|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
![]()
![]() |
#3243 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Melduj sie po wizycie, co lekarz powiedzial... Cytat:
To trzymam kciuki, zeby sie okazalo, ze sa jacys rodzice, ktorzy sie zagapia z umowa i wtedy wy wskoczycie! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A z tymi wodami to tez czasem tak mam, ale ja generalnie mam dosyc duzo sluzu Cytat:
|
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz pytanie z innej beczki :Ma któraś nokię e52? Bo ja sobie wymieniłam do szpitala właśnie na to badziewie i już mam z nią problem - jak ktoś dzwoni albo ja dzwonię do kogoś to nie wyświetla mi kto to tylko nr telefonu ![]() ![]()
![]() |
#3245 | |||||||
Zakorzenienie
|
brunetka jak dla mnie to tylko rolety - takie wbudowane w okno i w powstałej wnęce postawiłabym jakieś pluszaki itd będzie dużo przyjemniej, bo to kącik małej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i też się boję że może być tak samo (albo i gorzej) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3246 | ||
Zadomowienie
|
Oj cieszy, dawno nie byłam tak nakręcona.
Cytat:
Cytat:
![]() Wkładka jest dla noworodka. Ma taki wałeczek dookoła głowy, chyba po to, żeby maleństwu głowa nie latała na boki, wiadomo noworodek nie utrzyma sam. Poza tym wałeczkiem nie jest gruba, nie wpływa na większe zgięcie dziecka, chyba że masz coś innego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
Brunetka o czym ten film jest?
Sygnie Ja niestety nie pomogę, mam Samsunga A CO U SHIRY !? ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Crazy no to mnie pocieszyłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zadomowienie
|
Crazy Jacieee Blondynka za wizyty
![]() Beata za brak paciorka ![]() Natka za bardzo ładny zapis ktg ![]() Zanka witaj w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Rozeznanie
|
ja tylko na chwilę niestety musze sie pakować do szpitala na jutro rano. Nie podoba się mojemu ginowi to plamienie i mam isc na obserwacje. Skurczy brak, serce ok. Do porodu mam sie nie szykować bo to za wcześnie.
Smutno mi tak zostawić synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to Ci od szpitalnej windy to mogą liczyć jedynie na darmowe przejażdżki tą windą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
To jest bardzo stary film:
Uprowadzenie Agaty to krótka historia miłości Cygana, który właśnie uciekł z więzienia i młodziutkiej Agaty – córki wpływowego polityka. Romans córeczki z byłym więźniem kompletnie nie odpowiada rodzicom Agaty. Wpływowy tatuś postanawia zabrać córkę do szpitala psychiatrycznego. Z opresji ratuje Agatę Cygan. Młodzi zamierzają się pobrać, jednak w czasie cygańskiego ślubu antyterroryści, nasłani przez ojca Agaty, zabijają Cygana. W całym filmie są piosenki Seweryna Krajewskiego |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zadomowienie
|
Kmat, o kurcze ... trzymaj się, będziemy tu myśleć o was.
Vaniliova, tak sobie właśnie o Tobie myślałam, bo siedzę i piję herbatę o smaku/zapachu wanilii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a coś gin sugerował?? Ja przed chwilą zobaczyłam na wkładce taki brązowo-czerwony śluz ![]() nie wiem czy to czop bo nie było tego dużo, może po tym dzisiejszym pobraniu wymazu na paciorka ![]() ![]()
![]() |
#3254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | ||||||
Zadomowienie
|
Zanka, miło że jestes już z nami
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Ja się dziś też zdołowałam, mąż później z pracy wrócił i zastał mnie zapłakaną, wystraszył się, myślał że coś nabroił, do tego przyniósł mi taką piękną różę i się jeszcze gorzej rozryczałam. Miał pietra a to tylko hormony... Kochany jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Lecę do wyrka Dziewczynki na przytulanki ![]() Miłej nocy! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zadomowienie
|
Całkiem możliwe, ja na swojej pałeczce do wymazu widziałam krew, ale nic później się nie działo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
BAN stały
|
umylam dzisiaj 3 okna, takie najwazniejsze, zebym przy maluchu nie musiala tego robic, no i mycie okien w moim przypadku to nic nie daje
![]() W czwartek jedziemy do notariusza z tztem, no i chodzi o to zeby mogl on zamiast mnie decydowac na tej wlasciwiej wizycie 8 lipca w sprawie sprzedazy ziemi... bo ja to czasem mogę nie zdązyc wyjsc ze szpitala.. i to chyba najlepszy pomysl. nie mam zamiaru czekac i przekladac tej wizyty i męczyc sie dluzej z tesciem. Chcialam zeby moj tata mogl za mnie decydowac, bo wtedy tz nie musial by zawalac dniowki ale nie da rady ![]() Dzisiaj moj maly nawywijal, wystraszylam sie tak ze szok, zresztą on sam tak samo. ![]() Mamy taki wiatrolap/ garnek przez ktory wchodzi sie do domu, no i szwagier jak kupuje wode na firme do picia to wstawia do ganku na kilka godzin raz w tygodniu np 10 skrzynek, bo nie ma czasu w trakcie pracy na przeniesienie ich, dopiero pozniej zabiera na firme.. tę wode dostarcza mu jakas tam firma. Dzisiaj mu przywieli kilka skrzynek ( Taka w szklanych butyelkach 0,3 l.) No i maly chcial chyba wyciągnąc sobie jedną butelkę, tak wynikalo z jego tlumaczen, ale ze nie umial sięgnąc to sciągnąl na siebie te skrzynke... kilka butelek sie zbilo, ale na szczescie nic mu się nie stalo... kurcze, czlowiek nie jest w stanie patrzec za dzieckiem non stop przez 24 godziny, i wystrczy chwila nieuwagi i nieszczescie gotowe... czasem to sie zastanawiam czy ja to się wogole nadaje na matke, przeciez moglo się skonczyc tak tragicznie ![]() my siedzielismy praktycznie za drzwiami w tym czasie. normalnie roztrzesiona do tej pory jestem. Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-06-27 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nooo, ale aktualnie w fazie remontu... więc M pracuje na 4 etaty, praca, fotografia, dom i remont studia... a ja (my) same ![]() A on jak nie wesele to inna sesja a jak nie sesja to ukochane rajdy. Z Małyszem to już w zeszłym roku w kwietniu na rajdzie był... a ja sama w domku, teraz będę miała przynajmniej zajęcie ![]() Cytat:
![]() Zresztą z wózka JedoFyn4 też już wyrosła - słodziutka ![]() Cytat:
![]() ![]() Kmat może lepiej niech Cię potrzymają w tym szpitalu,, tam jesteś przynajmniej pod kontrolą, Ty i maluszek... Tylko się nie martw ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Zadomowienie
|
Crazy mam nadzieje że herbatka smakuje
![]() DaKaro zapomniałam napisac oczywiście też mocno trzymam ![]() Kmat trzymaj sie kochana ![]() Sygine mój Tż miał ten model telefonu ale teraz jest w pracy i nie moge go zapytać . Jeśli żadna dziewczyna Ci nie pomoże to napisze jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zapowiada się pięknie. Ja polecam PS I LOVE YOU ! piękny film a książka jeszcze lepsza! Cytat:
Ja to mam naprawdę pecha ![]() najpierw jeden allegrowicz mnie okantował na 11 zł, wkręca mi że paczkę wysłał a Ja ją dostałam, ale pisze mu że nie dostałam - sprawa trafiła do allegro. Wkurzył mnie, 11 zł to nie majątek, ale jak sobie nazbiera 11zł od każdego to ma kokosy ( spr teraz jego kolejne komentarze i ktoś napisał, że kantuje na 11zł) Zamówiłam mężowi gilotynę,wpłaciłam pieniądze przez allegro.Dostałam stronkę ze statusem mojej paczki i tam widnieje cały czas że pieniądze są nie wpłacone ![]() ![]() No i jeszcze te płytki z Unii. Czekam cały czas na wpłatę przez pocztę ![]() Jak mi napiszą jeszcze z ubezpieczalni OC, że pieniądze są wysłane a Ja ich nie dostanę to chyba nerwicy dostanę ![]() DUSIA pokaż stronkę męża ![]() ![]() Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-06-27 o 20:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Raczkowanie
|
A propos fotelików Maxi Cosi widziałam w sprzedaży pokrowce frote, można wtedy je wyprać kiedy się przybrudzą (mojej koleżanki córa za każdym razem wymotywała w samochodzie podczas jazdy) tylko z tego co widzę to ceny takich pokrowców są kosmiczne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3265 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() I kochanego Koteczka ![]() Dzieci co chwile mają zwierzaki,więc są do nich przyzwyczajone. Mamy zółwia i psa. Wcześniej konia,jeze,szczura,królik a,więc tu problemu nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | ||
Raczkowanie
|
Heh my też
![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko moich zdjęć tam nie ma, wiesz jak to jest "szewc bez butów chodzi" ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Nerolka Izunia słodziutka jak zawsze, ale kociak też niczego sobie - taki malutki jeszcze ![]() Nie boisz się że pazurkami potraktuje Izunie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze trzymałaś rękę na pulsie i poszłas do gina, nie zwlekając. Wiadomo, szpital mało przyjemny, ale może pobędziesz 2-3 dni i Cię wypuszczą. Nerola Iza tak szybko rośnie ![]() dusia wstaw tutaj link, sama ciekawa jestem, chyba nie będzie to potraktowane jako reklama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
BAN stały
|
Dusiu siedzę i pilnuję.Póki co nie przeszkadza mu wierzganie rączkami i nóżkami tylko kładzie się przytulając i śpi
Patik wszyscy już zaprzyjaźnieni ![]() Mam nadzieję,ze rośnie ![]() A kotek,,,chyba Ator OJ KMAT,TRZYMAJ SIĘ.I DAWAJ ZNAĆ Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-06-27 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wstawiam ![]() http://slawekstaniek.com/ Nerolko pilnuj pilnuj bo to jeszcze mały kociaczek i jak mały to nie za mądry pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.