Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 11:03   #751
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

pół nocy siedziałam przy psiaku bo Pani wet powiedziała że po lekach które dostał może dostać wstrząsu... więc się stresowałam na szczęcie było ok...

whiskey trzymaj się.. i ja bym nie wysyłała życzeń skoro nie rozmawiacie...

lenka mnie też ostatnio bardzo wysypało i nie wiedziałam od czego... ale smaruje krosty tribiotic maścią i powoli znikają...

u mnie dziś nareszcie piekne słoneczko

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 11:11   #752
whiskey
Zadomowienie

Kitka ja też jestem za tym aby nie wysyłać. zwłaszcza, że nie chcę teraz z nim mieć żadnego kontaktu. co najlepsze , teraz pisze do mnie jego kumpel jak się dowiedział, że jestem wolna z prośbą o spotkanie.

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 11:22   #753
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
Kitka ja też jestem za tym aby nie wysyłać. zwłaszcza, że nie chcę teraz z nim mieć żadnego kontaktu. co najlepsze , teraz pisze do mnie jego kumpel jak się dowiedział, że jestem wolna z prośbą o spotkanie.
nie wysyłaj, a kumpla lepiej też spław

na razie nie idę na słonko, bo jest za chmurami..

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A co do kremu bambino on mi się wydaje lżejszy niż np. nivea soft. Bo bambino ochronny jest ciężki i tłusty, ale ten pielęgnacyjny jest lekki i u mnie wchłania się się do matu...

Co do żelu z biedronki tak się zastanawiam, że jakbym go odstawiła, to na co go zamienić? Polećcie coś, tylko jak już wcześniej pisałam - najlepiej żeby to było coś niedrogiego a skutecznego, bo u mnie na razie baaardzo krucho z kasą (zawsze tak mam pod koniec semestru ) Bo obecnie nie mam żadnego żelu do twarzy na zapasie. Wcześniej używałam mleczek do demakijażu z biedronki i nic mi się po nich nie robiło...
z aptecznych Dermoklar firmy Blau Farma - lepszy zamiennik Cetaphilu.
KLIK
kosztuje ok.20zł.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 11:30   #754
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

whiskey, przykro mi

Kitka biedny psiak... domyslam sie co przezywasz. ale wszystko dobrze juz jest i wyleczy sie z tego?

u mnie w zwiazku tez sie sypie, bo zrobilam TZtowi niezla jazde i tak teraz sie zastanawiam, bo zyjemy w 'zawieszeniu' a w poniedzialek ma te urodziny i dzis mam okazje kupic mu prezent, pozniej juz niezbyt i tak troche mi sie wydaje, ze TZ nie wezmie sie w garsc i rozstaniemy sie przed jego urodzinami...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 11:32   #755
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej

whiskey, przykro mi

Kitka biedny psiak... domyslam sie co przezywasz. ale wszystko dobrze juz jest i wyleczy sie z tego?

u mnie w zwiazku tez sie sypie, bo zrobilam TZtowi niezla jazde i tak teraz sie zastanawiam, bo zyjemy w 'zawieszeniu' a w poniedzialek ma te urodziny i dzis mam okazje kupic mu prezent, pozniej juz niezbyt i tak troche mi sie wydaje, ze TZ nie wezmie sie w garsc i rozstaniemy sie przed jego urodzinami...
jazde, ale z jego powodu, dobrze rozumiem?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 11:39   #756
CABIN CREW

Cytat:
hej

whiskey, przykro mi

no na razie jest taki przygaszony, widać że chory ale wet powiedziała że będzie dobrze...

oj a co się stało z TŻ?? dlaczego się pokłóciliście??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-06-28, 11:50   #757
91moniaa161
Zadomowienie

czesc

u mnie niestety słoneczka nie ma ... a miałam ochotę na opalanie.

Kalpana

Whiskey ja bym nie wysyłała.

Kitka ojej biedny ten Twój psiaczek

Caate co się stało ?

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 11:53   #758
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
no na razie jest taki przygaszony, widać że chory ale wet powiedziała że będzie dobrze...

oj a co się stało z TŻ?? dlaczego się pokłóciliście??
a jak rozpoznaliscie, ze na to jest chory?

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jazde, ale z jego powodu, dobrze rozumiem?
ostatnio moj TZ mysli tylko o sobie, ja mu bardzo pomagam, bo chce otworzyc firme, a wszystko jest na jego glowie, slucham pomyslow, cos dodaje od siebie itp. wszystko jest fajnie miedzy nami, ale moja mama wierci mi dziure bo nie widziala go od 2lat, TZ nie czuje potrzeby przyjechac do mnie pod obecnosc mamy i polubic ja. ma powody zeby ja nie lubic, ale to juz przeszlosc. mi to bardzo utrudnia, mama sie czepia, ingeruje w moje spotkania, wszedzie gdzie on jest, ja musze wracac do domu. nie ufa mu, bo go nie zna. ja to rozumiem. teraz jest taka sytuacja, ze mam dac TZta siostrze kotka malego. maja do nas przyjechac i sobie wybrac, bo dziewczynka waha sie miedzy dwoma. Moi rodzice z jego sie nie znaja. TZ nie chce przyjechac z nimi. pozostawia mnie sam w sytuacji, zapozniania jego rodzicow z moimi. nawet jak wszystko wypadnie ok, to jak to wyglada, ze TZta nie ma? moja mama jest staroswiecka i dobrze wiem, jak pozniej bedzie mi nadawac nad uchem, ze on mnie nie kocha, ze ma mnie na teraz, ze znowu mnie zostawi itp itd. ja mam serdecznie dosc. mame mam jedna, ktora mimo wszystko jest zawsze przy mnie. ja tak samo jestem przy TZcie, na wszystkich waznych egzaminach w jego zyciu bylam, zawsze przyjezdzam, wiem jakie ma problemy. On nawet nie wie, gdzie moja szkola sie miesci. Kiedy oblalam wazny egzamin, nie bylo go przy mnie, dopiero jak upomnialam sie o swoje, ze potrzebuje go, zaprosil mnie do miasta na lody. oczywiscie, ze nie poszlam, moj stan psychiczny i wyglad zewnetrzny na to nie pozwalal. nie przyjechal do mnie, bo mama byla w domu. w efekcie wyglada to tak, ja moge na TZta liczyc, jak pomieszkujemy razem, jak przyjade do niego, jak spotkamy sie na miescie. kiedy jestem w domu i swiat mi sie wali, on nie przyjedzie, bo jest mama. nie rozumie tego, ze gdyby moja mama go poznala, to by go polubila i by nam to ulatwilo spotykanie sie. jestesmy 5lat ze soba i ja mam dosc. nie potrafie tak zyc. moze sama sobie stwarzam problemy, ale nie wyobrazam sobie calutkiego mojego zycia polegajacych na dokonywaniu wyborow miedzy nim, a mama.

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-06-28 o 11:55
Stary 2011-06-28, 12:05   #759
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate, a powiedz mi dlaczego Tż nie chce poznać Twojej mamy?

Stary 2011-06-28, 12:10   #760
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate, a powiedz mi dlaczego Tż nie chce poznać Twojej mamy?
to nie na forum...

w skrocie -
kiedys moi rodzicie mieli ciezki okres w malzentwie, teraz jest troche lepiej, ale ja na tym bardzo psychicznie ucierpialam i chcialam zrobic cos zlego, przed czym TZ mnie uratowal. dlatego on teraz nie moze wybaczyc tego mojej mamie, ze tak zepsula mi zycie, nie potrafi myslec o niej inaczej, bo uwaza ja za nieodpowiedzialna osobe, ktora nie powinna zakladac rodziny...
Stary 2011-06-28, 12:21   #761
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czyli sytuacja jest trochę inna, wydawało mi się, że po prostu, ot tak, nie chce poznać. W tej kwestii musisz rozmawiać tylko z nim, jemu wytłumaczyć, że to co było to było, nie warto wracać do tego i że nie wyobrażasz sobie wiecznego wyboru pomiędzy nimi... bo jeśli będzie unikać Twojej mamy to tak będzie

Stary 2011-06-28, 12:51   #762
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Czyli sytuacja jest trochę inna, wydawało mi się, że po prostu, ot tak, nie chce poznać. W tej kwestii musisz rozmawiać tylko z nim, jemu wytłumaczyć, że to co było to było, nie warto wracać do tego i że nie wyobrażasz sobie wiecznego wyboru pomiędzy nimi... bo jeśli będzie unikać Twojej mamy to tak będzie
no nie jest latwo... on mowi, ze nie umie wejsc i porozmawiac ot tak z moja mama. ojca ma z glowy, bo go nie ma prawie w ogole, ale on sie zle czuje u mnie. stwierdzil, ze jak mi tak bardzo zalezy to moze przyjechac i porozmawiac z mama, ale mi to juz jest obojetne, jestem taka osoba, ktora uwaza ze wszystko co sie robi, powinno wyplywac z Twojego serca. a on jednym spotkanie nie zalatwi wszystkiego. ja go nie moge zmusic do akcpetacji mojej rodziny. za duzo prosilam go i narazie chce spokoju i odetchnac.
Stary 2011-06-28, 13:11   #763
whiskey
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
nie wysyłaj, a kumpla lepiej też spław

na razie nie idę na słonko, bo jest za chmurami..

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

z aptecznych Dermoklar firmy Blau Farma - lepszy zamiennik Cetaphilu.
KLIK
kosztuje ok.20zł.
spławiłam już 2 razy - w sobotę i w niedzielę.

nie wysyłam życzeń

Cytat:
hej

whiskey, przykro mi

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 13:35   #764
CABIN CREW

Cytat:
a jak rozpoznaliscie, ze na to jest chory?

ostatnio moj TZ mysli tylko o sobie, ja mu bardzo pomagam, bo chce otworzyc firme, a wszystko jest na jego glowie, slucham pomyslow, cos dodaje od siebie itp. wszystko jest fajnie miedzy nami, ale moja mama wierci mi dziure bo nie widziala go od 2lat, TZ nie czuje potrzeby przyjechac do mnie pod obecnosc mamy i polubic ja. ma powody zeby ja nie lubic, ale to juz przeszlosc. mi to bardzo utrudnia, mama sie czepia, ingeruje w moje spotkania, wszedzie gdzie on jest, ja musze wracac do domu. nie ufa mu, bo go nie zna. ja to rozumiem. teraz jest taka sytuacja, ze mam dac TZta siostrze kotka malego. maja do nas przyjechac i sobie wybrac, bo dziewczynka waha sie miedzy dwoma. Moi rodzice z jego sie nie znaja. TZ nie chce przyjechac z nimi. pozostawia mnie sam w sytuacji, zapozniania jego rodzicow z moimi. nawet jak wszystko wypadnie ok, to jak to wyglada, ze TZta nie ma? moja mama jest staroswiecka i dobrze wiem, jak pozniej bedzie mi nadawac nad uchem, ze on mnie nie kocha, ze ma mnie na teraz, ze znowu mnie zostawi itp itd. ja mam serdecznie dosc. mame mam jedna, ktora mimo wszystko jest zawsze przy mnie. ja tak samo jestem przy TZcie, na wszystkich waznych egzaminach w jego zyciu bylam, zawsze przyjezdzam, wiem jakie ma problemy. On nawet nie wie, gdzie moja szkola sie miesci. Kiedy oblalam wazny egzamin, nie bylo go przy mnie, dopiero jak upomnialam sie o swoje, ze potrzebuje go, zaprosil mnie do miasta na lody. oczywiscie, ze nie poszlam, moj stan psychiczny i wyglad zewnetrzny na to nie pozwalal. nie przyjechal do mnie, bo mama byla w domu. w efekcie wyglada to tak, ja moge na TZta liczyc, jak pomieszkujemy razem, jak przyjade do niego, jak spotkamy sie na miescie. kiedy jestem w domu i swiat mi sie wali, on nie przyjedzie, bo jest mama. nie rozumie tego, ze gdyby moja mama go poznala, to by go polubila i by nam to ulatwilo spotykanie sie. jestesmy 5lat ze soba i ja mam dosc. nie potrafie tak zyc. moze sama sobie stwarzam problemy, ale nie wyobrazam sobie calutkiego mojego zycia polegajacych na dokonywaniu wyborow miedzy nim, a mama.
podejrzewaliśmy tylko... był cały dzień osowiały, nie chciał się bawić jak zawsze, nie reagował jak wracaliśmy do domu tak żywiołowo jak zazwyczaj..poza tym na spacerze zauważyliśmy z TŻ że jakoś inaczej biega.. zaczęliśmy coś podejrzewać i doszliśmy do wniosku że lepiej to sprawdzić bo ta choroba podobno portafi psa zabić w 24 godziny... i pojechalismy do weta, pani nas jeszcze pochwaliła że dobrze zrobiliśmy i że choroba została wczesnie wykryta..

co do TŻ.. wiesz faceci mają tak że wielu rzeczy nie potrafią się domyślić i trzeba im "walić prosto z mostu"... rozumiem Cię bardzo dobrze z tymi wyborami, bo u mnie jest podobnie z TŻ i rodzicami... tylko że u mnie jest taka huśtawka, raz im TŻ nie przeszkadza, potem- jest najgorszym wrogiem...
myślę że po prostu musisz bardzo poważnie porozmawiać z TŻ, to trudne ale powiedzieć mu to co nam tu napisałaś... że kochasz go ale mamę też i tym co robi, że nie chce poznać twojej mamy krzywdzi najbarziej Ciebie...że nie chcesz wybierać między nimi bo Cię to unieszczęsliwia..
że jeżeli poznają się w końcu z twoją mamą to wyjdzie na dobre dla wszystkich i bedzie się wam lepiej żyło...trzymam mocno kciuki żeby się ułozyło

ZALATANA......
Stary 2011-06-28, 13:43   #765
CABIN CREW

a i tutaj paznokcie które obiecałam caate
już mi się poobdzierały no i skórki w kiepskim stanie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paz.jpg (19,8 KB, 44 załadowań)

ZALATANA......
Stary 2011-06-28, 13:47   #766
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate na razie może faktycznie nic nie mów, ale później wytłumacz mu, że to dla Ciebie ważne, by chociaż się znosili nawzajem, nie mówię o wielkiej przyjaźni czy miłości do przyszłej teściowej/ przyszłego zięcia, ale niech się grzecznie znoszą dla Ciebie będzie to znaczne ułatwienie, a jak się kogoś kocha to chociaż tyle można zrobić

U mnie było małe spamowanko:
-mycie włosów szamponem NaturVital
-Lorys na długość
-peeling nivelazione
-masaz syrenką
-depilacja
-balsam dove pro-age (wiem, nie powinno sie latem uzywac )
-mycie twarzy żelem micelarnym z biedronki
-krem regenerujący na buźkę

pazurki robiłam wczoraj także z tym mam spokój

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
wow jakie dłuuuugie paznokcie

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:52
Stary 2011-06-28, 13:48   #767
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
powalająca długość i kolor

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-28, 13:49   #768
CABIN CREW

Cytat:

wow jakie dłuuuugie paznokcie
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
powalająca długość i kolor

lakier wibo express growth nr 312

ZALATANA......
Stary 2011-06-28, 13:52   #769
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
hej

whiskey, przykro mi

wiele razy było między Wami źle, myślałaś, że to już koniec, a jednak Wam się układało, czego i teraz Ci życzę jak powiesz TŻ-owi, czego od niego oczekujesz prosto z mostu, to na pewno się poprawi
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:13   #770
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Jakie długie
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:27   #771
tillavanilla
Raczkowanie

Hejostatnio nie bylo mnie tu za duzo,a to dlatego,ze wiele sie dzialo w moim zyciu i to niekoniecznie dobrego,ale teraz wszystko zaczyna wracac do normy Jestem z siebie dumna,ze pomimo problemow dbalam o siebie tak jak zawsze,a nawet bardziej

Montii masz cudownego synka,a twoja figura jest jak dla mnie rewelacyjna

whiskey w zyciu nie wyslalabym bylemu zyczen,tym bardziej,ze jestescie swiezo po rozstaniu...a takogolnie to jak sie czujesz?dlugo byliscie para?

caate juz tak wiele przezylas ze swoim tztem,wiec trzymam kciuki,by i tym razem wszystko sie ulozylo

Kitka jak dlugosca lakier tez super

Ach musze wam powiedziec,ze zdecydowalam sie na tatulaz na stopie i mam nadzieje, ze zrobie go w ciagu przyszlego miesiaca Zaraz wstawie do albumu dwa zdjecia i w sumie to juz mam swojego faworyta,ale jestem ciekawa co wy powiecie

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:30   #772
Lenka_1987
Zadomowienie

caate porozmawiaj z TŻ, spróbuj lepiej poznać go z Twoją mamą. Wiem z własnego doświadczenia, że sytuacja może obrócić się o 180 stopni. Mój TŻ i mój tata jeszcze jakiś czas temu się po prostu nie tolerowali (w moim przypadku nie wiem dlaczego). TŻ i ja pochodzimy z miast oddalonych od siebie o setki km, w czasie roku akademickiego było ok, ale w czasie wakacji ja jechałam do swoich rodziców on do siebie i przyjeżdżaliśmy do siebie na kilka dni. Jak ja byłam u niego było OK, ale jak on był u mnie, to z moim tatą po prostu się unikali, tata w salonie z mamą jedzą obiad, ja z TŻ u mnie w pokoju, TŻ chce iść do łazienki, rozgląda się, czy taty nie ma na horyzoncie, jak się dowiedziałam od mamy tata robił tak samo. Istna komedia. Doszło do tego, że TŻ wizyta u mnie pokryła się w czasie z imprezą rodzinną u mojej babci, o której ja zapomniałam. Nie wypadało nie pojechać. Tata też był, zresztą była cała rodzinka z bliska i z daleka. A TŻ i mój tata przez calutki dzień się unikali. Nawet znaleźli wymówkę, żeby razem nie zasiąść do stołu w czasie rodzinnego obiadu. (TŻ miał bardzo ważny telefon, który musiał odebrać i gadał ponad pół godziny, a jak skończył i mój tata zobaczył, że on idzie do stołu to tata wstał od stołu). W sumie to nikt w rodzinie nie wie o co im chodziło, nawet ja i moja mama.
Z czasem jakoś zaczęli ze sobą rozmawiać, najpierw niechętnie, a teraz jak zaczną ze sobą rozmawiać to nie mogą przestać. Mój TŻ polubił mojego tatę (chociaż czasem myślę, że polubił to za mało powiedziane), a mój tata nie wyobraża sobie innego zięcia w tej chwili i uwielbia mojego TŻta... A ja czasem mu przypominam, jak to było między nimi kiedyś...

Edytowane przez Lenka_1987
Czas edycji: 2011-06-28 o 14:32
Stary 2011-06-28, 14:32   #773
tillavanilla
Raczkowanie

foty dodane

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:41   #774
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziewczyny, jak wroce z zakupow, to ladnie poodpisuje kazdej na wiadomosc, dziekuje Wam

TZtowi powiedzialam wszystko to co Wam, milczy chlopak.

ide juz 3x na autobus, bo pierwszy mi uciekl, przez robienie zdjec makijazu, drugi bo wrocilam przeczytac co mi poradzilyscie, jak mi trzeci ucieknie to nigdzie nie pojade
Stary 2011-06-28, 15:11   #775
Lenka_1987
Zadomowienie

whiskey ja bym na Twoim miejscu do TŻta się wcale nie odzywała. Chyba, że kłótnia/rozstanie to ewidentnie Twoja wina. I to nie ważne, czy chcesz do niego wrócić/pogodzić się, czy nie. Z moim tak mam, że jak się pokłócimy, to ja milczę nie ważne co by się działo, nie odbieram telefonów(chyba, że w środku nocy zadzwoni, wtedy odbiorę odruchowo nie patrząc kto dzwoni), nie odpisuję na smsy, jak coś chce musi sam przyjść. Wyjątkiem są sytuacje gdy wina leży bezdyskusyjnie po mojej stronie. Wtedy czekam aż się mniej więcej uspokoimy oboje i piszę mu smsa z przeprosinami i wyjaśnieniem mojego zachowania, powodu kłótni jeśli takie jest, następnie czekam na krok z jego strony. Nie dzwonię do niego, bo mogłabym trafić w chwilę gdy jemu jeszcze emocje nie do końca opadły i zamiast zgody byłaby jeszcze większa kłótnia. W sytuacjach, gdy kłócimy się z jego winy nie odzywam się pierwsza, bo czułabym niesmak, bo to on powinien mnie przeprosić.

Tak poza tym raz była taka sytuacja, że pokłóciliśmy się z jego bezdyskusyjnej winy. Ja miałam wtedy bardzo ciężki okres w życiu, potrzebowałam go przy sobie, więc praktycznie następnego dnia to ja wyciągnęłam do niego rękę na zgodę. Niby wszystko było OK między nami, ale ja czułam się niepewnie w związku przez jakiś czas (tak jakby na przegranej pozycji), a on tak jakby mógł robić co chce... Po jakimś czasie to uczucie przeszło, ale ten niesmak, że on zawinił, a ja wyciągnęłam rękę do zgody był we mnie długo...
Stary 2011-06-28, 15:21   #776
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Hejostatnio nie bylo mnie tu za duzo,a to dlatego,ze wiele sie dzialo w moim zyciu i to niekoniecznie dobrego,ale teraz wszystko zaczyna wracac do normy Jestem z siebie dumna,ze pomimo problemow dbalam o siebie tak jak zawsze,a nawet bardziej

Montii masz cudownego synka,a twoja figura jest jak dla mnie rewelacyjna

whiskey w zyciu nie wyslalabym bylemu zyczen,tym bardziej,ze jestescie swiezo po rozstaniu...a takogolnie to jak sie czujesz?dlugo byliscie para?

caate juz tak wiele przezylas ze swoim tztem,wiec trzymam kciuki,by i tym razem wszystko sie ulozylo

Kitka jak dlugosca lakier tez super

Ach musze wam powiedziec,ze zdecydowalam sie na tatulaz na stopie i mam nadzieje, ze zrobie go w ciagu przyszlego miesiaca Zaraz wstawie do albumu dwa zdjecia i w sumie to juz mam swojego faworyta,ale jestem ciekawa co wy powiecie
tatuaż na stopie moje marzenie mi sie ten pierwszy bardziej podoba

ZALATANA......
Stary 2011-06-28, 15:28   #777
Lenka_1987
Zadomowienie

whiskey a zapytam Cię jeszcze, czy długo byliście razem?

A co do jego kumpla, to może on pisać do Ciebie za sprawą Twojego (obecnie byłego) TŻta. Może on chce sprawdzić, jak się zachowasz, czy się z nim spotkasz, albo chce, żeby jego kumpel na spotkaniu sprawdził czy bardzo przeżywasz rozstanie? Żeby ten jego kumpel Cię wybadał (ale to zależy jak blisko są ze sobą).

A z drugiej strony jeżeli wyjdziesz z tym kumplem i zaczniesz z nim flirtować, pokażesz mu, że jesteś gotowa na nowy związek, może to być bodziec dla Twojego byłego, żeby wrócił i zaczął się o Ciebie bardziej starać. Ta świadomość, że nie rozpaczasz za nim i w każdej chwili możesz sobie z kimś życie ułożyć...
Stary 2011-06-28, 15:46   #778
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
foty dodane
ten pierwszy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-06-28, 16:06   #779
91moniaa161
Zadomowienie

caate mam nadzieję, że z Tż się ułoży! Szkoda by było rozstania po 5 latach związku, a poza tym kochacie się i Tż nie powinien stawiac cię w sytuacji wyboru między nim a mamą. To co było kiedyś to przeszłośc, trzeba życ teraźniejszością!. Życzę Ci aby było dobrze Trzymaj się

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Kitka jakie długie paznokcie
bardzo ładne, widac że dbasz

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
foty dodane
ooo tatuaż na stopie moje marzenie!!!
Wysyłam zaproszenie, bo nie widzę zdjęc

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:11   #780
CABIN CREW

w sumie aż tak bardzo nie dbam- tylko odżywka miss sporty i to tyle

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości