jego obecna jest podla - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-20, 14:21   #241
Camilla
Zakorzenienie

Dot.: jego obecna jest podla

No to masz spokój. Może Ci go w koncu dał

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 14:22   #242
Zuzannka
Zakorzenienie

ten facet jest beznadziejny
szczerze to brak słów na takich ludzi jak oni az żal dupe ściska
i bardzo dobrze ze sie nie odzywa i mam nadzieje ze tak zostanie
on nie jest CIEBIE WART !!!
a ta laska jest beznadziejna ............. achhh
Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 19:13   #243
justifiori
Raczkowanie

Aż żal pomyśleć że miałam z nim spędzić życie, a jeszcze wiekszy czuje zal ze okazał się kimś innym niż był przez dwa lata w związku ze mną.Yakie rozczarowanie...
No cóż.Jestem panną do wzięcia
justifiori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 19:30   #244
Zuzannka
Zakorzenienie

Talking Dot.: jego obecna jest podla

ahaha mogę Cię wziąć??

hahaha nie wiem dlaczego tak jakos se napisałam
Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 08:57   #245
SILKE
Przyczajenie

Dobrze ze dalaś sobie juz w pewien sposob spokoj. Olej tego faceta. Nie warto naprawde.Moze on naprawde sie zakochal... Ale to dla ciebie juz nie jest istotne. Ty mozesz teraz sie tez zakochac. Czasem fajnie jest odpoczac sobie od facetow i pozbierac myśli. Moj obecny TZ zostawil swoja byla dla mnie. Tzn.mowil ze ja kocha i takie tam ale na drugi dzien juz umowil sie ze mna. Ją to bolalo strasznie. Ja probowalam jej nawet pomoc i powidzialam ze chce zeby byli razem. ja se dam spokoj. Jednak on ciągnął dalej do mnie. Ona go prosila, wydzwaniala. Ale nic nie wskurala. Jestesmy prawie dwa lata ze soba i bardzo sie kochamy. Wlasnie wrocilismy z nad morza.bylo tak cudownie. Wiemy ze chcemy byc razem dluuuuuuuugo, a nawet na zawsze. Chcemy sie zareczyc. On zadal swojej bylej wiele bólu, ale poznal mnie dzieki temu. Wiem ze jej nigdy nie kochal tak jak mnie. Powinnas pomyslec nad tym. Twoj TZ odszedl do innej z dnia na dzien. Wiec moze tak naprawde Cie nie kochal. zdawalo mu sie. Uczucie do Ciebie nie bylo tak bardzo glebokie.Moze do niej poczul nagle to coś... czasami tak jest. Powinnas sie tym nie przejmowac. I cieszyc sie ze nie spedzilas reszty zycia z kims kto naprawde Cie nie kocha i dostalas szanse na kogos lepszego dla ciebe. byla mojego TZ teraz dopiero ulożyla se życie z innym. Ani ja , ani moj TZ nawet CZESC na ulicy sobie nie mowimy i tak jest najlepiej. liczy sie to co jest tearaz a przeszlosc nalezy zostawic daleko za sobą. ja swoim bylym rowniez nie mowie nawet cZESC na ulicy. tak jest dobrze. Nie chce niszczyc swojego zwiazku. a ex to poprotu tylko ex i z czasem sie zapomina. Zostaja wspomnienia ale nie maja one wiekszego znaczenia. Kiedy utrzymywalam kontakt typu czesc, co slychac z moim innym ex, z czasem stracilam drugiego ex-TZ Zajmij sie sobą i olej reszte. chcial innego zycia to je ma. Ale ty masz swoje. Trzymaj sie i pisz co tam u ciebie
SILKE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 10:08   #246
eklerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SILKE Pokaż wiadomość
...
ja swoim bylym rowniez nie mowie nawet cZESC na ulicy. tak jest dobrze.
...
Tak jest dobrze?

eklerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 11:32   #247
justifiori
Raczkowanie

Ale to boli... Zaufałam mu i wierzyłam że mnie rzeczywiscie kocha... Czy to nie ty Silke mowilas ze rozstalas sie ze swoim ex a potem wrociliscie do siebie?
Stary 2006-09-21, 13:35   #248
SILKE
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez justifiori Pokaż wiadomość
Ale to boli... Zaufałam mu i wierzyłam że mnie rzeczywiscie kocha... Czy to nie ty Silke mowilas ze rozstalas sie ze swoim ex a potem wrociliscie do siebie?
Nie ja nigdy nie wrocilam do swojego EX. musialas pomylic Ale rozmawialam z Toba na GG kiedyś tam To byla inna sprawa. Ta która tobie sie przytrafila takze. Pamietasz chyba. I wlasnie z tamtym sie rozstalam i jestem po tym calym wydarzeniu z tym co u góry napisalam w poscie. Zagmatwane troche
Stary 2006-09-21, 13:39   #249
SILKE
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez eklerka Pokaż wiadomość
Tak jest dobrze?
Tak jest dobrze i najlepiej jak moze byc! Jak probowalam mowic ostatniemu EX czesc na ulicy to Ubzdural sobie cos i chcial rozwalic mi zwiazek. Przeszlam to juz kilka razy i wiem ze z niektorymi facetami lepiej sie nie obchodzic jak z jajkiem. trzeba krótko i stanowczo, a zwlaszcza jesli jestes w szczesliwym zwiazku. Chyba zalezy to jaki jest EX. Z moimi nie moge przejsc na kolezenskie stosunki bo za duzo sobie wyobrazaja a ja potem płacze. mam etraz tego jednego jedynego, a kolegów mozna miec wielu i nie koniecznie bylych facetów
Stary 2006-09-21, 17:27   #250
justifiori
Raczkowanie

Moj ex jest wspaniałym niedojrzałym emocjonalnie, niedorosłym, niemiłym, chamskim, pozbawionym jakichkolwiek uczuc frajerem, który po 2 latach związku nie potrafi mi powiedzieć w oczy co myśli i czuje. Wolał zachować się jak gówniarz i nie odbierać telefonów, potem mieszać...
Hmmm jaki on jest dziwny
Stary 2006-09-22, 13:26   #251
Camilla
Zakorzenienie

Nie dziwny tylko emocjonalny popapraniec i tyle. I tak sobie tłumacz jego zachowanie

jesteśmy razem

Stary 2006-09-22, 15:03   #252
justifiori
Raczkowanie

Eeee tam...Najlepsze określenie to chyba jednak FRAJER
Stary 2006-09-23, 10:42   #253
Camilla
Zakorzenienie

Skoro już sobie odpowiedziałs na to kim jest Twój eks, to powinno Ci ulzyć, że już z nim nie jesteś. Na pewno zasługujesz na innego lepszego faceta

jesteśmy razem

Stary 2006-09-23, 11:39   #254
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Moj ex jest wspaniałym niedojrzałym emocjonalnie, niedorosłym, niemiłym, chamskim, pozbawionym jakichkolwiek uczuc frajerem, który po 2 latach związku nie potrafi mi powiedzieć w oczy co myśli i czuje. Wolał zachować się jak gówniarz i nie odbierać telefonów, potem mieszać...
Hmmm jaki on jest dziwny
Justi Mam nadzieję że teraz uśmiechasz się do siebie częściej niż na początku tej historii Widzę że przemyślałaś wiele rzeczy
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 21:13   #255
justifiori
Raczkowanie

Nadal go kocham, bo ja w ptrzeciwieństwie do niego nie potrafie od tak wymazac kogoś z pamięci( a może on mnie wogole nie kochał???)...
Ale czuję też wielki żal... Zobaczymy jak będzie. Ja się muszę jakoś z tym pogodzić...Bo zrozumieć jego zachowanie... to chyba niemożliwe...
Top dobrze że wyjeżdża , może się wtedy wszystko wyjaśni,a może zrozumie jakim był kretynem...
Stary 2006-09-25, 12:14   #256
Camilla
Zakorzenienie

Zrozumie albo i nie. Jedno jest pewne bedziesz miec spokój i rozpoczniejsz nowe zycie

jesteśmy razem

Stary 2006-09-26, 08:35   #257
justifiori
Raczkowanie

I okazało się. To jest ta nasza wspólna znajoma.Napisała mi wczoraj ze do nie szanowałam, ze jest za***... facetem, ze ona jest lepsza ode mnie bo zostawił mnie dla niej, ze jest " sliczną lalą" itp, itd.
Tylko, że ja sądze inaczej. Jest stara szmatą, tlenioną kretynką z kolczykiem w nosie i córką przy boku. Widać po niej, że ma już swoje lata...
Stary 2006-09-26, 08:57   #258
Judytka2
Rozeznanie

To jednak ona Nie martw sie. Jesli ktos tak pisze to jest pusty, tępy i w głowie ma wióry lub trociny zamiast mózgu Żadna porządna dziewczyna nie napisalaby takich glupot ze jest lepsza itp. Jesli tak pisze tzn.ze tak naprawde sie nie czuje lepsza tylko sie boi Ciebie i chce sobie samej wmówic ze jest najlepsza , najpiekniejsza a tak naprawde ma kompleksy. I pisze do Ciebie bo chce na około udowodnic ludziom jaka to ona nie jest cudowna Nie pękaj. Dlugo z nia nie wytrzyma Pozdrawiam
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 09:02   #259
justifiori
Raczkowanie

I pomyśleć, że spadł na psy... Przecież ona sobą niczego nie reprezentuje, więc dlaczego wybrał ją? Wolałabym już żeby znalazł kogoś lepszego a nie jakąś starą latawice...
Stary 2006-09-26, 11:09   #260
Camilla
Zakorzenienie

No nie no, dlaczego Twój eks toleruje takie zachowanie? Skoro laska ma takie zagrywki to predzej czy później wyjdzie szydło z worka i na pewno przy nim pokaze swoją prawdziwą naturę, z tego co widze to awanturnicy i prawdziwej zołzy. Moim zdaniem powinnaś pokazac swojemu eks tego smsa i powiedzieć że kategorycznie sobie nie zyczysz tego typu smsów i ze oboje mają dac Ci spokój.
Swoja droga skoro jest taką sliczna lala to czemu bombarduje Cie tymi smsami, czyzby nie była pewna siebie i zazdrosna?Na pewno jej nie odpisuj tylko ignoruj, jak wyjada to sobie odpoczniesz od tych osobnikow.

jesteśmy razem

Stary 2006-09-26, 11:30   #261
haallka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
No nie no, dlaczego Twój eks toleruje takie zachowanie? Skoro laska ma takie zagrywki to predzej czy później wyjdzie szydło z worka i na pewno przy nim pokaze swoją prawdziwą naturę, z tego co widze to awanturnicy i prawdziwej zołzy. Moim zdaniem powinnaś pokazac swojemu eks tego smsa i powiedzieć że kategorycznie sobie nie zyczysz tego typu smsów i ze oboje mają dac Ci spokój.
Swoja droga skoro jest taką sliczna lala to czemu bombarduje Cie tymi smsami, czyzby nie była pewna siebie i zazdrosna?Na pewno jej nie odpisuj tylko ignoruj, jak wyjada to sobie odpoczniesz od tych osobnikow.
zgadzam sie w zupelnosci... badz silna i ignoruj to... najwyrazniej Twoj ex tylko na taka polowice zasluguje... i nie byl Ciebie wart...
haallka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-26, 18:50   #262
justifiori
Raczkowanie

Napisałam jej coś prosto z zserca i wiecej pisać do niej nie mam zamiaru- szkoda mi nawet 20 gr na taką "lalę"...
Napisałam że są siebie warci- ludzie z marginesu społeczeństwa, którzy nic w życiu nie osiągneli i nie osiagna. Zeby sie opanowala i zastanowila sie jak sie zachowuje. Bo mam ponad 30 lat a ubiera sie jak 18 latka i nie zachowuje sie lepiej od pań które sprzedają ciało na ulicy. I jesli ma ochote jeszcze cos mi napisać to zeby zajrzała do słownika ortograficznego, bo słabo sie robi jak sie czyta wiadomosci od niej
Stary 2006-09-26, 21:02   #263
Camilla
Zakorzenienie

Rozumiem, zdenerwowałaś się, ja bym jednka olała tego smsa i nic jej nie pisała.

jesteśmy razem

Stary 2006-09-26, 21:06   #264
bess
Zakorzenienie

jasne sprowadzilas sie do jej poziomu,ona napisze ci cos rownie milego ty nie bedziesz mogla wytrzymac odpiszesz itd
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 09:12   #265
justifiori
Raczkowanie

Odpisałam jej na jednego smsa, na kolejne już nie. Jest mi przykro, ze zostawił mnie dla niej, bo teraz to wygląda inaczej niż wtedy jak podawał powody i mówił, że wróci, a teraz staje się jasne, ze juz będac ze mną mieli się ku sobie...
Stary 2006-09-27, 09:25   #266
spray
KWC

Im szybciej wyjedzie tym lepiej dla Ciebie. Ja się zadręczałam ponad pół roku odejściem TŻ, bo ciągle się koło mnie kręcił. Jak wreszcie sie zajął sobą i przestał do mnie pisać i dzwonić - to momentalnie mi ulżyło. Więc niech ten Twój palant znika jak najprędzej!!
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-27, 09:36   #267
madie
Zakorzenienie

zgadzam się ze Spray !!
Justi, w końcu zrozumiesz, że nie warto było tak cierpieć dla niego, choćbyś myślała teraz odwrotnie. Uwierz mi
Odnajdziesz w końcu siebie...i napewno nową lepszą miłość
Stary 2006-09-27, 10:10   #268
justifiori
Raczkowanie

Jestem głupia, bo mimo wsyztsko coś do niego czuję,żałuje że to nie mnie teraz przytula, kocha....
Stary 2006-09-27, 10:21   #269
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem głupia, bo mimo wsyztsko coś do niego czuję,żałuje że to nie mnie teraz przytula, kocha....
powiem Ci że sama sobie zadajesz ból. Kochasz nie jego ale te wszystkie wspomnienia.
On okazał się być innym człowiekiem niż myślałaś. NIe rozmyślaj o przeszłości. To bez sensu.
Stary 2006-09-27, 12:41   #270
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
powiem Ci że sama sobie zadajesz ból. Kochasz nie jego ale te wszystkie wspomnienia.
On okazał się być innym człowiekiem niż myślałaś. NIe rozmyślaj o przeszłości. To bez sensu.
Madie ma rację

jesteśmy razem

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości