Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-27, 15:57   #2191
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

marli juz nie bede tak sobie weszlam dla jaj... ale w koncu chyba powinnam bardizej wierzyc doktorowi ktory jezdzi po konferencja po calym swiecie a nie komus kto na kafeterii cos napisal

Dygotko ja nie moge niczego o porodach ogladac bo wpadam w panike. Widzialam tylko reklame tego odcinka. I wzielam do serca to zeby rowno sie obciac TAM zeby nikt sie nie smial
chcialabym oplacic polozna... ale na Żelaznej to 1500zl

Agnieszko ona to w ogole zachowuje sie jakby miala 14 lat ciagle cos odwala... tzn to zgubi pieniadze, to zgubi telefon. Dziewczyna ma po prostu pecha. Zawsze jak jedzie bez biletu to kanar ja dorwie
Kiedys jechala do mnie ze swoim facetem pociagiem. I w pociagu jakims cudem zgubila portfel nei wychodzac nawet z przedzialu. Musieli wezwac konduktora i wyjmowali siedzenia na korytarz zeby szukac portfela... oczywiscie byl pod ktorym siedzeniem.

A jej akcja z jazda po pijaku na rowerze to szczyt pecha. Wraca z imprezy nawalona bo jakby inaczej, przeciez nawalenie w wieku 21lat to priorytet i jej kumpel prowadzil rower. Chcial zalozyc kurtke i poprosil zeby ona poprowadzila rower. Ona zamiast prowadzic wsiadla na niego i pojechala... wpadla na straz miejska przedmuchali ja i miala ok 1,5promila. Zawolali policje, zabrali ja na komisariat. Skonczylo sie sprawa w sadzie, grzywna, zabraniem prawa jazdy. I jeszcze musiala oplacic koszty rozprawy. No i ma wpis w papierach ze jest karana.
Byla dumna z siebie, ze jest taki bandyta z niej

Darusiaaa ogladalam dzis Espiro Enzo. On ma skretne przednie kola?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 16:10   #2192
dygotka8
Zakorzenienie

ale za co to 1500zł? za ile dni?

tutaj masz link do opłata na karowej za położną
http://www.szpitalkarowa.pl/pieleg.htm

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe mamy

Jestem Aneta i jestem w pierwszej ciąży. Obecnie jestem na początku 19 tyg. termin porodu mam na 27.11 lub na 17.12 dokładnie nie wiem bo tak mi powiedzieli hehe... Dopiero zaczynam czytać ten wątek ale daleka droga przede mną.

Pozdrawiam.
witam
a nie terminu porodu wpisanego w kartę ciąży????

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 16:12   #2193
nettka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

witam
Jest wpisane na 27.11 ale byłam u gina 2 tyg. temu to mi obliczyli na 17.12 to już sama nie wiem;/
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 16:13   #2194
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
ale za co to 1500zł? za ile dni?

tutaj masz link do opłata na karowej za położną
http://www.szpitalkarowa.pl/pieleg.htm

witam
a tutaj to tylko za 7godz sie placi.
Na Żelaznej tak to wyglada, ze polozna masz "zarezerwowana" od 37tyg ciazy do 42tyg ciazy.
http://www.szpitalzelazna.pl/poradni...-okoloporodowe
Stary 2011-06-27, 16:15   #2195
Ona231
Zadomowienie

Dobry

Doczytałam, mam nadzieję, że jak pójdę na zwolnienie to w końcu za Wami nadążę

Goldika to kto wie lepiej, specjalista, pod którego opieką jesteś czy jakieś forum? No i po co tam zaglądasz bo dostaniesz A co ta położna wtedy robi, pytam z czystej ciekawości bo pojęcia nie mam jak to wygląda?
P.S. Koleżanka jest udana

mlodar i nettka witamy

Ggora super, że umowa przedłużona, gratuluję

Magnolia czyli pracę w końcu udało się oddać, teraz tylko daj znać kiedy kciuki za obronę mamy trzymać

mol_aa jak obrona poszła?

wiolqn mnie już kopniaki sadzi i czkawkę miewa. Ale u jednych szybciej u drugich wolniej, spokojnie

Nettka czasem tak się zdarza, zwłaszcza jak ma się długie cykle, bo inaczej wychodzi z usg a inaczej z terminu @.

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-06-27 o 16:17
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 16:15   #2196
goldika
Zakorzenienie

Dygotko aaa ale mozna tez wykupic opieke poloznej na 12godz za 350zl. Na to to i ja sie sksuze chyba
Stary 2011-06-27, 17:24   #2197
mlodar
Rozeznanie

Cytat:
mlodar witam
to już druga część naszego wątku więc nie wiem czy będzie Ci się chciało czytać wszystko
Chyba masz rację Na bieżąco jest tyle do przeczytania a co dopiero te wcześniejsze posty....

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
mlodar witaj napisz ile masz, czy to pierwsze dziecko czy kolejne. Oczywiscie jezeli chcesz to ujawniac jezeli chce byc wpisana na liste to napisz PW do Anki (do tej co napisala 1posta) bo obecnie wakacjuje sie i nie jest na biezaco z postami.
No tak, tego nie napisałam Mam 25 lat, to pierwsza ciąża i jak na razie wszystko jest ok. 20.06 byłam na teście Pappa i przy okazji zrobiłam usg 3d - maleństwo jest nieziemskie Następną wizytę mam 07.07 i już zastanawiam się ile do tego czasu dzidzia urośnie Mój TŻ jak dowiedział się, że na 3d było super widać jak "pływa" to teraz gada takie głupoty do brzucha, że czasami śmiać mi się z niego chce No i nie ukrywam, że bezczynne siedzenie w domu strasznie męczy Dobrze, że teraz jesteśmy w trakcie przeprowadzki to mam co robić Ale baaardzo chętnie wróciłabym do pracy
mlodar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 17:59   #2198
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mlodar Pokaż wiadomość
Witam wszystkie ciężaróweczki
Nie wiem jak to się stało, ale dopiero dzisiaj do Was trafiłam Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu, ale liczba postów jest oszałamiająca i nie przeczytałam jeszcze całego wątku:/ Dzisiaj jest 13 tydzień i 5 dzień mojej ciązy, termin mam na 29.12.2011 Moja mama śmieje się, że maleństwo mogłoby poczekać do Nowego Roku to byłoby rocznikowo młodsze Hmmmm..... Co miałam Wam jeszcze o sobie napisać? Nie pamiętam.... Od początku ciąży jestem na zwolnieniu więc mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości w czytaniu Waszych wcześniejszych postów - wtedy nie będę powtarzać tematów, które już poruszałyście
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie; buziaczki dla brzusiów
witaj

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:

Jestem Aneta i jestem w pierwszej ciąży. Obecnie jestem na początku 19 tyg. termin porodu mam na 27.11 lub na 17.12 dokładnie nie wiem bo tak mi powiedzieli hehe... Dopiero zaczynam czytać ten wątek ale daleka droga przede mną.

Pozdrawiam.

witaj przyznam ze dosc spora rozbieznosc :P

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:07   #2199
muffinka90
Zakorzenienie

Hej mamuski, jakis czas nie pisalam, bo sesja mnie zajela, ale juz po i moge cieszyc sie wakacjami (przy okazji, witaminko gratuluje udanej sesji, goldika trzymam kciuki za jutro)

Nie mam pojecia, komu chcialam odpisac, wiec wybaczcie.

Witam nowe mamusie

Ktoras z was pytala o ruchy i siare. u mnie porzadne kopniaki zaczely sie w 17 tc, a siara leci od konca 20tc.

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:11   #2200
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Hej mamuski, jakis czas nie pisalam, bo sesja mnie zajela, ale juz po i moge cieszyc sie wakacjami (przy okazji, witaminko gratuluje udanej sesji, goldika trzymam kciuki za jutro)

Nie mam pojecia, komu chcialam odpisac, wiec wybaczcie.

Witam nowe mamusie

Ktoras z was pytala o ruchy i siare. u mnie porzadne kopniaki zaczely sie w 17 tc, a siara leci od konca 20tc.
To gratuluję

Same zdolne mamy
Stary 2011-06-27, 18:20   #2201
mol_aa
Zadomowienie

Kochane dziewczyny dziekuje za trzymanie kciuków
Obroniona na 5
Tz smieje sie ze mnie, ze zamiast sie cieszyc, to ja sie poryczałam - najprawdopodobniej nerwy mi puściły głupie te nasze hormony
ale już sie ciesze, przede wszystkim tym, ze moge juz na luzie - nie myslac o pisaniu pracy, o opracowaniu pytan do obrony itp. tylko moge zając sie juniorem i soba
A tak poza tym, to po obronie pierwszy raz dostałam mocniejszego kopniaka od juniora
A teraz kochane wybaczcie ide opijac sukces truskawkowym picolo tz zadbał o wszystko
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 18:23   #2202
Ona231
Zadomowienie

mol_aa gratuluję Też sobie dziecię przypomniało o kopniaczku
Miłego opijania
Stary 2011-06-27, 18:36   #2203
mol_aa
Zadomowienie

Goldika, ale sie usmiałam z dziewczyny od roweru - "pampersowa nudziara" - bardziej wole byc pampersowa nudziara, niz miec kreske do konca zycia. Tz przyjaciel za swoja glupote płaci do teraz. A tylko miał jeden wybryk - rozwalił szybe na przystanku autobusowym, został zgarniety na wytrzezwiałke, spisany i był koniec z praca, pozniej problem z przyznaniem kredytu, kazda firma do której skladał CV nie chciała z nim wspolpracowac ze wzgledu na karalnosc. Nie mógł własnej działalnosci otworzyc i tak sie to skonczyło, ze musiał wyjechac za granice, bo tutaj był skreslony na kilka lat
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:37   #2204
bienioka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Obroniona na 5
Gratulacje.
Wiem jakie to fajne uczucie, jak jest po wszystkim. Ja nie wiedzialam, co z soba zrobic. Jakos do mnie nie dochodzilo, ze juz nic nie musze pisac i niczego sie uczyc.

Weekend mialam zarezerwowany do TZ, wiec na forum nie bywalam. Ferie u nas sie juz skonczyly, wiec od dzisiaj znow szkola wzywa. Mam nadzieje, ze przed poludniem nie bedziecie za duzo pisac.

Wiecie co? Obecnie jestem w 23tc (22+2) i w ciagu ostatniego tygodnia mega mi brzuchol urosl. Nawet nauczycielki w pracy sie dziwily, ze jak to moze byc, ze 2 tyg temu jeszcze po mnie nic nie bylo widac, a teraz juz ciazy nie ukryje.
I co najsmieszniejsze. Dzieciaki w szkole zauwazyly, ze w ciazy jestem i cala szkola dzis o mnie gadala hehehehehe Ach...te szkraby...co ja bez nich zrobie na macierzynskim...???
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:56   #2205
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
oglądacie rozmowy w toku?kobiety opowiadają o porodach....zaczynam myśleć o opłaceniu położenij....

Jakbym wiedziałą że pierwszy poród będe miec taki jak miałam to napewno bym opłaciła sobie ,bo to nie były żarty, a teraz to już raczej napewno opłace no chyba że bede mieć cesarke .

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Jest wpisane na 27.11 ale byłam u gina 2 tyg. temu to mi obliczyli na 17.12 to już sama nie wiem;/

Dlaczego taka duża rozbierznośc ??? Może sie przesłyszałaś ???

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
Gratulacje.
Wiem jakie to fajne uczucie, jak jest po wszystkim. Ja nie wiedzialam, co z soba zrobic. Jakos do mnie nie dochodzilo, ze juz nic nie musze pisac i niczego sie uczyc.

Weekend mialam zarezerwowany do TZ, wiec na forum nie bywalam. Ferie u nas sie juz skonczyly, wiec od dzisiaj znow szkola wzywa. Mam nadzieje, ze przed poludniem nie bedziecie za duzo pisac.

Wiecie co? Obecnie jestem w 23tc (22+2) i w ciagu ostatniego tygodnia mega mi brzuchol urosl. Nawet nauczycielki w pracy sie dziwily, ze jak to moze byc, ze 2 tyg temu jeszcze po mnie nic nie bylo widac, a teraz juz ciazy nie ukryje.
I co najsmieszniejsze. Dzieciaki w szkole zauwazyly, ze w ciazy jestem i cala szkola dzis o mnie gadala hehehehehe Ach...te szkraby...co ja bez nich zrobie na macierzynskim...???

Ja własnie słyszałam że w 5 miesiącu najszybciej rosnie

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 18:57   #2206
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje.

To nie zostaje nic innego jak szybko do nich wrócić A w jakim wieku dzieci uczysz jeśli można spytać?
Stary 2011-06-27, 19:00   #2207
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witam wieczorową porą dziś cały dzień się nie odzywałam. Przyjechała do mnie przyjaciółka i tak się zasiedziałyśmy poszłyśmy do mojej sis odłożyć ubranka dla mnie i 2 szt. dostałam od przyjaciółki w prezencie Nie wiem czemu odłożyłam większość dla chłopca. Coś mi serce podpowiada że będzie synek.

mol_aa - gratuluje obrony
bienioka - pochwal się brzuszkiem.

My już zaczynamy 20 tydzień kiedy to zleciało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P270611_19.550001.jpg (136,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P270611_19.550002.jpg (125,8 KB, 28 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 19:38   #2208
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Obroniona na 5
Tz smieje sie ze mnie, ze zamiast sie cieszyc, to ja sie poryczałam - najprawdopodobniej nerwy mi puściły głupie te nasze hormony
ale już sie ciesze, przede wszystkim tym, ze moge juz na luzie - nie myslac o pisaniu pracy, o opracowaniu pytan do obrony itp. tylko moge zając sie juniorem i soba
A tak poza tym, to po obronie pierwszy raz dostałam mocniejszego kopniaka od juniora
A teraz kochane wybaczcie ide opijac sukces truskawkowym picolo tz zadbał o wszystko
No to gratulacje wielkie, piateczka piekna rzecz

joamic fajne ciuszki, a nie wiesz jeszcze co sie chowa w brzuszku?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-06-27, 19:40   #2209
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą dziś cały dzień się nie odzywałam. Przyjechała do mnie przyjaciółka i tak się zasiedziałyśmy poszłyśmy do mojej sis odłożyć ubranka dla mnie i 2 szt. dostałam od przyjaciółki w prezencie Nie wiem czemu odłożyłam większość dla chłopca. Coś mi serce podpowiada że będzie synek.

mol_aa - gratuluje obrony
bienioka - pochwal się brzuszkiem.

My już zaczynamy 20 tydzień kiedy to zleciało

Fajne ciuszki

Gratki za połowke

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-27, 20:13   #2210
agnieszka09
Wtajemniczenie

BIENIOKA ja w tej jak i w poprzedniej ciazy tez tak mialam,ze brzusia nie bylo a nagle w tym tygodniu wlasnie 22,23 wyskoczyl i juz tylko robil sie co raz wiekszy

dziewczyny gratki za zdane egzaminyklaski : zdolne mamusie mamy

u nas dzis takie upaly,ze siedze i od klikania na klawiaturze sie poce

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:25   #2211
OlusiaS
Wtajemniczenie

za zdane egzaminy,obrony.Super,sam e zdolne mamusie .Ja rok temu zdawalam egzamin na technika ekonomiste.Nie mozna tego porownac z obrona,ale mialam niemalego stresa,bo w III semstrze bylam moze na 3 zjazdach,a w IV w ogole,bo wrocilam do Niemiec.Bylam tydzien przed egzaminem na 3 korepetycjach i zdalam za pierwszym razem.Bardzo mi odpowiada ekonomia,dlatego nie bylo to dla mnie bardzo trudne .
Nettka-masz regularne @?Mozliwe,ze dni plodne mialas pozno,stad mlodsza ciaza.Wg. OM 27.11,a wg dni plodnych 17.12.Ale rozbieznosc faktycznie jest ogromna.
Kupilismy w sobote papuzke falista .TZ'towi zrobilo sie mnie zal,ze chomiczek umarl i zabral mnie do hodowcy .Jakiegos hopla na punkcie zwierzakow dostalismy.Tzn ja zawsze mialam jako dziecko,ale Tz nigdy nie przepadal i nie chcial.A teraz prosze,male zoo
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:26   #2212
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość

u nas dzis takie upaly,ze siedze i od klikania na klawiaturze sie poce
a u mnie superfajnie chłodno-leże sobie w długich jeansac,skarpety,buzka i sweter-bo mi chłodno jestale ja lubie bardzo taka pogodęaa i deszczyk u nas padał troche.ogólnie dzis super pogoda)))

Stary 2011-06-27, 20:28   #2213
ela3010
Zadomowienie

Witam was kochane dziś trochę smutnawo

Pisałam wam w sobotę że miałam księdza- przyjaciela na kawie, w niedzielę teściowa naskoczyła na tżta że po co niby ten ks przyjeżdża, o czym tż powiedział mi dopiero dzisiaj. Zszokowałam się nieźle.
Szczerze mówiąc już miałam taką sytuację rok temu jak coś teściom nie podpasowało to czepili się mnie to i ja im nagadałam, rok był spokój. Wiem że teściowa mnie lubi, mimo że udaje że tak nie jest, ale traktujemy się w miarę z szacunkiem a tu takie klocki
My z tżtem przyjaźnimy się z tym księdzem i nawzajem odwiedzamy, dawała nam ślub, ochrzcił syna, a wcześniej jak mieliśmy różne problemy to nam pomagał więc to taka przyjażń na całe życie. To człowiek w średnim wieku, mający trzeźwe spojrzenie na świat i to co się dookoła dzieje.
A teściowie katolicy tacy że codzień w kościele jak święci, a tu taki napad na tżta, nawet nie chcę myśleć co mieli na myśli mówiąc o nim, tż nagadał teściowej że ten ks przyjeżdżał i będzie przyjeżdżał i nic im do tego, ale nastawieni do mnie anty jak nie wiem co!!!
Zachowują się jak niepoważni, bo nie pozwolimy sobie z tżtem żeby ustawiali nam znajomych i decydowali kto ma nas odwiedzać, to chore
Zsiadł mi się humor bo teraz będziemy się unikać z teściami a to niełatwe mieszkając nad nimi, bezsens. Mam ogromny żal do nich i wstyd mi za nich, dosłownie, Religijni psychopaci z chorymi myślami
Ja jak spotkam teściową na swojej drodze to jej nagadam do słuchu bo ja jestem cierpliwa ale do czasu
Jestem też wrażliwiec okropny i przeżywam wszystko, eh

Przepraszam was dziewczyny, ale musiałam wyrzucić to z siebie

Goldika bardzo bardzo cię rozumiem, bo ja miałam podobnie ze swoimi rodzicami, przez długi czas żle się między nami układało, dopiero jak pojawił się synuś to się ociepliło i już 4 lata jest ok, więc i tż nabrał zaufania do nich choć wcześniej był bardzo anty
Masz przebojową koleżankę, niezła jest

Mój bobas porządnie mnie skopał wczoraj jak się położyłam wieczorem, jak to milusio

A propo mojej sprawy to na szczęście my z tż to się zgadzamy we wszystkim, i teraz mój mąż jest mocno wzburzony tą sytuacją, ale ja już nie mam zamiaru uśmiechać się do teściowej i zagadywać, mam ją gdzieś, a oszczerczyni jedna

Ale się rozpisałam aż mi głupio
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:29   #2214
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:

joamic fajne ciuszki, a nie wiesz jeszcze co sie chowa w brzuszku?
No ciuszki naprawdę ma super. I ta jakość mówi sama za siebie. Za te dwie rzeczy zapłaciła 20zł
No jeszcze nie wiemy co będzie. Kolejne USG 19 lipca dopiero

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Fajne ciuszki

Gratki za połowke
Dziękować

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:35   #2215
ela3010
Zadomowienie

Pozjadałam w tym poście trochę słow, tam miało być że teściowa mnie NIE lubi, i z wzajemnością ogromną
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:40   #2216
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
czy wszystkie juz czuly kopanie? bo moj Tygrys cos sie nie spieszy
Ja kopania jeszcze nie czuję, tylko bąbelki i smyranie ale też nie zawsze jestem już w 19t i czekam z utęsknieniem na pierwszego mega kopniaka

Cytat:
Napisane przez mlodar Pokaż wiadomość
Witam wszystkie ciężaróweczki
Nie wiem jak to się stało, ale dopiero dzisiaj do Was trafiłam Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu, ale liczba postów jest oszałamiająca i nie przeczytałam jeszcze całego wątku:/ Dzisiaj jest 13 tydzień i 5 dzień mojej ciązy, termin mam na 29.12.2011
Witam

Cytat:

Pozdrawiam.
Witaj duża rozbieżność co do terminu, tym bardziej że to już 19 t. Może Ci się coś przesłyszało??

Cytat:
Hej mamuski, jakis czas nie pisalam, bo sesja mnie zajela, ale juz po i moge cieszyc sie wakacjami
Gratulacje

Cytat:
Obroniona na 5
Super, gratuluję i zazdroszczę że masz już to za sobą. Ja mam 7 lipca - i też chce być już po kopniaczka dostałaś bo pewnie dzidzia chciała pogratulować mamie 5

Cytat:
To pewnie mnie też tak nagle wywali, bo od pewnego czasu brzuszek ,,stoi" w miejscu i nic się nie powiększa dobrze że trochę tkanki tłuszczowej mam na brzuchu to wydaje się większy

A ja dziś popołudnie spędziłam u siostry na pogaduchach a jutro to nie wiem co będę robić - pewnie się nudzić
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 20:46   #2217
dygotka8
Zakorzenienie

oj ela rozumiem,że się wkurzyłas i teraz jest Ci smutno.aż boję sie pomyśleć co teściowa miała na myśli...
ja np nie umiałabym wygarnąc teściowej co myślę-w ogóe starszemu człowiekowi nie umiem wygarnąć)ale może jak jej znowu powiesz co yślisz to znowu spokój będzie.
strasznie nie lubię gdy ktos gada głupoty i nawet sie nie zastanawi nad tym...

Stary 2011-06-27, 20:46   #2218
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Witam was kochane dziś trochę smutnawo

Pisałam wam w sobotę że miałam księdza- przyjaciela na kawie, w niedzielę teściowa naskoczyła na tżta że po co niby ten ks przyjeżdża, o czym tż powiedział mi dopiero dzisiaj. Zszokowałam się nieźle.
Szczerze mówiąc już miałam taką sytuację rok temu jak coś teściom nie podpasowało to czepili się mnie to i ja im nagadałam, rok był spokój. Wiem że teściowa mnie lubi, mimo że udaje że tak nie jest, ale traktujemy się w miarę z szacunkiem a tu takie klocki
My z tżtem przyjaźnimy się z tym księdzem i nawzajem odwiedzamy, dawała nam ślub, ochrzcił syna, a wcześniej jak mieliśmy różne problemy to nam pomagał więc to taka przyjażń na całe życie. To człowiek w średnim wieku, mający trzeźwe spojrzenie na świat i to co się dookoła dzieje.
A teściowie katolicy tacy że codzień w kościele jak święci, a tu taki napad na tżta, nawet nie chcę myśleć co mieli na myśli mówiąc o nim, tż nagadał teściowej że ten ks przyjeżdżał i będzie przyjeżdżał i nic im do tego, ale nastawieni do mnie anty jak nie wiem co!!!
Zachowują się jak niepoważni, bo nie pozwolimy sobie z tżtem żeby ustawiali nam znajomych i decydowali kto ma nas odwiedzać, to chore
Zsiadł mi się humor bo teraz będziemy się unikać z teściami a to niełatwe mieszkając nad nimi, bezsens. Mam ogromny żal do nich i wstyd mi za nich, dosłownie, Religijni psychopaci z chorymi myślami
Ja jak spotkam teściową na swojej drodze to jej nagadam do słuchu bo ja jestem cierpliwa ale do czasu
Jestem też wrażliwiec okropny i przeżywam wszystko, eh

Przepraszam was dziewczyny, ale musiałam wyrzucić to z siebie

Goldika bardzo bardzo cię rozumiem, bo ja miałam podobnie ze swoimi rodzicami, przez długi czas żle się między nami układało, dopiero jak pojawił się synuś to się ociepliło i już 4 lata jest ok, więc i tż nabrał zaufania do nich choć wcześniej był bardzo anty
Masz przebojową koleżankę, niezła jest

Mój bobas porządnie mnie skopał wczoraj jak się położyłam wieczorem, jak to milusio

A propo mojej sprawy to na szczęście my z tż to się zgadzamy we wszystkim, i teraz mój mąż jest mocno wzburzony tą sytuacją, ale ja już nie mam zamiaru uśmiechać się do teściowej i zagadywać, mam ją gdzieś, a oszczerczyni jedna

Ale się rozpisałam aż mi głupio
Matko jak ja się ciesze że mam normalną teściową....czasami jak czytam co potrafią odwalać to mam ochotę zadzwonić do mojej i powiedzieć że ją kocham
Nie dziwie Ci sie Elu że sie wkurzyłaś bo mnie by chyba rozsadziło, nie wiem o co im chodzi z tym księdzem, dla mnie to super sprawa mieć takiego przyjaciela, powinni się cieszyć a nie jeszcze mieć jakies pretensje.
chore
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 21:00   #2219
bienioka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
To nie zostaje nic innego jak szybko do nich wrócić A w jakim wieku dzieci uczysz jeśli można spytać?
Ucze w podstawowce. W Niemczech podstawowka to kl. 1-4. Same dzieciaki, ale za to jaki ubaw z nimi Co pomysla, to powiedza

Aaaaaa, bylismy w weekend na zakupach. No i oczywiscie musialam cos kupic. No i ja glupia, zamiast kupic spiochy, albo kaftaniki, to kupilam malej jeansy i t-shirt na 6m-cy - a co??...bedzie miala na wiosne i lato Jutro postaram sie zrobic fotki i pochwale sie wam.
bienioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-27, 21:04   #2220
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Matko jak ja się ciesze że mam normalną teściową....czasami jak czytam co potrafią odwalać to mam ochotę zadzwonić do mojej i powiedzieć że ją kocham
Nie dziwie Ci sie Elu że sie wkurzyłaś bo mnie by chyba rozsadziło, nie wiem o co im chodzi z tym księdzem, dla mnie to super sprawa mieć takiego przyjaciela, powinni się cieszyć a nie jeszcze mieć jakies pretensje.
chore

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości