![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cześć wam
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Kamena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dla Mić ![]() i nie tylko ![]()
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaaaaaaaaa
![]() Jaki piękny odgryzacz paluchów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
BAN stały
|
Serio?!
![]() Zdecydowaliście się nie żyć już dłużej w grzechu?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
grozi wypollizowaniem
|
kamena help
![]()
#4237 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pazuri ![]() o co cho?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
rozkoszna jest
![]() Cytat:
![]() Mam kolejnego fkórfa , przysżły buty Ryłko , nie doś że ciasne , wkładka 36,5 powinna byc 24,3 cm a ona mi wychodzi na 24 , poza tym co wazniejsze , to nie jestkolor camel ani rudy ! To jest klasyczny jasny brąz, a dokładnie kawa z mlekiem, taka jak stoi przede mna w filiżance. W opisie aukcji stało camel/rudy, na pudełku pisze rudy, na zdjęciu w aukcji stał camelowo-zółty ale nieznaczne rozbieżności koloru brałam pod uwagę . Natomiast nigdy by mi do głowy nie przyszło ,że ktoą może kolor kawy z mlekiem określi jako camel lub rudy ![]() ![]() porównajcie sami wklejam to co było w aukcji a obok z innej aukcji faktyczny kolor otrzymanych butów. m,am też real - foto ale bateria mi się ładuje więc wkleję potem.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-27 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro idę do salonu Ryłko obadac buty w realu ,żebym wymieniła na coś , co na pewnio będzie takie jak wiem że jest plusem butów jest to ,że są stabilne i dosyc wygodne na dole real foto
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-27 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
BAN stały
|
Będzie się działo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
A bardzo w✂✂✂✂iony też może być? ![]() Chociaż ja jak zwykle ostatnio z poślizgiem ![]() Dziecię rośnie i bałagan zaczyna robić, nie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niech mnie ktoś czyma, bo albo ja kogoś roz...niosę albo mnie rozniesie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Fugi naprawione, uff ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-27 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Chciałam wsiem podziękować za trzymanie kciuków i proszę o więcej
![]() Macie moc sprawczą i może uda się jakoś poprawić moją prze✂✂✂aną sytuację - nie, nie zwolnią kierowniczki z pracy, ale może nie będę siedzieć z nią biurko w biurko na wyciągnięcie ręki. Jeszcze się nie cieszę żeby nie zapeszyć ale proszę o kciuki. Teraz lecę strzelić se relaksującą kompiel a później nadrobię i przelecę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
grozi wypollizowaniem
|
spo-dzięki,alem juz uratowana
![]()
#4245 |
ʞɐɯǝuɐ
|
zrobiłam sobie pierwszy raz w życiu rybe na parze
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jaki wiewiór
![]() ![]() Chcecie kawał? ![]() Mówi blondynka do koleżanki: -Byłam dzisiaj u okulisty. -I co Ci powiedział? -Żebym się nauczyła alfabetu!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do chciejstwa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() jakby ktoś mnie szukał to jestem na 136 str. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
pyszma jest taka rybka, szczególnie z ziołami , akripiona cytryną
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-27 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
grozi wypollizowaniem
|
t ja tesz mam kawał
![]() ![]() jak sie nazywają zęby małego murzynka? ![]()
#4250 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Florciu-a dotarłaś już do super bloga z najnowszymi modowymi trendami?
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
przeziębiłam się
![]() ✂✂✂✂✂✂✂ona zimna pogoda ![]() lipiec ma być ciepły i suchy - oby... ![]() (i oby na ciastla było ciepło i bez deszczu ![]()
#4252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | ||
Nindżopesz
|
On jest przeuroczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I Rozterce współczuję. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A propos obcasów, osobiście lubię okolice 10-12 cm ![]() Śniło mi się, że kupiłam se szpilki z chamskim napisem YSL i poszłam w nich grać w chowanego a N. kazała dać sobie książeczkę dla dzieci bo przecież już umie czytać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
ʞɐɯǝuɐ
|
zazdraszczam
![]() jutro wypróbuję z zielskiem, mam koperek, cytrynę też mam. nie wiem co można innego dać, w ogóle się na ziołach i przyprawach nie wyznaję, dziś posypałam gotową przyprawą do ryby.. ale i tak była dobra a gdzie pointa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() było superowo ![]() Rocka. Cięższego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie osłabło ![]() ![]() Cytat:
![]() ej no, co ty... mi po prostu doszło do lofffciania prawko. Aktualnie loffciam krzyżówki ![]() przestań ty mi tu amputować oziębłość ![]() ja jestem wery hot ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4257 | |||||
Zakorzenienie
|
o rany, jak słuodki cudowy rudasek
![]() ![]() ![]() no właśnie nie ![]() tzn musiałabym się wypisać z pracy (niedopsz by było, brak funduszy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-06-27 o 20:04 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
grozi wypollizowaniem
|
#4259 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad 2 Spotykamy się z Gryksem w takim pensjonacie w piątki i gramy w bierki,warcaby itepe itede ![]() ![]() ![]() ad 3 Też to wczoraj czytałam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
o mammmmmmmo - czymajta mnie - robię jej album - jaka palczatka - wapnem karmicie ???????
kameno - por i marchewka pasują do parzonej ryby - parzona jest pychoooooooooooota a jakom robiłaś w sensie jakiej marki ryba? i czy było juz jak sie nazywają zęby murzynka? czuje że mnie to humor poprawiii ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ![]() ![]() topre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.