Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 12:01   #1891
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dość ciemne te mebelki fajnie się udało, że nie widać kurzu

Znalazłam laminarkę

Przepraszam
Nie są ciemne, ale jasne też nie takie akuratne jaki to kolor dokładnie? i z jakiej firmy? może masz odnośnik do jakiejś strony internetowej
http://www.classen.pl/pl/dab-verden-...4,news,31.html
Stary 2011-06-26, 12:22   #1892
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Wczas się teściowa opamiętała... ale przynajmniej masz ładne korale i dobrze ze to na zeszloroczne urodziny bo moze na te ktore beda w grudniu tez cos dostaniesz hehe

My juz dzisiaj po robocie... niestety przez wyjazd tzta robota stanie na okolo tydzien... bo w niedziele chlopcy nie pracuja (ja poganka to bym ich wygonila, ale tesciu nie chce, a poza tym tz caly tydzien w pracy i na budowie to jeden dzien mu sie nalezy odpoczynku), w poniedzialek moze cos tam po pracy zrobia, we wtorek tz musi sie pakowac i wczesniej isc spac bo ma samolot o 6 rano w srode (i chyba bede musiala go w srodku nocy zawiesc na pyrzowice ) i wraca dopiero w niedziele rano... takze tydzien postoju...

A wlasnie kiedys byla rozmowa o mozliwosci zostawienia auta na parkingu obok lotniska za niewielka kwote... to bylo o pyrzowicach czy balicach?? bo nie wiem czy bardziej sie oplaca zebym go tam wiozla w srodku nocy czy zostawic auto na te 4 dni gdzies... bo tak to bym musiala wstac kolo 3 w srode zeby zawiezc go na samolot a potem caly dzien w pracy przezyc, do tego jest koniec miesiaca wiec masa roboty i nie wiem jak dam rade...
My mielismy auto na lotnisku cały tydzień, w informacji zapytaj o kartę Fly Silesia, dają ją za darmo i masz zniżke na parking, my płaciliśmy 100zł z 50% zniżką.

India z tych 3 lamp wybrałabym nr 1

Ana ja polecam swoje panele tzn wzór Zebrano bo nie widać na nim kurzu i rys.

My wczoraj wyskoczyliśmy na małe zakupy, chrześnicy w końcu kupiłam na urodziny ciuszki w Zarze, bluzeczkę i krótkie spodenki
A sobie bluzkę przecenioną w Top Secret i sukienkę w New Yorkerze.
aaa i kupiłam balsam Ziaja masło kakaowe za całe 8zł, jak to pachnie

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 13:31   #1893
baja_86
Zakorzenienie

Kasiaher nie wyobrażam sobie jak to musi boleć trzymaj się

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcę sobie kupić laminarke do folii na te moje pomoce szkolne. I teraz w Lidlu będzie taka na a3 i nie wiem czy brac taką, czy lepiej taką zwykłą na a4. Która by była bardziej praktyczna?? Pomoce mam wszystkie na A4 (przynajmniej te z tego roku).
ooo ja się chyba skuszę. Koelżanka kupiła kiedyś laminarkę w lidu i jest zadowolona
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 14:04   #1894
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

My mielismy auto na lotnisku cały tydzień, w informacji zapytaj o kartę Fly Silesia, dają ją za darmo i masz zniżke na parking, my płaciliśmy 100zł z 50% zniżką.

India z tych 3 lamp wybrałabym nr 1

Ana ja polecam swoje panele tzn wzór Zebrano bo nie widać na nim kurzu i rys.

My wczoraj wyskoczyliśmy na małe zakupy, chrześnicy w końcu kupiłam na urodziny ciuszki w Zarze, bluzeczkę i krótkie spodenki
A sobie bluzkę przecenioną w Top Secret i sukienkę w New Yorkerze.
aaa i kupiłam balsam Ziaja masło kakaowe za całe 8zł, jak to pachnie
pokaz zakupy

no to się wkurzyłam... przyjechał stolarz, ktory bedzie nam robił schody z próbkami kolorów. był robione na zamówienie, pokazałam przykładowe kolory wytłumaczyłam , że chce brąz szarawy w chłodnej tonacji...
a facet mi przynosi 4 próbki z czego 3 to ciepła czerwonawa tonacja wpadajaca w mahon czy ci ludzie w ogole słuchaja co sie do nich mówi!!!!!????? no i juz montaz schodów bedzie opóźniony, bo zanim dostane kolejne próbki to jakis tydzien minie. mam nerwa!!
Stary 2011-06-26, 15:24   #1895
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
pokaz zakupy

no to się wkurzyłam... przyjechał stolarz, ktory bedzie nam robił schody z próbkami kolorów. był robione na zamówienie, pokazałam przykładowe kolory wytłumaczyłam , że chce brąz szarawy w chłodnej tonacji...
a facet mi przynosi 4 próbki z czego 3 to ciepła czerwonawa tonacja wpadajaca w mahon czy ci ludzie w ogole słuchaja co sie do nich mówi!!!!!????? no i juz montaz schodów bedzie opóźniony, bo zanim dostane kolejne próbki to jakis tydzien minie. mam nerwa!!
oj ja bym sie tez wkurzyła...wiesz zauważyłam że fachowcy robią tak że najpierw pokazują to co im najłatwiej zrobić, np w twoim wypadku pewnie ma dużo takich lakierów więc chce je pokazać, a te które chcesz musiałby zamówić więc dopiero jak bedziesz nalegać to ci je pokaże ja tak miałam z wieloma rzeczami w czasie remontu.

no to się chwalę, sorki za jakośc zdjęć ale nie umiem sobie robić
moje ciuchy no i prezenty dla siostrzenicy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000975.jpg (47,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000978.jpg (29,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000979.jpg (46,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1000980.jpg (83,4 KB, 19 załadowań)

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-06-26, 16:23   #1896
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 16:38   #1897
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz zakupy

o już zamawiacie schody super

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 16:40   #1898
india83
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja bym sie tez wkurzyła...wiesz zauważyłam że fachowcy robią tak że najpierw pokazują to co im najłatwiej zrobić, np w twoim wypadku pewnie ma dużo takich lakierów więc chce je pokazać, a te które chcesz musiałby zamówić więc dopiero jak bedziesz nalegać to ci je pokaże ja tak miałam z wieloma rzeczami w czasie remontu.

no trudno, więc bedzie musiał robić jeszcze raz

fajne ciuszki, a w sukience wygladasz bombowo. laseczka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hej

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o już zamawiacie schody super
no jeszcze nie... najpierw musza trafic w mój gust kolorystyczny
Stary 2011-06-26, 16:44   #1899
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
pokaz zakupy

Cytat:
no trudno, więc bedzie musiał robić jeszcze raz

fajne ciuszki, a w sukience wygladasz bombowo. laseczka

hej

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

no jeszcze nie... najpierw musza trafic w mój gust kolorystyczny
No wiadomo bo jeszcze nie dawno mówiłaś ,że w tym roku się nie wyrobicie a jednak tak

szafa

Stary 2011-06-26, 16:47   #1900
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mona ładne ciuszki.

India o kurcze... też bym sie wkurzyła

Baja ale a3 bierzesz?? a A4 masz?? ciekawe czy jakby się tam folię do a4 włożyło to czy tez by dało radę, czy może być tylko na A3.

aaa nam się dziś udało sprzedać kanapę męża z czasów kawalerskich i to za 300zł (a kilka ładnych lat temu - z 8 chyba mąz ją kupił za 600zł) jeszcze męża stolik pod TV, biurko i moją przyczepkę kempingową chcemy sprzedać. Któraś chętna??

edit:
zobaczyłam filmik na temat tej laminarki i super, bo można tez mniejsze folie wkładać chyba też ją sobie kupię.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-06-26 o 16:57
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 16:58   #1901
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 17:00   #1902
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi no właśnie doczytałam, że można. Więc spoko, lepsza taka większa.

Stary 2011-06-26, 17:01   #1903
india83
Zakorzenienie

Cytat:
No wiadomo bo jeszcze nie dawno mówiłaś ,że w tym roku się nie wyrobicie a jednak tak
no cóż hmm... wspomoglismy się remontówką z pracy

Cytat:
Mona ładne ciuszki.

India o kurcze... też bym sie wkurzyła

Baja ale a3 bierzesz?? a A4 masz?? ciekawe czy jakby się tam folię do a4 włożyło to czy tez by dało radę, czy może być tylko na A3.

aaa nam się dziś udało sprzedać kanapę męża z czasów kawalerskich i to za 300zł (a kilka ładnych lat temu - z 8 chyba mąz ją kupił za 600zł) jeszcze męża stolik pod TV, biurko i moją przyczepkę kempingową chcemy sprzedać. Któraś chętna??

edit:
zobaczyłam filmik na temat tej laminarki i super, bo można tez mniejsze folie wkładać chyba też ją sobie kupię.
Madzia interes życia mam nadzieje, ze z reszta też wam tak dobrze pójdzie
Stary 2011-06-26, 17:17   #1904
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBA poczytaj na stronie lotniska coś powinno pisać...

ktosia znam to chcesz wyjść odpocząć a po pół godzinie już tęsknisz ale bynajmniej na uczelni byłaś a mała pospacerowała z tatą

india hmm jakoś średnio mi się widzą ale to chyba przez złe proporcje.. ja bym stawiała na którąś kwadratową..

Katunia cieszę się że impreza udana, a co to za ciasto?

Agatka to wielkie weselicho

my dziś na basen a potem do Rybulki wiec będę albo wieczorem albo jutro, miłej niedzieli!
Jest dokładnie tak jak piszesz

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kurczę... nie widzę jej w gazetkach w jakiej cenie ta a3?

Panele i parkiety jasne mam teraz, więc wiem jak z ich utrzymaniem

A jakie masz meble? z drewna czy z okleiny? i jaki kolor?

Moi rodzice generalnie mają meble jasne i nie widać kurzu, choć w salonie mają bardzo ciemne, ale kurzu w ogóle nie widać, jakieś wyjątkowe są. Mama mówi, że mogłaby ścierać raz na 2/3 tyg. drugie mają w sypialni ciemne to jak dzisiaj zetrze kurz, to jutro już pełno kurzu... masakryczne są
My w salonie mamy ciemne meble (wenge) i wściekła jestem, że nas podkusiło na ten kolor, ze ścierką mogłabym biegać 2 razy dziennie, tym bardziej, że salon ma okna od ulicy, więc tym bardziej teraz latem okropnie się kurzy. Nigdy więcej nie kupimy ciemnych mebli.

Kurcze dziewczyny, przytyć jest niedobrze, ale schudnąć tak nagle i tak dużo jeszcze gorzej. Nie mam kompletnie w czym chodzić W ciuchach sprzed ciąży wyglądam jak sierota, bo wszystko dużo za duże. Dziś założyłam spodnie, które ostatnio miałam na sobie 5 lat temu (chwała mi, że ich nie wyrzuciłam ) i jeszcze w nich wyglądam w miarę, choć nie mogłam ich jeszcze dopiąć (bo to biodrówki i na kości się zatrzymały) Swoją drogą, to biodra jeszcze mi się ściągną po porodzie, czy już tak zostaną?
Stary 2011-06-26, 17:33   #1905
india83
Zakorzenienie

uwaga rozpoczynam depilacje czyli kilanascie minut męczarni

dziewczyny maci jakis sposób na wrastajace włoski, niestety gdy uzywam depilatora mam ten problem przez co dostaje straszne swedzace wysypki
Stary 2011-06-26, 18:12   #1906
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Niestety narazie nic się nie dzieje. Teraz czekam na wezwanie na przesłuchanie i doczekać się nie mogę. Minęło pół roku od przyjęcia sprawy do rozpatrzenia i jak narazie w zasadzie nic znaczącego się nie wydarzyło.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 18:16   #1907
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Jest dokładnie tak jak piszesz

My w salonie mamy ciemne meble (wenge) i wściekła jestem, że nas podkusiło na ten kolor, ze ścierką mogłabym biegać 2 razy dziennie, tym bardziej, że salon ma okna od ulicy, więc tym bardziej teraz latem okropnie się kurzy. Nigdy więcej nie kupimy ciemnych mebli.

Kurcze dziewczyny, przytyć jest niedobrze, ale schudnąć tak nagle i tak dużo jeszcze gorzej. Nie mam kompletnie w czym chodzić W ciuchach sprzed ciąży wyglądam jak sierota, bo wszystko dużo za duże. Dziś założyłam spodnie, które ostatnio miałam na sobie 5 lat temu (chwała mi, że ich nie wyrzuciłam ) i jeszcze w nich wyglądam w miarę, choć nie mogłam ich jeszcze dopiąć (bo to biodrówki i na kości się zatrzymały) Swoją drogą, to biodra jeszcze mi się ściągną po porodzie, czy już tak zostaną?
ktosia nie narzekaj nowe ciuszki zawsze mozna kupic, na chwile obcną chcialabym miec taki problem jak Ty- niestety mam odwrotnie

za to ,że byłam taka dzielna (spotkanie z depilatorem ) wynagrodziłam się małą miseczka lodów
Stary 2011-06-26, 18:51   #1908
mona_ja
Wtajemniczenie

Madzia widać macie smykałke do handlu

India ja tez depiluję i też mi włoski wrastają, nie mam sposobu na to, czasem biorę pęsete i je wyciągam spod skóry

Ktosia jak będę kiedyś po ciąży to też chce taki problem

A co tu tak cicho?

Ja oglądam "w pogoni za szczęściem"- wzruszający

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2011-06-26 o 20:03
Stary 2011-06-26, 20:18   #1909
india83
Zakorzenienie

a ja w koncu obejrzałam czarnego łabedzia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 20:21   #1910
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego proszę Was o pomoc w przygotowaniu menu (wiem, ze juz takie listy się pojawiały)
Ma być smacznie i ekonomicznie
Planujemy zaprosic ok.16-18osób (ale nie wiem czy wszystkim bedzie pasowac termin)
jeśli chodzi o słodkości to polecam zrobić ciastka np kokosnaki - pójdzie szybko plus jakieś ciastka sklepowe,
o zimną płytę to hmm wędlinki ser warzywka, sałatki np guciowa z arbuzem (ale przygotuj się że pójdzie więcej) i z fetą bo jest ciepło to takie lekkie najlepiej - albo jakąś z makaronem
do tego możesz zrobić chlebek czosnokowo-pietruszkowy i sosik mozzarellowo-słonecznikowo-pomidorowy
na ciepło np nugetsy z piekarnika i dip, albo jakiś makaron..

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko nad jednym się zastanawiam czy znajdę narożnik, który będzie później mógł służyć do normalnego spania? Bo teraz mamy sypialnie i chcę normalne łóżko, ale jak pojawi się dziecko to będziemy musieli przenieść do salonu...
przechodziłam ten dylemat więc powiem - narożnik musi mieć równą powierzchnię spania po rozłożeniu plus nie być pikowany (zszywany co trochę) wtedy jest dobry do spania, by schodziliśmy całą katowicką agatę i tylko jeden się nadawał... bosko...

Cytat:
szczerze współczuje...

Cytat:
fajne ciuszki

Cytat:
Treść usunięta
ho

Cytat:
Swoją drogą, to biodra jeszcze mi się ściągną po porodzie, czy już tak zostaną?
zejdą, mi się schodziły do 2 mce

trzy sprawy

meble wenge - mam i sobie chwalę, kurze ścieram raz na tydzień i nie jest tragicznie

laminarka ja mam a4 i bardzo sobie chwalę, nie wyobrażam sobie mojej pracy - moich pomocy do zajęć bez laminarki, mam a4 wystarcza aczkolwiek czasem brakuje a3, teraz planuje dokupić a3 na większe formaty, jak mi jej w lidlu nie wykupią bo sie ludzie potrafią rzucić, jeśli mogę doradzić to kupcie sobie więcej foli na a3 bo bez promocji są bardzo drogie w tym rozmiarze, aaaaa i jak będziecie kupować mniejsze folie to polecam bardziej folie a4 (w lidlu też będzie w promocji zestaw 40 foli) niż te w zestawach że kilka jest a5 kilka mniejszych fotograficznych bo te małe się nie przydają, lepiej poukładać więcej rzeczy na a4 i powycinać zostawiając ciut marginesu zasklepionego niż mieć takie małe
to tyle

no i wizyta u Rybulki udana Miłoszek rośnie taki fajny chłopaczek z niego pogadałyśmy ehsss miło było jak mi podeśle fotki to wrzucę coś w klubie jeśli oczywiście sie coś nadaje
Stary 2011-06-26, 20:52   #1911
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Cytat:
mam wielki problem!!! głowie sie jaka lampa do salonu i jadalni i stwierdzam, ze jest to cholernie trudne zadanie lampy, ktore mi sie podobaja kosztuja tyle co ja w miesiac nie zarabiam
wiec szukam z niszej póki i jest ciezko...
co mi wpadlo ewentualnie w oko
z tych 1 mi sie podoba, ale mysle ze szukaj dalej

Cytat:
Katunia cieszę się że impreza udana, a co to za ciasto?
pomieszalam kilka przepisow na ciasto-kruche z miodem, biszkopt, przelozylam masa krowkowa i kremem budyniowym,na wierz polewa krowkowa i troche polewy czekoladowej-az mi teraz slinka cieknie...

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

wszystkiego dobrego! Dużo miłości, miłości i jeszcze raz miłości!

Cieszę się, że grill udany no i oczywiście proszę o przepis do k?
dzieki Guciu

pisalam wczesniej jakie to ciastom napisze pozniej dokladny przepis z k.

Cytat:
sciagna sie sciagna!! mi tez ok 2 mce sie schodzily teraz juz sa takie jak przed porodem

ale nas moja mama zalatwila dzis-ja wieczorem usypialam Tomcia a michal ich zegnal jak odchodzili z imprezy i mama pyta sie czy mamy cos na obiad dzis-michal ze nie-to ona ze dzis robi ziemniaczki z maslanka (takie bardzo typowe niedzilna danie hahaha-ale jakos tak wyszlo) i powiedziala michalowi ze mamy przyjsc, on jej OK. Dzis do niej dzwonie a ona ze zartowala- a my w lodowce pusto i nie mialam na dzis obiadu! juz sie zapowiadala glodowka a tu rodzice zaprosili nas na pizze to my w ramach odwdzieczenia sie zabralismy ich naszym autem zeby rodzice mogli sie piwka napic. i tak nam milo minela niedziela
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:13   #1912
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja w koncu obejrzałam czarnego łabedzia
i jak wrażenia?

szafa

Stary 2011-06-26, 21:15   #1913
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
A po co ?
aaaaaaaaaa bo ma 3,5 miesiąca i naśladuje wszytsko do okoła??? np robienie pierdzioszków przez tate w jej brzuszeka ze ma nadmiar sliny to zaplute jest wszystko do okoła....

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
pisze tak pomału bi nie wiem czy biegle czytacie .....hehehehe
spoko humor nawet mam gorzej ze zdrowiem
otóż zaraz po napisaniu posta mojego ostatniego na forum poszłam po Dominika do żłobka , wróciłam myślałam żeby wyjść na dwór ale biedny mało zjadł w żłóbku więc głodny był i weszłam na górę, a za jakieś 30 minut dzwoni mama że jest na mieście i święto Kielc jest więc troszkę też atrakcji i czy przyjdę , no ja oczywiście i ubrałam małego i schodziłam po schodach ....
na spacer już nie wyszłam ponieważ spadłam ze schodów puściłam się barierki żeby tylko trzymać mocno Dominika , nic mu się nie stało , ale ja niestety najbardziej ucierpiałam bo uderzyłam całą siłą i masą swojego ciała i Dominika kręgosłupem o kant schodów, bez karetki się nie obyło, nie mogłam się ruszać , zadzwoniłam po mamę zaraz przyleciała a mnie karetka zabrała, męczyliśmy się pół godziny bo nie było mnie jak wsadzić do niej ale dojechaliśmy od razu dostałam przeciwbólowe leki, nic nie pomagało, dojechałam do szpitala od razu na rentgen kręgosłupa , spoko nic nie wyszło tzn złamania brak, ale bardzo mocno stłuczony kręgosłup , dali mi mocne leki , i czekałam na tż bo nie było potrzeby mnie tam zostawiać , ale zwijałam się z bólu więc lekarz cofną wypis i kazał jeszcze zrobić USG nerek i narządów z tyłu , ale było ok, kazał obserwować się bo jeśli pojawi się krew w moczu to od razu na izbę przyjechać , albo jak nic nie będzie przechodzić , bądź na przykład nie będę mogła się ruszać albo chodzić to też, ale jest w miarę , ok , bardzo mocno boli , chodzić nawet ok, ale bardzo boli jak siedzę bądź leżę, skurcze ud mnie łapią aż płaczę , no tak się załatwiła, jakbym szła sama to bym trzymałam ta barierkę , ale że szłam z synkiem to puściłam się i bardzo mocno złapałam Dominika , on w tym momencie był najważniejszy , dobrze że do przodu nie poleciałam bo bym go normalnie zgniotłam ...ech ...boli
jezu kasia az mnie ciary przeszły przytulam mocno

Ktosiu buiodra sie zejdą mnie sie 3 miesiace schodziły iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i

DZIS WLAZŁAM W JEANSY SPRZED CIĄŻY!!!!!!

I Z tej okazji kupił mi maż nowe RURKI przeciez ja w rurkach nie chodze

katunia dam ci dobry przepis na ciachoz masa rówkową i słonecznikiem prażonym ale jutro bo mi sie oczy kleją

ps. laseczki potrzebuje pomocy wiecie gdzie....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 21:22   #1914
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Anika - koniecznie daj ten przepis! moj maz uwielbia mase krowkowa i slonecznik!!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 21:31   #1915
india83
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli chodzi o słodkości to polecam zrobić ciastka np kokosnaki - pójdzie szybko plus jakieś ciastka sklepowe,
o zimną płytę to hmm wędlinki ser warzywka, sałatki np guciowa z arbuzem (ale przygotuj się że pójdzie więcej) i z fetą bo jest ciepło to takie lekkie najlepiej - albo jakąś z makaronem
do tego możesz zrobić chlebek czosnokowo-pietruszkowy i sosik mozzarellowo-słonecznikowo-pomidorowy
na ciepło np nugetsy z piekarnika i dip, albo jakiś makaron..

przechodziłam ten dylemat więc powiem - narożnik musi mieć równą powierzchnię spania po rozłożeniu plus nie być pikowany (zszywany co trochę) wtedy jest dobry do spania, by schodziliśmy całą katowicką agatę i tylko jeden się nadawał... bosko...

szczerze współczuje...

fajne ciuszki

ho

trzy sprawy

meble wenge - mam i sobie chwalę, kurze ścieram raz na tydzień i nie jest tragicznie

laminarka ja mam a4 i bardzo sobie chwalę, nie wyobrażam sobie mojej pracy - moich pomocy do zajęć bez laminarki, mam a4 wystarcza aczkolwiek czasem brakuje a3, teraz planuje dokupić a3 na większe formaty, jak mi jej w lidlu nie wykupią bo sie ludzie potrafią rzucić, jeśli mogę doradzić to kupcie sobie więcej foli na a3 bo bez promocji są bardzo drogie w tym rozmiarze, aaaaa i jak będziecie kupować mniejsze folie to polecam bardziej folie a4 (w lidlu też będzie w promocji zestaw 40 foli) niż te w zestawach że kilka jest a5 kilka mniejszych fotograficznych bo te małe się nie przydają, lepiej poukładać więcej rzeczy na a4 i powycinać zostawiając ciut marginesu zasklepionego niż mieć takie małe
to tyle

no i wizyta u Rybulki udana Miłoszek rośnie taki fajny chłopaczek z niego pogadałyśmy ehsss miło było jak mi podeśle fotki to wrzucę coś w klubie jeśli oczywiście sie coś nadaje
Marta dzieki za podpowiedzi co do menu, bede gromadzic pomysły

Mam nadzieje, ze Rybulke pozdrowiłas

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

z tych 1 mi sie podoba, ale mysle ze szukaj dalej

pomieszalam kilka przepisow na ciasto-kruche z miodem, biszkopt, przelozylam masa krowkowa i kremem budyniowym,na wierz polewa krowkowa i troche polewy czekoladowej-az mi teraz slinka cieknie...

dzieki Guciu

pisalam wczesniej jakie to ciastom napisze pozniej dokladny przepis z k.

sciagna sie sciagna!! mi tez ok 2 mce sie schodzily teraz juz sa takie jak przed porodem

ale nas moja mama zalatwila dzis-ja wieczorem usypialam Tomcia a michal ich zegnal jak odchodzili z imprezy i mama pyta sie czy mamy cos na obiad dzis-michal ze nie-to ona ze dzis robi ziemniaczki z maslanka (takie bardzo typowe niedzilna danie hahaha-ale jakos tak wyszlo) i powiedziala michalowi ze mamy przyjsc, on jej OK. Dzis do niej dzwonie a ona ze zartowala- a my w lodowce pusto i nie mialam na dzis obiadu! juz sie zapowiadala glodowka a tu rodzice zaprosili nas na pizze to my w ramach odwdzieczenia sie zabralismy ich naszym autem zeby rodzice mogli sie piwka napic. i tak nam milo minela niedziela
dobrze, ze wypad na pizze sie udał

Cytat:
i jak wrażenia?
podobał mi sie ale ja takie filmy to sama musze ogladac, bo TZ takich nie znosi
Stary 2011-06-27, 00:02   #1916
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
hej laski
wróciliśmy z nad morza
było bosko
w dniu urodzin jeździłam konno po wybrzeżu
to fajnie ze wakacje sie udaly

Cytat:
Wczoraj był konkurs na najlepszego faceta (zaradność, pomoc, opiekuńczość itp). każda składała swoje propozycje i.... każda wybrała mojego męża ach aż się dumna z niego zrobiłam hehe laska go tak chwaliły , że aż mi oczy na wierzch wychodziły. Dziś go przywitałam tekstem " jesteś królem w sowim domu" mąż chodzi dumny jak paw
hahah nie dziwie sie ze maz chodzi dumny jak paw

Cytat:
swietne rzeczy

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Niestety narazie nic się nie dzieje. Teraz czekam na wezwanie na przesłuchanie i doczekać się nie mogę. Minęło pół roku od przyjęcia sprawy do rozpatrzenia i jak narazie w zasadzie nic znaczącego się nie wydarzyło.
a czy ty ze bierzesz slub cywilny moze jakos przeszkodzi w rozwodzie koscielnym?

Wrocilismy wlasnie z Ikei
zakupy udane ... chociaz nie kupilismy wszystkiego co nam potrzebne .. no ale w tym tyg pracuje tylko 2 dni wiec pochodze jeszcze po sklepach u nas moze cos znajde w piatek przylatuje siostra meza

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 07:00   #1917
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Ja od rana pełna energii Właśnie pranie już wstawiłam

India, Mona mam nadzieję, że resztę tez się uda jakoś sprzedać.

India i jak się podobał film??

Cytat:
no właśnie to samo wczoraj pisałam. Meble wenge a kurz jakoś nie osiada

a co do laminarki to właśnie chce tą lidlową kupić jak mi ludzie nie wykupią.

Katunia to was mama załatwiła ech...

Anika gratulacje.

Żabcia co kupiliście??

Stary 2011-06-27, 07:04   #1918
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher zdrowia
masz dziwny dar przyciagania nieszczesc

daysy mala slodka
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 07:31   #1919
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a czy ty ze bierzesz slub cywilny moze jakos przeszkodzi w rozwodzie koscielnym?
Nie ma to nic do rzeczy. W unieważnianiu ważne jest to co było przed ślubem i trakcie, a to co jest teraz nie ma znaczenia.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 07:38   #1920
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia nie narzekaj nowe ciuszki zawsze mozna kupic, na chwile obcną chcialabym miec taki problem jak Ty- niestety mam odwrotnie

za to ,że byłam taka dzielna (spotkanie z depilatorem ) wynagrodziłam się małą miseczka lodów
Można Choć to nie takie proste jak tyle wydatków w planach

Cytat:
Madzia widać macie smykałke do handlu

India ja tez depiluję i też mi włoski wrastają, nie mam sposobu na to, czasem biorę pęsete i je wyciągam spod skóry

Ktosia jak będę kiedyś po ciąży to też chce taki problem

A co tu tak cicho?

Ja oglądam "w pogoni za szczęściem"- wzruszający
Sama nie sądziłam, ze taki problem w moim przypadku w ogóle jest możliwy

Cytat:
(...)

trzy sprawy

(...)

Ufff
U mnie ten kurz na 100 % wynika z tego, że salon ma okna od ulicy, ale jakby nie było to już drugi raz bym tego błędu nie popełniła, bo choć meble wyglądają fajnie, to jednak trudno je utrzymać w "reprezentacyjnym" stanie
Ehhh fajnie, ze spotkałaś się z Rybulką, mnie tu jej strasznie brakuje

Anika, Katunia dzięki za info odnośnie bioder Ja jak zwykle w gorącej wodzie kąpana i bym chciala wszystko już

Mąż już na dobre wrócił dziś do pracy (w ubiegłym tyg był tylko 1 dzień) po 3 tygodniach wolnego. Ehh dziwnie mi bez niego Zostałyśmy z Marcelutką same, trochę mam stracha, ale tak minimalnie. A jeszcze mam tyle do zrobienia do szkoły

Wkleiłam zdjęcie mojej pyzy w k.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-06-27 o 07:46
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości