|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Połącz z serkiem wiejskim (najlepiej lekkim) - będzie idealnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z taką wagą chcesz coś jeszcze robić? Moje marzenie to zejście do 55 kg ![]() Lecz motywacji brak :P Parę dni pojeździłam na rowerze od razu widziałam rezultaty ![]() Lepszy humor, lepsze samopoczucie, lepszy sen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc,idę do męża do łóżeczka.
![]()
#5014 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczor SPD
![]() Chcialabym zeby juz sie ten czerwiec sie skonczyl - jestem wykonczona, akurat sie tak zlozylo ze zamykamy kwartal kontraktu z NFZ i mamy rozpisanych po 7 - 8 zabiegow dziennie. Do tego czas juz bardziej urlopowy, mniejsza obsada wiec lekko nie jest. A wczoraj pracowalam do 19. (jak w lipcu nie odloze 2000 to mnie szlag trafi, chce na wakacje) Wiec co to ja chcialam ![]() Dodaja - a co bierzesz na wlosy jak moge spytac, co to za zastrzyki? I co do figury to ja naprawde nie wiem co Ty chcesz, jestes bardzo zgrabna ![]() Anastazja - mam nadzieje ze TZ sie opamieta i bedzie dobrze ![]() Maja - witaj ![]() Co do pieprzykow - to ja mam duzo, chronie skore przed sloncem, mialam tez juz 3 razy wycinane bo byly bardzo podejrzane. Blizny tez mam ![]() Aaaaa i pieprzyki na karku tez ![]() Co do wagi - wzrostu mam hmm az sama nie wiem ![]() ![]() ![]() Aaaa ceny mieszkan - ostatnio moi znajomi brali kredyt na mieszkanie troche ponad 70 m - kredyt 400 000. Niestety mieszkania sa strasznie drogie. Postaram sie Was bardziej ponadrabiac w wolnym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ijaa nie zacytowało Twojej wiadomości. Niestety tż pracował tylko i wyłacznie podczas wakacji i były to prace nie kompletnie związane z jego branżą. Odbywał praktyki, ale jak widać, nie mają one znaczenia. Mam nadzieje, że po obronie jak zacznie rozwozić CV po okolicznych kopalniach to coś się ruszy. Maja witamy w Naszych progach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Potwierdzam, cola light/zero na diecie potrafią uratować reżim ![]() Też chcę przepis na zupę cukiniową! I jakby co, to służę uprzejmie informacjami na temat psychologii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobry wieczór, ja cała zalatana i nie mam czasu na nic i dodatkowo wychodzi na to, ze w tym tyg będę pracować na popołudnie a miałam zupełnie inne plany ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tabletki: kwas foliowy 5mgx2 Zincas fortex2 Co do figury, to powtórzę się jeszcze raz, każda z nas widzi jakieś mankamenty i dla mnie tym mankamentem jest brzuch i biodra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5019 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co na śniadania chcę jeść zawsze mleko+ musli+ otręby, więc może to mi jakoś zrekompensuje ochotę na słodkie, a jak nie to coca- colę zero kupię faktycznie lub jakiś owoc typu kiwi lub jabłko ![]() ostatnio pokochałam twaróg posolony i popieprzony ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]() wzór zdrowego odżywiania i coca - cola ![]() jak tak przekonujecie tzn. , że muszę kupić, bo bez tego dieta się nie uda ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() w życiu bym nie wzięła ![]() "podziwiam" ich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje ideały to z truskawkami albo nektarynką. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 kg ziemniaków, 1 kg marchwi, 1,5 kg ogórków, 2 duże pomidory, sałata taki miks , 2kg jabłek, 2 kg nektarynek miałam jeszcze coś odpisać, ale właśnie dowiedziałam się, że młoda osoba którą znam ma raka ... brak mi słów, czemu ja sie do gin boję iść ![]() ![]()
![]() |
#5022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale była dzisiaj meeega dostawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Zadomowienie
|
TŻ po kąpaniu stwierdził, ze czuje się lepiej ale miętę i tak wypił
![]() Co do serka wiejskiego ostatnio pierwszy raz w życiu próbowałam i mi nie podszedl. Co mogę do niego dodać żeby troszkę zmienić jego smak. To samo tyczy się jogurtów naturalnych
#5024 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do cen mieszkan - to sa takie ceny u mnie. Druga kolezanka buduje dom pod miastem i tez koszt (sama budowa, bez dzialki) okolo 380 000. Mnie tez to czeka. No bo jak, cale zycie na wyjanmowanym? Albo specjalnie sie przenosic do mniejszej miejscowosci dla tanszego mieszkania jak juz sie ma fajna prace i ogolnie zapuszczone korzenie? Ale spokojnie daja z tym kredytem rade, wiadomo ze we dwojke latwiej ![]() Ja aktualnie sama mam zdolnosc kredytowa na jakies 250 - 300 tys, tak z ciekawosci kiedys sprawdzalam, nawet mialam spotkanie z doradca finansowym ![]() Cytat:
![]() Mam te same mankamenty w takim razie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5025 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja odkąd poszłam 1 raz to latam po parę razy w roku ![]() Lepiej się profilaktycznie badać niż potem mieć problemy ![]() Jak to się mówi: lepiej zapobiegać niż leczyć. Jutro między 12-15 mam wizytę ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Ja za jogurtami naturalnymi nie przepadam ale jem je i dodaję do nich otręby z kawałkami owoców, na prawdę dobre ![]() Otręby jem, ponieważ mam kłopoty z jelitami. Wzdęcia, zaparcia itp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz często jem z owocami: Najczęściej go wtedy rozgniatam widelcem (żeby nie było kuleczek) i kładę na to pokrojone truskawki albo gruszkę, albo nektarynkę. Albo z solą i pieprzem + do tego pomidor lub papryka czerwona. Jeśli jesz słodycze to polecam ze startą czekoladą ![]() Lubię też z tuńczykiem, albo na ostro z dużą ilością pieprzu i ogórkiem kiszonym. Ogólnie chyba jeszcze nie wymyśliłam kombinacji która by mi nie posmakował (chociaż w jakimś stopniu). ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5027 |
Copyraptor
|
Lili
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że nie ma się czego bać , ale ja nie lubię lekarzy , a tutaj jeszcze żadnego nie znam i na dobrą sprawę nie wiem gdzie iść ...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja osobiście bym się bała 400 000 wziąć, nie wyobrażam sobie tego, no chyba, że bym 10 tysięcy/ miesiąc zarabiała ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() jaka ładna botwinka Ci wyszła ![]() w ogóle uwielbiam tą stronę z Twoim kucharzeniem oglądać, bo wszystko tak zawsze ładnie podane ![]() ja muszę z kostkami rosołowymi skończyć ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | ||
Wtajemniczenie
|
Lili - ceny za metr sa wiesz, srednie, najtaniej widzialam 4400, ale zwykle sa od 4500 w gore. Ja wole od razu zainwestowac w wieksze zeby go nie zmieniac za szybko
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jogo naturalny to jem glownie z roznego rodzaju musli - z owocami, bakaliami, orzechami ![]() Ciesze sie ze TZ lepiej ![]() Cytat:
![]() Idz idz, nie boj sie ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5032 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo właśnie!! Mam znajomą we Wro, która chodzi do jakiegoś ginekologa i sobie go chwali, że nawet kobiety ode mnie ze wsi specjalnie do niego jeżdżą. Jeśli poczekasz 1 dzień do jutra to załatwie namiary na niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5033 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5034 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5036 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5037 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() I ja kostki dodaję wtedy, jak trzeba mieć bulion - kurka, nie chce mi się za każdym razem rosołu gotować, szkoda mi czasu i pieniędzy...czasami robię duuuużo i mrożę, ale to jednak mniej wygodne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5038 |
Zakorzenienie
|
ja rozsiadłam się na kanapie i zadzwonił mój tata że u mamy było pogotowie bo dał jej jeść i sonda się zapchała i mama zwróciła kolację co zostało jej w buzi i zaczęła się dławić
![]() pogadałam z Tż na skype i teraz sobie leże, chyba przejrzę allegro, chociaż i tak nic nie kupię ale pooglądać można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5039 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
![]() Trzymajcie kciuki za jazdy- wiem pewnie macie mnie już dość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawy przepis do tej pory znalam to tyle ze w wersji zamiast pieczarek byl zolty ser w kosteczke drobna i bez maki ziemniaczanej Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-27 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.