![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
![]() ![]() z babcią lepiej; popisuje się że umie podnosić nogę i jutro będzie mieć pierwszy raz rehabilitanta Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-06-26 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
U nas za to dzień dość pracowity. Posprzątaliśmy mieszkanie, zrobiliśmy pranie, zakupy, obiad...
Kupiłam składniki i jutro będę robić zielone curry wg przepisu Carmi. Zobaczymy co mi wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() capri, a jak tu się nie nakręcać, co? ![]() ![]() Ilsa, własnie - twój sen rządzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Naj moim zdaniem przede wszystkim patrzą na zachowanie przed kamerą i to, czy kamera "lubi" daną parę. A że ludzi było multum to się nie da nic przewidzieć
![]()
#305 |
Zakorzenienie
|
Hi Lachony
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie dostałam smsa od Frezi, że dolecili, jest cudownie i idą na spacer. Ależ im zazdroszczę ![]() Czy według Was nadaje się taki samochód jak niżej do ślubu? To samochód rodziców, jest nowy i zastanawiamy się, czy brać ten, czy szukać czegoś innego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Carmi oczywiście, że się nadaje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żałoszczę ![]() ![]() a auto się nadaje się ![]() Kawuch, opowiadaj!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
zaraz opowiem tylko z bratem Narzuta zrobilismy flaszke w samochodzi i troche wstawiona jestem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
carmi moim zdaniem sie nadaje
![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Carmi wg mnie auto nadaje się lepiej niż wiele aut ślubnych z ogłoszenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
zaczne moja relację od piątku (bo to bardzo ważna kwestia)
poszłam na 30 urodziny moich kumpeli, ielismy z narzutem zostac krótko, ale skonczyło sie tym ze bylismy w domu kolo 2 w nocy pijani ze fest (film mi sie delikatnie urwał ![]() ![]() o 6:30 przyszła fryzjerka (obudzila nas domofonem) ja jeszcze pijana ledwo siedzialam na krzesełku jak mnie czesała, malowałam sie dosłownie 5 minut, szybko sie spakowalismy i pojechalismy bo brata narzuta, było problem bo nie wiedzielismy czy ktores z nas moze prowadzic pojechalismy na komisariat zbadac sie alkomatem ![]() na komisariacie mieli alkomat ale nie mieli baterii do niego ![]() skierowali nas na inny komisariat , tutaj bardzo nieprzyjemny policjant najpierw nas spisal (chyba musial sie z ustnikow rozliczyc ![]() ![]() z czystym sumieniem wyruszylismy do Olkusza dojechalismy z poslizgiem godzinnym (coz za "profesjonalizm" ![]() ja zaczynalam trzezwiec i zaczynal sie kac. Grape nie było w domu (fryzowala sie ![]() Zaczelam malowac, na pierwszy ogien poszla ciocia, potem przyszła Grape wysciskalysmy sie i zaczelam ja malowac w międzyczasie zlitowal się nade mna tata PM i polal mi bombkę, potem druga i trzecią ( ![]() cdn.... ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- part II po Grape przyszła kolej na jej mame, nastepnie tesciowa i bratowa, w trakcie malowania (ekspresowego zreszta) ubierałam sie Ins pojechala po pana młodego , slub mial byc o 16 niestety D. i cała reszta mieli maly poslizg przyjechali 15:50 ![]() z D. przyjechala rowniez kapela, jak zaczeli grac to nie powiem jakos tak wzruszylam sie kurcgalpopkiem przemiescilismy sie do kosciola, msza była piękna, ksiądz wygłosił super kazanie , oprocz organisty były jeszcze 3 dziewczyny chyba z chóru i pieknie śpiewaly, po mszy przyszedl czas na zyczenia a potem rajd na sale,, w Olkuszu nie tłucze sie kieliszkow od wodki tylko szampanówki, Grape kupila za grube kieliszki bo sie potłuc nie chciały ![]() cdn.... ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- part III impreza minela bardzo szybko, po drodze nie powiem mialam kilka kryzysów ale w myśl zasady lecz sie tym czym sie strułeś leczyłam sie intensywnie ![]() ![]() o 12 przyszedł czas na oczepiny no i co jak zwykle złapałam weluna (jakos mnie to wogole nie dziwi ![]() ![]() Grape próbowała mojego Narzuta skłonic żeby zastartował do łapania musznika ale nie dał sie namowic ![]() ogólnie impreza bardzo sie udała my zwinelismy sie kolo 3 (spalismy u babci Grape - równa kobietka) jedzenie było pyszne, kapela spiewala tylko po polsku to bardzo dobrze ze nie kaleczyli po angielsku wstalismy po 11 obudzeni przez Grape telefonem, Grape z Małżem przyjechali o 12, zrobiłam jej makijazos i pojechalismy na sesje cdn...... ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- part IV zdjecia robilismy w Rabsztynie (przy ruinach zamku) oraz uwaga na polu z kapustą ![]() po sesji wyruszyoismy do domu, w samochodzie z bratem Narzuta zrobilismy flaszeczke ![]() ![]() podsumowujac było super, zobaczycie zresztą na zdjęciach jak juz tylko będą
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Kawa żebyś w ciąg nie popadła jak tak będziesz się leczyć czym się strułaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
ooo ale trafiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nic nie odpoczęłam w ten długi weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sb. za to mieliśmy rodzinnego grilla i sobie pojedliśmy i popiliśmy ![]() ![]() Grape kochanej naszej serdecznie gratuluję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Kawa - fajny opis
![]() ![]() Claris - szkoda, że wesele nieudane, ale reszta weekendu ci się udała ![]() Ja mam problem, bo czekam na ocenę z ostatniego egzaminu. Tylko że jak dostane mniej niż 5 to nie zdąże na rocznice rodziców, bo muszę iść wtedy osobiscie do gościa po wpis, żeby mi podniósł ocenę (wtedy gada się o przeczytanej lekturze, mam podniesienie za chodzenie na wykłady i dodatkowe zajęcia). Prezent na rodziców czeka, ciotka upiecze torta, tylko mnie nie ma ![]() Do tego tworzę kampanię PR na obronę, praca jakoś idzie, ale powinnam jeszcze prezentacje zrobić i chciałam jakiś spocik ze zdjęć czy plakat, tylko się nie znam na tym i nie wiem czy wyjdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Ale fajne to wesele Grape musiało być
![]() A ustniki to poważna rzecz, dobro państwowe. Trzeba się z nich rozliczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawa, widzę że twardo imprezowałaś ![]() ![]() Stygmatek, trzymam kciuki żebyś się dostała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawuszka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
Glen odpowiedziałam
![]() Kawka cały weekend albo byłaś pijana albo skacowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Carmi ja również uważam, że spokojnie możecie jechać tym autkiem do ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Carmi, auto jak najbardziej pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
ale śmieszny tytuł
![]() nie nadrobiłam ale nadrobię kiedyś tam |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
powiem tak do kaca starałam sie nie dopuszczac, ale powoli zaczyna mnie suszyć a jutro szara rzeczywistośc
a wiecie jak sa stringi po śląsku ?? nici w rzyci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
A wiecie, że można je nosić 10 dni?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Nie żebym tak robiła- od razu mówię, że to tylko zasłyszane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.