|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczęta
|
|
#663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Wittchen ma nieciekawy design a do Gino mam średnie przekonanie, miałam kilka par butów i były ok, ale nie wiem jak z jakością i wyglądem torebek. Chciałabym coś klasycznego ale nie jak dla starszej pani prezes ![]() Cytat:
Dobranoc ![]()
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się akurat wittcheny niektóre podobają i byłabym skłonna uciułać na jakąś bo wiem, że są warte ceny ale są to zazwyczaj torby z naturalnej skóry także nie dla mnie![]() Ach no tak to przepakowywanie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#665 |
|
BAN stały
|
Sprzedałam co nieco na All, więc w zamian kliknęłam 6 lakierów CA
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z biegania. nadwyrezylam miesien + potwornie kolano mnie boli, ale poza tym jest ekstra mm, ja tez patrze na sklad |
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
a ja oglądam "Californication" teraz na tvn lubię ten serial ![]() kali: Sucker punch, obejrzę sobie jutro, albo we wtorek (wolne
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
![]() która torebka znalazła nowy dom?? ![]() Dagna Biegaczko ![]() ale ja Wam zazdroszczę tego wolnego-we wtorek do pracy-po 2 tyg wolnego............ehhhhh
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2011-06-27 o 00:46 |
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
charli
jak bylo na wiankach?fiszer gdzie kupilas lakier z ostatniej notki? no biegaczko, biegaczko bo sie wreszcie trzeba zabrac za siebie. biegam co trzy dni (dopiero w czwartek zaczelam) i musze 5 km zrobic. z czasem dystans bedzie sie zwiekszal.. a chociaz odpoczelas?
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-06-27 o 00:51 |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
byłam tam może 15 minut ... za późno przyszłam, już było zaprane ludźmi, więc zrezygnowałam
![]() a ty nie dotarłaś?
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lakier z ostatniej notki......aaaa ten ![]() w naturze ehh ja zaczynam biegi od wtorku-do nowego mieszkanka, 4 piętro- z tymi tobołkami wszystkimi ja dziecko z parteru więc jak nie zejdę na zawał po 100 biegu na samą górę to będzie coś![]() abyś wytrwała jak najdłużej ![]() odpoczęłam-wyleniłam się na maksa ![]() aż zła jestem że nie spakowałam się jeszcze, nie porobiłam porządków w ciuchach i innych ![]() poza tym pozałatwiałam sporo spraw dot ślubu więc nie ma tak źle a dzisiaj kupiłam sobie buty do ślubu najładniejsze z najbrzydszych bo białe a ja nie lubię białych butów
|
|
#672 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pojechalam do bonarki ;p kuzynka mowila mi,ze wlepiali mandaty za picie alko bylas w fashion time? ponoc rewelacyjny club |
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tym klubie pierwszy raz słyszę, ostatnio ciągle jednak ktoś mówi o COCO, każdy tam chodzi, ciekawa jestem czy jest tak fajnie czy to jedno z tych miejsc gdzie "trzeba" być ![]() z imprezowych miejsc mam kilka miejscówek, tego się trzymam, bo wiem, że jest sympatycznie i tyle fajnie ostatnio bawiłam się w Kitsch'u
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ufffff nadrobiłam wątek byłam wczoraj na festynie w Wolborzu , kiełbaski i piwo - jednym słowem festyn po prostu![]() daga iduś iduś iduś to ja jestem syropoholiczką ja najbardziej polecam Monin- mają cudowny wybór smaczków a w wawie jest odbiór osobisty u minekawa, czy jakos tak, z all mam teraz m in Monin ciasteczko czekoladowe i jest obłędne maja tez taka czekoladę syrop-sos- białą i zwykłą do kawy mocha- jest chyba lepszy od syropów- no ale tylko te dwa do wyboru przedtem miałam Da Vinci- też były niezłe, ale Monin chyba lepszy Victoria's mam Irish Cream ale moze sam smak mi nie odpowiada bo nie jestem zbyt zadowolona, mam wrażenie, że jest bardzo słodki a nie ma konkretnego smaku- ale...... nie wypowiadam się tu z całą odpowiedzialnością bo mam tylko ten jeden i to mój pierwszy syrop z tej firmy mm111111 ja tez czasami mam taką myśl, ale potem myślę, że chciałabym torbę za 1500zł przynajmniej i nawet jeśli teoretycznie miałabym tyle wydać to nie wiedziałabym która kupić skoro jedną na długi czas ![]() najlepsza torebka jaka miałam w życiu to była tańsza wersja Lancela kupiona we Francji za 70 euro- nie była ze skóry, nie była droga jeśli liczyć, że oryginał kosztował ok 2000 tys zł a wyglądała bardzo porządnie i budziła zazdrość i pożądanie ![]() ![]() zniszczyła się w końcu i tęsknię za niądanula ja miałam tylko portfel Wittchena i po tym zakupie zdecydowanie nie wiązałbym tej firmy z jakością dobranoc wszystkim- padam..... Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-27 o 01:29 |
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4 pietro?? o matulo.. a windy brak?? to moze na lince ciagnac rzeczy przez okno?? ![]() tez nie lubie bialych butow |
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
daga
:a tyaty:
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no 4 piętro-z takimi dłuuugimi schodami.... nie ma windy już widzę te wnoszenie łóżek, mebli a te moje walizki ........ padnę w tym tygodniu i tyle będzie![]() no już mój D. myślał o jakiejś linie i o wciąganiu tego na górę no ale ![]() nie wiem czy suknia zakryje bo ja dopiero na wymiary idę.....pomiędzy 1 a 10 lipcapoza tym mam problem bo ja jednak chciałabym inną sukienkę. ogólnie dziewczyny powiem wam...mam już niestrawności ze stresu 2 miesiące i 11 dni płakać mi się chce ![]() ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- nikogo nie ma
|
|
#679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys nalogowo chodzilam, fajnie bylo czaaarli kupujesz dresowa marynare z all? monia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! mnie? nie pomylilas sie? ;p predzej Ty powinnas dostac baty ode mnie nie bylo Ciebie przez dwa dni. odchodzilam od zmyslow i juz mialam dzwonic o pomoc do rutkowskiego ![]() Cytat:
) nie denerwuj sie i nie waz mi sie plakac!! ewentualnie tylko ze szczescia ja jestem!! dlugo pisze posta ze wzgledu na to,ze kremuje obolaly miesien i popijam herbatke
|
||
|
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja śpię i piszę przez sen
musiałam poczekać na pranie tzn jego konec i jeszcze zaglądamCytat:
eeeeeeeeeeeeeeee płakać?????? w sumie takie prawdziwe wesele wraz ze ślubem to chyba rzeczywiście duży stres ![]() :przytu l:![]() ale welonko tyle osób to bezboleśnie przechodzi- spoko będzie cudnie a dlaczego inną sukienkę? taka niestałą jesteś jeśli chodzi o sukienki- a to możliwe jeszcze taka zamiana? a 4 pietro to zdrowo po pierwsze a po drugie nóżki was same ze szcześcia tam poniosą nawet objuczonych- uwaga!!!!!!!!!!!! włączam wizualizacjęi............ .................... widze was objuczonych torebkami- macie je nawet przewieszone przez szyję - to piękny widok Cytat:
ale jak rutkowskiego to ![]() nie kiecą bo było tak zimno, ze miałam na sobie wszystko co znalazłama + spodnie i niby parkę a hm-u- ten Gienek to o22.45 zaczął ![]() ![]() pozazdrosciłam - idę się jutro przeforsować na kijkach- też chcę obolały mięsień ![]() rany - uciekam bo zaraz padnę- mieszkałam w leśnej głuszy przez dwa dni
|
||
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy mogę zmienić kiecę.... mam nadzieję no ale nic...najwyżej będę wyglądać na większą niż jestem....co za różnicaehhh płakać nie będę ale mam taki ścisk żołądka że mam wrażenie jakbym miałam do toalety polecieć..... a nie spodziewałam się tego po sobie-bo jeszcze niedawno tak na luzie wszystko było...a teraz....... jak mi się śniło już mierzenie sukienki w salonie i problemy z tego powodu to znaczy że mi na głowę idzie ![]() no nic to masuj dalej biednego mięśniowego członka jakkolwiek to brzmi![]() a ja idę spać..........jakby nie było ....o 8 muszę wstać a ryba się już tak źle czuje że nawet nie czuje że rymuje ![]() Monica jutro napiszę pw
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2011-06-27 o 02:36 |
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam się tylko przywitać,zaraz jadę z córką do lekarza,całą noc kaszlała,katar,gorączka nawet w nocy majaczyła ![]() Charal jak wpadniesz to przesyłam pozdro Pewnie siedzisz na L4,ja pewnie będę na opiece ze 2 tyg ![]() Cytat:
![]() MIŁEGO DNIA
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry byłam wczoraj na koncercie IRY ![]() a dzisiaj czeka mnie maraton po sklepach - będę kupować nowy aparat fotograf.
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Ty również zdaj relacje
![]() Dzień dobry ![]() A ja jadę dziś zapisać się na jazdy a potem na prawko ![]() a potem na mini zakupy tylko do Cubusa tylko do Cubusa - tak sobie powtarzam że gdzie indziej nie wchodzić )NUDI ! Śniłaś mi się dzisiaj ![]()
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-06-27 o 10:17 |
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
Hm torebkom nie mam nic do zarzucenia po macaniu i oglądaniu - portfele mnie interesowały więc nie wiem Mam jedna torebkę z tej tańszej kolekcji i nosiłam ją bardzo długo, teraz znowu noszę i nic się z nią nie dzieje Koleżanka też ma jedną i wszystko jest ok. Ale tak jak piszesz, że torba za kilka setek szybko się zniszczyła - wszędzie zdarzają się buble i jakość nie idzie za ceną
|
|
|
#687 |
|
BAN stały
|
dzień dobry
![]() kali ![]() opowiadaj
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Miałaś długi blond włosy. Okulary. I oczu nie miałaś pomalowanych tylko miałaś podkład (i tak śmiesznie wyglądałaś )
Przyjechałaś do mnie na wakacje ale bo jednym dniu Ci się znudziło i pojechałaś do jakiegoś hotelu - powiedziałaś że u mnie na wsi to faceta nie znajdziesz więc jedziesz do miasta
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!!
Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Pojawiłam się, przywitałam a teraz znikam ![]() miłego dzionka
|
|
#690 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak stara panna, która tylko poluje na facetów i na dodatek tylko z miasta świetny sen ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Mi się akurat wittcheny niektóre podobają i byłabym skłonna uciułać na jakąś bo wiem, że są warte ceny ale są to zazwyczaj torby z naturalnej skóry także nie dla mnie

ja dziecko z parteru więc jak nie zejdę na zawał po 100 biegu na samą górę to będzie coś
abyś wytrwała jak najdłużej 

no to pojechalam do bonarki ;p
, kiełbaski i piwo - jednym słowem festyn po prostu
to moze na lince ciagnac rzeczy przez okno??
:a tyaty:
nie denerwuj sie i nie waz mi sie plakac!! ewentualnie tylko ze szczescia
ale jak rutkowskiego to 

tylko do Cubusa