![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cześć, ja niewyspana jestem i w stresie. Właściciel mieszkania przychodzi dziś na kontrolę. Nie robił tego wcześniej więc się stresuję, że coś jest nie tak. Boję się, że trzeba będzie szukać nowego mieszkania a niezbyt to lubię. Do tego czeka mnie maraton w pracy bo po 10 godzin w tym tygodniu robię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
heloł:P
aaa nie mam na nic czasu ![]() ![]() ![]() Kolejny news: Hawwa też będzie na weselu z Narzuconym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i dzisiaj jeszcze spotkanko - fotki będą ![]() Tańca nie mieliśmy kiedy ćwiczyć więc jestem przerażona ![]() ![]() ![]() ![]() Odebrałam wczoraj prawko, więc już jestem kierownicą pełnoprawną ![]() ![]() ![]() Sorki, że tylko tak o sobie, ale muszę już lecieć, więc miłego dzionka! ![]() ![]()
#544 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Camel, uważam że tego typu sukienki będą Ci pasować, nawet Cię w nich widzę ![]() Frezi, świetne fotki ![]() ![]() ![]() Aleks, może chce po prostu zobaczyć co i jak. Nie denerwuj sie, będzie dobrze, nie bedziecie musieli sie przeprowadzać ![]() Glenia, u Ciebie tez będzie git ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ślicznie wyglądałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Boże jak tam ślicznie ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Aleks nie ma co się stresować
![]() ![]() Glen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Joł!
A ja się pożalę, że mam dość serdecznie. Wczoraj zaraz po tym jak napisałam posta na forum, zadzwonił nasz fachowiec, że zabrakło mu płytek do łazienki (za co chłosta się należy naszej projektantce, bo to ona wyliczała ile kupić). Całe szczęście, że nie kupowaliśmy żadnych włoskich wynalazków, bo te, które wybraliśmy - nasze POLSKIE są w Warszawie dostępne od ręki w JEDNYM miejscu. Więc wsiadłam w samochód, przejechałam całą Warszawę i kupiłam brakujących 12 ( ![]() Nie daleko naszego osiedla są dwa markety budowlane, z tymże do jednego są straszne korki, bo jest już przy wylocie z Wawy. Niestety - fuga jest w tym drugim ![]() Więc wsiadłam w samochód, zawiozłam do mieszkania to, co miałam w bagażniku i pojechałam dalej po fugę. Zrobiło się coś koło 13 chyba. Już byłam mega głodna, więc podjechałam do rodziców i zjadłam obiad. Tam zadzwoniłam do sklepu meblowego, który już ma nasze meble - umówić transport. Miła Pani przez tel. powiedziała mi, że owszem część mebli już jest, ale że jest kłopot ze stołem, bo fabryka ma kłopot z wybarwieniem i musimy podjechać do sklepu (przez całą Wawę ![]() Po tej radosnej wiadomości zajęłam się sprawami planowymi - uruchomienie ostatniej transzy kredytu. Pojechałam do naszego doradcy, wzięłam dokumenty, pojechałam do tż do pracy, żeby podpisał, sama też podpisałam i wróciłam do doradcy z wypełnionymi dokumentami. Potem znowu do tż do pracy. I już razem pojechaliśmy do mieszkania, obgadać sprawę zasłonięcia rury wentylacyjnej. Wkurzyłam się trochę, bo można to było zrobić lepiej, ale.... niech tam... Potem znowu przez całą Wawę do sklepu meblowego w sprawie stołu. Dobraliśmy inny kolor, a oni nam na to, że trzeba za taki dopłacić. Wkurzyliśmy się, powiedzieliśmy, że my zamawialiśmy inny kolor, nie nasza wina, że nie mogą nam takiego zrobić i nic dopłacać nie będziemy. No i w końcu sklep zdecydował się pokryć różnicę w cenie. Plusem jest, że stół będzie dębowy, a miał być bukowy ![]() Potem znowu do budowlanego nr 2 (tego zakorkowanego) zamówić transport drzwi, które są już do odbioru i kolejny worek fugi, bo w międzyczasie się skończyła. Potem budowlany nr 1 i kupowanie gresu na balkon, fugi, kartonów do przeprowadzki, kosmetyków do podłogi, odbijaków do drzwi i czegoś tam jeszcze. Potem zawieźć to wszystko i do domu. W domu byliśmy o 23. Czyli dzień jak codzień. Jeszcze tż miał wczoraj marny humor (+/- jak ja dzisiaj). Eeeech i mam już dość. Dwa miesiące takiego totalnego zasuwu, to już jest dużo. Dobrze przynajmniej że już nie chodzę do pracy, bo nie wiem jak byśmy to wszystko ogarneli. Przez to nie wiem co u Was, bo nie mam czasu i siły nadrabiać ![]() ![]() ![]() Potem znowu do tż Edit: Acha! Karola - odebrałam książkę i jest b. fajna ![]() ![]() ![]()
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka ![]() 13.05.13 - Bulgotka ![]() Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-06-28 o 08:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Gwizdak szczerze mówiąc to ja was podziwiam, że dajecie radę ogarniać to wszystko. Zwłaszcza w twoim zaawansowanym już stanie. A dwa to kupujecie jakieś kosmiczne rzeczy w marketach budowlanych w których ja nigdy nie wiem co do czego i po co. Ja bym zginęła jakby mi ktoś kazał kupić listwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
oj Gwizdaku skąd ja to znam
![]() ![]() A Ty jeszcze w ciąży jesteś więc dodatkowo Cię to męczy a przez to bardziej irytuje ![]() Niebawem będzie koniec i się przeprowadzicie - dacie radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku jesteś bardzo dzielna
![]() ![]()
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozróżniam kleje od zapraw, wiem czym się różni CM 12 od CM 17 ![]() Co do ogarniania, to już naprawdę wolelibyśmy nie ogarniać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- proszę Cię, powiedz, że jak już się przeprowadzimy, to wróci normalność ![]()
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Gwizdak ale niebawem będzie Mrówa i spacery będą codziennie i to jako priorytet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
No, kończymy, kończymy. W czwartek być może skończy. Echhh, wiem, że jestem wyrodną matką, ale jakoś perspektywa bliskiego porodu wcale mnie nie cieszy - to kolejne zmęczenie, kolejne zmian, których mam już dość. Zobaczymy ja to będzie. Dzisiaj mam czarnowidztwo totalne.
#554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Swoją drogą to Gwizdak pożycz trochę tej swojej siły i energii bo ja też mam kilka rzeczy do ogarnięcia a wcale nie mogę się za nie zabrać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Aleks, jak widać na wyżej podpisanym przykładzie - zamiast się zabierać za coś, zrób sobie dziecko. Od razu będziesz miała przymus przyspieszony
![]() Gwizdak ![]()
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem jedno - dasz sobie radę! ![]() ![]() ja miałam zmiany z mniejszym natężeniem, a też jestem zmęczona więc sama widzisz, że TY też możesz mieć gorsze dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Med, dzięki, wiem ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glenia ![]() ![]() Gwizdak jesteś moją miszczynią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie nas zaczęłam pakować. Spakowałam książki, łazienkę, szafę w sypialni, część komody i rzeczy Mrówki.... mieliśmy tu mieszkać chwilę i mieliśmy nic nie zbierać, a uzbierało się tego tyle, że szok ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Przy okazji licytuję taką wyprawkę dla Mrówy: http://allegro.pl/show_item.php?item=1668602321
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Glen, zazdroszczę Wam spotkania ![]() ![]() Gwizdak, jesteś moim idolem!!! ![]() Poza tym.... dostałam pracę!!! ![]() ![]() ![]() Szczegóły później w klubie, teraz kawka i drugi odcinek Pretty Little Lies ![]()
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co na to Kawka, że jest dodatkiem do serialu ![]()
![]() |
#562 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nie mam czasu Was nadrobić więc absolutnie nie wiem co się dzieje ![]() ![]() Wpadam tylko na chwilę z wieeeelką prośbą o kciuki o 15, mam poprawkę od której zależy to czy będę się broniła w tym roku... Boję się jak nie wiem... Jak wrócę z egzaminu to Was nadrobię obiecuję ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję Capri, wiedziałam że Ci się uda
![]() Gwizdak, rzeczy dla małej bardzo ładne, chociaż niektóre mogą byc niewygodne dla Ciebie i małej ![]() ![]() Dzisiaj jadę do domu ![]() A teraz jadę na uczelnie, niby sa wpisy z tego egz co wyników nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak coś się okaże nie wygodne, to trudno. Sobie też nie raz kupiłam bluzkę, czy spodnie, które okazały się nie takie i przewisiały karencję w szafie, albo oddałam komuś. To nie problem.
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://img89.imageshack.us/img89/6218/pict0148c.jpg taki sweterek to bym sama z chęcią przygarnęła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę na zakupy (coś trzeba jeść) i do mieszkania ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Capriola gratki!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
Capri gratuluję pracy
![]() przyjeżdżaj na stałe do Gdańska - co wzmocnisz ekipę z pomorskiego ![]() Gwizdak fajna wyprawka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Grapuś wszystkiego naj ![]() Widzę, że jakieś pustki tu panują ![]() A ja kupiłam sobie ostatnio kolejny uświadomiony i to rozmiar mniejszy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.