedy przyjeżdża na weekend to śpi u mnie w domu.. Niestety w oddzielnym pokoju, bo mam strasznie konserwatywnych rodziców. Z kolei kiedy ja jadę do niego to też śpimy osobno, ale nad ranem zawsze się do mnie skrada i tak leżymy do 10-11. Dobre chociaż to, chociaż już bardzo marzę o tym żeby zasypiać i budzic sie razem..
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mó j ojciec gdyby wiedział, że może mnie zmanipulować to też pewnie by się o to czepiał... Kiedyś się czepiał ale nie dałam się i teraz nie mówi nic. To nie jego sprawa co robię Ja mam tak samo jak Ty... Czekam tylko do ślubuCytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja marzę o tangu, na rzęsach stanę, a się cholerstwa nauczę ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Ja u TŻta spałam odpierwszej nocy u niego w domu ![]() U mnie nie śpimy razem, chyba, że na górze u niego, od Sylwestra w wyjątkowych okazjach... W sumie z 5-6 razy...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana tzle wytrzymałaś to jeszcze trochę też będziesz musiałą wytrzymać... ![]() A po ślubie to już będzię samo szczęście
|
|
|
#3376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ja się cieszę, ze chociaż raz na te pół roku mamy taką mozliwość chociaż nie ukrywam marzy mi się to częściej, duuuuuzo częściej, a najlepiej codziennie![]() Cytat:
bo przecież to on jest doświadczony, wszystko przeżył w życiu i wszystko wie najlepiej u nas na mieszkanie wczesniej nie ma niestety szans![]() Cytat:
a po slubie znajać moje "szczęście" i tak znajdzie się coś do czego można bedzie się przyczepić jak nie mi prosto w oczy to za plecami wiem jak jest z moja siostra:/
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 21:17 |
|||
|
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
agunineczka mój T bierze wypłate pod koniec tygodnia i obiecał, że pojedziemy po pierścionek
![]() Mi na pierwszy taniec marzy się walc wiedeński
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę Ci dać darmową lekcję malinka9191 i ja niestety muszę czekać do ślubu.. Czemu to jeszcze 2 lata trzeba czekać..? kora76 a nie wolałabyś tak niespodziewanie dostać tego pierścionka? Razem będziecie go wybierać?
|
|
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale w takim razie będziemy się wperać razem
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 21:22 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro dla niego nie ma żadnego kompromisu bo ma byc tak jak ON chce![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle to jest dla mnie śmieszne... Ograniczam z nim już kontak jak mogę. Czasem nie widzę się z nim po 2 dni bo tak się z nim mijam, żeby o niego nie zahaczyć a on i tak zawsze znajdzie chwilę, żeby mi wbić szpilkę Mógł by choć raz powiedzieć, że dobrze coś robię. Pytał się o szkołę jak egzaminy to powiedziałam mu, że bardzo dobrze to mógł by czasem powiedzieć, że jest ze mnie dumny Chyba nigdy od niego tego nie usłyszałąm a potzrebuje tego.Ale nie...on woli wytykać każdy błąd. Więc zobaczymy kto w przyszłości na tym źle wyjdzie
|
|||
|
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
Widzę życie wróciło na wizaż
![]() Mnie też te lakiery isa dora nie przekonują czuję się jak to malinak ujeła jak by mi miało coś odpaść/odprysnąć. Co do tańców to ja już umię walca wiedeńskiego teraz pora nauczyć TŻ dobrze że się zgodził;D My z TŻ śpimy/mieszkamy razem i ani moi ani Jego rodzice na szczęście nie mają nic przeciwko :ufff:dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie jutro ciężki dzień ![]() tak więc idę jeszcze poczytać i spać. Dobranoc piękne.. AAAaaa Dastin marynarka super i jak siostra z rodziną się czuje u Was w domu??
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-26 o 21:23 |
|
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Też marzyłam niespodziance, ale najpierw obiecał mi na gwiazdkę, ale słabo było z pieniążkami - zrozumiałam. Potem miał być urodziny (maj) - nie dostałam, więc teraz sie wkurzyłam i pojadę sobie sama wybrać i dopilnować, żeby byle czego nie kupił
ale właśnie tak naprawdę dla mnie i tak nie byłoby niespodzianki, bo byłam tak nastawiona na te urodziny, że do tej poty mi przykro jak pomyślę o tym.
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze naprawdę wspólczuję Wam takich trudnych sytuacji w domu...
![]() Ja dopiero jak wyjechałam z dala od domu to zrozumiałam jak rzadko mówiłam Moim rodzicom jak bardzo ich kocham. Teraz staram się im to mówić bardzo często. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
No napewno Ci przykro to zrozumiałe... Ale ważne, ze pojedziecie i wybierzecie
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie też to jest niezrozmiałe.. tym bardziej, że nikomu innemu to nie przeszkadzało i nie przeszkadza... No oprocz mojej babki, ktora ze mna nie mieszka, ale tez zawsze o to coś mi dogryźć potrafi... czasami przez to wszystko czuję się jakby była jakaś nienormalna... czasem wydaje mi się, że do tej pory nie wierzą, że my ten ślub weźmiemy na prawdę
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mocno zaciśnięte
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana wiem, że jest przykro jak się słucha takie rzeczy. Ale Wy im udowodnicie, że sobie poradzicie i ślub weźmiecie. Wszystkim kopary opadną, a Wy będziecie szczęśliwi.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo rzadko cos wprost, tylko wszystko mojej mami gada...Taki odważny. Chociaż wczoraj zdobł się na odwagę i powidział, że chodzę jak "paniusia" zamiast coś robićCytat:
Więc wnioskuję, że nie czują się tu mile widziani. Zwłaszcza przez mojego ojca... Z jednej strony ja też nie jestem zadowolona z tego faktu ale z drugiej... Trochę ją rozumiem... Nie mają gdzie się podziać to gdzie mieli by idziej iść jak nie do rodziców?Już chyba nie pamięta czasó kiedy to on po slubie mieszkał ze swoimi rodzicami bo nie mieli jeszcze gdzie.
|
||
|
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi wiele razy mówi, że nic nie robię tylko się obijam.. ale to nic że ja poodkurzam, a on wejdzie w butach brudnych, bo moja praca sie nie liczy i przecież to i tak nie ja sprzatałąm...
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-26 o 21:36 |
||
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo moja babka też się wtrąca w nie swoje sprawy a też mieszka daleko. Dwa tygodnie po tym jak straciłam pracę pytała się moich rodzicw cemu jeszcze niczego nie znalazłam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

dlatego wczoraj to nawet za bardzo spać nie chciałam tylko leżeć i cieszyć się

Choć nie wysypiam się z nim tak jakbym chciała to i tak ciągnie mnie do tego. W ogóle przy nim tak fajnie się czuję... Do tych problemów, które teraz są mam przy nim taki dystans, nie myslę tak o tym wszystkim. Gdybym po tej kłótni z ojcem nie poszłą do niego to pewnie skończyło by się rykiem w poduszkę

zobaczymy co o tym powiesz.
Skoro dla niego nie ma żadnego kompromisu bo ma byc tak jak ON chce
mocno zaciśnięte