|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku? | |||
| Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. |
|
1 | 1,92% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
22 | 42,31% |
| Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. |
|
1 | 1,92% |
| W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. |
|
2 | 3,85% |
| W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. |
|
18 | 34,62% |
| Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. |
|
10 | 19,23% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
a mi jest teraz smutno... napisałam referat (w celu odrobienia nieobecności na ćw lab) i... poszłabym na spacer... ale nie mam z kim
a samej o tej godzinie już mi się tez nie chce łazić coś dzisiaj marudna jestem... agnieszka 0605: jak dla mnie zestaw nr 4
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
kochana - a cóż to za wrażenia prywatne - ależ mnie zaciekawiłaś ![]() Cieszę się, że u Ciebie i humorek i brak skurczy - same pozytywy! |
|
|
|
#1023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zestaw nr 4 ![]() Cytat:
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() własnie wrociliśmy ze szkoły rodzenia - dzis było o karmieniu piersią chłopaki trochę duże oczy robili ale w sumie było ciekawie pomyśle o tym ![]() współczuję...a lekarz faktycznie ci sie trafił jakiś z bożej łaski ale grunt ze wszystko dobrze ![]() mnie też się bardziej podoba 4 ![]() Cytat:
hej super, że mecz udany. W koncu każdemu jakaś rozrywka się należy
|
|
|
|
|
#1025 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
( I niekoniecznie w taki sposob jak sobie teraz wyobrażasz Lula...) Cytat:
:brzyd al:
|
|||
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
haha
nie było ciężko Chociaż ja miałam podobne skojarzenie
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głodnemu chleb na myśli dziś biorę pracę koleżanki z roku i czytam jej temat pracy, a tam: Erotyka biznesu .... myślę sobie, że jak??? a to była etyka |
|
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
raczej wiekszość z nas miała jedno skojarzenie
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Łe kurcze, naprawde jestem w waszych oczach az takim zboczuchem?
no dobra, troche jestem a kto by nie mial![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Lau uchyl choć rąbka tajemnicy bo jak ja zaczne rozkładać wszystko na czynniki pierwsze to moze wyjsc cos baaaaaaaardzo brzydkiego
|
|
|
#1031 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak wyzej ![]() Cytat:
oj, oj, lepiej nie rozkładaj. Pogadamy za dwa lata jak się z tż'tem wyrwiecie gdzieś bez juniora
|
|||
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam za slowo
|
|
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
no to na mnie czas mamuśki
mimo zbliżającej się 22 nie przechodzi, ide się położyc
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Ja tez mykam, dobranoc mamunie
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam, jakaś nie do życia dziś jestem ...
aaa i cotuś - Ty się kiedyś martwiłaś czkawkami małego - u mnie teraz czkawka też na porządku dziennym
|
|
|
|
#1036 | ||
|
Rozeznanie
|
GRATULACJE!!!
![]() Cytat:
Ja podobnie jak Twój tato, też lubię eksperymentować z przepisami ![]() Cytat:
i bardzo mi się podobał...ale jak zobaczyłam MURE to był już tylko ten i żaden innyMi się bardziej podoba 4 Dobra kochane ja też już zmykam, życzę słodkich snów |
||
|
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze weszłam na post czerwcówek i ile przydatnych rzeczy a ja tam jeszcze nie dotarłam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...94&postcount=2---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Ktoś miał robione na początlu to badanie na WR?
|
||
|
|
|
#1038 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agnieszka0605-super!gratuluje Luii-śliczny wózek Cytat:
Mam z tej samej firmy co Spray tylko żółty z kaczuszką i zapłaciłam za niego w sklepie...28 zł, kiedy na all były o 10 zł tańsze , zakup był szybki więc na cene tak nie zwróciłam uwagi wydawała mi sie rozsądna- do czasu jak zerknełam do swojej ściągawki z zakupami dla maluchaKaileight-dobrze że z maleństwem wszystko OK, szkoda że lekarz tylko zdawkowo odpowiedział na Twoje pytania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tej firmy kupowałam komplet do łóżeczka: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=12789069 kupiłam dzisiaj 10 szt. pieluch falnelowych po 1,75szt., szukałam fajnej koszulki do karmienia ale nic ciekawego nie było..chyba większość rzeczy zakupie na allegro, właśnie przeglądam sprzedających u którego warto zamówić.. Dzięki dziewczyny za doradzenie z programem do tych zdjęć ..jak znajde czas powklejam zdjęcia w klubie..Cotka- nie kojarze bym miała robione takie badanie..
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-06-27 o 23:00 |
||||
|
|
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam na samym początku ciąży
nie wiem jak w Pl, tutaj to standard, pierwsze badanie krwi jakie robią <wtedy kiedy informujesz lekarza o ciąży> jest właśnie między innymi pod kątem wielu chorób zakaźnych, w tym tych które wymieniłaś ale miałam robione raz i wątpię, żeby robili je po raz drugi
|
#1040 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja dziś miałam ziemniaki duszone, jajko smażone i groszek z marchewką![]() Cytat:
za zakup i po tak korzystnej cenie![]() Cytat:
i ważne że wszystko w porządkuCytat:
dobrze, że pojechałaś do szpitala i lekarz Cię zbadał i jesteś spokojna, że wszystko z dzidzią w porządku a co się dzieje z Tż?
|
|
|
#1041 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno będzie do przodu![]() jak dla mnie zestaw nr 4 ładniejszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chyba już wszystkie śpią to ja też zmykam dobrej nocki
|
|
|
#1042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1043 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś też miałam okropniasty sen, że gin mi jakiś dziwny zabieg robił coś tam wyciągał straszne obudziłam sie cała spocona ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
miałam liste co trzeba kupić w którm sklepie, co mi bardzo ułatwiło zakupy a mąż był zadowolony że tak szybko poszło Odwiedziliśmy apteke, rossmana i sklep dziecięcy i wystarczyło Akurat mieliśmy fajnie bo jest jedno obok drugiego więc tylko człapu człapu od sklepu do sklepu i wszystko było ![]() Wczoraj jeszcze bardziej się ucieszyłam że wszystko kupione a dlaczego to na pewno kada sie zorientuje jak na końcu opisze wrażenia z wizyty ![]() Cytat:
wózek jest super, już nawet nie patrze bo zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() najwazniejsze, że wszystko jest ok już
|
|||||||
|
|
|
#1044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejdzie im ![]() jak dla mnie ten 4 ![]() Cytat:
![]() szkoda że nie widziałyście wczoraj miny mojego tż jak mu laktator pokazałam ![]() No to teraz relacja z wizyty: Szyjka skróciła mi się o 1/3 długości przez ostatni miesiąc, więc nie fajnie - dostałam jakieś tabletki rozkurczowe które mam brać co 6 godzin i mam dużo odpoczywać, leżeć. Do Wojtaska moge chodzić ale też mam się nie przemęczać mam zrobić znowu morfologie (oby w końcu anemia ruszyła w dobrą strone ) mocz i HBS. Następna wizyta za 2 tygodnie żeby konrolować tą szyjke. Teraz Niuni nie mierzył/ważył będziemy ją dokładnie oglądać i mierzyć na następnej wizycie dla mnie najważniejsze że ma śliczne serduszko i piękny kregosłupek, wygląda na zdrowusią dziewczynke ![]() Z przyjemnieszych rzeczy to dostałam wczoraj ubranka dla Natalci .. duuuzio różowego niektórych rzeczy pewnie nie założe ale są też śliczności, zrobie może jakieś fotki potem to wkleje
|
||
|
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Coś ostatnio spać nie mogę, a zawsze był ze mnie śpioch okropny. A już od paru dni kładę się około północy, a o 6 budzę się i już nie mogę zasnąć![]() Ja miałam Wr na samym początku, podobnie jak i antygen HBS
|
#1047 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
![]() dzis ostatni egzamin w sumie to sie wam przyznam ze jakos sie na niego nie uczyłam jeszcze wiec zaraz sie zabieram za ksiazki i prosze o trzymanie kciuków zeby wszystko poszło po mojej mysli
|
|
#1048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja już z rana byłam zrobić morfologię, a że dzień będzie długi to się zastanawiam co by tu robić ![]() Cytat:
u mnie USG też nie trwa nie wiadomo jak długo, myślę, że koło 5-10min max, najdłuższe miałam przy prenatalnych i połówkowych. Ale mój na każde pytanie odpowiada mi wyczerpująco na szczęście A powiedz mi, w którym szpitalu będziesz rodzić?Cytat:
powodzenia na egzaminie! ![]() robiłam dwa miesiące temu- WR, HBS i HIV Cytat:
|
|
#1049 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na dziś został mi jescze jedne kotlecik, ale dla męża coś muszę wymyślić. Nie mam pomysłu na razie...Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No i wielkie gratulacje za obroniony licencjat!!!! ![]() Tusia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Wkurzyłam się na TŻ, zdenerwował mnie, ciągle robi to samo, wogóle się nie zmienia, już nie wiem co z tym robić...
Popłakałam sobie i poszłam na długi spacer z psem... Naprawdę długi i słońce grzało jak nienormalne. 
W sekundę zrobiło mi się tak słabo, że nie mogłam wstać z toalety. Wzięłam prysznic i biegiem do szpitala, nie muszę chyba mówić w jakim stresie, akurat jak na złość dzidziuś wogóle się nie ruszał, przestraszona byłam okropnie.
) zaczął mi machać przed nosem wziernikiem, pokazując, że przecież "nic tu nie ma" (to co kurde, wymyśliłam sobie i pożądałam tego cholernie bolesnego badania? 
chyba że działo się coś mega ciekawego
ale grunt ze wszystko dobrze 

A jutro ostatni egzamin
) mocz i HBS. Następna wizyta za 2 tygodnie żeby konrolować tą szyjke. Teraz Niuni nie mierzył/ważył będziemy ją dokładnie oglądać i mierzyć na następnej wizycie