|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
pół nocy siedziałam przy psiaku bo Pani wet powiedziała że po lekach które dostał może dostać wstrząsu... więc się stresowałam na szczęcie było ok...
whiskey trzymaj się.. i ja bym nie wysyłała życzeń skoro nie rozmawiacie... lenka mnie też ostatnio bardzo wysypało i nie wiedziałam od czego... ale smaruje krosty tribiotic maścią i powoli znikają... u mnie dziś nareszcie piekne słoneczko
|
|
#752 |
|
Zadomowienie
|
Kitka ja też jestem za tym aby nie wysyłać. zwłaszcza, że nie chcę teraz z nim mieć żadnego kontaktu. co najlepsze , teraz pisze do mnie jego kumpel jak się dowiedział, że jestem wolna z prośbą o spotkanie.
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie nie idę na słonko, bo jest za chmurami.. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
KLIK kosztuje ok.20zł. |
||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
hej
whiskey, przykro mi ![]() Kitka biedny psiak... domyslam sie co przezywasz. ale wszystko dobrze juz jest i wyleczy sie z tego? u mnie w zwiazku tez sie sypie, bo zrobilam TZtowi niezla jazde i tak teraz sie zastanawiam, bo zyjemy w 'zawieszeniu' a w poniedzialek ma te urodziny i dzis mam okazje kupic mu prezent, pozniej juz niezbyt i tak troche mi sie wydaje, ze TZ nie wezmie sie w garsc i rozstaniemy sie przed jego urodzinami...
|
#755 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#756 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
oj a co się stało z TŻ?? dlaczego się pokłóciliście??
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
czesc
u mnie niestety słoneczka nie ma ... a miałam ochotę na opalanie. Kalpana ![]() Whiskey ja bym nie wysyłała. Kitka ojej biedny ten Twój psiaczek ![]() Caate co się stało ?
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio moj TZ mysli tylko o sobie, ja mu bardzo pomagam, bo chce otworzyc firme, a wszystko jest na jego glowie, slucham pomyslow, cos dodaje od siebie itp. wszystko jest fajnie miedzy nami, ale moja mama wierci mi dziure bo nie widziala go od 2lat, TZ nie czuje potrzeby przyjechac do mnie pod obecnosc mamy i polubic ja. ma powody zeby ja nie lubic, ale to juz przeszlosc. mi to bardzo utrudnia, mama sie czepia, ingeruje w moje spotkania, wszedzie gdzie on jest, ja musze wracac do domu. nie ufa mu, bo go nie zna. ja to rozumiem. teraz jest taka sytuacja, ze mam dac TZta siostrze kotka malego. maja do nas przyjechac i sobie wybrac, bo dziewczynka waha sie miedzy dwoma. Moi rodzice z jego sie nie znaja. TZ nie chce przyjechac z nimi. pozostawia mnie sam w sytuacji, zapozniania jego rodzicow z moimi. nawet jak wszystko wypadnie ok, to jak to wyglada, ze TZta nie ma? moja mama jest staroswiecka i dobrze wiem, jak pozniej bedzie mi nadawac nad uchem, ze on mnie nie kocha, ze ma mnie na teraz, ze znowu mnie zostawi itp itd. ja mam serdecznie dosc. mame mam jedna, ktora mimo wszystko jest zawsze przy mnie. ja tak samo jestem przy TZcie, na wszystkich waznych egzaminach w jego zyciu bylam, zawsze przyjezdzam, wiem jakie ma problemy. On nawet nie wie, gdzie moja szkola sie miesci. Kiedy oblalam wazny egzamin, nie bylo go przy mnie, dopiero jak upomnialam sie o swoje, ze potrzebuje go, zaprosil mnie do miasta na lody. oczywiscie, ze nie poszlam, moj stan psychiczny i wyglad zewnetrzny na to nie pozwalal. nie przyjechal do mnie, bo mama byla w domu. w efekcie wyglada to tak, ja moge na TZta liczyc, jak pomieszkujemy razem, jak przyjade do niego, jak spotkamy sie na miescie. kiedy jestem w domu i swiat mi sie wali, on nie przyjedzie, bo jest mama. nie rozumie tego, ze gdyby moja mama go poznala, to by go polubila i by nam to ulatwilo spotykanie sie. jestesmy 5lat ze soba i ja mam dosc. nie potrafie tak zyc. moze sama sobie stwarzam problemy, ale nie wyobrazam sobie calutkiego mojego zycia polegajacych na dokonywaniu wyborow miedzy nim, a mama.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-28 o 11:55 |
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
to nie na forum...
w skrocie - kiedys moi rodzicie mieli ciezki okres w malzentwie, teraz jest troche lepiej, ale ja na tym bardzo psychicznie ucierpialam i chcialam zrobic cos zlego, przed czym TZ mnie uratowal. dlatego on teraz nie moze wybaczyc tego mojej mamie, ze tak zepsula mi zycie, nie potrafi myslec o niej inaczej, bo uwaza ja za nieodpowiedzialna osobe, ktora nie powinna zakladac rodziny...
|
#761 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czyli sytuacja jest trochę inna, wydawało mi się, że po prostu, ot tak, nie chce poznać. W tej kwestii musisz rozmawiać tylko z nim, jemu wytłumaczyć, że to co było to było, nie warto wracać do tego i że nie wyobrażasz sobie wiecznego wyboru pomiędzy nimi... bo jeśli będzie unikać Twojej mamy to tak będzie
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#763 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wysyłam życzeń ![]() Cytat:
|
|
#764 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
co do TŻ.. wiesz faceci mają tak że wielu rzeczy nie potrafią się domyślić i trzeba im "walić prosto z mostu"... rozumiem Cię bardzo dobrze z tymi wyborami, bo u mnie jest podobnie z TŻ i rodzicami... tylko że u mnie jest taka huśtawka, raz im TŻ nie przeszkadza, potem- jest najgorszym wrogiem... myślę że po prostu musisz bardzo poważnie porozmawiać z TŻ, to trudne ale powiedzieć mu to co nam tu napisałaś... że kochasz go ale mamę też i tym co robi, że nie chce poznać twojej mamy krzywdzi najbarziej Ciebie...że nie chcesz wybierać między nimi bo Cię to unieszczęsliwia.. że jeżeli poznają się w końcu z twoją mamą to wyjdzie na dobre dla wszystkich i bedzie się wam lepiej żyło...trzymam mocno kciuki żeby się ułozyło
|
|
|
#765 |
|
CABIN CREW
|
a i tutaj paznokcie które obiecałam caate
już mi się poobdzierały no i skórki w kiepskim stanie...
|
|
#766 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Caate na razie może faktycznie nic nie mów, ale później wytłumacz mu, że to dla Ciebie ważne, by chociaż się znosili nawzajem, nie mówię o wielkiej przyjaźni czy miłości do przyszłej teściowej/ przyszłego zięcia, ale niech się grzecznie znoszą
dla Ciebie będzie to znaczne ułatwienie, a jak się kogoś kocha to chociaż tyle można zrobić U mnie było małe spamowanko: -mycie włosów szamponem NaturVital -Lorys na długość -peeling nivelazione -masaz syrenką -depilacja -balsam dove pro-age (wiem, nie powinno sie latem uzywac )-mycie twarzy żelem micelarnym z biedronki -krem regenerujący na buźkę pazurki robiłam wczoraj także z tym mam spokój ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-06-28 o 22:52 |
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 |
|
CABIN CREW
|
lakier wibo express growth nr 312
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#771 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Montii masz cudownego synka,a twoja figura jest jak dla mnie rewelacyjna whiskey w zyciu nie wyslalabym bylemu zyczen,tym bardziej,ze jestescie swiezo po rozstaniu...a takogolnie to jak sie czujesz?dlugo byliscie para? caate juz tak wiele przezylas ze swoim tztem,wiec trzymam kciuki,by i tym razem wszystko sie ulozylo Kitka jak dlugosc Ach musze wam powiedziec,ze zdecydowalam sie na tatulaz na stopie i mam nadzieje, ze zrobie go w ciagu przyszlego miesiaca Zaraz wstawie do albumu dwa zdjecia i w sumie to juz mam swojego faworyta,ale jestem ciekawa co wy powiecie
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
caate porozmawiaj z TŻ, spróbuj lepiej poznać go z Twoją mamą. Wiem z własnego doświadczenia, że sytuacja może obrócić się o 180 stopni. Mój TŻ i mój tata jeszcze jakiś czas temu się po prostu nie tolerowali (w moim przypadku nie wiem dlaczego). TŻ i ja pochodzimy z miast oddalonych od siebie o setki km, w czasie roku akademickiego było ok, ale w czasie wakacji ja jechałam do swoich rodziców on do siebie i przyjeżdżaliśmy do siebie na kilka dni. Jak ja byłam u niego było OK, ale jak on był u mnie, to z moim tatą po prostu się unikali, tata w salonie z mamą jedzą obiad, ja z TŻ u mnie w pokoju, TŻ chce iść do łazienki, rozgląda się, czy taty nie ma na horyzoncie, jak się dowiedziałam od mamy tata robił tak samo. Istna komedia. Doszło do tego, że TŻ wizyta u mnie pokryła się w czasie z imprezą rodzinną u mojej babci, o której ja zapomniałam. Nie wypadało nie pojechać. Tata też był, zresztą była cała rodzinka z bliska i z daleka. A TŻ i mój tata przez calutki dzień się unikali. Nawet znaleźli wymówkę, żeby razem nie zasiąść do stołu w czasie rodzinnego obiadu. (TŻ miał bardzo ważny telefon, który musiał odebrać i gadał ponad pół godziny, a jak skończył i mój tata zobaczył, że on idzie do stołu to tata wstał od stołu). W sumie to nikt w rodzinie nie wie o co im chodziło, nawet ja i moja mama.
Z czasem jakoś zaczęli ze sobą rozmawiać, najpierw niechętnie, a teraz jak zaczną ze sobą rozmawiać to nie mogą przestać. Mój TŻ polubił mojego tatę (chociaż czasem myślę, że polubił to za mało powiedziane), a mój tata nie wyobraża sobie innego zięcia w tej chwili i uwielbia mojego TŻta... A ja czasem mu przypominam, jak to było między nimi kiedyś... Edytowane przez Lenka_1987 Czas edycji: 2011-06-28 o 14:32 |
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
foty dodane
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak wroce z zakupow, to ladnie poodpisuje kazdej na wiadomosc, dziekuje Wam
![]() TZtowi powiedzialam wszystko to co Wam, milczy chlopak. ide juz 3x na autobus, bo pierwszy mi uciekl, przez robienie zdjec makijazu, drugi bo wrocilam przeczytac co mi poradzilyscie, jak mi trzeci ucieknie to nigdzie nie pojade
|
#775 |
|
Zadomowienie
|
whiskey ja bym na Twoim miejscu do TŻta się wcale nie odzywała. Chyba, że kłótnia/rozstanie to ewidentnie Twoja wina. I to nie ważne, czy chcesz do niego wrócić/pogodzić się, czy nie. Z moim tak mam, że jak się pokłócimy, to ja milczę nie ważne co by się działo, nie odbieram telefonów(chyba, że w środku nocy zadzwoni, wtedy odbiorę odruchowo nie patrząc kto dzwoni), nie odpisuję na smsy, jak coś chce musi sam przyjść. Wyjątkiem są sytuacje gdy wina leży bezdyskusyjnie po mojej stronie. Wtedy czekam aż się mniej więcej uspokoimy oboje i piszę mu smsa z przeprosinami i wyjaśnieniem mojego zachowania, powodu kłótni jeśli takie jest, następnie czekam na krok z jego strony. Nie dzwonię do niego, bo mogłabym trafić w chwilę gdy jemu jeszcze emocje nie do końca opadły i zamiast zgody byłaby jeszcze większa kłótnia. W sytuacjach, gdy kłócimy się z jego winy nie odzywam się pierwsza, bo czułabym niesmak, bo to on powinien mnie przeprosić.
Tak poza tym raz była taka sytuacja, że pokłóciliśmy się z jego bezdyskusyjnej winy. Ja miałam wtedy bardzo ciężki okres w życiu, potrzebowałam go przy sobie, więc praktycznie następnego dnia to ja wyciągnęłam do niego rękę na zgodę. Niby wszystko było OK między nami, ale ja czułam się niepewnie w związku przez jakiś czas (tak jakby na przegranej pozycji), a on tak jakby mógł robić co chce... Po jakimś czasie to uczucie przeszło, ale ten niesmak, że on zawinił, a ja wyciągnęłam rękę do zgody był we mnie długo... |
|
|
|
#776 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
whiskey a zapytam Cię jeszcze, czy długo byliście razem?
A co do jego kumpla, to może on pisać do Ciebie za sprawą Twojego (obecnie byłego) TŻta. Może on chce sprawdzić, jak się zachowasz, czy się z nim spotkasz, albo chce, żeby jego kumpel na spotkaniu sprawdził czy bardzo przeżywasz rozstanie? Żeby ten jego kumpel Cię wybadał (ale to zależy jak blisko są ze sobą). A z drugiej strony jeżeli wyjdziesz z tym kumplem i zaczniesz z nim flirtować, pokażesz mu, że jesteś gotowa na nowy związek, może to być bodziec dla Twojego byłego, żeby wrócił i zaczął się o Ciebie bardziej starać. Ta świadomość, że nie rozpaczasz za nim i w każdej chwili możesz sobie z kimś życie ułożyć... |
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
caate mam nadzieję, że z Tż się ułoży! Szkoda by było rozstania po 5 latach związku, a poza tym kochacie się i Tż nie powinien stawiac cię w sytuacji wyboru między nim a mamą. To co było kiedyś to przeszłośc, trzeba życ teraźniejszością!. Życzę Ci aby było dobrze
Trzymaj się ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Kitka jakie długie paznokcie bardzo ładne, widac że dbasz ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- ooo tatuaż na stopie Wysyłam zaproszenie, bo nie widzę zdjęc
|
|
#780 |
|
CABIN CREW
|
w sumie aż tak bardzo nie dbam- tylko odżywka miss sporty i to tyle
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

) Bo obecnie nie mam żadnego żelu do twarzy na zapasie. Wcześniej używałam mleczek do demakijażu z biedronki i nic mi się po nich nie robiło...