|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5071 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
![]() mam nadzieję, że z koperkiem faktycznie będzie inaczej. o mrożeniu w kostkach lodu czytałam kiedyś na forum gazeta albo kafeterii, bo od czasu do czasu podczytuję forum gazeta, wątki o oszczędzaniu ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() mój niezbędnik to ostra i słodka papryka, papryki nam mnóstwo schodzi ![]() ![]() ![]() ![]() muszę popróbować nowych przypraw ![]() aha i tabasco uwielbiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5072 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do przypraw to używam dużo ziół i podstawowych..te ze stojaczka co Wam kiedys pokazywałam super się sprawdziły ![]()
![]() |
#5073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lecę spać ![]() jak jutro wstanę to już 10 stron w nowym wątku będzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5074 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pomysle co na jutro mam do zrobienia to az niewiem czy uda mi sie wstawic te foty z ciuchami ale zapewniam ze nic specjalnego a i pokoj obiecalam obfocic jutro napewno musze odpoczac polozyc sie czy cos aha macie jakies pomysly na cos z miesem mielonym i drobnym makaronem ? mysle o tz-cie bo puki co mowi ze chyba tylko to bedzie jadl je tez jakies salatki i sery ale cos musze pomyslec zeby mial jakas roznorodnosc Cytat:
tata tez zawsze mrozil i bylo super Cytat:
na szczescie caly rok w sumie wszystko i ceny nawet sie jakos specjalnie nie roznia |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei nie wyobrażam sobie rosołu i czegokolwiek na kostce ![]() Bry ![]() Matko jaka nie wyspana jestem. Dzieciaki, a raczej konie, na górze biegały grubo po północy. Jakbym je dorwała to by zaraz poszli spać. Rodzice awanturują się, a dzieciaki robią co chcą, a sąsiedzi spać przez diabłów nie mogą. Potem się wciąż budziłam i tyle z mojego spania ![]() O 8.30 mam jazdy. Trochę się stresuję, ale już o wiele mniej niż ostatnio ![]() U mnie dziś na obiad, dietetyczny bigosik z młodej kapustki ![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-28 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5076 |
Zakorzenienie
|
Cześć. U mnie już dzisiaj lepiej. Głowa mnie nie boli i nawet się wyspałam. TŻ obiecał zabrać mnei dzisiaj do kina na Kac Vegas w Bankoku, więc dzień zapowiada się przyjemnie.
Życze miłego dnia i spadam do pracy ![]()
#5077 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() wszystkim niedoczekańcom donoszę, że nowa część będzie jak się Aaby dziś trochę w pracy ogarnie więc proszę sie uzbroić w cierpliwość ![]() ![]() ![]() widzę, że o zupach gadacie to powiem tylko, że nie wyobrażam sobie dodawać kostki rosołowej do normalnej zupy tzn. takiej gotowanej na mięsie, ja się kostkami posiłkuje tylko jak robie zupę do której potrzebuje bulion, np. znanej na wątku pieczarkowej z makaronem ![]() ![]() ![]() Dudi "rosół" z porcji rosołowej to nie rosół tylko chyba jakiś cienki wywar jak mniemam ![]() Dodaja mi nigdy nie obrzydnie 3manie kciuków za Ciebie i Twojego Tż ![]() ![]() U mnie też jakoś kiepsko z kasą ostatnio, niby nic takiego nie kupuję a ciągle mi brakuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- no i jeszcze najważniejsze! ![]() ![]() ![]() sto lat Kochana Ijaaaaa! ![]() ![]() w zdrowiu, szczęściu, urodzie, z miłością Tż, bez nadprogramowych kg, w rozwoju i poczuciu spełnienia! Żebyś zawsze była taka ciepła, uśmiechnięta i fantastyczna i nigdy się nie zmieniała! ![]() p.s Uwielbiam Cię! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5078 |
Zakorzenienie
|
![]() Ijaa Nasza Kochana! Życzę Ci wszystkiego najlepszego, żebyś zawsze szła przez życie tak jak teraz, żebyś zawsze zarażała nas optymizmem jak teraz i żeby spełniły się Twoje wszystkie marzenia! Sto lat ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5079 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tez Cię uwielbiam. ![]() ![]() Potwierdzam - mimo, że jem rzadko, to rosół TYLKO na duuuuuużej ilości róznorakiego mięsiwa. ![]() Weekend z M. Kochana ![]() ![]() ![]() I zazdroszczę premii półrocznej. ![]() Przy okazji: Nic mi się dzisiaj nie śniło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwaga! Z okazji urodzin - BOLI MNIE BRZUCH!! ![]() ![]() Ale nie no, tak być nie może. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-28 o 07:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5080 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ijaa Kochana życzę Ci abyś Moja Droga SPD się nie zmieniła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5081 |
Zadomowienie
|
Ijaa spełnienia marzeń, sukcesów i docenienia w pracy, znikających w zastraszającym tempie i bez dużych wyrzeczeń kilogramów oraz wielu powodów do optymistycznych postów. Sto lat
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Jak zwykle przegapiłam nagrode za 5000 post ![]() ![]() My mamy gołąbkowy tydzień, bo od mojej i TZ mamy dostaliśmy w słoikach gołąbki i trzeba zjeść, żeby się nie zmarnowały. Oj szybko na gołąbki ochoty mieć nie będę. Dziś muszę dokończyć i oddać projekt ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#5082 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no widzisz! wystarczyło się postarać ![]() ![]() Masz jakieś plany na spędzenie supersłodkich 17tych urodzin? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5083 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie żadnych specjalnych.
![]() To znaczy TŻ wymyślił wspólne gotowanie (bo jak twierdzi: "on się nie zna na tych wszystkich dietowych rzeczach" ![]() ![]() Koleżanka ciągnęła na drinka (a niestety my razem, to jest połączenie wybuchowe), a.. ja bym chciała jutro normalnie funkcjonować. ![]() ![]() I’m seventeen again Feels like I’m seventeen ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Jak się będę musiała tak co wieczór starać, to chłopa wykończę. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-28 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#5084 |
Zakorzenienie
|
Ijaa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń, miłości i radości z każdej chwili
![]() ![]()
#5085 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Malutka dzisiaj obudziła mnie o 8 ![]() Ijaa wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń zwłaszcza tych najskrytszych a i zapomniałabym gromadki dzieci jak najszybciej. Najlepszego ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5086 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ból brzucha (czy cokolwiek to było) wygoniony, można święt... znaczy się pracować. ![]() Za wiele teraz co prawda nie zrobię, bo zaraz jadę na mini szkolenie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5087 |
Zakorzenienie
|
ijaaa wszystkiego najjjlepszego z okazjii urodzinek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5088 |
Zakorzenienie
|
Ijaaa - wszystkiego naj naj
![]() Maju - witaj! ![]() Snow - pytałas jakiś czas temu - jestem na 4 roku, tzn pierwszym ;-) Wczoraj złapałam jakąs deprechę... Spalam do 11, do 1 byłam w łóżku, potem czas mi tak zleciał... przed głupim tv gdzie nawet nie było nic ciekawego. NIC nie zrobiłam. Obezwładniła mnie jakas taka niechęć, obojętnośc... A były takie plany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5089 |
Zadomowienie
|
Siedze i oglądam suknie ślubne, zamiast się uczyć. Ale żadna mi się nie podoba. Do 10 porobie jakies glupoty, zjem śniadanie i na serio siadam do projektu.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#5090 |
kobieta za ladą
|
iija a ja ci życze samych boskich dni!!!i pogody ducha!!!
![]() dziewczyny ja już nie mogę tego remontu dróg pod moim oknem od 7 rano chodzi jakaś kopara betoniara młoty pneumatyczne jakieś ciągniki do tego wszystkie tiry jak na złość jeżdzą tędy od 2 miesięcy robią i skączyć nie mogą co gorsza z drugiej strony domu też jest droga i tam też robią ![]() a rosół z porcji rosołowych to moja teściowa gotuje ![]() ![]() u mnie dziś pizza już byłam w tesco po ser i drożdze a jutro krokiety na szybko bo dentysta irenkaaa a moze ty małego francuza przywiozłaś?? ![]() ![]()
#5091 |
Copyraptor
|
Iija, najnajnajnajnaj!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ijaa wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastych urodzin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niby sie plastruje ale juz mi to ktos tez z takim pomyslem zasunal tylko kurka my nawet ostatnio ani czasu ani ochoty na male francuzy nie mielismy ![]() poczekamy zobaczymy coz ... nawet jesli to wtedy bedziemy myslec jakis czas temu tz nauczyl sie spiewac,,byla sobie zabka mala " ![]() ![]() Ijaa spelnienia marzen ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-28 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5094 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
iija- Życzę Ci, abyś odnalazła: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość. Życzę Ci dnia zwykłych cudów... Gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi. Nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela. Zielonych świateł na Twojej drodze do pracy, albo sklepu. STO LAT KOCHANA ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze pisałas że wydałaś wczoraj że wydałaś 25 zł na owoce.. ja wczoraj w warzywniaku kupiłam pomidory, ogórki, sałatę, cebulę i kaszę i prawie 15 zł... nie wiem czemu wszystko takie drogie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i bigosik ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#5095 |
Zakorzenienie
|
w ogóle to możecie się ze mnie śmiać, bo co gotuję na obiad?
rosół ![]() chcę zobaczyć jak smakuje rosół z dużą ilością zieleniny, podpieczoną cebulką i bez kostki ![]() dziś zjadłam trochę musli z mlekiem i 150 gram sera białego i kawę wypiłam. oby mnie nie pokusiło później ![]()
![]() |
#5096 |
Zakorzenienie
|
Ijaa- wszystkiego najwspanialszego kochana, dla tak wspaniałej osoby można życzyć tylko samych wspaniałych dni, uśmiechu na co dzień, dużo miłości i sukcesów w pracy
![]() ![]() Witam ![]() ja spałam u rodziców i nocka była ciężka ![]() teraz mój tata idzie do pracy na jakiś czas a ja zostanę z mamcią ![]() gorąco u mnie od rana ![]() zaraz muszę pranie wywiesić |
![]() ![]() |
![]() |
#5097 |
Zadomowienie
|
Lili dość ma już chłopak mojego narzekania i poświęci się dla dobra ciszy i spokoju
![]() Z racji, ze jestem maniaczką słodyczy i zresztą wszystkich słodkości postanowiłam zacząć od wyeliminowania tego wszystkiego. Wszystko musi być pomalutku ale z efektami. Dobrze, że Julunia nie śpi w dzień to mnie pilnuje. Przy niej nie jem bo jeszcze by chciała tak więc mimo, że już mnie korci to od kilku dni nic takiego nie zjadłam i dobrze ![]() TŻ nie dzwoni a ja muszę wiedzieć jak się czuje. Dzwonie sama ![]()
#5098 |
Zakorzenienie
|
ijaa
![]() 100 pluszowych kotków, 100 drewnianych młotków, 100 milionów w portfelu, 100 dążeń do celu, 100 nocy gorących, 100 serc płonących, 100 spełnionych marzeń i samych dobrych wrażeń
#5099 |
kobieta za ladą
|
lilii moja rada nie zdejmuj całej łupiny z cebuli tylko z kawalka i ten kawałek opiecz
łupinka daje kolor!!!(ja tak farbuje jaja na wielkanoc w łupinach ![]()
#5100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to następnym razem zrobię pół na pół ![]() rosół pięknie pachnie, wyszedł żółty, ale smak trochę inny jest ![]() piję właśnie Rooibosa karmelowego ![]() dobrze, ze herbat nie słodzę ![]() mam Rooibosa z cynamonem, karmelem i pomarańczowego, więc na dietkę w sam raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.