etorebka.pl cz. 29 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 23:09   #661
roxana222
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Jak już zobaczysz "eksperyment" i "sucker punch" napisz mi Proszę co o nich sądzisz
Jasne, zdam relację
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 23:30   #662
kali765
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczęta
Stary 2011-06-26, 23:50   #663
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
mysle żebyś zostawiła sobie Aide i jakas Kryske, ale zrobisz jak uwazasz ja tez jestem w trakcie wyprzedazy szafy i na biezaco zaczelam sie pozbywac tego w czym nuie chodze

w ogóle to cześc
ja nie mogłam byc na Warsaw Street Festival, bo ucze sie do poprawki poprawki

a co u Was?
Możliwe, że tak zrobię, ale jak zacznę tak "coś zostawiać" to w końcu zostawię pół szafy i cała "impreza" nie będzie miała sensu

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry

Bezczelku nie chcę cię martwić ale akurat prima moda to nie jest żadna jakość :brzyda l: Już prędzej zainwestuj w wittchena albo gino rossi Aczkolwiek wiadomo, że wydanie większej ilości setek na jakąś rzecz nie daje gwarancji jakości A tak jak nosi się ciągle jedną torebkę to i tak szybciej ją "zniszczysz" niż gdy nosi się kilka na zmianę, także..... zamienił stryjek....
Z Prima Modą akurat nie miałam zbytnio do czynienia więc nie wiem. Miałam chyba 2 pary butów i były ok. Podałam jako przykład, bo akurat dzisiaj tam byłam. Ja akurat o torebki dbam, więc raczej nie powinny się tak szybko zniszczyć. Serio wolę mieć jedną a porządną, nie musieć codziennie się przepakowywać z torebki do torebki (bo jak już się ma to szkoda nie nosić). Zobaczymy co z tego wyjdzie
Wittchen ma nieciekawy design a do Gino mam średnie przekonanie, miałam kilka par butów i były ok, ale nie wiem jak z jakością i wyglądem torebek. Chciałabym coś klasycznego ale nie jak dla starszej pani prezes

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dobry wieczór

mmm11111 aż mi się serce ścisnęło jak przeczytałam że pozbywasz się tyyylu torebek
te dwie aidyy
Mnie też ściska, zwłaszcza jak patrzę ile kosztowały mnie te wszystkie rzeczy których chcę się pozbyć. Ale postanowiłam - teraz tylko klasyczne fasony, stonowane kolory, dobra jakość. Nie kupować "szmat" tylko dlatego, że są "tanie, przecenione i się opłaca". Potem ma się szafę pełną powyciąganych, skulkowanych szmatek - no thanks :| i wciąż nie ma się w co ubrać...

Cytat:
Dobranoc dziewczęta
Dobranoc

mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:08   #664
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Możliwe, że tak zrobię, ale jak zacznę tak "coś zostawiać" to w końcu zostawię pół szafy i cała "impreza" nie będzie miała sensu

Z Prima Modą akurat nie miałam zbytnio do czynienia więc nie wiem. Miałam chyba 2 pary butów i były ok. Podałam jako przykład, bo akurat dzisiaj tam byłam. Ja akurat o torebki dbam, więc raczej nie powinny się tak szybko zniszczyć. Serio wolę mieć jedną a porządną, nie musieć codziennie się przepakowywać z torebki do torebki (bo jak już się ma to szkoda nie nosić). Zobaczymy co z tego wyjdzie
Wittchen ma nieciekawy design a do Gino mam średnie przekonanie, miałam kilka par butów i były ok, ale nie wiem jak z jakością i wyglądem torebek. Chciałabym coś klasycznego ale nie jak dla starszej pani prezes

Mnie też ściska, zwłaszcza jak patrzę ile kosztowały mnie te wszystkie rzeczy których chcę się pozbyć. Ale postanowiłam - teraz tylko klasyczne fasony, stonowane kolory, dobra jakość. Nie kupować "szmat" tylko dlatego, że są "tanie, przecenione i się opłaca". Potem ma się szafę pełną powyciąganych, skulkowanych szmatek - no thanks :| i wciąż nie ma się w co ubrać...

Dobranoc
Echhhh póki nie kupisz czegoś i nie będziesz nosić to się nie przekonasz - można kupić super ciuch/torbę/buty za 100zł i szmatkę/badziew za 600zł Mi się akurat wittcheny niektóre podobają i byłabym skłonna uciułać na jakąś bo wiem, że są warte ceny ale są to zazwyczaj torby z naturalnej skóry także nie dla mnie
Ach no tak to przepakowywanieJa kie to męczące tak z torby do torby i spowrotem aż się chce chodzić z reklamówką

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:13   #665
Dominiique
BAN stały

Sprzedałam co nieco na All, więc w zamian kliknęłam 6 lakierów CA
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:24   #666
dagna1
Zakorzenienie

wrocilam z biegania. nadwyrezylam miesien + potwornie kolano mnie boli, ale poza tym jest ekstra

mm, ja tez patrze na sklad bylam dwa razy na wyprzedazach i nic nie kupilam, bo watpliwej jakosci wszystko jest :/ strasznie ciezko cos kupic z dobrym skladem i bez zadnego nadruku

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:35   #667
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry
a ja oglądam "Californication" teraz na tvn lubię ten serial

kali: Sucker punch, obejrzę sobie jutro, albo we wtorek (wolne )

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:40   #668
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Sprzedałam co nieco na All, więc w zamian kliknęłam 6 lakierów CA

która torebka znalazła nowy dom??

Dagna Biegaczko

ale ja Wam zazdroszczę tego wolnego-we wtorek do pracy-po 2 tyg wolnego............ehhhhh

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2011-06-27 o 00:46
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 00:46   #669
dagna1
Zakorzenienie

charli jak bylo na wiankach?

fiszer gdzie kupilas lakier z ostatniej notki?
no biegaczko, biegaczko bo sie wreszcie trzeba zabrac za siebie. biegam co trzy dni (dopiero w czwartek zaczelam) i musze 5 km zrobic. z czasem dystans bedzie sie zwiekszal..

a chociaz odpoczelas?

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-06-27 o 00:51
Stary 2011-06-27, 00:57   #670
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
byłam tam może 15 minut ... za późno przyszłam, już było zaprane ludźmi, więc zrezygnowałam
a ty nie dotarłaś?

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2011-06-27, 01:06   #671
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:

fiszer gdzie kupilas lakier z ostatniej notki?
no biegaczko, biegaczko bo sie wreszcie trzeba zabrac za siebie. biegam co trzy dni (dopiero w czwartek zaczelam) i musze 5 km zrobic. z czasem dystans bedzie sie zwiekszal..

a chociaz odpoczelas?

lakier z ostatniej notki......aaaa ten
w naturze
ehh ja zaczynam biegi od wtorku-do nowego mieszkanka, 4 piętro- z tymi tobołkami wszystkimi ja dziecko z parteru więc jak nie zejdę na zawał po 100 biegu na samą górę to będzie coś
abyś wytrwała jak najdłużej

odpoczęłam-wyleniłam się na maksa
aż zła jestem że nie spakowałam się jeszcze, nie porobiłam porządków w ciuchach i innych
poza tym pozałatwiałam sporo spraw dot ślubu więc nie ma tak źle
a dzisiaj kupiłam sobie buty do ślubu najładniejsze z najbrzydszych bo białe a ja nie lubię białych butów

Stary 2011-06-27, 01:11   #672
Dominiique
BAN stały

Cytat:

która torebka znalazła nowy dom??
Madarka

Jak tam przeprowadzka? Pakujesz już torebki w torby?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 01:11   #673
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
byłam tam może 15 minut ... za późno przyszłam, już było zaprane ludźmi, więc zrezygnowałam
a ty nie dotarłaś?
mialam pojsc z kolezanka, ale nagle jej sie odechcialo no to pojechalam do bonarki ;p
kuzynka mowila mi,ze wlepiali mandaty za picie alko to moze dobrze,ze mnie tam nie bylo.

bylas w fashion time? ponoc rewelacyjny club

Stary 2011-06-27, 01:25   #674
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
mialam pojsc z kolezanka, ale nagle jej sie odechcialo no to pojechalam do bonarki ;p
kuzynka mowila mi,ze wlepiali mandaty za picie alko to moze dobrze,ze mnie tam nie bylo.

bylas w fashion time? ponoc rewelacyjny club
pogięło ich...
o tym klubie pierwszy raz słyszę, ostatnio ciągle jednak ktoś mówi o COCO, każdy tam chodzi, ciekawa jestem czy jest tak fajnie czy to jedno z tych miejsc gdzie "trzeba" być
z imprezowych miejsc mam kilka miejscówek, tego się trzymam, bo wiem, że jest sympatycznie i tyle fajnie ostatnio bawiłam się w Kitsch'u

Stary 2011-06-27, 01:26   #675
monica80c
Zakorzenienie

Witam

ufffff nadrobiłam wątek
byłam wczoraj na festynie w Wolborzu- były koncerty Jose Torresa i Gienka Loski, mecz towarzyski Widzewa i Szczerbca Wolbórz, orkiestra ochotniczej straży pozarnej, kiełbaski i piwo - jednym słowem festyn po prostu

dagabateria!

iduś iduś iduś
to ja jestem syropoholiczką
ja najbardziej polecam Monin- mają cudowny wybór smaczków a w wawie jest odbiór osobisty u minekawa, czy jakos tak, z all
mam teraz m in Monin ciasteczko czekoladowe i jest obłędne
maja tez taka czekoladę syrop-sos- białą i zwykłą do kawy mocha- jest chyba lepszy od syropów- no ale tylko te dwa do wyboru
przedtem miałam Da Vinci- też były niezłe, ale Monin chyba lepszy

Victoria's mam Irish Cream ale moze sam smak mi nie odpowiada bo nie jestem zbyt zadowolona, mam wrażenie, że jest bardzo słodki a nie ma konkretnego smaku- ale...... nie wypowiadam się tu z całą odpowiedzialnością bo mam tylko ten jeden i to mój pierwszy syrop z tej firmy

mm111111
ja tez czasami mam taką myśl, ale potem myślę, że chciałabym torbę za 1500zł przynajmniej i nawet jeśli teoretycznie miałabym tyle wydać to nie wiedziałabym która kupić skoro jedną na długi czasi poz tym ostatnia droższa torebka mnie wykończyła /nie nie nie kosztowała 1500 tylko niecałe 500 / szybko się podniszczyła i nie wiedziałam czy ja trzymać czy wyrzucać
najlepsza torebka jaka miałam w życiu to była tańsza wersja Lancela kupiona we Francji za 70 euro- nie była ze skóry, nie była droga jeśli liczyć, że oryginał kosztował ok 2000 tys zł a wyglądała bardzo porządnie i budziła zazdrość i pożądaniezniszczyła się w końcu i tęsknię za nią

danula ja miałam tylko portfel Wittchena i po tym zakupie zdecydowanie nie wiązałbym tej firmy z jakością

dobranoc wszystkim- padam.....

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-06-27 o 01:29
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 01:30   #676
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:

lakier z ostatniej notki......aaaa ten
w naturze
ehh ja zaczynam biegi od wtorku-do nowego mieszkanka, 4 piętro- z tymi tobołkami wszystkimi ja dziecko z parteru więc jak nie zejdę na zawał po 100 biegu na samą górę to będzie coś
abyś wytrwała jak najdłużej

odpoczęłam-wyleniłam się na maksa
aż zła jestem że nie spakowałam się jeszcze, nie porobiłam porządków w ciuchach i innych
poza tym pozałatwiałam sporo spraw dot ślubu więc nie ma tak źle
a dzisiaj kupiłam sobie buty do ślubu najładniejsze z najbrzydszych bo białe a ja nie lubię białych butów
biegne do natury
4 pietro?? o matulo.. a windy brak?? to moze na lince ciagnac rzeczy przez okno??

tez nie lubie bialych butow ale moze malo je bedzie widac - suknia zakryje?

Stary 2011-06-27, 01:41   #677
monica80c
Zakorzenienie

daga
:a tyaty:
Stary 2011-06-27, 01:58   #678
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
biegne do natury
4 pietro?? o matulo.. a windy brak?? to moze na lince ciagnac rzeczy przez okno??

tez nie lubie bialych butow ale moze malo je bedzie widac - suknia zakryje?

no 4 piętro-z takimi dłuuugimi schodami.... nie ma windy już widzę te wnoszenie łóżek, mebli a te moje walizki ........ padnę w tym tygodniu i tyle będzie
no już mój D. myślał o jakiejś linie i o wciąganiu tego na górę no ale

nie wiem czy suknia zakryje bo ja dopiero na wymiary idę.....pomiędzy 1 a 10 lipca
poza tym mam problem bo ja jednak chciałabym inną sukienkę.
ogólnie dziewczyny powiem wam...mam już niestrawności ze stresu
2 miesiące i 11 dni
płakać mi się chce

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ----------

nikogo nie ma

Stary 2011-06-27, 02:11   #679
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
pogięło ich...
o tym klubie pierwszy raz słyszę, ostatnio ciągle jednak ktoś mówi o COCO, każdy tam chodzi, ciekawa jestem czy jest tak fajnie czy to jedno z tych miejsc gdzie "trzeba" być
z imprezowych miejsc mam kilka miejscówek, tego się trzymam, bo wiem, że jest sympatycznie i tyle fajnie ostatnio bawiłam się w Kitsch'u
ja pierwszy raz slysze o coco, zaraz wygooglam gdzie sie znajduje. haha kitsch kiedys nalogowo chodzilam, fajnie bylo ale dawno nie bylam, wiec nie wiem jak sie teraz prezentuje. dalej jest ta rura?
czaaarli kupujesz dresowa marynare z all?
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Witam
monia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! to ja sie martwilam gdzie sie szwendasz, a Ty na festynie beztrosko wywijalas kieca

Cytat:
daga
:a tyaty:
mnie? nie pomylilas sie? ;p predzej Ty powinnas dostac baty ode mnie nie bylo Ciebie przez dwa dni. odchodzilam od zmyslow i juz mialam dzwonic o pomoc do rutkowskiego

Cytat:

no 4 piętro-z takimi dłuuugimi schodami.... nie ma windy już widzę te wnoszenie łóżek, mebli a te moje walizki ........ padnę w tym tygodniu i tyle będzie

nie wiem czy suknia zakryje bo ja dopiero na wymiary idę.....pomiędzy 1 a 10 lipca
2 miesiące i 11 dni
płakać mi się chce
oj fiszer, przytul sie do piersi (z sutkami ) nie denerwuj sie i nie waz mi sie plakac!! ewentualnie tylko ze szczescia a suknie mozesz jeszcze zmienic? jezeli jest za pozno to nie rozpaczaj, bo na pewno jest ladna skoro ja od razu wybralas

ja jestem!! dlugo pisze posta ze wzgledu na to,ze kremuje obolaly miesien i popijam herbatke

Stary 2011-06-27, 02:28   #680
monica80c
Zakorzenienie

ja śpię i piszę przez senmusiałam poczekać na pranie tzn jego konec i jeszcze zaglądam

Cytat:

2 miesiące i 11 dni
płakać mi się chce

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ----------

nikogo nie ma
och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii:cm ok:

eeeeeeeeeeeeeeee płakać??????
w sumie takie prawdziwe wesele wraz ze ślubem to chyba rzeczywiście duży stres :przytu l:
ale welonko tyle osób to bezboleśnie przechodzi- spoko będzie cudnie
a dlaczego inną sukienkę? taka niestałą jesteś jeśli chodzi o sukienki- a to możliwe jeszcze taka zamiana?

a 4 pietro to zdrowo po pierwsze a po drugie nóżki was same ze szcześcia tam poniosą nawet objuczonych- uwaga!!!!!!!!!!!! włączam wizualizacjęi............ .................... widze was objuczonych torebkami- macie je nawet przewieszone przez szyję - to piękny widok
Cytat:
ja pierwszy raz slysze o coco, zaraz wygooglam gdzie sie znajduje. haha kitsch kiedys nalogowo chodzilam, fajnie bylo ale dawno nie bylam, wiec nie wiem jak sie teraz prezentuje. dalej jest ta rura?

monia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! to ja sie martwilam gdzie sie szwendasz, a Ty na festynie beztrosko wywijalas kieca

mnie? nie pomylilas sie? ;p predzej Ty powinnas dostac baty ode mnie nie bylo Ciebie przez dwa dni. odchodzilam od zmyslow i juz mialam dzwonic o pomoc do rutkowskiego

oj fiszer, przytul sie do piersi (z sutkami ) nie denerwuj sie i nie waz mi sie plakac!! ewentualnie tylko ze szczescia a suknie mozesz jeszcze zmienic? jezeli jest za pozno to nie rozpaczaj, bo na pewno jest ladna skoro ja od razu wybralas

ja jestem!! dlugo pisze posta ze wzgledu na to,ze kremuje obolaly miesien i popijam herbatke
myślałam, że mnie nie zauwazyłaś ale jak rutkowskiego to

nie kiecą bo było tak zimno, ze miałam na sobie wszystko co znalazłama + spodnie i niby parkę a hm-u- ten Gienek to o22.45 zaczął

pozazdrosciłam - idę się jutro przeforsować na kijkach- też chcę obolały mięsień

rany - uciekam bo zaraz padnę- mieszkałam w leśnej głuszy przez dwa dni
Stary 2011-06-27, 02:31   #681
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki za pierś....
nie wiem czy mogę zmienić kiecę.... mam nadzieję no ale nic...najwyżej będę wyglądać na większą niż jestem....co za różnica
ehhh płakać nie będę ale mam taki ścisk żołądka że mam wrażenie jakbym miałam do toalety polecieć.....
a nie spodziewałam się tego po sobie-bo jeszcze niedawno tak na luzie wszystko było...a teraz....... jak mi się śniło już mierzenie sukienki w salonie i problemy z tego powodu to znaczy że mi na głowę idzie

no nic to masuj dalej biednego mięśniowego członka jakkolwiek to brzmi
a ja idę spać..........jakby nie było ....o 8 muszę wstać a ryba się już tak źle czuje że nawet nie czuje że rymuje

Monica jutro napiszę pw

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2011-06-27 o 02:36
Stary 2011-06-27, 08:19   #682
iza251
Zakorzenienie

Wpadam się tylko przywitać,zaraz jadę z córką do lekarza,całą noc kaszlała,katar,gorączka nawet w nocy majaczyła

Charal jak wpadniesz to przesyłam pozdro
Pewnie siedzisz na L4,ja pewnie będę na opiece ze 2 tyg

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
mm - rozumiem... z drugiej strony ja lubię mieć wybór do ciuchów . tak samo z butami na lato - mam sporo balerinek, klapek, itd średniej jakości. za to na zimowe buty nie żałuję $
Roxi - nie mam pojęcia o co Ci chodzi . ale wiesz, jak chcę, to potrafię być poważna i nie patrzę tylko na facetów
Iza, ja już to mówilam, ale powtórzę: PIĘKNY DOM . uwielbiam takie parterowe
Dzięki Jak już będzie dachówka położona wkleję zdjęcia

MIŁEGO DNIA
Stary 2011-06-27, 08:42   #683
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość

Wpadam się tylko przywitać,zaraz jadę z córką do lekarza,całą noc kaszlała,katar,gorączka nawet w nocy majaczyła

Charal jak wpadniesz to przesyłam pozdro
Pewnie siedzisz na L4,ja pewnie będę na opiece ze 2 tyg

Dzięki Jak już będzie dachówka położona wkleję zdjęcia

MIŁEGO DNIA
Dziękuję kochana
Dzień dobry dziewczynki
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:23   #684
moniuleczka
Zakorzenienie

dzień dobry

byłam wczoraj na koncercie IRY było ekstra, zawsze lubiłam ich piosenki ale teraz lubię je jeszcze bardziej

a dzisiaj czeka mnie maraton po sklepach - będę kupować nowy aparat fotograf.

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:16   #685
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
kali: Sucker punch, obejrzę sobie jutro, albo we wtorek (wolne )
Ty również zdaj relacje

Dzień dobry

A ja jadę dziś zapisać się na jazdy a potem na prawko
a potem na mini zakupy (tylko do Cubusa tylko do Cubusa tylko do Cubusa - tak sobie powtarzam że gdzie indziej nie wchodzić )

NUDI ! Śniłaś mi się dzisiaj

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2011-06-27 o 10:17
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:22   #686
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

Cytat:

mm111111
ja tez czasami mam taką myśl, ale potem myślę, że chciałabym torbę za 1500zł przynajmniej i nawet jeśli teoretycznie miałabym tyle wydać to nie wiedziałabym która kupić skoro jedną na długi czasi poz tym ostatnia droższa torebka mnie wykończyła /nie nie nie kosztowała 1500 tylko niecałe 500 / szybko się podniszczyła i nie wiedziałam czy ja trzymać czy wyrzucać
najlepsza torebka jaka miałam w życiu to była tańsza wersja Lancela kupiona we Francji za 70 euro- nie była ze skóry, nie była droga jeśli liczyć, że oryginał kosztował ok 2000 tys zł a wyglądała bardzo porządnie i budziła zazdrość i pożądaniezniszczyła się w końcu i tęsknię za nią

danula ja miałam tylko portfel Wittchena i po tym zakupie zdecydowanie nie wiązałbym tej firmy z jakością

dobranoc wszystkim- padam.....
Też bym pewnie tak myślała

Hm torebkom nie mam nic do zarzucenia po macaniu i oglądaniu - portfele mnie interesowały więc nie wiem Mam jedna torebkę z tej tańszej kolekcji i nosiłam ją bardzo długo, teraz znowu noszę i nic się z nią nie dzieje Koleżanka też ma jedną i wszystko jest ok. Ale tak jak piszesz, że torba za kilka setek szybko się zniszczyła - wszędzie zdarzają się buble i jakość nie idzie za ceną

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:23   #687
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

dzień dobry

kali opowiadaj
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:30   #688
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzień dobry

kali opowiadaj
Miałaś długi blond włosy. Okulary. I oczu nie miałaś pomalowanych tylko miałaś podkład (i tak śmiesznie wyglądałaś ) Przyjechałaś do mnie na wakacje ale bo jednym dniu Ci się znudziło i pojechałaś do jakiegoś hotelu - powiedziałaś że u mnie na wsi to faceta nie znajdziesz więc jedziesz do miasta To był szybki sen
Stary 2011-06-27, 10:33   #689
harajuku-fish
Zakorzenienie

dzień dobry!!!

Cytat:
Miałaś długi blond włosy. Okulary. I oczu nie miałaś pomalowanych tylko miałaś podkład (i tak śmiesznie wyglądałaś ) Przyjechałaś do mnie na wakacje ale bo jednym dniu Ci się znudziło i pojechałaś do jakiegoś hotelu - powiedziałaś że u mnie na wsi to faceta nie znajdziesz więc jedziesz do miasta To był szybki sen
ło mamo

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry

Też bym pewnie tak myślała

Hm torebkom nie mam nic do zarzucenia po macaniu i oglądaniu - portfele mnie interesowały więc nie wiem Mam jedna torebkę z tej tańszej kolekcji i nosiłam ją bardzo długo, teraz znowu noszę i nic się z nią nie dzieje Koleżanka też ma jedną i wszystko jest ok. Ale tak jak piszesz, że torba za kilka setek szybko się zniszczyła - wszędzie zdarzają się buble i jakość nie idzie za ceną
Danuti

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Pojawiłam się, przywitałam a teraz znikam
miłego dzionka

Stary 2011-06-27, 10:36   #690
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
hahahhahahaha:coj est:
jak stara panna, która tylko poluje na facetów i na dodatek tylko z miasta

świetny sen
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości