|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
I robił zdjęcia publiczności. Normalny facet, nie żadna gwiazda, nawet do ludzi wyszedł, stał przy barierkach i śpiewał.Wolę Gienka niż miałby mi tu wyskoczyć Szpak i prężyć się jak kobieta ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-26 o 12:28 |
|
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Szapaka lubię. na Adę też nie lubię patrzeć ;o ale to juz pisałam z tysiąc razy.
|
|
|
#4143 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
![]() Cytat:
Olejek migdałowy + eteryczny cytrynowy + kapsułki z ciekłymi witaminami + dodałabym do tego jeszcze kapsułki Gal [te z pseudokeratyną]. Za cały zestaw składników z którego ubełtolisz sobie z 10 porcji tego cuda zapłacisz tyle, co za jedną w sklepie... Jak tylko się za to zabiorę - będę pamiętać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też Szpakowego nie lubię. Fajnie, że koncert się udał ![]() Idę zaraz krakenów Kasi poszukać i sama pewnie jakiś lakieros pzy okazji sobie sprawię [taaak jakbym miała ich za mało
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
No i
Byłam w 3 marketach i w żadnym nie ma takich pudełek - zacofane jakieś to moje miasto. Nie pozostaje mi chyba nic innego jak tylko allegro, na którym i tak nie ma takich jak bym chciała Może jeszcze w Jysku zobaczę ale nie wiem czy będzie mi się chciało leźć tam po pracy bo to dosyć daleko jest
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
|
Cytat:
Polookam w wolnej chwili na All, może coś wynajdę ![]() BTW: nie chciałybyście? http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT Jest 8 zestawów do rozebrania [sama biorę dwa] i najpierw zapytam tutaj, bo może ma któraś ochotę ,a resztę ew. na ogólnym rozparceluję.Ostatni taki zestaw został i trzeba się szybko decydować, żeby nikt nie podkupił ![]() Za dwa produkty wychodzi ok 6,50.
|
|
|
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.cnd.com.pl/produkt.php?pr...1908&grupa=793 Tamto co mi pokazywałaś na all trochę ładniejsze ale TŻ przemówił mi do rozsądku, że przecież to będzie zamknięte w szafce a ja mam za pomocą tego uporządkować swój burdel kosmetykowy a nie na to patrzeć ![]() Poczytałam na wizażu, dziewczyny sobie te moduły chwalą więc czemu nie A jak kiedyś znajdę ładniejsze to sobie wymienię ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz ja i tak pewnie sie nie skusze bo jak zwykle brak kasy..mialam jakies 4 dychy luzne, teraz mam juz jakies 10zl no i jak tu cokolwiek na konto wplacic jak 2 dni i kasy nie ma oczywiscie glownie piwka w knajpach (no ale mam wakacje to co mam robic ) + lakiery (dzisiaj kupilam seledynowy i fioletowy) i w koncu dorwalam micela z biedronki to tak na poprawe humoru, w ramach terapii zakupowej Tylko nie wiem jak go sie uzywa na sucha twarz, masuje sie a potem zmywa woda czy jak normalnego zelu sie uzywa? bo tak na sucha twarz to troche 'tępy' ![]() I chyba robie szlaban na kupowanie lakierow mam ich jakies 25 a niektorych w ogole nie uzywam oczywiscie kolory sie powtarzaja, bo jak wiadomo KAZDY lakier jest INNY nie wazne ze sie rozni o pol odcienia
|
|
|
#4148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie lubię tego eunucha . Fajnie, że Tobie się podobało. Trzeba było indywidualną potupajkę robić . No to git ! Cytat:
Dzięki ! Kto te zestawy kolorów dobierał ?! Znalazłam dla siebie paletkę i co ... Zużyję z niej dwa , no - max trzy kolory. Aga, można te pojedyncze cienie wydłubać z kasetki ? Cytat:
To nie wiesz, że to one mnie wychowują i tresują .Cytat:
Cytat:
A micel nie jest do mycia twarzy ? Lejesz na płatek kosmetyczny i przecierasz twarz. Powtarzasz tą czynność do momentu, aż płatek będzie czysty. Woda już nie jest potrzebna. Jezusiczku, jak mnie do szału doprowadza bezczelność ludzi. Szczególnie tutejsi aborygeni prym w tym wiodą. Bez przerwy robię za taksówkę dla sąsiadów, bo sąsiadowi prawko za gorzałę zabrali. I to o różnych porach dnia i nocy. Jak ma pragnienie, to i z łóżka mnie ściąga, coby do sąsiedniej wsi, do całodobowego sklepu jechać. Wczoraj, około 24 dowiedziałam się, że muszę {!} go dzisiaj o 5.30 do pracy zawieść, bo się uchlał i chce dłużej pospać, a ty i tak wcześnie wstajesz. Autobusem musiałby o 4.20 jechać. Nigdy nawet nie usłyszałam słowa : dziękuję . A co, mój samochód na wodę jeździ ?! Innej sąsiadce za nadwornego tłumacza robię, bo jej mąż pracuje na obczyźnie, a wszystkie urzędowe papierzyska do niej "przychodzą". Wczoraj mnie rozwaliła. Przychodzi i mówi : znajdź mi w internecie formularz i wydrukuj w trzech egzemplarzach , bo ja nie mam tuszu w drukarce; nie kupuję, bo za drogi. Szczęka mi opadła. A ja to co ?! Za darmo dostaję. Mam już z lekka dosyć . Wywieszę chyba na furtce kartkę : odpierdzielta się. Co za naród ... No to się wyżaliłam . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn musiałabyś sprawdzić na jakimś blogu albo wątku o tych paletkach czy ktoś już tego próbował bo ja się nie podejmę ![]() Cytat:
Kasia, niezłych masz sąsiadów Wydaje mi się, że powinnaś się w końcu postawić i coś im powiedzieć bo to jak oni Cię wykorzystują (i te ich argumenty ) woła o pomstę Nie chce mi się iść do roboty
|
||
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
muszę jechać do sanepidu... do końca życia sobie nie daruję,że tak póxno to zaczęłam robic;/a co do Feela-też nie słucham i jakoś nie przepadam,ale lubię jego koncerty.
|
|
#4151 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4152 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam te szufladki, bo tanie były, w promocji, po 7 i 8 zł [mam różne rozmiary]. Od jakiegoś czasu mam ochotę na takie jak Twoje, żeby sobie wszystkie biżuteryjne rzeczy poupychać, bo siedzą zakopane w pudełkach i pudełeczkach, dziwnych kasetkach i kopertach ![]() O kosmetyku: http://cgi.ebay.pl/Sulwhasoo-First-C...item2a07144faf Taki tam przeciwzmarszczkowy Cytat:
Ostatnio wylookałam z Golden Rose zamiennik dla Zoya Happi, ale boję się, że jak wymaluje pazury, to okaże się inny. Tak już miałam z jednym [we flaszce fiolet ze złotym pyłkiem, a na pazurach same złoto prawie] i się szczypię... bo ten sporo tańszy, ale jak mnie rozczaruje, to szkoda tych kilku groszy... Na razie stop. Micela używam jak żelu. Można zwilżyć twarz, ja zwilżam jednak tylko ręce. Potem myję i spłukuję. Cytat:
Mam dokładnie takie same odczucia. W paletce góra 4, które mi się podobają ![]() Niestety, chyba tylko 'jedynki' Kobo albo My Secret zostają [w Inglocie drogo i palety podobno wymagają do okazania].Cytat:
jak to często bywa - tekst reklamowy obiecuje cuda wianki a w składzie pusto Jeszcze nie ![]() Nie ma u mnie tych lakierów, a na obu stoiskach sprawdzałam. zacofane to moje miasto ![]() Przez to znowu przesyłkę wstrzymałam, bo myślałam, że dorzucę do szamponów... Dlatego na ebayu zamówię na Twój adres, ale trzeba poczekać... Cytat:
Znam to, też nie umiem odmawiać za bardzo. Może następnym razem sąsiadowi trzeba rzec "paliwa nie mam" a sąsiadce - "mnie też tusz się skończył"... Wiesz, z przyczyn obiektywnych, nie to, że nie chcesz, ale... po prostu nie możesz, siła wyższa Czasem tak trzeba po prostu.
|
|
|
|
#4153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy palić dzień w dzień, nawet Twoje dzieci będą zjarane od wdychania![]() hah to idź do mięsnego i zapytaj o pękacza ![]() Kasiu surowy kalafior ![]() kurcze ale kusisz... gdybym nie kupila nail teka to juz bym zamawiała, ale nie martw się kiedyś kupię;D Cytat:
Cytat:
![]() nasze domowe, plugawe dziecie też tak ma ![]() Ty se uważaj, bo mi kradniesz pozycje w wątku odnosnie kuszenia
|
|||
|
|
|
|
#4154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie jak żelu Cytat:
![]() to ja nie chcę;D ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- na Hey było średnio, niby lubię Hey, ale pogo przy tym niefajne;D wczoraj byłam w pracy i musiałam miec koturny, tak mnie nogi bolały, że jak wracałam do domu to ludzie myśleli, że pijana jestem, bo iść niemogłam... jeszcze problem z autobusem do domu miałam |
||
|
|
|
|
#4155 |
|
|
Tak se z nudów All oglądam i... znowu przepadłam
![]() Wpiszcie w wyszukiwarkę Miss Anny... O Boniuniu, jakie piękne Chciałabym najlepiej wszystkie zestawy [ale zdrowy rozsądek podpowiada, że kolory sie powtarzają, to pogrymasić troszku trzeba ].Na pewno w lipcu kupię I ceny przystępne... nawet Kleancolor poszły w odstawkę Dla Kasi, co w brązach gustuje hasło do szukarki: OUMEIDIE
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie nie skusisz, bo wolę kupowac cienie pojedynczo, po zakupie bare minerals mam kolorowe cienie, których i tak nie uzywam, więc kolejne mi niepotrzebne |
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś lakier, kilka ciuchów w sh i tego szpreja https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 Miałą go któraś zWas?
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- http://demotywatory.pl/3210623/Nauczyciel-w-liceum
|
|
#4158 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie zrozumiałam. Myślałam, że chodzi o taki "wodowy", jak ja miałam z Biodermy. Cytat:
Za mało asertywna jestem. Za to im asertywności nie brakuje. Jak ja o coś poproszę, to muszę kiesą potrząsnąć, albo skrzynkę piwa przytachać. Cytat:
To już nawet nie buractwo. To po prostu : chamstwo. Będziesz dla siebie zamawiać ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Na maryśkę w sam raz.Cytat:
Cytat:
Bożesztymój, http://www.lightinthebox.com/6-Color...8-_p53610.html http://www.lightinthebox.com/Soft-Sh...-_p192134.html ORGAZMICZNE !!! Ja - nie . Moje zbyt suche na denata. |
|||||||||
|
|
|
|
#4159 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
true ![]() Cytat:
![]() a co takiego nóg dostało? a jak marysie wyhodujemy? ![]() aż musiałam sprawdzić co to zrazówka no to wezmą na kg, a lakier duzo ważył nie bd![]() kupujesz? ![]() zrobiłam porządek w 1 szafce i powywalałam zeszyty ze szkoły ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- wiecie, że w rosie od 30 bd szampony alterra za 7zł, mgiełki provit 7 zł i ja się skuszę na masełko do ciała bielenda avokado 12zł w ogóle fajna bd teraz gazetka
|
||
|
|
|
|
#4161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A żebyś wiedziała Wiesz jaki miałam z niego ubaw? Szczególnie, że on nie przepada za kotami Nie ![]() Bo Ty już za dużo kusiłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-06-27 o 18:54 |
||||
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj tam, oj tam ![]() bo musiałam miec białe buty (miałam byc amatorką laborantką), białe spodnie, a do tego miałam miec biały fartuszek taki jak chemicy noszą, a białe buty mam tylko na koturnach
|
|
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, zapomniałam! Byłam dzisiaj w Naturze, żeby obadać czy u mnie też pozbyli się szafy Manhattan, faktycznie nie ma, zagaduję panią udając głupią, że niby o niczym nie wiem
Pytam czemu nie ma już tej szafy, pani mi odpowiada, że Manhattan wycofuję się z dystrybucji w Polsce, pytam więc czy na miejscu tej szafy coś się pojawi a ona, że nie wie na 100% ale najprawdopodobniej szafa Catrice!!! Mam nadzieję, że tak będzie
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam manhattanu w naturze, więc nie dostanę nic w zamian
|
|
|
|
|
#4167 | |||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() No a poka-poka to gdzie? Szczur zeżarł ???Między innymi ![]() Kcesz ??? ![]() Cytat:
Trwałość moim zdaniem OK [na moich pazurach to 4 dni], kolorki fajne, wybór szeroki a cena przystępna, lepsiejsza niż w Inglocie Cytat:
A kolorki lakierów chcesz wszystkie naraz z tych, co podałaś? Cytat:
![]() Nie daj się Kasiu...
|
|
|
|
#4168 | ||
|
|
Cytat:
![]() Te drugie, to podobne na All widziałam, ale dużo taniej ![]() Nasionka są legalne ![]() Z cyklu: życiowe historie ![]() Kiedyś kolega mojego brata hodował. Ale, że w domu nie mógł tego trzymać, to na klatce w doniczkach rosło. I któregoś razu zwędziliśmy mu z bratem taką doniczkę z podhodowaną już sadzonką . Rosło to sobie ładnie w moim pokoju na parapecie i nikt nic nie wiedział, jako że o roślinność w pokoju dbałam sama...Ale że to okres wakacyjny był i wyjechaliśmy z moim tatą [mam została odpocząć od dzieciarni O dziwo, nie wywaliła, podlewała ![]() Uwielbiałam moje zeszyty z podstawówki. Szczególnie wypracowania typu "dalsze losy bohaterów lektury". O mamono... już wtedy było widać, że nie mam 100% ![]() W lipcu kupuję na bank. I muszę się pochwalić, że w tym miesiącu to nawet jakoś drastycznie nie przekroczyłam planu ![]() Cytat:
![]() Możesz zapytać na facebooku w profilu N
|
|
|
|
#4169 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dokładnie jeszcze nie przeglądałam, ale nie mogę znaleźć : wkrętarki na akumulator do śrub, ciśnieniówki do wody Karchera, piecyka, lamp na owady, pompki do silikonów i jeszcze paru drobiazgów. Musze się dokładnie przyjrzeć . Cytat:
![]() Cytat:
Prawdę powiedziawszy - sama nie wiem. Cienie muszę kupić, bo naprawdę już resztki wygrzebuję i starym Burżujem się podpieram. Mam jeszcze sypkie, ale ich używanie dla mnie to wyższa szkoła jazdy i używam ich jak mam więcej czasu na malunek. Na mniejsze wyjście to ciap, ciap i gotowe. Dlatego prasowane mnie wołają. A te z tej strony jakieś takie kuszące. A tak szczerze, to które, z tych przez Ciebie pokazywanych, nie są kuszące ? Jak będziesz brała jakieś, to daj znać : skąd, to wybiorę. Cytat:
Oni właśnie mają w sprzedażny kolorówkę Golden Rose. Czy mają też i lakiery - nie pomnę. Jadę dzisiaj do miasta, to zajrzę. Cytat:
Znalazłaś gdzieś tańsze w tych odcieniach z pierwszej paletki ? Ja już kompletnie zgłupłam Cytat:
Cytat:
Miłego dnia ---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- Przeglądam Wizaż, bo nie mam co robić i patrzcie jaki kwiatek znalazłam : Ej bez przesady jakby spalił komara też by ci było smutno? Ślimaki się zabija, to szkodniki, najczęściej posypuje solą by się rozpuściły bo obżerają to co w ogródku... ![]() Jak mnie uczono, sadystyczni, psychopatyczni, seryjni mordercy zaczynają od zwierząt. |
||||||
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojj dużo jest tych rzeczy jak na poka poka
![]() Cytat:
chociaż mam wrażenie,że nie do końca wiedziała,czy wrzeszczałaś ja zabijam wszelkie robactwo jak się nie boję. A jak się boję to wołam tatę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

I robił zdjęcia publiczności. Normalny facet, nie żadna gwiazda, nawet do ludzi wyszedł, stał przy barierkach i śpiewał.

}, czy na opakowaniu był skład. Albo - nie zwróciłam na to uwagi. Tak na oko, za jakieś dwa tygodnie będę zamawiać, to przyuważę.
[taaak jakbym miała ich za mało 
mam ich jakies 25 a niektorych w ogole nie uzywam 

Wydaje mi się, że powinnaś się w końcu postawić i coś im powiedzieć bo to jak oni Cię wykorzystują (i te ich argumenty
) woła o pomstę

i palety podobno wymagają do okazania].
. Na maryśkę w sam raz.