Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-26, 12:26   #4141
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Mnie Gienek trochę do siebie nie przekonuje... Nie wiem dlaczego. Ma głos,ale patrzeć na niego nie lubię.
Życie dało mu trochę w kość, alkohol itd więc jest trochę zniszczony, rzadko się uśmiecha, jeśli już coś mówi to na poważnie. Chociaż wczoraj uśmiechnął się parę razy I robił zdjęcia publiczności. Normalny facet, nie żadna gwiazda, nawet do ludzi wyszedł, stał przy barierkach i śpiewał.

Wolę Gienka niż miałby mi tu wyskoczyć Szpak i prężyć się jak kobieta

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-06-26 o 12:28
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-26, 12:31   #4142
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Życie dało mu trochę w kość, alkohol itd więc jest trochę zniszczony, rzadko się uśmiecha, jeśli już coś mówi to na poważnie. Chociaż wczoraj uśmiechnął się parę razy I robił zdjęcia publiczności. Normalny facet, nie żadna gwiazda, nawet do ludzi wyszedł, stał przy barierkach i śpiewał.

Nie chodzi mi ogólnie o to,że zniszczył go alkohol,a właśnie o to bycie poważnym. Odbieram to czasem jako jakąś dziwną manierę... Wojewódzki zwrócił mu uwagę,że czasem zachowywał się chamsko w programie.

A Szapaka lubię. na Adę też nie lubię patrzeć ;o ale to juz pisałam z tysiąc razy.

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-26, 14:22   #4143
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
PRZESTANIESZ !!!

Cytat:
Nie mam. Na buteleczce nie ma, a kartonik wyrzuciłam. I wiesz, jakoś nie mogę sobie przypomnieć {}, czy na opakowaniu był skład. Albo - nie zwróciłam na to uwagi. Tak na oko, za jakieś dwa tygodnie będę zamawiać, to przyuważę.
Z tego co napisałaś w kolejnym poscie, to łątwo takie serum sobie samemu uwarzyć.
Olejek migdałowy + eteryczny cytrynowy + kapsułki z ciekłymi witaminami + dodałabym do tego jeszcze kapsułki Gal [te z pseudokeratyną]. Za cały zestaw składników z którego ubełtolisz sobie z 10 porcji tego cuda zapłacisz tyle, co za jedną w sklepie...

Cytat:
Bełtaj od razu dwa !
Jak tylko się za to zabiorę - będę pamiętać
Cytat:
To moje sierściuchy bardziej chamowate. W takiej sytuacji jest wrzask na pół wsi, a ja mam krwisto czerwoną grawerkę na nogach.
Łoooooooojojoj. Mój to przychodzi i ociera się o nogi i mruczy mi ze wszystkich stron... no i te baranki usiłuje mi dać, jak np. siedzę na fotelu... Ale powiem, że irytujące to bywa, zwłaszcza jeśli pół godziny wcześniej już porcję zeżarł...

Cytat:
Wczorajsza wiejska potupajka trwała do pierwej w nocy. Tzn. do tej godziny muzykę było słychać. Potem, pewnikiem, zajęcia w grupach się odbywały. Jutro wieść gminno-przystankowa opowie, komu w drodze powrotnej do domu ręce podeptano .

Cytat:
Cześć byłam wczoraj na koncercie Feela, fajnie było tylko żałowałam,że pojechałam sama z siostrą i szwagrem,bo na potupai nie miałam się z kim bawić...
Nie lubię Fila
Cytat:
Wróciliśmy wczoraj ok pierwszej, koncert skończył się po dwunastej. Podobało mi się Chociaż mam wrażenie, że większość ludzi przyszło z braku innych atrakcji albo dlatego, że to jest ten, który wygrał X Factor i trzeba było przyjść, że lepiej by się bawili przy disco polo

Cytat:

Też Szpakowego nie lubię.
Fajnie, że koncert się udał

Idę zaraz krakenów Kasi poszukać i sama pewnie jakiś lakieros pzy okazji sobie sprawię [taaak jakbym miała ich za mało ]

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-26, 16:47   #4144
Finlora
Zakorzenienie

No i
Byłam w 3 marketach i w żadnym nie ma takich pudełek - zacofane jakieś to moje miasto. Nie pozostaje mi chyba nic innego jak tylko allegro, na którym i tak nie ma takich jak bym chciała Może jeszcze w Jysku zobaczę ale nie wiem czy będzie mi się chciało leźć tam po pracy bo to dosyć daleko jest
Stary 2011-06-26, 22:33   #4145
'Estelle'

Cytat:
No i
Byłam w 3 marketach i w żadnym nie ma takich pudełek - zacofane jakieś to moje miasto. Nie pozostaje mi chyba nic innego jak tylko allegro, na którym i tak nie ma takich jak bym chciała Może jeszcze w Jysku zobaczę ale nie wiem czy będzie mi się chciało leźć tam po pracy bo to dosyć daleko jest
Buuu, może spróbuj jak Kasia pisała, w papierniczych albo typowych z wyposażeniem biura?
Polookam w wolnej chwili na All, może coś wynajdę

BTW: nie chciałybyście?
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT
Jest 8 zestawów do rozebrania [sama biorę dwa] i najpierw zapytam tutaj, bo może ma któraś ochotę ,a resztę ew. na ogólnym rozparceluję.
Ostatni taki zestaw został i trzeba się szybko decydować, żeby nikt nie podkupił
Za dwa produkty wychodzi ok 6,50.

Stary 2011-06-26, 22:46   #4146
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Buuu, może spróbuj jak Kasia pisała, w papierniczych albo typowych z wyposażeniem biura?
Ja niecierpliwa jestem i już zamówiłam takie cuś http://www.cnd.com.pl/produkt.php?pr...1908&grupa=793 Tamto co mi pokazywałaś na all trochę ładniejsze ale TŻ przemówił mi do rozsądku, że przecież to będzie zamknięte w szafce a ja mam za pomocą tego uporządkować swój burdel kosmetykowy a nie na to patrzeć No i w sumie ma rację
Poczytałam na wizażu, dziewczyny sobie te moduły chwalą więc czemu nie A jak kiedyś znajdę ładniejsze to sobie wymienię

Cytat:
Jest 8 zestawów do rozebrania [sama biorę dwa] i najpierw zapytam tutaj, bo może ma któraś ochotę ,a resztę ew. na ogólnym rozparceluję.
Ostatni taki zestaw został i trzeba się szybko decydować, żeby nikt nie podkupił
A co to takiego?
Stary 2011-06-27, 00:05   #4147
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Wlasnie, co to?

chociaz ja i tak pewnie sie nie skusze bo jak zwykle brak kasy..mialam jakies 4 dychy luzne, teraz mam juz jakies 10zl no i jak tu cokolwiek na konto wplacic jak 2 dni i kasy nie ma oczywiscie glownie piwka w knajpach (no ale mam wakacje to co mam robic) + lakiery (dzisiaj kupilam seledynowy i fioletowy) i w koncu dorwalam micela z biedronki to tak na poprawe humoru, w ramach terapii zakupowej i juz musze go pochwalic bo jest taki delikatny, nic nie szczypie, nie piecze (nawet w oczy) a mam teraz podrazniona skore.

Tylko nie wiem jak go sie uzywa na sucha twarz, masuje sie a potem zmywa woda czy jak normalnego zelu sie uzywa? bo tak na sucha twarz to troche 'tępy'

I chyba robie szlaban na kupowanie lakierow mam ich jakies 25 a niektorych w ogole nie uzywam oczywiscie kolory sie powtarzaja, bo jak wiadomo KAZDY lakier jest INNY nie wazne ze sie rozni o pol odcienia

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-27, 04:50   #4148
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
byłam wczoraj na koncercie Feela.
Nie lubię tego eunucha . Fajnie, że Tobie się podobało. Trzeba było indywidualną potupajkę robić .

Cytat:
Podobało mi się

No to git !

Cytat:
Napisane przez Finlora
Tu masz ich wszystkie przedmioty na allegro

Dzięki !
Kto te zestawy kolorów dobierał ?! Znalazłam dla siebie paletkę i co ...
Zużyję z niej dwa , no - max trzy kolory. Aga, można te pojedyncze cienie wydłubać z kasetki ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
No to ładnie swoje dzieciaki wychowałaś

To nie wiesz, że to one mnie wychowują i tresują .

Cytat:
Z tego co napisałaś w kolejnym poscie, to łątwo takie serum sobie samemu uwarzyć.
Wydaje mi się, że to nie jest cały skład. Ot, taka reklama. Poczekam na nowy zakup. Może będzie na opakowaniu. Rzeczywiście ten "olej" działa i to prawie natychmiastowo. Próbowałam zamienników : innych olei. Nie było takiego efektu.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Idę zaraz krakenów Kasi poszukać
Będę się krakenować !

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Tylko nie wiem jak go sie uzywa
A micel nie jest do mycia twarzy ? Lejesz na płatek kosmetyczny i przecierasz twarz. Powtarzasz tą czynność do momentu, aż płatek będzie czysty. Woda już nie jest potrzebna.

Jezusiczku, jak mnie do szału doprowadza bezczelność ludzi. Szczególnie tutejsi aborygeni prym w tym wiodą. Bez przerwy robię za taksówkę dla sąsiadów, bo sąsiadowi prawko za gorzałę zabrali. I to o różnych porach dnia i nocy. Jak ma pragnienie, to i z łóżka mnie ściąga, coby do sąsiedniej wsi, do całodobowego sklepu jechać. Wczoraj, około 24 dowiedziałam się, że muszę {!} go dzisiaj o 5.30 do pracy zawieść, bo się uchlał i chce dłużej pospać, a ty i tak wcześnie wstajesz. Autobusem musiałby o 4.20 jechać. Nigdy nawet nie usłyszałam słowa : dziękuję . A co, mój samochód na wodę jeździ ?! Innej sąsiadce za nadwornego tłumacza robię, bo jej mąż pracuje na obczyźnie, a wszystkie urzędowe papierzyska do niej "przychodzą". Wczoraj mnie rozwaliła. Przychodzi i mówi : znajdź mi w internecie formularz i wydrukuj w trzech egzemplarzach , bo ja nie mam tuszu w drukarce; nie kupuję, bo za drogi. Szczęka mi opadła. A ja to co ?! Za darmo dostaję. Mam już z lekka dosyć . Wywieszę chyba na furtce kartkę : odpierdzielta się. Co za naród ...
No to się wyżaliłam .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-27, 07:28   #4149
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki !
Zużyję z niej dwa , no - max trzy kolory. Aga, można te pojedyncze cienie wydłubać z kasetki ?
Nie wydaje mi się Tzn musiałabyś sprawdzić na jakimś blogu albo wątku o tych paletkach czy ktoś już tego próbował bo ja się nie podejmę

Cytat:
A micel nie jest do mycia twarzy ? Lejesz na płatek kosmetyczny i przecierasz twarz. Powtarzasz tą czynność do momentu, aż płatek będzie czysty. Woda już nie jest potrzebna.
Ale to jest micelarny żel do mycia twarzy czyli używa się tego jak normalnego żelu

Kasia, niezłych masz sąsiadów Wydaje mi się, że powinnaś się w końcu postawić i coś im powiedzieć bo to jak oni Cię wykorzystują (i te ich argumenty ) woła o pomstę

Nie chce mi się iść do roboty
Stary 2011-06-27, 08:23   #4150
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć muszę jechać do sanepidu... do końca życia sobie nie daruję,że tak póxno to zaczęłam robic;/
a co do Feela-też nie słucham i jakoś nie przepadam,ale lubię jego koncerty.

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-06-27, 10:13   #4151
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Jezusiczku, jak mnie do szału doprowadza bezczelność ludzi. Szczególnie tutejsi aborygeni prym w tym wiodą. Bez przerwy robię za taksówkę dla sąsiadów, bo sąsiadowi prawko za gorzałę zabrali. I to o różnych porach dnia i nocy. Jak ma pragnienie, to i z łóżka mnie ściąga, coby do sąsiedniej wsi, do całodobowego sklepu jechać. Wczoraj, około 24 dowiedziałam się, że muszę {!} go dzisiaj o 5.30 do pracy zawieść, bo się uchlał i chce dłużej pospać, a ty i tak wcześnie wstajesz. Autobusem musiałby o 4.20 jechać. Nigdy nawet nie usłyszałam słowa : dziękuję . A co, mój samochód na wodę jeździ ?! Innej sąsiadce za nadwornego tłumacza robię, bo jej mąż pracuje na obczyźnie, a wszystkie urzędowe papierzyska do niej "przychodzą". Wczoraj mnie rozwaliła. Przychodzi i mówi : znajdź mi w internecie formularz i wydrukuj w trzech egzemplarzach , bo ja nie mam tuszu w drukarce; nie kupuję, bo za drogi. Szczęka mi opadła. A ja to co ?! Za darmo dostaję. Mam już z lekka dosyć . Wywieszę chyba na furtce kartkę : odpierdzielta się. Co za naród ...
Co za ludzie... Olej ich, naprawdę. Chcą po prostu żerować na Tobie. Szczyt buractwa
Stary 2011-06-27, 10:14   #4152
'Estelle'

Cytat:
Ja niecierpliwa jestem i już zamówiłam takie cuś http://www.cnd.com.pl/produkt.php?pr...1908&grupa=793 Tamto co mi pokazywałaś na all trochę ładniejsze ale TŻ przemówił mi do rozsądku, że przecież to będzie zamknięte w szafce a ja mam za pomocą tego uporządkować swój burdel kosmetykowy a nie na to patrzeć No i w sumie ma rację
Poczytałam na wizażu, dziewczyny sobie te moduły chwalą więc czemu nie A jak kiedyś znajdę ładniejsze to sobie wymienię

A co to takiego?
W sumie to ma rację TŻ
Ja kupiłam te szufladki, bo tanie były, w promocji, po 7 i 8 zł [mam różne rozmiary].
Od jakiegoś czasu mam ochotę na takie jak Twoje, żeby sobie wszystkie biżuteryjne rzeczy poupychać, bo siedzą zakopane w pudełkach i pudełeczkach, dziwnych kasetkach i kopertach

O kosmetyku: http://cgi.ebay.pl/Sulwhasoo-First-C...item2a07144faf

Taki tam przeciwzmarszczkowy
Cytat:
Wlasnie, co to?

chociaz ja i tak pewnie sie nie skusze bo jak zwykle brak kasy..mialam jakies 4 dychy luzne, teraz mam juz jakies 10zl no i jak tu cokolwiek na konto wplacic jak 2 dni i kasy nie ma oczywiscie glownie piwka w knajpach (no ale mam wakacje to co mam robic) + lakiery (dzisiaj kupilam seledynowy i fioletowy) i w koncu dorwalam micela z biedronki to tak na poprawe humoru, w ramach terapii zakupowej i juz musze go pochwalic bo jest taki delikatny, nic nie szczypie, nie piecze (nawet w oczy) a mam teraz podrazniona skore.

Tylko nie wiem jak go sie uzywa na sucha twarz, masuje sie a potem zmywa woda czy jak normalnego zelu sie uzywa? bo tak na sucha twarz to troche 'tępy'

I chyba robie szlaban na kupowanie lakierow mam ich jakies 25 a niektorych w ogole nie uzywam oczywiscie kolory sie powtarzaja, bo jak wiadomo KAZDY lakier jest INNY nie wazne ze sie rozni o pol odcienia
Hehehe, mam to samo z lakierami.
Ostatnio wylookałam z Golden Rose zamiennik dla Zoya Happi, ale boję się, że jak wymaluje pazury, to okaże się inny. Tak już miałam z jednym [we flaszce fiolet ze złotym pyłkiem, a na pazurach same złoto prawie] i się szczypię... bo ten sporo tańszy, ale jak mnie rozczaruje, to szkoda tych kilku groszy...

Na razie stop.

Micela używam jak żelu. Można zwilżyć twarz, ja zwilżam jednak tylko ręce. Potem myję i spłukuję.
Cytat:

Dzięki !

Mam dokładnie takie same odczucia. W paletce góra 4, które mi się podobają
Niestety, chyba tylko 'jedynki' Kobo albo My Secret zostają [w Inglocie drogo i palety podobno wymagają do okazania].
Cytat:
Wydaje mi się, że to nie jest cały skład. Ot, taka reklama. Poczekam na nowy zakup. Może będzie na opakowaniu. Rzeczywiście ten "olej" działa i to prawie natychmiastowo. Próbowałam zamienników : innych olei. Nie było takiego efektu.
Pewnie i niecały. Do niego konserwanty, jakieś wypełniacze i substancje pomocnicze. Albo i nie jak to często bywa - tekst reklamowy obiecuje cuda wianki a w składzie pusto

Cytat:
Będę się krakenować !
Jeszcze nie
Nie ma u mnie tych lakierów, a na obu stoiskach sprawdzałam. zacofane to moje miasto
Przez to znowu przesyłkę wstrzymałam, bo myślałam, że dorzucę do szamponów...

Dlatego na ebayu zamówię na Twój adres, ale trzeba poczekać...
Cytat:
No to się wyżaliłam .

Miłego dnia
Ojej...
Znam to, też nie umiem odmawiać za bardzo.
Może następnym razem sąsiadowi trzeba rzec "paliwa nie mam" a sąsiadce - "mnie też tusz się skończył"... Wiesz, z przyczyn obiektywnych, nie to, że nie chcesz, ale... po prostu nie możesz, siła wyższa Czasem tak trzeba po prostu.

Stary 2011-06-27, 11:36   #4153
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Coś Ty ! Posadzimy maryśkę . U mnie w ogrodzie tyle chwastów i taki bajzel, że nikt nie spostrzeże.

Są i inne : mięsne i lumpeksy.

A ja już miałam kosmate myśli. "Na baranka"
Wiem wiem - głodnemu chleb na myśli.

A co ja królik ?!
Już nie mogę patrzeć na pomidory, ogórki, sałatę.
Dzisiaj właśnie chrupię kalafiora na surowo i kiełbachą zgryzam.

Co prawda, to prawda. Ceny powalające, ale naprawdę - warto.
Od lat, bez przerwy używam tego : http://www.hairstore.pl/Herome_Nouri...e_10ml-65.html Wierz mi, istny cud. Nie dosyć, że paznokcie jak ta lala, to skórki w cudowny sposób znikają i nie ma z nimi kłopotu. I wydajny bardzo.
ooo.... to sadź, a ja do Ciebie przyjadę na wakacje! Będziemy palić dzień w dzień, nawet Twoje dzieci będą zjarane od wdychania

hah to idź do mięsnego i zapytaj o pękacza

Kasiu!

surowy kalafior

kurcze ale kusisz... gdybym nie kupila nail teka to juz bym zamawiała, ale nie martw się kiedyś kupię;D

Cytat:
Mój TŻ mówi na to "dyńka" - kot koleżanki tryknął go tak kiedyś w głowę i mu się spodobało Potem chodził za tym kotem, zniżał się do jego poziomu, mówił "dyńka" a kot go trykał swoją głową w jego
co? Twoj TŻ chodził za kotem żeby się z nim bawił?

Cytat:
Wróciliśmy wczoraj ok pierwszej, koncert skończył się po dwunastej. Podobało mi się Chociaż mam wrażenie, że większość ludzi przyszło z braku innych atrakcji albo dlatego, że to jest ten, który wygrał X Factor i trzeba było przyjść, że lepiej by się bawili przy disco polo

Niestety nagłośnienie było do , najbardziej słychać było basy, nawet Gienek to słyszał i podczas koncertu próbował dać znać, żeby coś z tym zrobili, kiedy to nie dało rezultatu powiedział to przez mikrofon - podziałało bo już potem lepiej było go słychać
Na początku powiedział, że na koncercie będą covery i kilka jego własnych utworów ale ma nadzieję, że robi to po raz ostatni i na następnym koncercie będą już tylko jego twórczość. Wspomniał też coś o X Factorze - powiedział to w taki sposób, że odnosiło się wrażenie, że po wygranej został zmuszony do koncertowania i grania coverów.

Ogólnie wrażenie bardzo pozytywne, Gienek chudy ale siłę w rękach ma i podziwiam to jak oni wszyscy przez ponad godzinę, bez przerwy zapierdzielali na tych gitarach, wolnych utworów było może 3, reszta szybka.
Ale widać też było, że jest zmęczony. Nic dziwnego, koncert zaczął się o 22.30, a on też raczej nie jest do takich koncertów przyzwyczajony.

No to ładnie swoje dzieciaki wychowałaś Moja kosmata córka potrafi za to szczekać dopóki czegoś jej nie dam

Aha, po powrocie do domu obadałam makijaż - cienie trzymały się bez zarzutu, żadnego zbrylenia w załamaniu powieki
czyli nie żałujesz, że poszlaś na koncert

nasze domowe, plugawe dziecie też tak ma

Ty se uważaj, bo mi kradniesz pozycje w wątku odnosnie kuszenia

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-27, 11:55   #4154
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie, co to?

mi tez kasa jak woda leci, wakacje mam od niecałego tygodnia a juz mi 100zł na życie towarzyskie poszło

normalnie jak żelu

Cytat:
Cześć !

No to się wyżaliłam .

Miłego dnia
cooo? Kasia! Nie daj się... ja rozumiem, że ktoś moze nie mieć tuszu i potrzebować u kogoś wydrukować, ale nie regularnie... poprosic o podwiezienie tez można ale kase za paliwo to zwrócić trzeba

Cytat:

to ja nie chcę;D

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

na Hey było średnio, niby lubię Hey, ale pogo przy tym niefajne;D

wczoraj byłam w pracy i musiałam miec koturny, tak mnie nogi bolały, że jak wracałam do domu to ludzie myśleli, że pijana jestem, bo iść niemogłam... jeszcze problem z autobusem do domu miałam

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-27, 13:01   #4155
'Estelle'

Tak se z nudów All oglądam i... znowu przepadłam
Wpiszcie w wyszukiwarkę Miss Anny...
O Boniuniu, jakie piękne
Chciałabym najlepiej wszystkie zestawy [ale zdrowy rozsądek podpowiada, że kolory sie powtarzają, to pogrymasić troszku trzeba ].
Na pewno w lipcu kupię [tylko jak tu wytrzymać do lipca...]
I ceny przystępne... nawet Kleancolor poszły w odstawkę

Dla Kasi, co w brązach gustuje hasło do szukarki: OUMEIDIE

Stary 2011-06-27, 14:57   #4156
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
O Boniuniu, jakie piękne
Chciałabym najlepiej wszystkie zestawy [ale zdrowy rozsądek podpowiada, że kolory sie powtarzają, to pogrymasić troszku trzeba ].

co te cienie takie tanie?
mnie nie skusisz, bo wolę kupowac cienie pojedynczo, po zakupie bare minerals mam kolorowe cienie, których i tak nie uzywam, więc kolejne mi niepotrzebne

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-27, 15:55   #4157
ImmortalLover
Zakorzenienie

Kupiłam dziś lakier, kilka ciuchów w sh i tego szpreja https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 Miałą go któraś zWas?

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

http://demotywatory.pl/3210623/Nauczyciel-w-liceum

Stary 2011-06-27, 16:07   #4158
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to jest micelarny żel do mycia twarzy czyli używa się tego jak normalnego żelu

To nie zrozumiałam. Myślałam, że chodzi o taki "wodowy", jak ja miałam z Biodermy.
Cytat:
Napisane przez Finlora
Wydaje mi się, że powinnaś się w końcu postawić i coś im powiedzieć bo to jak oni Cię wykorzystują .

Za mało asertywna jestem. Za to im asertywności nie brakuje. Jak ja o coś poproszę, to muszę kiesą potrząsnąć, albo skrzynkę piwa przytachać.

Cytat:
muszę jechać do sanepidu... do końca życia sobie nie daruję,że tak póxno to zaczęłam robic;/
Lepiej późno niż wcale .

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Szczyt buractwa
To już nawet nie buractwo. To po prostu : chamstwo.

Cytat:
Będziesz dla siebie zamawiać ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ostatnio wylookałam z Golden Rose zamiennik dla Zoya Happi,
Uważaj. Na lakierach nie znam się, ale mam cienie z tej firmy. Straszliwe badziewie. Prawie żadnej pigmentacji i szybko znikają.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Przez to znowu przesyłkę wstrzymałam, bo myślałam, że dorzucę do szamponów...
Nie ma sprawy. Przecież jeszcze mam. Tylko Ty masz fundusze na lakiery zamrożone. Dajesz ten rachunek, czy mam sposobem mojego ukochanego Ferdka zadziałać ?!

Cytat:
Napisane przez Estelle
Czasem tak trzeba po prostu.
Żebyś Ty wiedziała, jakie ja sobie w duchu przemowy na odmawianie układam. I co ? I . Do obcych już mnie życie nauczyło i ryja drę, do "swoich" - jeszcze nie umiem. Ale się naumiem, bo właśnie zauważyłam, że parę rzeczy z garażu nóg dostało.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
ooo.... to sadź, a ja do Ciebie przyjadę na wakacje! Będziemy palić dzień w dzień, nawet Twoje dzieci będą zjarane od wdychania
Dawaj ! Mam nawet takie idealne miejsce, płotkiem ogrodzone. Ogródek warzywny miał być . Na maryśkę w sam raz.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
to idź do mięsnego i zapytaj o pękacza
A jak mi policzą jak za zrazówkę ?!

Cytat:
Wy wszystkie dobre diabełki !

Cytat:
Bożesztymój, http://www.lightinthebox.com/6-Color...8-_p53610.html

http://www.lightinthebox.com/Soft-Sh...-_p192134.html

ORGAZMICZNE !!!

Cytat:
Miałą go któraś zWas?
Ja - nie . Moje zbyt suche na denata.
Stary 2011-06-27, 16:14   #4159
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Niestety, czasem to prawda
Stary 2011-06-27, 17:52   #4160
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam dziś lakier, kilka ciuchów w sh i tego szpreja https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 Miałą go któraś zWas?

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

http://demotywatory.pl/3210623/Nauczyciel-w-liceum
ja niet, moje jak i Kasi za suche na alkhol w składzie

true
Cytat:

Za mało asertywna jestem. Za to im asertywności nie brakuje. Jak ja o coś poproszę, to muszę kiesą potrząsnąć, albo skrzynkę piwa przytachać.
[/COLOR][/COLOR]

Żebyś Ty wiedziała, jakie ja sobie w duchu przemowy na odmawianie układam. I co ? I . Do obcych już mnie życie nauczyło i ryja drę, do "swoich" - jeszcze nie umiem. Ale się naumiem, bo właśnie zauważyłam, że parę rzeczy z garażu nóg dostało.

Dawaj ! Mam nawet takie idealne miejsce, płotkiem ogrodzone. Ogródek warzywny miał być . Na maryśkę w sam raz.

A jak mi policzą jak za zrazówkę ?!

Bożesztymój, http://www.lightinthebox.com/6-Color...8-_p53610.html

http://www.lightinthebox.com/Soft-Sh...-_p192134.html

ORGAZMICZNE !!!
zrób jak Asia mówiła, tusz Ci się skonczył i paliwa nie masz, jak chcą to muszą sami przytachać paliwo
a co takiego nóg dostało?

a jak marysie wyhodujemy?

aż musiałam sprawdzić co to zrazówka no to wezmą na kg, a lakier duzo ważył nie bd

kupujesz?

zrobiłam porządek w 1 szafce i powywalałam zeszyty ze szkoły

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

wiecie, że w rosie od 30 bd szampony alterra za 7zł, mgiełki provit 7 zł i ja się skuszę na masełko do ciała bielenda avokado 12zł w ogóle fajna bd teraz gazetka

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-27, 18:48   #4161
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to ma rację TŻ
Ja kupiłam te szufladki, bo tanie były, w promocji, po 7 i 8 zł [mam różne rozmiary].
Od jakiegoś czasu mam ochotę na takie jak Twoje, żeby sobie wszystkie biżuteryjne rzeczy poupychać, bo siedzą zakopane w pudełkach i pudełeczkach, dziwnych kasetkach i kopertach
To faktycznie tanio kupiłaś, na all są po 20 i nic innego w tym stylu nie ma. Żałuję teraz, że nie kupiłam jeszcze jednego modułu z 12 małymi szufladkami, byłyby właśnie na biżuterię, jakoś nie pomyślałam o tym wcześniej

Cytat:
co? Twoj TŻ chodził za kotem żeby się z nim bawił?
A żebyś wiedziała Wiesz jaki miałam z niego ubaw? Szczególnie, że on nie przepada za kotami

Cytat:
czyli nie żałujesz, że poszlaś na koncert
Nie

Cytat:
Bo Ty już za dużo kusiłaś

Cytat:
wczoraj byłam w pracy i musiałam miec koturny, tak mnie nogi bolały, że jak wracałam do domu to ludzie myśleli, że pijana jestem, bo iść niemogłam... jeszcze problem z autobusem do domu miałam
A czemu musiałaś mieć koturny?

Cytat:
O Boniuniu, jakie piękne
Ty to mnie naprawdę nie denerwuj bo będzie z Tobą źle

Cytat:

Asia dobrze mówi, powiedz im następnym razem, że Ci się coś skończyło (tusz, paliwo) i nie masz pieniędzy, żeby kupić

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-06-27 o 18:54
Stary 2011-06-27, 18:55   #4162
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
To faktycznie tanio kupiłaś, na all są po 20 i nic innego w tym stylu nie ma. Żałuję teraz, że nie kupiłam jeszcze jednego modułu z 12 małymi szufladkami, byłyby właśnie na biżuterię, jakoś nie pomyślałam o tym wcześniej

A żebyś wiedziała Wiesz jaki miałam z niego ubaw? Szczególnie, że on nie przepada za kotami

Nie

Bo Ty już za dużo kusiłaś

A czemu musiałaś mieć koturny?

Asia dobrze mówi, powiedz im następnym razem, że Ci się coś skończyło (tusz, paliwo) i nie masz pieniędzy, żeby kupić
tez bym się śmiała jakbym zobaczyła dorosłego faceta chodzącego za kotem

oj tam, oj tam

bo musiałam miec białe buty (miałam byc amatorką laborantką), białe spodnie, a do tego miałam miec biały fartuszek taki jak chemicy noszą, a białe buty mam tylko na koturnach

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-27, 18:58   #4163
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
bo musiałam miec białe buty (miałam byc amatorką laborantką), białe spodnie, a do tego miałam miec biały fartuszek taki jak chemicy noszą, a białe buty mam tylko na koturnach
To się ciesz, że miałaś koturny a nie normalne obcasy bo wtedy byś już w ogóle umierała z bólu
Stary 2011-06-27, 19:02   #4164
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
To się ciesz, że miałaś koturny a nie normalne obcasy bo wtedy byś już w ogóle umierała z bólu
nie ustałabym

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-27, 19:58   #4165
Finlora
Zakorzenienie

Aaa, zapomniałam! Byłam dzisiaj w Naturze, żeby obadać czy u mnie też pozbyli się szafy Manhattan, faktycznie nie ma, zagaduję panią udając głupią, że niby o niczym nie wiem Pytam czemu nie ma już tej szafy, pani mi odpowiada, że Manhattan wycofuję się z dystrybucji w Polsce, pytam więc czy na miejscu tej szafy coś się pojawi a ona, że nie wie na 100% ale najprawdopodobniej szafa Catrice!!! Mam nadzieję, że tak będzie
Stary 2011-06-27, 20:37   #4166
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ja nie mam manhattanu w naturze, więc nie dostanę nic w zamian

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-27, 22:35   #4167
'Estelle'

Cytat:

Cytat:
Miałam. Taki sobie, niezły nawet krzywdy nie robił, lubiłam, ale bez rewelacji

No a poka-poka to gdzie? Szczur zeżarł ???
Cytat:
Będziesz dla siebie zamawiać ?
Między innymi
Kcesz ???
Cytat:
Uważaj. Na lakierach nie znam się, ale mam cienie z tej firmy. Straszliwe badziewie. Prawie żadnej pigmentacji i szybko znikają.
To Ci powiem, że lakiery mają dobre
Trwałość moim zdaniem OK [na moich pazurach to 4 dni], kolorki fajne, wybór szeroki a cena przystępna, lepsiejsza niż w Inglocie
Cytat:
Nie ma sprawy. Przecież jeszcze mam. Tylko Ty masz fundusze na lakiery zamrożone. Dajesz ten rachunek, czy mam sposobem mojego ukochanego Ferdka zadziałać ?!
Spoko, jak wyślę, to podam
A kolorki lakierów chcesz wszystkie naraz z tych, co podałaś?
Cytat:

O masakra
Nie daj się Kasiu...

Stary 2011-06-27, 22:36   #4168
'Estelle'

Co takie drogie

Te drugie, to podobne na All widziałam, ale dużo taniej
Cytat:
Nasionka są legalne

Z cyklu: życiowe historie
Kiedyś kolega mojego brata hodował. Ale, że w domu nie mógł tego trzymać, to na klatce w doniczkach rosło. I któregoś razu zwędziliśmy mu z bratem taką doniczkę z podhodowaną już sadzonką . Rosło to sobie ładnie w moim pokoju na parapecie i nikt nic nie wiedział, jako że o roślinność w pokoju dbałam sama...

Ale że to okres wakacyjny był i wyjechaliśmy z moim tatą [mam została odpocząć od dzieciarni ], to postanowiła o kwiatki moje zadbać... No i wyczaiła nową doniczkę

O dziwo, nie wywaliła, podlewała i nawet do kuchni przeniosła

Cytat:
zrobiłam porządek w 1 szafce i powywalałam zeszyty ze szkoły

Uwielbiałam moje zeszyty z podstawówki. Szczególnie wypracowania typu "dalsze losy bohaterów lektury". O mamono... już wtedy było widać, że nie mam 100% Psycholog miałby duuuuuuuuużo do powiedzenia
Cytat:

W lipcu kupuję na bank.
I muszę się pochwalić, że w tym miesiącu to nawet jakoś drastycznie nie przekroczyłam planu
Cytat:
Aaa, zapomniałam! Byłam dzisiaj w Naturze, żeby obadać czy u mnie też pozbyli się szafy Manhattan, faktycznie nie ma, zagaduję panią udając głupią, że niby o niczym nie wiem Pytam czemu nie ma już tej szafy, pani mi odpowiada, że Manhattan wycofuję się z dystrybucji w Polsce, pytam więc czy na miejscu tej szafy coś się pojawi a ona, że nie wie na 100% ale najprawdopodobniej szafa Catrice!!! Mam nadzieję, że tak będzie

Możesz zapytać na facebooku w profilu N

Stary 2011-06-28, 05:27   #4169
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
a co takiego nóg dostało?
Dokładnie jeszcze nie przeglądałam, ale nie mogę znaleźć : wkrętarki na akumulator do śrub, ciśnieniówki do wody Karchera, piecyka, lamp na owady, pompki do silikonów i jeszcze paru drobiazgów. Musze się dokładnie przyjrzeć .

Cytat:
Ziarenka do doniczek, a jak wykiełkują, to przesadzimy do gruntu.

Cytat:
kupujesz?
Myślę, że tak, bo mam znaczny deficyt w cieniach.

Cytat:
Między innymi. Kcesz ???
Prawdę powiedziawszy - sama nie wiem. Cienie muszę kupić, bo naprawdę już resztki wygrzebuję i starym Burżujem się podpieram. Mam jeszcze sypkie, ale ich używanie dla mnie to wyższa szkoła jazdy i używam ich jak mam więcej czasu na malunek. Na mniejsze wyjście to ciap, ciap i gotowe. Dlatego prasowane mnie wołają. A te z tej strony jakieś takie kuszące. A tak szczerze, to które, z tych przez Ciebie pokazywanych, nie są kuszące ?
Jak będziesz brała jakieś, to daj znać : skąd, to wybiorę.

Cytat:
Napisane przez Estelle
To Ci powiem, że lakiery mają dobre
Właśnie sobie przypomniałam, że jest u mnie mała drogeria, pretendująca do miana drogerii - perfumerii z najwyższej półki. U nich nawet perfumy droższe niż w Sephorze czy Duglasie. Oni właśnie mają w sprzedażny kolorówkę Golden Rose. Czy mają też i lakiery - nie pomnę. Jadę dzisiaj do miasta, to zajrzę.

Cytat:
Napisane przez Estele
A kolorki lakierów chcesz wszystkie naraz z tych, co podałaś?
Wszystkie na raz. One są po 13,oo zł ?! Dostawa gratis czy nie ?

Cytat:
Co takie drogie
Znalazłaś gdzieś tańsze w tych odcieniach z pierwszej paletki ? Ja już kompletnie zgłupłam

Cytat:
Napisane przez Estelle
O dziwo, nie wywaliła, podlewała i nawet do kuchni przeniosła

Cytat:
Napisane przez Estelle
Uwielbiałam moje zeszyty z podstawówki.
Ja sobie zostawiłam "ku pamięci" dzienniczek z radosną twórczością mojej pani z nauczania początkowego . Moi Rodzice mieli specyficzne podejście do mojej kariery naukowej : nauka to twój problem, dziecino i bujaj się sama; ludzie do prac ziemnych i kopania rowów też potrzebni. Matka zaprowadziła mnie pierwszego dnia edukacji na rozpoczęcie roku szkolnego i powiedziała : tu jest twoja szkoła. A że dziecięciem raczej niesfornym byłam, pani nauczycielka miała pole do popisu. Za moich czasów miało się dzienniczki do wpisywania uwag i rodzicie musieli to podpisywać. Moi, bez słowa przełykali uwagi typu : dziecko gada na lekcji, dziecko wychodzi bez pozwolenia z klasy, Kasia bije kolegów itp. Razu pewnego w tymże dzienniczku znalazła się uwaga treści : dziecko wrzeszczy na lekcji. Tego moja Mama już nie zdzierżyła i wybrała się do pani nauczycielki. Poprosiła ją o wyjaśnienie, co to dokładnie znaczy. Pani nie umiała wytłumaczyć i tylko powtarzała : no, wrzeszczy. Mama - to znaczy co - wstaje czy siedzi i bez przyczyny wrzeszczy ?! Pani - eeeee, tak. Mama - jeśli pani nie potrafi sobie poradzić z takim brzdącem, to radzę zmienić zawód. Wpisy w dzienniczku skończyły się. Nie pamiętam, może przestałam wrzeszczeć

Miłego dnia

---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ----------

Przeglądam Wizaż, bo nie mam co robić i patrzcie jaki kwiatek znalazłam :

Ej bez przesady jakby spalił komara też by ci było smutno? Ślimaki się zabija, to szkodniki, najczęściej posypuje solą by się rozpuściły bo obżerają to co w ogródku...

Jak mnie uczono, sadystyczni, psychopatyczni, seryjni mordercy zaczynają od zwierząt.
Stary 2011-06-28, 09:20   #4170
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

No a poka-poka to gdzie? Szczur zeżarł ???
Ojj dużo jest tych rzeczy jak na poka poka

Cytat:

Przeglądam Wizaż, bo nie mam co robić i patrzcie jaki kwiatek znalazłam :

Ej bez przesady jakby spalił komara też by ci było smutno? Ślimaki się zabija, to szkodniki, najczęściej posypuje solą by się rozpuściły bo obżerają to co w ogródku...

Jak mnie uczono, sadystyczni, psychopatyczni, seryjni mordercy zaczynają od zwierząt.
Dobrze Twoja mama powiedziała tej nauczycielce chociaż mam wrażenie,że nie do końca wiedziała,czy wrzeszczałaś

ja zabijam wszelkie robactwo jak się nie boję. A jak się boję to wołam tatę

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości