|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
kateczka-suuuuuuuuper!!!! dzieki
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
No co tu dziewczęta tak cichoo
... Myśle o siłowni przynajmniej raz w tyg. + aerobik na uda i pupe od października ... Zastanawiam się również nad kupnem CIDREXu , bo wiele pozytywnych opini słyszałam na ten temat ... 3majcie sie i piszcie jak wam idzie |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pol tabliczki czekolady.... |
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny !!
ja mam własnie postanowienie żeby od jutra zacząć diete Kopenhaską. Tylko ta dieta na mnie działa, stosowałam ją 3 lata temu i schudłam 6 kilo. AAAAAAle było suuuuuuuper Ale niestety uwielbiam jeść i jestem łakoma. Co dzien sobie obiecuje. Ale zawsze jest jakas okazja a to imieniny a to pyszny obiad a to ciasto ktos przyniesie a to z facetem na kolacje a to pizza ...... Mój problem polega na tym ze mam nieproporconajlą budowe - maly biust wieeeeeelka PUPA ! i Grube UDA. W biuscie mam 83 w pasie 65 a w biodrach (na poziomie ud) teraz chyba 102 Tak wiec chce też ćwiczyc na uda na steperze moze to cos da. Potrzebuje Waszej pomocy!!!!!!!!!!!!! Ja juz nie wiem co mam zrobic nienawidze swojej WIELKIEJ PUPYYYYYYY |
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
Czerwona Biedroneczko - nie wiem co Ci poradzić
![]() Ale jak coś znajdę to napewno Tobie napiszę ![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Też byłam na kopenhaskiej rok temu ale wytrzymałam tylko 8 dni. Jak dla mnie ta dieta jest zbyt rygorystyczna:P
Zamieszkałem w lesie, Ponieważ chciałem żyć świadomie. Chciałem czerpać ze źródeł życia całą jego istotę. Odrzucić wszystko, co nie było nim, By w godzinie śmierci nie odkryć, że nie żyłem. (Henry David Thoreau)
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Ja na pośladki zaczęłam cwiczyc zestaw tamilly. niezły wycisk, ale warto. juz widze pierwsze efekty. az strach pomyslec co bedzie pozniej...
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem, nachalna jestem
projekt 'plaża 2011' ![]() 63-62-61-60-59-58-57-56 5km: 21.05: 35:37 tempo 7'07'' 01.06: 34:07 tempo 6'49'' 07.06: 31:36 tempo 6'19'' 14.06: 30:36 tempo 6'06'' |
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
mam malo czasu i nie jestem w stanie przeczytac tego dzialu ... ale mam problem pod posladkami mam taka gorke tluszczu mala i spowrotem chude wyglada to okropnie i sie tak przydko rozlazi jak sie tego pozbyc?? dodam ze jestem szczupla i mam chude nogi
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomóżcie!
Mam 163 cm wzrostu, 14,5 lat, niezbyt długie nogi (czyt. normalne) i brzuszek troszkę za gruby, ale ćwiczę codziennie. Proszę podajcie mi jakieś ćwiczenia od których "schudną" mi uda. Z góry dziękuje za odpowiedź ;* |
|
|
|
|
#1810 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie, co daje skakanie na skakance, jeżdzenie na rowerku, przysiady i motylek ?
Bo robić mam zamiar te ćwiczenie a nie bardzo wiem co one dają.Jakei są efekty itd. Proszę napisać. |
|
|
|
|
#1811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Grubiutkie uda ;(
witaj! polecam skorzystać z wyszukiwarki
bo ćwiczeń jest dużo. z tego co wiem powinno się robić przerwy między ćwiczeniami żeby mięśnie mogły się regenerować.
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Ale sie wziełyście za ćwiczenia
że wcale nie zaglądacie zamówiłam na allegro a teraz zastanawiam się o co chozi wiem, ze trzeba ściskać ale czy to jedyne co można z niż robic?
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
Mój debiut na fitnessie i zaraz serwuję wymiary, jeśli Panie pozwolą:
udo: 56 cm nad kolanem: 39 -40 (tak więc jak widzicie rozpiętość jest duża) bioderka: 89 cm pupa: 95 cm Jestem załamana, muszę coś z tym dupskiem i grubymi kopytami zrobić Tylko co, do jasnej cholery?! Dodam, że mam 15 lat, 172 cm wzrostu, awersję do sportu i niesamowite zamiłowanie do pysznego jedzonka No i skłonność do rozstępów na udach i pupie... Aż boję się chudnąć, żeby tego paskudztwa nie przybyło...
|
|
|
#1815 |
|
♥
|
oh ja cwicze codziennie nogi i brzuch pozatym 4 razy w tygodniu w-f i 2 razy w tyg trening ( kosz i reczna)
tylko że nie mam zbytnio czasu aby pisac bo nauka nauka i jeszcze raz nauka - eh ja chce juz wakacje ![]()
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wtedy do boju, bo będzie ciężko... |
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Przyczajenie
|
heh
tak to jest, ja mam 171 cm, waze 53kg, no i sek w tym ze gora mojego ciala to rozmiar 34-36, jest chuda i prawie pozbawiona biustu , ale za to pupa i uda nadrabiaja wszystko .. wyglada to nadzwyczaj komicznie. nie che tracic kilogramow od tak. sport uprawiam umiarkowanie (basen i cwiczenia raz w tygodniu), ale biegam prawie codziennie na uniwerek i to wcale nie celowo . Czy moze ktoras z Was ma pomysl lub sprawdzila na wlasnej skorze jak pozbyc sie kilogramow z tych czesci ciala, nie zrzucajac przy tym z reszty? baardzo prosze o odpowiedz,pozdrawiam goraco!
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś mnie p[oratuje jak urzywać tej agrafki
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przeklęte grube uda i pupa !!! HELP
Cytat:
Bluzki nosze w rozmiarze 36 czasemnawet34 adół -40 !! ![]() Od dwóch tygodni chodze 3razy w tyogdniu na basen i co drugi dzień biegam,tylko trudniej jest mi utrzymać diete ![]() Ale moje nogi az samesie prosza zeby sie zmotywowac i wreszcie schudnac
|
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
I ja się dopisuję( niestety... grr!!) Góra- 34 rozmiar, dół ( o zgrozo!)- 38- 40!Wygląda to co najmniej komicznie... help!
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
witam,te wewnętrzne , mięciutkie części ud nazywam FAFLAMI BArdzo pomocne w spalaniu tłuszczyku z tych miejsc są ( poza dietą oczywiście i tak znielubionym bieganiem) ćwiczenia z agrafką ( motylkiem ), pływanie i jazda konna
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem, ale chyba wieki mnie tu nie bylo....
rzucilam sie w wir nauki, i nie mam za duzo czasu na wizaz aaaaale.....zapisuje sie na silownie od przyszlego tygodnia wiec znow zaczne troche cwiczyc, bo kondyzja sie baaardzo skiepscila jak znajde chwilke, to napisze jak mi poszlo
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Co do tematu wątku - znalazłam sposób idealny na szczupłe uda i zgrabną pupcię ;-)
Chcecie wiedzieć co to takiego? Bieganie, najzwyczajniejsze w świecie bieganie! Ostatnie 2-3 tygodnie biegam sobie 30-40 minut co 2 dni i co? Pupa poszłado góry, boczki jakby się spłaszczają, a uda i łydki jakby wysmuklają. Po prostu się wierzyć nie chce ;-) Aha! Bieganie można polubić, a wręcz pokochać - w ogólniaku nienawidziłam biegać, a obecnie jak nie pobiegam, to czuje, że czegoś mi brak i siup - dresiki i do galopu, bo mam ochotę ![]() Polecam
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
hahaha... ja tez to odkrylam jakis miesiac temu, ale niestety nie mialam kiedy sie stosowac
a szkoda bo naprawde warto....tak jak pisalam zapisalam sie na silownie, jutro ide pierwszy raz i zamierzam korzystac z biezni (chociaz ostatnio to o maly wlos nie przewrocilam sie na twarz...ale ciiii....) no i 4 razy w tygodniu mam zamiar chodzic....zobaczymy jak pojdzie a no i bieganie uzaleznia, wiec uwazajcie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, uzależnia,uzależnia, poczułam to wczoraj i dziś - w piątek skręciłam kostkę i troszkę ciężko mi się chodzi (w sumie to napuchnięta jak balonik), o bieganiu nie mówiąc i strasznie źle się czuję nie mogąc iść sobie pobiegać, tylko czekam, aż opuchlizna zejdzie i kostka przestanie boleć, żebym mogła wrócić do biegania... No już niech ta noga się goi!
Poza tym muszę do pracy chodzić w płaskich butach, bo w szpilkach też chodzić nie mogę
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
moje uda.. 49
nad kolanem 34 biodra 78 ... chyba zastosuje jakas dietke... mam 162 m wzrostu hm .... a co do wymiarow to było znaczniej mniej tylko cos wiekowo weszlam w dystans wzrostu (17 lat) pozdrowka...
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażesz zdjęcie? Bo nie mogę sobie wybrazić osoby, która ma w biodrach 78cm i chce się odchudzać ;-)
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
Kobito, z czego ty chcesz schudnąć? Z bioder? Nie żartuj! Nie pomyliłaś się czasem w wymiarach?
|
|
|
#1830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cóż, ja też mam ten mięsień przedni i mimo że nie należę do puszystych i mam rozmiar 36 to niestety częsty problem z nogawkami , ale odkąd kupiłam sobie rolki i je regularnie używam moje uda zmalały o 4 cm. Niestety idzie zima i trzeba coś skutecznego zastosowac
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

... Myśle o siłowni przynajmniej raz w tyg. + aerobik na uda i pupe od października
... 3majcie sie i piszcie jak wam idzie
juz jej dawno nie ma... przed chwilą zjadlam placka

zamówiłam na allegro a teraz zastanawiam się o co chozi
Tylko co, do jasnej cholery?! Dodam, że mam 15 lat, 172 cm wzrostu, awersję do sportu i niesamowite zamiłowanie do pysznego jedzonka 
baardzo prosze o odpowiedz,