Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 07:40   #1921
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Ktosiu dasz sobie radę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 07:56   #1922
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu dasz sobie radę
Muszę, bo kto jak nie ja
Stary 2011-06-27, 08:10   #1923
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Muszę, bo kto jak nie ja
a Marcelka na bank będzie grzeczna.

Stary 2011-06-27, 08:12   #1924
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
pomieszalam kilka przepisow na ciasto-kruche z miodem, biszkopt, przelozylam masa krowkowa i kremem budyniowym,na wierz polewa krowkowa i troche polewy czekoladowej-az mi teraz slinka cieknie...
to ja poproszę dokładny przepis

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
DZIS WLAZŁAM W JEANSY SPRZED CIĄŻY!!!!!!
gratuluje

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Marta dzieki za podpowiedzi co do menu, bede gromadzic pomysły

Mam nadzieje, ze Rybulke pozdrowiłas
pozdrowiłam ale zapomniałam napisać

MACIE POZDROWIENIA OD RYBULKI

Cytat:
Ufff
U mnie ten kurz na 100 % wynika z tego, że salon ma okna od ulicy, ale jakby nie było to już drugi raz bym tego błędu nie popełniła, bo choć meble wyglądają fajnie, to jednak trudno je utrzymać w "reprezentacyjnym" stanie
Ehhh fajnie, ze spotkałaś się z Rybulką, mnie tu jej strasznie brakuje

Mąż już na dobre wrócił dziś do pracy (w ubiegłym tyg był tylko 1 dzień) po 3 tygodniach wolnego. Ehh dziwnie mi bez niego Zostałyśmy z Marcelutką same, trochę mam stracha, ale tak minimalnie. A jeszcze mam tyle do zrobienia do szkoły
myślę że tak ja nie mam ruchliwej ulicy koło siebie więc to by mogło być przyczyną
ja się też ciesze ze spotkania było milutko
co do bycia samej z Marcelinką dasz sobie rade kto jak nie ty

pospałam wstaliśmy o 8.41 rozpusta młody szaleje a ja się obijam
jakoś trzeba będzie te pogorzelisko poweekendowe ogarnąć
Stary 2011-06-27, 08:25   #1925
kliwia
Zakorzenienie

gucia kupilam tez zloty tusz rimmela bo jest promocja 22zl dalam
moze byc ale to nie jest moj KWC hah
dziwna ma szczoteczke, zbyt duzo tuszu na niej
no ale po pomalowaniu mam rzesy jak sztuczne

widzialam na stoisku maybeline chyba ten o ktoryc mi chodzilo, ale ma jakies inne opakowanie tylko kostzowal chyba 30zl moze nasteeepnym razem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 08:40   #1926
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to ja poproszę dokładny przepis

gratuluje

pozdrowiłam ale zapomniałam napisać

MACIE POZDROWIENIA OD RYBULKI

myślę że tak ja nie mam ruchliwej ulicy koło siebie więc to by mogło być przyczyną
ja się też ciesze ze spotkania było milutko
co do bycia samej z Marcelinką dasz sobie rade kto jak nie ty

pospałam wstaliśmy o 8.41 rozpusta młody szaleje a ja się obijam
jakoś trzeba będzie te pogorzelisko poweekendowe ogarnąć
noooooo to moja młodzież jeszcze śpi ja sama dopiero wstała ale to przez to ze wnocy nie dawała pospać....
maz wychodził o 1 nad ranem i sie obudziła i potem co 1,5 godziny krzyk o jedzenie dopiero o 7 zasneła i spi do teraz....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:01   #1927
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana i co kupujesz?? ja się waham

a mebelki mają kolor wenge.
Chyba tak

Zamawiałaś ze tej strony? czy w sklepie kupowałaś?

Łooo jej ja myślałam, że to podłoga z desek, a teraz doczytałam, że to panele

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
oj ja bym sie tez wkurzyła...wiesz zauważyłam że fachowcy robią tak że najpierw pokazują to co im najłatwiej zrobić, np w twoim wypadku pewnie ma dużo takich lakierów więc chce je pokazać, a te które chcesz musiałby zamówić więc dopiero jak bedziesz nalegać to ci je pokaże ja tak miałam z wieloma rzeczami w czasie remontu.

no to się chwalę, sorki za jakośc zdjęć ale nie umiem sobie robić
moje ciuchy no i prezenty dla siostrzenicy
Fajny ciuchy

Cytat:
Mona ładne ciuszki.

India o kurcze... też bym sie wkurzyła

Baja ale a3 bierzesz?? a A4 masz?? ciekawe czy jakby się tam folię do a4 włożyło to czy tez by dało radę, czy może być tylko na A3.

aaa nam się dziś udało sprzedać kanapę męża z czasów kawalerskich i to za 300zł (a kilka ładnych lat temu - z 8 chyba mąz ją kupił za 600zł) jeszcze męża stolik pod TV, biurko i moją przyczepkę kempingową chcemy sprzedać. Któraś chętna??

edit:
zobaczyłam filmik na temat tej laminarki i super, bo można tez mniejsze folie wkładać chyba też ją sobie kupię.
Coraz bardziej jestem na tak

Cytat:
My w salonie mamy ciemne meble (wenge) i wściekła jestem, że nas podkusiło na ten kolor, ze ścierką mogłabym biegać 2 razy dziennie, tym bardziej, że salon ma okna od ulicy, więc tym bardziej teraz latem okropnie się kurzy. Nigdy więcej nie kupimy ciemnych mebli.

Kurcze dziewczyny, przytyć jest niedobrze, ale schudnąć tak nagle i tak dużo jeszcze gorzej. Nie mam kompletnie w czym chodzić W ciuchach sprzed ciąży wyglądam jak sierota, bo wszystko dużo za duże. Dziś założyłam spodnie, które ostatnio miałam na sobie 5 lat temu (chwała mi, że ich nie wyrzuciłam ) i jeszcze w nich wyglądam w miarę, choć nie mogłam ich jeszcze dopiąć (bo to biodrówki i na kości się zatrzymały) Swoją drogą, to biodra jeszcze mi się ściągną po porodzie, czy już tak zostaną?
Właśnie obawiam się kurzu miałam kiedyś meble takie ciemno czerwone to się tak cholernie kurzyły, że głowa mała... to latałam wtedy ze spryskiwaczem do ubrań (takim co się przy prasowaniu używa) i w powietrzy pryskałam
Najgorsze są takie meble w nasłonecznionych pokojach, bo każdy kurzyk widać

Cytat:
meble wenge - mam i sobie chwalę, kurze ścieram raz na tydzień i nie jest tragicznie

laminarka ja mam a4 i bardzo sobie chwalę, nie wyobrażam sobie mojej pracy - moich pomocy do zajęć bez laminarki, mam a4 wystarcza aczkolwiek czasem brakuje a3, teraz planuje dokupić a3 na większe formaty, jak mi jej w lidlu nie wykupią bo sie ludzie potrafią rzucić, jeśli mogę doradzić to kupcie sobie więcej foli na a3 bo bez promocji są bardzo drogie w tym rozmiarze, aaaaa i jak będziecie kupować mniejsze folie to polecam bardziej folie a4 (w lidlu też będzie w promocji zestaw 40 foli) niż te w zestawach że kilka jest a5 kilka mniejszych fotograficznych bo te małe się nie przydają, lepiej poukładać więcej rzeczy na a4 i powycinać zostawiając ciut marginesu zasklepionego niż mieć takie małe
to tyle

no i wizyta u Rybulki udana Miłoszek rośnie taki fajny chłopaczek z niego pogadałyśmy ehsss miło było jak mi podeśle fotki to wrzucę coś w klubie jeśli oczywiście sie coś nadaje
Dobre rady cioci Marty

Cytat:
Ufff
U mnie ten kurz na 100 % wynika z tego, że salon ma okna od ulicy, ale jakby nie było to już drugi raz bym tego błędu nie popełniła, bo choć meble wyglądają fajnie, to jednak trudno je utrzymać w "reprezentacyjnym" stanie
Ehhh fajnie, ze spotkałaś się z Rybulką, mnie tu jej strasznie brakuje

Anika, Katunia dzięki za info odnośnie bioder Ja jak zwykle w gorącej wodzie kąpana i bym chciala wszystko już

Mąż już na dobre wrócił dziś do pracy (w ubiegłym tyg był tylko 1 dzień) po 3 tygodniach wolnego. Ehh dziwnie mi bez niego Zostałyśmy z Marcelutką same, trochę mam stracha, ale tak minimalnie. A jeszcze mam tyle do zrobienia do szkoły

Wkleiłam zdjęcie mojej pyzy w k.
Mi też brakuje Rybulki

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-06-27 o 09:02
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:04   #1928
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ode mnie jest 45 osób (zobaczymy ile potwierdzi) , reszta od R. koszty dzielimy proporcjonalnie, ja w stosunku do swojej liczby gości, R do swojej. Ja sama sobie sponsoruję tą imprezę, R rodzice, więc skoro ich stać, to ja nie mam nic przeciwko.
Trochę tez będzie po kosztach...znajomy kamerzysta, bierze niewiele Zdjęcia...dwóch kolegów fotografów...w ramach prezentu ślubnego robią reportaż i sesję., studyjnych zdjęć nie chcemy. Zespół też znajomy i też mamy zniżkę. Ale jakby to wszystko zliczyć od A do Z z obu stron, to ok 40 tys wyjdzie lekką ręką. 180 zł płacimy od talerzyka + alkohole (wyszły nas 4 tys.). No jest trochę tego !
No to duże wesele! Trzymam kciuki, zeby goście dopisali!
Fajnie, że Wasi znajomi będą Wam robić zdjęcia!

Cytat:
pokaz zakupy

no to się wkurzyłam... przyjechał stolarz, ktory bedzie nam robił schody z próbkami kolorów. był robione na zamówienie, pokazałam przykładowe kolory wytłumaczyłam , że chce brąz szarawy w chłodnej tonacji...
a facet mi przynosi 4 próbki z czego 3 to ciepła czerwonawa tonacja wpadajaca w mahon czy ci ludzie w ogole słuchaja co sie do nich mówi!!!!!????? no i juz montaz schodów bedzie opóźniony, bo zanim dostane kolejne próbki to jakis tydzien minie. mam nerwa!!
Uuuu, nie dziwie się, żeś zła! Ale złość piękności szkodzi, więc spokojnie. Wdech, wydech!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
oj ja bym sie tez wkurzyła...wiesz zauważyłam że fachowcy robią tak że najpierw pokazują to co im najłatwiej zrobić, np w twoim wypadku pewnie ma dużo takich lakierów więc chce je pokazać, a te które chcesz musiałby zamówić więc dopiero jak bedziesz nalegać to ci je pokaże ja tak miałam z wieloma rzeczami w czasie remontu.

no to się chwalę, sorki za jakośc zdjęć ale nie umiem sobie robić
moje ciuchy no i prezenty dla siostrzenicy
Super zakupy! A sukienka rewelacyjna! I jak Ty w niej wyglądasz!!!

Cytat:
dziewczyny maci jakis sposób na wrastajace włoski, niestety gdy uzywam depilatora mam ten problem przez co dostaje straszne swedzace wysypki
Mnie na szczęście nie wrastają, wiec nie mam żadnego sposobu. Ale spróbowałabym jakiś piling...

Cytat:
jeśli chodzi o słodkości to polecam zrobić ciastka np kokosnaki - pójdzie szybko plus jakieś ciastka sklepowe,
o zimną płytę to hmm wędlinki ser warzywka, sałatki np guciowa z arbuzem (ale przygotuj się że pójdzie więcej) i z fetą bo jest ciepło to takie lekkie najlepiej - albo jakąś z makaronem
do tego możesz zrobić chlebek czosnokowo-pietruszkowy i sosik mozzarellowo-słonecznikowo-pomidorowy
na ciepło np nugetsy z piekarnika i dip, albo jakiś makaron..

przechodziłam ten dylemat więc powiem - narożnik musi mieć równą powierzchnię spania po rozłożeniu plus nie być pikowany (zszywany co trochę) wtedy jest dobry do spania, by schodziliśmy całą katowicką agatę i tylko jeden się nadawał... bosko...

szczerze współczuje...

meble wenge - mam i sobie chwalę, kurze ścieram raz na tydzień i nie jest tragicznie

laminarka ja mam a4 i bardzo sobie chwalę, nie wyobrażam sobie mojej pracy - moich pomocy do zajęć bez laminarki, mam a4 wystarcza aczkolwiek czasem brakuje a3, teraz planuje dokupić a3 na większe formaty, jak mi jej w lidlu nie wykupią bo sie ludzie potrafią rzucić, jeśli mogę doradzić to kupcie sobie więcej foli na a3 bo bez promocji są bardzo drogie w tym rozmiarze, aaaaa i jak będziecie kupować mniejsze folie to polecam bardziej folie a4 (w lidlu też będzie w promocji zestaw 40 foli) niż te w zestawach że kilka jest a5 kilka mniejszych fotograficznych bo te małe się nie przydają, lepiej poukładać więcej rzeczy na a4 i powycinać zostawiając ciut marginesu zasklepionego niż mieć takie małe
to tyle

no i wizyta u Rybulki udana Miłoszek rośnie taki fajny chłopaczek z niego pogadałyśmy ehsss miło było jak mi podeśle fotki to wrzucę coś w klubie jeśli oczywiście sie coś nadaje
Super, że spotkanie udane!
Martuś, jaki Wy macie narożnik?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ale nas moja mama zalatwila dzis-ja wieczorem usypialam Tomcia a michal ich zegnal jak odchodzili z imprezy i mama pyta sie czy mamy cos na obiad dzis-michal ze nie-to ona ze dzis robi ziemniaczki z maslanka (takie bardzo typowe niedzilna danie hahaha-ale jakos tak wyszlo) i powiedziala michalowi ze mamy przyjsc, on jej OK. Dzis do niej dzwonie a ona ze zartowala- a my w lodowce pusto i nie mialam na dzis obiadu! juz sie zapowiadala glodowka a tu rodzice zaprosili nas na pizze to my w ramach odwdzieczenia sie zabralismy ich naszym autem zeby rodzice mogli sie piwka napic. i tak nam milo minela niedziela
pięknie Was mama załatwiła Ale niedziela na plus, zdecydowanie!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia kupilam tez zloty tusz rimmela bo jest promocja 22zl dalam
moze byc ale to nie jest moj KWC hah
dziwna ma szczoteczke, zbyt duzo tuszu na niej
no ale po pomalowaniu mam rzesy jak sztuczne

widzialam na stoisku maybeline chyba ten o ktoryc mi chodzilo, ale ma jakies inne opakowanie tylko kostzowal chyba 30zl moze nasteeepnym razem
Cieszę się, że chociaż troszkę Ci pasuje Cena rewelka!
A rzęsy są mega przy nim. Uwielbiam ten efekt

No i jak już kupisz ten, o który Ci chodziło to daj znać jaki efekt.

India, miałam Ci wczoraj napisać, ale się zaczytałam i w ogóle nie siadłam do kompa. Na zimno: zimna płyta (mięsko plus sery), koreczki, możesz też spróbować zrobić te małe placuszki ziemniaczane z serkiem chrzanowym i łososiem. Na ciepło poszłabym w nugetsy i Martuchy dip i zrobiłabym skrzydełka w miodzie (bo to wrzucasz na godzinę do piekarnika i nic z tym nie robisz). Albo chili con carne, bo to możesz wcześniej przygotować a podajesz w miseczkach z chipsami tortilli. Do tego sałatki pewnie standardowa grecka, z arbuza i zrobiłabym może z ryżem i kurczakiem z rożna. i na razie tyle mi przyszło do głowy.
Do tego jakieś ciasteczka, paluszki.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:07   #1929
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Miałam dziś sobie troszkę poczytac na ten mój egzamin, ale... coś mnie bierze na sprzątanie, a że to nie jest zjawisko często więc... chyba ide sprzątać

ps. ciekawa jestem czy mi kołdra do pralki wejdzie 200x220 bo inaczej nie wiem jak ją wypiorę.

Stary 2011-06-27, 09:15   #1930
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 09:17   #1931
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
czekam na Marty ho

Witaj!

Stary 2011-06-27, 09:26   #1932
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
czekam na Marty ho

Witaj!
Hej ho! Hej ho! Na jagody by się szło

W sumie to bym poszła
Stary 2011-06-27, 09:31   #1933
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Hej ho! Hej ho! Na jagody by się szło

W sumie to bym poszła
jeść oj tak , zbierać nie bardzo

Stary 2011-06-27, 09:37   #1934
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-06-27, 09:43   #1935
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
jeść oj tak , zbierać nie bardzo
Z jagodami mam podobnie jeść tak, zbierać to średniooo
Z grzybami na odwrót... zbierać uwielbiam, a jeść nie bardzo
Stary 2011-06-27, 09:59   #1936
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Z jagodami mam podobnie jeść tak, zbierać to średniooo
Z grzybami na odwrót... zbierać uwielbiam, a jeść nie bardzo
Grzybów też nie lubię zbierać, przede wszystkim dlatego, że nawet jak je zdeptam, to nadal ich nie widzę Ale jeść lubię. Nie wszystkie... ale sosik grzybowy z kurczaczkiem i makaronem, mrr!

Stary 2011-06-27, 10:02   #1937
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że spotkanie udane!
Martuś, jaki Wy macie narożnik? .
my mamy narożnik ONYX kupiliśmy w agacie, ale jest w różnych sklepach
http://www.kelman.pl/info22374,naroznik-onyx.html
tu go masz
jest fajny wygodny i duża powierzchnia spania ma jedną wadę, tzn po jakimś czasie jakby się wyrobiły te rolki bo których jeździ wysuwana część i z nich spadało (jakby te listewki były za wąskie i z nich spada) ale wy podbił większymi i teraz jest ok nic nie spada
aczkolwiek wiesz musisz chodzić szukać sprawdzać bo łóżko to najważniejszy mebel w domu

p.s. mamy ten ciemny brązowy (ale z ciemnymi nóżkami) a poduchy są obite arabika brąz (na dole są przykłady) z jednej strony jest taki jak obicie a z drugiej arabika
Cytat:
Treść usunięta
ho

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-06-27 o 10:03
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:03   #1938
kliwia
Zakorzenienie

rosettea myslalam ze tylko u mnie sie tak kurzy
ciesze sie ze jednak nie tylko u mnie
ja jak zetre kurze mokra szmatka na biurku [ktore jest czarne] to zaraz pelno na nim ono chyba jakos dziwnym trafem przyciaga kurz
Stary 2011-06-27, 10:08   #1939
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 10:12   #1940
martucha84
Zakorzenienie

Guciu ten narożnik to za 1990 zł kupiliśmy, na tej stronie jest jakiś dziwnie drogi ja ci polecam tak jak mówiłam wejść do 2-3 sklepów i obejrzeć wszystko co mają łącznie z rozkładaniem i patrzeniem jak to wygląda, bynajmniej nie będziecie żałować że coś nie tak kupiliście
Stary 2011-06-27, 10:15   #1941
kliwia
Zakorzenienie

rosette ojj tak, na moich jasnych klonowych meblach tez nie widac, tylko jak pod swiatlo spojrze albo nachyle sie wzrokiem na wysokosc polki no ale i tak przegiecie zeby trzeba bylo codziennie ze szmata latac
Stary 2011-06-27, 10:25   #1942
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy narożnik ONYX kupiliśmy w agacie, ale jest w różnych sklepach
http://www.kelman.pl/info22374,naroznik-onyx.html
tu go masz
jest fajny wygodny i duża powierzchnia spania ma jedną wadę, tzn po jakimś czasie jakby się wyrobiły te rolki bo których jeździ wysuwana część i z nich spadało (jakby te listewki były za wąskie i z nich spada) ale wy podbił większymi i teraz jest ok nic nie spada
aczkolwiek wiesz musisz chodzić szukać sprawdzać bo łóżko to najważniejszy mebel w domu

p.s. mamy ten ciemny brązowy (ale z ciemnymi nóżkami) a poduchy są obite arabika brąz (na dole są przykłady) z jednej strony jest taki jak obicie a z drugiej arabika

ho
Cytat:
Guciu ten narożnik to za 1990 zł kupiliśmy, na tej stronie jest jakiś dziwnie drogi ja ci polecam tak jak mówiłam wejść do 2-3 sklepów i obejrzeć wszystko co mają łącznie z rozkładaniem i patrzeniem jak to wygląda, bynajmniej nie będziecie żałować że coś nie tak kupiliście
Martuś, dzięki wielkie! Jesteś kochana! Dzięki Tobie wiem na co zwrócić uwagę (wszystko ma być równiutko po rozłożeniu) i ten Wasz narożnik też jest super! Za niedługo nie będę wiedziała na co się zdecydować

Pojeździmy, popatrzymy.

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-06-27 o 10:27
Stary 2011-06-27, 10:35   #1943
martucha84
Zakorzenienie

Gucia tak tak bo zobacz jak są pikowane np takie - http://opole.olx.pl/naroznik-florenc...-75272970#pics

to masz na tych poduchach kijowe spanie bardzoooo kijowe

więc musi być płaskie bez "poduchowych" siedzeń

a tu z kolei
http://www.mega-meble.pl/meble-tapic...no-design.html
jak widzisz na kolejnych zdjeciach niby powierzchnia spania jest równa bo sie całkowicie wyciąga stelaż, ale miejsca jest mało

jak to się mówi szukajcie a znajdziecie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 10:36   #1944
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć
Nareszcie mam czas na wizaż
Przez ostatni tydzień organizowałam wieczór panieński udał się, choć pannę młodą nagle ścięło dobrze, że już po, bo myślałam, że się nie wyrobię albo nie dotrwam masakra...

Oprócz tego nadal mieszkamy u kolegi... jutro miną 3 tygodnie a Tż nadal nie załatwił gazowni mnie to wkurza, do tego coraz bardziej mi głupio przed tym kolegą bo mieliśmy mieszkać około 2 tygodni...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:38   #1945
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
Przez ostatni tydzień organizowałam wieczór panieński udał się, choć pannę młodą nagle ścięło dobrze, że już po, bo myślałam, że się nie wyrobię albo nie dotrwam masakra...

Oprócz tego nadal mieszkamy u kolegi... jutro miną 3 tygodnie a Tż nadal nie załatwił gazowni mnie to wkurza, do tego coraz bardziej mi głupio przed tym kolegą bo mieliśmy mieszkać około 2 tygodni...
a co w tej gazowni wam zostało do załatwienia?
rozumiem że ci głupio, przeproście kolegę mam nadzieję że nie jest zły...
a jak z mama?
Stary 2011-06-27, 10:48   #1946
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia tak tak bo zobacz jak są pikowane np takie - http://opole.olx.pl/naroznik-florenc...-75272970#pics

to masz na tych poduchach kijowe spanie bardzoooo kijowe

więc musi być płaskie bez "poduchowych" siedzeń

a tu z kolei
http://www.mega-meble.pl/meble-tapic...no-design.html
jak widzisz na kolejnych zdjeciach niby powierzchnia spania jest równa bo sie całkowicie wyciąga stelaż, ale miejsca jest mało

jak to się mówi szukajcie a znajdziecie
Martuś, uwielbiam Cię!!!
Ty mój ekspercie!
Z tego co mi pokazałaś, wynika, że jak ten nam się podoba http://www.kelman.pl/info16199,naroznik_vita.html tak powierzchnia spania jest za mała... zdecydowanie.

i ten http://www.abra-meble.pl/duzy-pokoj/...nik-perez.html mógłby być?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

Mam nadzieje, że szybko pójdzie z tym gazem. A nie możecie się wprowadzić do siebie i na razie nie korzystać z gazu? Jak tam ostatnie szlify remontowe?

Stary 2011-06-27, 10:51   #1947
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
O toooo to to
właśnie chcę tego uniknąć... a boje się, że jak zrobię ciemne podłogi to też będzie taki efekt... szczególnie w słonecznych pokojach...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
rosettea myslalam ze tylko u mnie sie tak kurzy
ciesze sie ze jednak nie tylko u mnie
ja jak zetre kurze mokra szmatka na biurku [ktore jest czarne] to zaraz pelno na nim ono chyba jakos dziwnym trafem przyciaga kurz
Już myslałam, że tylko ja mam felera przy ciemnych meblach i tonach kurzu
Stary 2011-06-27, 10:54   #1948
gold-fish
Zakorzenienie

Nie mamy przyłaczonego gazu czyli licznika Jak tylko była instalacja gazowa to mówiłam Tż to trzeba to zgłosić i niech założą licznik. Mówił, żebym się tym nie martwiła i robiła swoje czyli wybierała płyteczki, albo farby ok... potem pozakrywał rury, popodwieszał sufity... Potem mi mówił, że on chce zagadać z gosciem od gazu jak będzie nam podłączał płytę kuchenną, więc czekał i czekał aż będzie stała cała kuchnia i co.. w środe miał przyjść nasz gazownik podłączyć i cisza... ma wyłaczoną komórkę a na umówione spotanie nie przyszedł a ja już 2 miesiace temu powiedziałam, że zostawiam mu to na głowie skoro mówił non stop żebym się nie wtrącała...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 10:55   #1949
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

o matko... 1,5 godziny w szafie sprzątałam w końcu odłożyłam zimowe rzeczy i zrobiło się miejsce na letnie, które do tej pory w drugim pokoju na krześle wisiały ech.... bo nie miałam kiedy się nimi zająć. Kołdry już się uprały więc heja

Stary 2011-06-27, 10:56   #1950
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś, uwielbiam Cię!!!
Ty mój ekspercie!
Z tego co mi pokazałaś, wynika, że jak ten nam się podoba http://www.kelman.pl/info16199,naroznik_vita.html tak powierzchnia spania jest za mała... zdecydowanie.

i ten http://www.abra-meble.pl/duzy-pokoj/...nik-perez.html mógłby być?
ten 2 ok na moje oko ale lepiej "pomacać" bo widzisz jak go rozłożysz to to rozkładane jest idealnie duże jak całe łóżko, a jak w tym pierwszy się rozkłada to nie sięga końców (mam nadzieję ze wiesz o co mi chodzi)
w tym drugim całe łózko stworzyło prostokąt a w pierwszym jest jakby pocięte

2 bardzo mi się podoba, zmieniłabym obicie i było by idealne
po wcześniejszym pomacaniu oczywiście

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości