|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku![]() |
|||
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 18,03% |
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 |
46 | 75,41% |
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem |
0 | 0% |
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem |
5 | 8,20% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
marli juz nie bede
![]() ![]() ![]() Dygotko ja nie moge niczego o porodach ogladac bo wpadam w panike. Widzialam tylko reklame tego odcinka. I wzielam do serca to zeby rowno sie obciac TAM zeby nikt sie nie smial ![]() chcialabym oplacic polozna... ale na Żelaznej to 1500zl ![]() Agnieszko ona to w ogole zachowuje sie jakby miala 14 lat ![]() ![]() Kiedys jechala do mnie ze swoim facetem pociagiem. I w pociagu jakims cudem zgubila portfel nei wychodzac nawet z przedzialu. Musieli wezwac konduktora i wyjmowali siedzenia na korytarz zeby szukac portfela... oczywiscie byl pod ktorym siedzeniem. A jej akcja z jazda po pijaku na rowerze ![]() ![]() ![]() Byla dumna z siebie, ze jest taki bandyta z niej ![]() Darusiaaa ogladalam dzis Espiro Enzo. On ma skretne przednie kola? |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
ale za co to 1500zł? za ile dni?
tutaj masz link do opłata na karowej za położną http://www.szpitalkarowa.pl/pieleg.htm ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a nie terminu porodu wpisanego w kartę ciąży????
![]() |
#2193 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Żelaznej tak to wyglada, ze polozna masz "zarezerwowana" od 37tyg ciazy do 42tyg ciazy. http://www.szpitalzelazna.pl/poradni...-okoloporodowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Doczytałam, mam nadzieję, że jak pójdę na zwolnienie to w końcu za Wami nadążę ![]() Goldika to kto wie lepiej, specjalista, pod którego opieką jesteś czy jakieś forum? No i po co tam zaglądasz bo dostaniesz ![]() ![]() P.S. Koleżanka jest udana ![]() mlodar i nettka witamy ![]() Ggora super, że umowa przedłużona, gratuluję ![]() ![]() Magnolia czyli pracę w końcu udało się oddać, teraz tylko daj znać kiedy kciuki za obronę mamy trzymać ![]() mol_aa jak obrona poszła? wiolqn mnie już kopniaki sadzi i czkawkę miewa. Ale u jednych szybciej u drugich wolniej, spokojnie ![]() Nettka czasem tak się zdarza, zwłaszcza jak ma się długie cykle, bo inaczej wychodzi z usg a inaczej z terminu @.
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-06-27 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Dygotko aaa ale mozna tez wykupic opieke poloznej na 12godz za 350zl. Na to to i ja sie sksuze chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
witaj ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski, jakis czas nie pisalam, bo sesja mnie zajela, ale juz po i moge cieszyc sie wakacjami
![]() Nie mam pojecia, komu chcialam odpisac, wiec wybaczcie. Witam nowe mamusie ![]() Ktoras z was pytala o ruchy i siare. u mnie porzadne kopniaki zaczely sie w 17 tc, a siara leci od konca 20tc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Same zdolne mamy ![]()
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
Kochane dziewczyny dziekuje za trzymanie kciuków
![]() Obroniona na 5 ![]() Tz smieje sie ze mnie, ze zamiast sie cieszyc, to ja sie poryczałam - najprawdopodobniej nerwy mi puściły ![]() ![]() ale już sie ciesze, przede wszystkim tym, ze moge juz na luzie - nie myslac o pisaniu pracy, o opracowaniu pytan do obrony itp. tylko moge zając sie juniorem i soba ![]() A tak poza tym, to po obronie pierwszy raz dostałam mocniejszego kopniaka od juniora ![]() A teraz kochane wybaczcie ide opijac sukces truskawkowym picolo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
mol_aa gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego opijania ![]()
#2203 |
Zadomowienie
|
Goldika, ale sie usmiałam z dziewczyny od roweru - "pampersowa nudziara" - bardziej wole byc pampersowa nudziara, niz miec kreske do konca zycia. Tz przyjaciel za swoja glupote płaci do teraz. A tylko miał jeden wybryk - rozwalił szybe na przystanku autobusowym, został zgarniety na wytrzezwiałke, spisany i był koniec z praca, pozniej problem z przyznaniem kredytu, kazda firma do której skladał CV nie chciała z nim wspolpracowac ze wzgledu na karalnosc. Nie mógł własnej działalnosci otworzyc i tak sie to skonczyło, ze musiał wyjechac za granice, bo tutaj był skreslony na kilka lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
![]() Wiem jakie to fajne uczucie, jak jest po wszystkim. Ja nie wiedzialam, co z soba zrobic. Jakos do mnie nie dochodzilo, ze juz nic nie musze pisac i niczego sie uczyc. Weekend mialam zarezerwowany do TZ, wiec na forum nie bywalam. Ferie u nas sie juz skonczyly, wiec od dzisiaj znow szkola wzywa. Mam nadzieje, ze przed poludniem nie bedziecie za duzo pisac. Wiecie co? Obecnie jestem w 23tc (22+2) i w ciagu ostatniego tygodnia mega mi brzuchol urosl. Nawet nauczycielki w pracy sie dziwily, ze jak to moze byc, ze 2 tyg temu jeszcze po mnie nic nie bylo widac, a teraz juz ciazy nie ukryje. I co najsmieszniejsze. Dzieciaki w szkole zauwazyly, ze w ciazy jestem i cala szkola dzis o mnie gadala hehehehehe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym wiedziałą że pierwszy poród będe miec taki jak miałam to napewno bym opłaciła sobie ,bo to nie były żarty, a teraz to już raczej napewno opłace no chyba że bede mieć cesarke . ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Dlaczego taka duża rozbierznośc ??? Może sie przesłyszałaś ??? ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Ja własnie słyszałam że w 5 miesiącu najszybciej rosnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2207 |
Zadomowienie
|
Witam wieczorową porą dziś cały dzień się nie odzywałam. Przyjechała do mnie przyjaciółka i tak się zasiedziałyśmy poszłyśmy do mojej sis odłożyć ubranka dla mnie i 2 szt. dostałam od przyjaciółki w prezencie
![]() mol_aa - gratuluje obrony ![]() bienioka - pochwal się brzuszkiem. My już zaczynamy 20 tydzień kiedy to zleciało ![]()
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() joamic fajne ciuszki, a nie wiesz jeszcze co sie chowa w brzuszku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne ciuszki ![]() Gratki za połowke ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Wtajemniczenie
|
BIENIOKA ja w tej jak i w poprzedniej ciazy tez tak mialam,ze brzusia nie bylo a nagle w tym tygodniu wlasnie 22,23 wyskoczyl i juz tylko robil sie co raz wiekszy
![]() dziewczyny gratki za zdane egzaminy ![]() ![]() ![]() u nas dzis takie upaly,ze siedze i od klikania na klawiaturze sie poce ![]()
#2211 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Nettka-masz regularne @?Mozliwe,ze dni plodne mialas pozno,stad mlodsza ciaza.Wg. OM 27.11,a wg dni plodnych 17.12.Ale rozbieznosc faktycznie jest ogromna. Kupilismy w sobote papuzke falista ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2213 |
Zadomowienie
|
Witam was kochane dziś trochę smutnawo
![]() Pisałam wam w sobotę że miałam księdza- przyjaciela na kawie, w niedzielę teściowa naskoczyła na tżta że po co niby ten ks przyjeżdża ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc już miałam taką sytuację rok temu jak coś teściom nie podpasowało to czepili się mnie to i ja im nagadałam, rok był spokój. Wiem że teściowa mnie lubi, mimo że udaje że tak nie jest, ale traktujemy się w miarę z szacunkiem a tu takie klocki ![]() My z tżtem przyjaźnimy się z tym księdzem i nawzajem odwiedzamy, dawała nam ślub, ochrzcił syna, a wcześniej jak mieliśmy różne problemy to nam pomagał więc to taka przyjażń na całe życie. To człowiek w średnim wieku, mający trzeźwe spojrzenie na świat i to co się dookoła dzieje. A teściowie katolicy tacy że codzień w kościele jak święci, a tu taki napad na tżta, nawet nie chcę myśleć co mieli na myśli mówiąc o nim, tż nagadał teściowej że ten ks przyjeżdżał i będzie przyjeżdżał i nic im do tego, ale nastawieni do mnie anty jak nie wiem co!!! Zachowują się jak niepoważni, bo nie pozwolimy sobie z tżtem żeby ustawiali nam znajomych i decydowali kto ma nas odwiedzać, to chore ![]() Zsiadł mi się humor bo teraz będziemy się unikać z teściami a to niełatwe mieszkając nad nimi, bezsens. Mam ogromny żal do nich i wstyd mi za nich, dosłownie, Religijni psychopaci z chorymi myślami ![]() Ja jak spotkam teściową na swojej drodze to jej nagadam do słuchu bo ja jestem cierpliwa ale do czasu ![]() Jestem też wrażliwiec okropny i przeżywam wszystko, eh ![]() Przepraszam was dziewczyny, ale musiałam wyrzucić to z siebie ![]() Goldika bardzo bardzo cię rozumiem, bo ja miałam podobnie ze swoimi rodzicami, przez długi czas żle się między nami układało, dopiero jak pojawił się synuś to się ociepliło i już 4 lata jest ok, więc i tż nabrał zaufania do nich choć wcześniej był bardzo anty ![]() Masz przebojową koleżankę, niezła jest ![]() Mój bobas porządnie mnie skopał wczoraj jak się położyłam wieczorem, jak to milusio ![]() A propo mojej sprawy to na szczęście my z tż to się zgadzamy we wszystkim, i teraz mój mąż jest mocno wzburzony tą sytuacją, ale ja już nie mam zamiaru uśmiechać się do teściowej i zagadywać, mam ją gdzieś ![]() ![]() Ale się rozpisałam aż mi głupio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zadomowienie
|
No ciuszki naprawdę ma super. I ta jakość mówi sama za siebie. Za te dwie rzeczy zapłaciła 20zł
![]() No jeszcze nie wiemy co będzie. Kolejne USG 19 lipca dopiero ![]() Dziękować ![]()
#2215 |
Zadomowienie
|
Pozjadałam w tym poście trochę słow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |||||
Wtajemniczenie
|
Ja kopania jeszcze nie czuję, tylko bąbelki i smyranie ale też nie zawsze
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziś popołudnie spędziłam u siostry na pogaduchach a jutro to nie wiem co będę robić - pewnie się nudzić ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
oj ela
![]() ja np nie umiałabym wygarnąc teściowej co myślę-w ogóe starszemu człowiekowi nie umiem wygarnąć)ale może jak jej znowu powiesz co yślisz to znowu spokój będzie. strasznie nie lubię gdy ktos gada głupoty i nawet sie nie zastanawi nad tym...
#2218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie dziwie Ci sie Elu że sie wkurzyłaś bo mnie by chyba rozsadziło, nie wiem o co im chodzi z tym księdzem, dla mnie to super sprawa mieć takiego przyjaciela, powinni się cieszyć a nie jeszcze mieć jakies pretensje. chore ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaaaa, bylismy w weekend na zakupach. No i oczywiscie musialam cos kupic. No i ja glupia, zamiast kupic spiochy, albo kaftaniki, to kupilam malej jeansy i t-shirt na 6m-cy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.