|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł na nowy wakacyjny wątek ![]() |
|||
Wody Nam odpływaja i Nasze brzdące Nas witają - Lipiec/Sierpień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,30% |
Rodzice moi kochanie - za chwilę będę już z WAMI ! - Lipiec/Sierpień 2011 |
4 | 5,19% |
Jedna mamą, druga z brzuchem, która teraz przywita się z Maluchem ? Lipcówki-sierpniówki 2011 |
5 | 6,49% |
Szopy z norek wylatują, mamy dzieci już całują. Lipcówki-sierpniówki 2011 |
18 | 23,38% |
Porodówki zapełniamy, letnie dzieci już witamy. |
3 | 3,90% |
Akcję wywoływania rozpoczynamy, wakacyjne maluszki na świecie witamy. |
0 | 0% |
Synu, córko, wychodź z brzucha! Idzie lato - mamy słuchaj! |
14 | 18,18% |
Torby już spakowane a my nadal nienagadane! |
0 | 0% |
Z brzuszkiem pożegnania czas. Drogie dzieci - witamy Was! |
1 | 1,30% |
Bociany zaczynają już lądować, letnie mamuśki- czas się rozpakować! |
8 | 10,39% |
A my nie znamy dnia ani godziny bo nasze szkraby w nosie mają porodów terminy |
3 | 3,90% |
A my jak bomby sobie tykamy i na rozbrojenie cierpliwie czekamy. |
3 | 3,90% |
Pękają już brzuszki jak bańki mydlane, wychodzą z nich nasze maluszki kochane. |
5 | 6,49% |
Jedne już rozpakowane, inne zaczekane - wciąż w kupie się trzymamy - lipcowo-sierpniowe mamy 2011 |
2 | 2,60% |
Torby spakowane, łóżeczka skręcone, czekamy na nasze brzdące wymarzone! |
1 | 1,30% |
Nareszcie lipcowo-sierpniowe mamusie wymieniają brzuszki na słodkie dzidziusie! |
6 | 7,79% |
Ruszające się brzuszki w zapomnienie odchodzą, na ich miejsce cudowne maleństwa się rodzą |
0 | 0% |
Mamusie lipcowo-sierpniowe: tykające bomby zegarowe, w każdej chwili urodzić gotowe |
3 | 3,90% |
Głosujący: 77. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas w kolejce się ustawić i na poród się nastawić! Lipcówko-sierpniówki 2011.
Cytat:
Zmalowana trzymam kciuki za pomyslnosc wizyty z prawnikiem! Patik zamiast pantofli mozesz miec tez klapki, ale chodzi o to, zebys miala cos innego do chodzenia, a co innego pod prysznic Monia super, ze z serduszkiem juz ok! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może kiedyś obejrzę, ale do tej pory nie trafiłam jeszcze na ten film. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Zadomowienie
|
hej przyszlam tulko sie przywitac i lece bo mam duzo zajec..nigdy was nie nadrobie
po wczorajszej wizycie: maluszek ulozony glowkowo napiera juz na szyjke lekarz wyczul przy badaniu glowke ![]() powiedzial mezusiowi zeby zaczal w skarpetkach spac ![]() niestety mala anemia sie wdala i zelazo mam brac po za tym dzidzius rozwija sie prawidlowo ale jest jak na 36 tydzien malusi 2214 gram wiec pan doktor powiedzial ze lepiej by bylo zeby jeszcze troche posiedzial w brzuszku ![]() milego dnia ![]()
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Waga moze byc u Ciebie spowodowana cukrzyca ![]() bedziesz rodzic naturalnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() DaKaro - obroniona już? Mamy nową panią magister na wątku? ![]() I pytanko do pań, które już rodziły: czy któraś z Was zamiast słynnych podkładów Belli używała Hartmanna? Bo jakoś bardziej do mnie przemawiają ![]()
![]() |
#3369 |
BAN stały
|
Babonik i Meszsares dostałam kasę z ZUS 1166,32 zł.
![]() ![]() ![]() Dziękuje Wam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carmelka jeszcze w szpitalu z Sarunią.Dziś nie wyjdą ![]() Shirka z Krzysiem w domku ![]() ![]() ![]() I pyt: gdzie można znaleźć instrukcję wiazania chusty Hoppediz?Po polsku. Mam instrukcję ksiażeczkę ale tepa jestem i nie widzę tych wiazań a na filmie to pewnie lepiej widać? |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() nigdy was nie nadrobię ![]() ![]() jak mały płacze to mam ochotę ryczeć razem z nim co już mi się zdarzyło ![]() ![]() a tak widzę że mamy następne mamy margaret gratki też cesarka no i Kajol!! super powoli zaczynam uczyć się małego co jego gesty i płacze znaczą trochę to trudne i trzeba cierpliwości ale krok po kroku zaczynamy z Krzysiem się wyczuwać!! jest piękny i doskonały wrzucę wam fotkę później na 100% dostał 9 ptk!! a ja im powiedziałam jeszcze na stole że u nich to 10 dostaje tylko dziecko ordynatora heheh i że moje ma na-pewno 10!! skąd mi się to wzięło w takiej chwili???? proszę nich mi dziewczyna chętna na te krople napisze adres na komórkę bo mąż by je mógł wysłać to chyba iwonap ![]() kochane jesteście cudowne dziękuję za wszystkie sms i troskę kciuki i co tylko nadrobię i zobaczę jakiej paniki nasiałam jak będę mieć czas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Wtajemniczenie
|
Sama jestem tego bardzo ciekawa
![]() ![]() Też tak myślę, że jest to spowodowane cukrzycą. Jak narazie lekarz nic nie mówił o CC.
#3373 |
Wtajemniczenie
|
Shirka witaj
![]() ![]() ![]()
#3374 | ||||
Rozeznanie
|
no to sobie za dlugo nie posiedzialam na dworzu, zar leje sie z nieba i sie schowalam
![]() ale moze zaraz wroce,ale w cien, na hustawke... ![]() najpierw musze zadzwonic do gina.. Cytat:
![]() fajnie z ta umowa-wazne ze wie, i ze umowa bedzie ![]() spiworki rewelacja! ![]() ![]() uuu, to zaraz dzwonie i sie pytam gina, moze cos poleci co moge wziasc... Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jakie tabsy dostalas? Cytat:
![]() no to niech lepien siedzi jeszcze w brzuszku i nabiera 'masy' ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
Zakorzenienie
|
Monika
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3377 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nic sie nie martw glowa do gory jutro teaz jest dzien............. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=eExBVyXWr9w http://www.youtube.com/watch?v=HoJ2DGjwVOE http://www.youtube.com/watch?v=VKOYpea9RC8 http://www.youtube.com/watch?v=FSWs820k2Ac Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3380 |
Zadomowienie
|
juz po wizycie.....
nie bylo tak zle dalej dieta i bez insuliny to najwazniejsze ![]() w nagrode zjadlam big milka (po nim mi cukeir nie skacze ) mialam takie piekne pakny na dzisiejszy dzien co do prania i porzadkow ale na dworze leje jest zimno smutno szaro i ponuro ![]() i mi sie nie chce............ w sobote USG ...oby Igorek rosl jak nalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |||||
Zadomowienie
|
No ja właśnie też mam swoją ukochaną avilę i mi szkoda ją wziąć do szpitala, więc zmieniłam na tą cholerną nokie i mam ochotę ją o ścianę roztrzaskać!!! W ogóle się w niej połapać nie mogę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No śliczności ![]() Cytat:
![]() A za Carmelę i Sarę oczywiście ![]() No to wielkie ![]() Kciuki za wizytę i gratki za kolejny tydzień!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz się przywitam ![]() ![]() A u nas nadal spokojnie, chociaż chyba trochę wykrakałam sobie, bo brzuch mnie pobolewa od wczoraj tak okresowo. Ale do czwartku nie ma opcji ![]() ![]() No i od wczoraj wzięłam się za przygotowanie imienin mojego skarba, bo jutro mam mało czasu, bo jeszcze wizyta u gina mnie czeka... Dziubku nie załamuj się ![]() ![]()
![]() |
#3382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli dzieci z ADHD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Raczkowanie
|
proszę nich mi dziewczyna chętna na te krople napisze adres na komórkę bo mąż by je mógł wysłać to chyba iwonap
![]() SHIRKA nie mogę znależć w klubie komórki do Ciebie;((( a tak wogule to się poddałam. nie nadrobię Was po weekendzie;( tak czy siak WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM GRATULUJĘ ![]() a u mnie: wczoraj wizyta- wszystko ok, nic się nie dzieje... a liczyłam, że powolutku... mąż jutro wyjezdza na 2 dni na szkolenie dziś byliśmy na sesji zdjęciowej.. nie mogę się doczekać a! powysyłałam zaproszenia na FB, ja to I P-Ł;/)) buźka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Shira_83;27794229]Witam
![]() dostał 9 ptk!! a ja im powiedziałam jeszcze na stole że u nich to 10 dostaje tylko dziecko ordynatora heheh i że moje ma na-pewno 10!! skąd mi się to wzięło w takiej chwili???? No niezle jeszcze ordynatorowi sie oberwalo ![]() [QUOTE=Natka_;27794812]Tak tak, kopac już nie kopie, ale wypina, pręży... Ciasno im już Ja tez to zauwazylam ze teraz nie kopie tylko sie rozpycha, ma ochote juz wychodzic ![]() A ja wlasnie bylam u GP , Bo znow infekcja mnie dopadal, smarowalam masci przez tydzien I nic nie pomoglo. ![]() ![]() Dzis ostatnia partia prania I prasowania. Dwie duze szuflady sa pelne , wiec mam nadzieje ze wszystko mam. Pare pytan??? 1Ja mam zamiar karmic piersia czy konieczny jest laktator do szpitala? 2szlafrok mam frote I satyne I sie zastanawiam czy nie bede glupio wygladal w satynowym na porodowce? Bo nie ma sensu kupowania kolejnedo Natka Izunia sliczna ![]() ![]() Polecam ksiazke : Kwiat pustyni, Spalona zywcem, no I ksiazki Kasi Grocholi |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zadomowienie
|
uwaga uwaga!!!
mój T. ma dziś urodziny i chcę mu przygotowac jakiś ala tort. problem w tym że ja o pieczeniu nie mam zielenogo pojęcia, więc musi byc coś łatwego. myślałąm o jakimś biszkopcie kakaowym albo czekoladowym, którego można przełożyc jakimś kremem i owocami. Będę bardzo wdzięczna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
ooo widzę że magiczne kule poszły w ruch ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie chyba Was nie nadrobie tak szybko wiec sie tylko przywitam i dalej czytam
i trzymam kciuki za wszystkie rozpoczęte tygodnie i wizyty oraz za prawnika Zmalowanej i obrone DaKaro a Mariny znowu nie ma biedna pewnie przemęczona jest ![]() oki ide Was "nadrabiać" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.