Wrześniówki - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 16:01   #4861
smileofangel
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki

Niesforna_88 - sliczne powiedz mi wszystko ile placilas, ile czekalas, jak wrazenia czy sa wygodne, czy sa idealnie dopasowane (czy mierzylas stope przed zamowieniem) ja tez sie czaje na zakup (to jest akces czy akces 2?) ile cm obcasik wybralas? piekny kolorek ja chcialabym zlote/cieliste zeby miec do slubnej na zmiane i na poprawiny i ogolnie na jakies wesela/sylwestra zeby pasowaly do roznych kolorow takie uniwersalne w miare

a no i czy masz podklejone je podeszfa uzytkowa czy jak to tam ma?

Edytowane przez smileofangel
Czas edycji: 2011-06-28 o 16:03
smileofangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 18:07   #4862
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smileofangel Pokaż wiadomość
Niesforna_88 - sliczne powiedz mi wszystko ile placilas, ile czekalas, jak wrazenia czy sa wygodne, czy sa idealnie dopasowane (czy mierzylas stope przed zamowieniem) ja tez sie czaje na zakup (to jest akces czy akces 2?) ile cm obcasik wybralas? piekny kolorek ja chcialabym zlote/cieliste zeby miec do slubnej na zmiane i na poprawiny i ogolnie na jakies wesela/sylwestra zeby pasowaly do roznych kolorow takie uniwersalne w miare

a no i czy masz podklejone je podeszfa uzytkowa czy jak to tam ma?
Więc tak stopę mierzyłam sama i jednak buciki są trochę za duże (a szczególnie prawy buty) ale już odesłane i za poprawki nic nie płacę więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Są mega wygodne i rzeczywiście obcasuu się nie czuje!! Obcas ma 8 cm,. Przód idealnie dopasowany, nic nie obciera i pięknie wygląda na żywo. Ja dlatego zamówiłam fioletowe, aby się później przydały
A zamawiałam w Akces, natomiast Akces2 jest to firma całkiem inna, która stworzyła sobie identyczną nazwę, co utrudnia w zamawianiu nie tylko im, ale i klientom (bo często jest mylone).
Panie bardzo pomocne wszystko wytłumaczą i jeśli o poprawki chodzi to jak najbardziej są pomocne! Czekałam na nie 3 tygodnie wczoraj wysłane, dziś doszły, a na poprawki będę czekać około 3 dni
Jestem mega zadowolona i nie żałuję ani złotówki. Oby tylko te poprawki były zrobione i będę spokojna

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

zapłaciłam 282 zł z przesyłką, bo zamawiałam buty "wizytowe" czyli z inną podeszwą.

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:02   #4863
stokrocia
Raczkowanie

Dziewczyny, jestesmy juz po spisaniu protokolu u ksiedza uff...nie bylo tak zle jak spodziewalam sie i balam ...
ksiadz zadal nam pytanka - nikogo nie wypraszal itd. poszlo szybko, sprawnie i sympatycznie, ale nerwy zawsze sa...w koncu to jest powazna decyzja na cale zycie

Mam pytanie do Was - ile dajecie do koperty ksiedzu z parafii narzeczonego? tam tez trzeba dac na zapowiedzi itd. My jutro wybieramy sie i nie wiem za bardzo jakie sa stawki...
stokrocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:29   #4864
kwaskowa
Raczkowanie

Dziewczyny, help ja nadal nie mam nic na ramiona do kościoła (na 17.09). A co najgorsze - nie mam wcale pomysłu, co bym chciała... Suknia jest w stylu "księżniczki"...

kwaskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:31   #4865
stokrocia
Raczkowanie

Moze niech doradza Ci pani z salonu, gdzie zamowilas sukienke?
stokrocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:42   #4866
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
do USC:
1- załatwiacie odpisy aktów urodzenia jeżeli jesteście urodzeni w innym mieście niż ślub bierzecie (każde osobno może to sobie załatwić, jeden odpis 22zł)
2- idziecie oboje do USC, gdzie bierzecie ślub z w.w. odpisami (jak któreś z Was jest urodzone w tym samym mieście co ślub, to nic nie potrzebuje), swoimi dowodami osobistymi i kwitkiem, że opłaciliście 84zł opłaty skarbowej (my płaciliśmy w kasie Urzędu Miasta, nie wiem czy tak jest wszędzie, dopytajcie się)
3- podpisujecie masę papierków
4- dostajecie 3 świstki

do Kościoła:
5- wybieracie odpisy aktów chrztów (jeżeli jesteście chrzczeni w innym Kościele niż ślub)
6- idziecie do księdza z papierkami z USC, dowodami, odpisami aktów chrztu i karteczkami z poradni, nauk etc.
dzieki, my jutro maszerujemy do USC

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
To chwalę się i ja Moje już właściwe butki ślubne firmy akces

SUPER, kolorek idealny
Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny help
Nie robimy wesela tylko skromną kolację. I mam dylemat:
Lepiej z muzyką z wieży, czy lepiej w ogóle bez muzyki?

Nie będzie tańców, ale jakaś tam muzyka mogłaby lecieć co by ciszy nie było.. Nie wiem ..
z wiezy ew z laptopa z glosnikami
Stary 2011-06-28, 20:56   #4867
emillia006
Zadomowienie

Czesc Dziewczyny!!!
Dawno tu nie zagladalam ale mam teraz straszne urwanie glowy. Na tydzien przylecialam do Polski i mialam juz przymiarke sukni. Prosze o obiektywne opinie Dolaczam zdjecie sukni w zalaczniku.

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2011-07-06 o 21:05
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:01   #4868
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!!!
Dawno tu nie zagladalam ale mam teraz straszne urwanie glowy. Na tydzien przylecialam do Polski i mialam juz przymiarke sukni. Prosze o obiektywne opinie Dolaczam zdjecie sukni w zalaczniku.
Suknia nie w moim stylu, ale Ty wyglądasz w niej bardzo korzystnie!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:38   #4869
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kwaskowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, help ja nadal nie mam nic na ramiona do kościoła (na 17.09). A co najgorsze - nie mam wcale pomysłu, co bym chciała... Suknia jest w stylu "księżniczki"...
Ja też biorę ślub 17.09 ..... hmm ale jeszcze nie myślalam o tym co chce na ramiona. Więc tez mam dylemat w tej kwestii ;( Nie chciałabym zwyklego bolerka... nie podobają mi się. NAjchetniej bym poszła bez niczego :P Ale do kościola wypada coś założyć , a poza tym niewiadomo jaka bedzie pogoda - chociaz ja trzymam mocno kciuki zeby cały wrzesień był słoneczny i ciepły.

emillia006 bardzo ładnie lezy na Tobie ta sukienka Podkreśla Twoją sylwetkę. Moim zdaniem pasuje do Ciebie.

Dziewczyny prosze Was o pomoc. Mam ogromny problem z butami. Ze względu na to, ze podobają mi się buty na wysokim obcasie na który nie mogę sobie pozwolic. Powiedzcie co myslicie o tych butkach....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29066.jpg (12,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc0879t.jpg (48,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_func.php.jpg (13,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_func.php2.jpg (10,7 KB, 7 załadowań)
anioleczek2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:47   #4870
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja na razie jakoś się w to nie zagłębiałam, ale będę miała do sukni dołączony szal i pewni z niego coś wykombinuję. A gdyby TFU TFU ODPUKAĆ miało być chłodno pożyczę od Pań z salonu bolerko, albo jakąś etolkę.

Cytat:
Napisane przez anioleczek2112 Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosze Was o pomoc. Mam ogromny problem z butami. Ze względu na to, ze podobają mi się buty na wysokim obcasie na który nie mogę sobie pozwolic. Powiedzcie co myslicie o tych butkach....
Jak dla mnie pierwsze albo ostatnie.

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-06-28, 21:59   #4871
kwaskowa
Raczkowanie

Cytat:
Ja też biorę ślub 17.09 ..... hmm ale jeszcze nie myślalam o tym co chce na ramiona. Więc tez mam dylemat w tej kwestii ;( Nie chciałabym zwyklego bolerka... nie podobają mi się. NAjchetniej bym poszła bez niczego :P Ale do kościola wypada coś założyć , a poza tym niewiadomo jaka bedzie pogoda - chociaz ja trzymam mocno kciuki zeby cały wrzesień był słoneczny i ciepły.

buty jak dla mnie pierwsze śliczne, sama takie mierzyłam, ale akurat były za szerokie do mojej stopy i od razu spadały... :/

mi też nie podobają się te zwykłe bolerka, szal też odpada... a mieć na siebie coś trzeba.

Stary 2011-06-28, 22:09   #4872
agniesia007
Raczkowanie

Cytat:
tez slubuje 17 wrzesnia i suknia tez ksiezniczka.narazie nie mam nic,mam nadzieje ze bedzie super pogoda i nic nie bedzie trzeba ale w razie musu to myslalam nad tiulowa taka jakby etola,nie wiem jak to sie dokaldnie nazywa,mierzylam w salonie poprostu zszyty jakby szal tiulowy ktory zaklada sie na ramiona i to jest na plecach i delitaktne takie jakby rekawki sie robia na rekach z tego.jak ktos to widzial to moze zrozumie o czym mysle bo ciezko to mi wytlumaczyc
agniesia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:10   #4873
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
mi też nie podobają się te zwykłe bolerka, szal też odpada... a mieć na siebie coś trzeba.
Ja ostatecznie zniosłabym bolerko koronkowe - ale prawdopodobnie średnio by pasowało do mojej sukienki :/ więc sama nie wiem co innego można w tej kwestii wymyślić. Znalazłam cos takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4141100f001aec5d4d8b5e12.jpg (21,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1296557499_e-45.jpg (18,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto13.jpg (13,9 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-06-28, 22:12   #4874
agniesia007
Raczkowanie

Dziewczyny prosze Was o pomoc. Mam ogromny problem z butami. Ze względu na to, ze podobają mi się buty na wysokim obcasie na który nie mogę sobie pozwolic. Powiedzcie co myslicie o tych butkach....[/QUOTE]

wg.mnie 1 albo 3.zalezy czy chcesz tlyko wsuwane czy jednak praktyczniejsze z zapieciem ktorych nie zgubisz napewno,bo w wsuwanymi to roznie a jak suknia szeroka to ciezko pozniej tam buta chyba znalesc i zalozyc

Edytowane przez agniesia007
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:18
Stary 2011-06-28, 22:23   #4875
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesia007 Pokaż wiadomość

wg.mnie 1 albo 3.zalezy czy chcesz tlyko wsuwane czy jednak praktyczniejsze z zapieciem ktorych nie zgubisz napewno,bo w wsuwanymi to roznie a jak suknia szeroka to ciezko pozniej tam buta chyba znalesc i zalozyc
Własnie z tym też mam problem. Podobają mi się wsuwane, ale wiem, ze mogą spadać. Na dodatek w zapinanych butach nie podobaja mi się moje stopy. Wydaje mi się, że zapięcie je zniekształca :P i źle leży. Dlatego tak mało mam butów z zapięciem Ale widzę że nie tylko mi buty nr 1 najbardziej się podobają
Stary 2011-06-28, 23:11   #4876
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
mam ten sam problem i też do księżniczki, a jaką ty masz?

Cytat:
Czesc Dziewczyny!!!
ładnie w niej wyglądasz, choć sama suknia mi sie nie podoba.
Cytat:
1!!!
Cytat:
Napisane przez agniesia007 Pokaż wiadomość
tez slubuje 17 wrzesnia i suknia tez ksiezniczka.narazie nie mam nic,mam nadzieje ze bedzie super pogoda i nic nie bedzie trzeba ale w razie musu to myslalam nad tiulowa taka jakby etola,nie wiem jak to sie dokaldnie nazywa,mierzylam w salonie poprostu zszyty jakby szal tiulowy ktory zaklada sie na ramiona i to jest na plecach i delitaktne takie jakby rekawki sie robia na rekach z tego.jak ktos to widzial to moze zrozumie o czym mysle bo ciezko to mi wytlumaczyc
ooo widze, że księżniczki na tym wątku górują pochwalisz się jaką masz?

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:41   #4877
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ostatecznie zniosłabym bolerko koronkowe - ale prawdopodobnie średnio by pasowało do mojej sukienki :/ więc sama nie wiem co innego można w tej kwestii wymyślić. Znalazłam cos takiego:
Właśnie o pierwszej opcji myślałam. Z tym, że obawiam się, że przy podniesieniu ręki (np do założenia obrączek) mogłoby się podnieść do góry. Kurdę! Niech będzie cudna pogoda i będzie po kłopocie

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-06-29, 07:37   #4878
agniesia007
Raczkowanie

Cytat:
mam ten sam problem i też do księżniczki, a jaką ty masz?

ładnie w niej wyglądasz, choć sama suknia mi sie nie podoba.

1!!!

ooo widze, że księżniczki na tym wątku górują pochwalisz się jaką masz?
nie wiem jak ona sie nazywa,na necie nie widzialam,zobaczylam w salonie i wiedzialam ze cche ta.juz jest po przymiarce ,po niedzieli jade odebrac to jak bede miala w domu zrobie zdjecie i wrzuce

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

kurcze nie umiem cytowac tekstow na ktore cche odpowiedziec.sa tylko odp wczesniejszej osoby a nie ma calego tekstu do czego to bylo pisane.nie wiem co jest;/
Stary 2011-06-29, 08:09   #4879
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Właśnie o pierwszej opcji myślałam. Z tym, że obawiam się, że przy podniesieniu ręki (np do założenia obrączek) mogłoby się podnieść do góry. Kurdę! Niech będzie cudna pogoda i będzie po kłopocie
Moja mam powiada, że jak lato późno się zaczyna, czyli w czerwcu często pada i nie ma upałów) to wrzesień będzie słoneczny Więc dziewczyny trzeba się cieszyć z tego, ze ten czerwiec taki sobie
A ja chyba zamówię buty nr 1... jak będą niedobre to odeślę A widzę, że nie tylko mi one najbardziej się spodobały.
Stary 2011-06-29, 09:18   #4880
AgatkaL
Wtajemniczenie

My wreszcie wczoraj kupiliśmy garnitur...bardzo ciemny, czekoladowy brąż...do tego brązowe buty i brązowy pasek. Została jeszcze tylko koszula i muszka. Echhhh....napatrzeć się nie mogłam wczoraj na mojego przyszłego mężula :P

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 10:40   #4881
Madziuchna27
Zakorzenienie

Post Dot.: Wrześniówki

A my wczoraj byliśmy z papierami u księdza. Dostaliśmy karteczki do spowiedzi i zaczęłam się denerwować, że jak zaczniemy mówić, to jeszcze rozgrzeszenia nie dostaniemy Tak się zastanawiam, czy ksiądz może nie dać rozgrzeszenia parze, która (tak jak my) jest z sobą kilka lat, mieszka razem, uprawia seks i na dodatek stosuje antykoncepcję! Kurczę, bo przecież na spowiedzi nie będę kłamać...

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:16   #4882
kwaskowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
A my wczoraj byliśmy z papierami u księdza. Dostaliśmy karteczki do spowiedzi i zaczęłam się denerwować, że jak zaczniemy mówić, to jeszcze rozgrzeszenia nie dostaniemy Tak się zastanawiam, czy ksiądz może nie dać rozgrzeszenia parze, która (tak jak my) jest z sobą kilka lat, mieszka razem, uprawia seks i na dodatek stosuje antykoncepcję! Kurczę, bo przecież na spowiedzi nie będę kłamać...
Mam znajomą, której ksiądz nie dał rozgrzeszenia, bo mieszkała razem z chłopakiem... ale to było 3 lata temu, a ksiądz był staaaarej daty. Bądź dobrej myśli. Trudno, najwyżej ksiądz z sąsiedniej parafii się ucieszy

Stary 2011-06-29, 12:57   #4883
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsze

Cytat:
pierwsze

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 15:56   #4884
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
Niestety ale ksiądz może nie dać rozgrzeszenia. Moja bliska koleżanka brała niedawno ślub i na spowiedzi nie otrzymała rozgrzeszenia. Ksiądz powiedział, że nie dość, że zgrzeszyła to zamierza grzeszyć dalej (chodziło o mieszkanie razem przed ślubem) i on nie może dać jej rozgrzeszenia. Opowiadała, że tłumaczył to w sposób spokojny i bez żadnych dziwnych awantur - o tyle dobrze. Koleżanka poszła wiec do innego księdza, z innej parafii i tam juz dostała rozgrzeszenie bez problemu. Wszystko zależny od tego na kogo się trafi.
Stary 2011-06-29, 16:28   #4885
izotropia
Rozeznanie

Cytat:
tak, pierwsze choć nie wiem jak Tobie się będą nosić ja bym je od razu zgubiła tak, to nie fason dla mnie... ale za to 3 to był mój typ chyba nawet kiedyś je tu wklejałam miałam jechać je mierzyć/oglądać :P ale dziś ostatecznie zdecydowałam się na inne, są zamówione jak je odbiorę - za tydzień to się pochwalę ) firmy graf-shoes, dają takie mięciutkie wkładki liczę, że nie będę zawiedziona bo to aż 8cm obcas, a ja ostatnio tylko na płaskich chodzę ajj trzeba to zmienić
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 17:18   #4886
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
tak, pierwsze choć nie wiem jak Tobie się będą nosić ja bym je od razu zgubiła tak, to nie fason dla mnie... ale za to 3 to był mój typ chyba nawet kiedyś je tu wklejałam miałam jechać je mierzyć/oglądać :P ale dziś ostatecznie zdecydowałam się na inne, są zamówione jak je odbiorę - za tydzień to się pochwalę ) firmy graf-shoes, dają takie mięciutkie wkładki liczę, że nie będę zawiedziona bo to aż 8cm obcas, a ja ostatnio tylko na płaskich chodzę ajj trzeba to zmienić
Ja też chodzę tylko na płaskim obcasie. I próbowałam to zmienić jakiś czas temu ale mam kompleks wysokości :P A ten fason buta z tą kokardą bardzo mi odpowiada. Mam takie i są swietne Chociaż wiadomo, ze kazdy but jest inny- i mogę trafic na parę która akurat będzie źle dopasowana i bede ich szukała na podłodze :P
Znalazłam alternatywę dla butów z kokardą... dzisiaj je wypatrzyłam. Mogą bardziej pasować do mojej sukienki. Dodam ze ich kolor jest całkowicie biały, tylko na zdjeciu tak szaro wyszły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5e8527686f069c7fgen.jpg (53,6 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-06-29, 20:05   #4887
markow1977
Przyczajenie

Cytat:
A zamawiałam w Akces, natomiast Akces2 jest to firma całkiem inna, która stworzyła sobie identyczną nazwę, co utrudnia w zamawianiu nie tylko im, ale i klientom (bo często jest mylone).
Witam,

Chciałbym wyjaśnić jedną kwestie jeśli chodzi o firmę Akces, żeby później nie było zaskoczenia.
Firma Akces została zlikwidowana w grudniu 2008 roku, w jej miejscu funkcjonują dwie odrębne firmy - Akces 2 http://www.akces2.com oraz Akces Dance http://www.akces.biz
Dlatego też radzę uważać w której firmie zamawiacie buty, żeby później się nie okazało że nie w tej o której się myślało. Firma Akces 2 nazywa swoje wyroby imionami damskimi i męskimi (np. Amelia), zaś w firmie Akces Dance nazwy wyrobów oznaczone są literowymi skrótami (np. PS4G-DP)

Pozdrawiam
MK
markow1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 20:53   #4888
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez markow1977 Pokaż wiadomość
Witam,

Chciałbym wyjaśnić jedną kwestie jeśli chodzi o firmę Akces, żeby później nie było zaskoczenia.
Firma Akces została zlikwidowana w grudniu 2008 roku, w jej miejscu funkcjonują dwie odrębne firmy - Akces 2 http://www.akces2.com oraz Akces Dance http://www.akces.biz
Dlatego też radzę uważać w której firmie zamawiacie buty, żeby później się nie okazało że nie w tej o której się myślało. Firma Akces 2 nazywa swoje wyroby imionami damskimi i męskimi (np. Amelia), zaś w firmie Akces Dance nazwy wyrobów oznaczone są literowymi skrótami (np. PS4G-DP)

Pozdrawiam
MK
Ok jest różnica w nazwie... ale czy jest jakaś różnica w jakości? Bo mi byłoby obojętne czy buty są z firmy akces2 czy akces dance jeśli jakość byłaby podobna. Zwłaszcza, ze z tego co się orientowałam ceny mają zbliżone.
Stary 2011-06-29, 21:09   #4889
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Czesc Dziewczyny!!!

fajna suknia, ale dla mnie nie zakladaj juz do niej bizu, ew. kwiatek we wlosy
Cytat:

emillia006 bardzo ładnie lezy na Tobie ta sukienka Podkreśla Twoją sylwetkę. Moim zdaniem pasuje do Ciebie.

dla mnie 1 wygrywa
Cytat:
mozesz nie dostać, choć tak naprawdę większosc osob jest w twojej sytuacji i albo nie mowia tego przy spowiedzi albo sa szczerzy i ryzykuja... no a przede wszystkim zasadnicze pytanie: cyz jest zal za grzechy?
Stary 2011-06-29, 22:32   #4890
Madziuchna27
Zakorzenienie

Przy takiej normalnej spowiedzi to nigdy nie mówiłam, że mieszkamy razem i że stosujemy antykoncepcję, to uważałam, że jestem wyzwolona i nie traktowałam tego, jako grzechu. Teraz to się zmieniło z uwagi na powagę sytuacji, w której się znaleźliśmy (patrz: ślub za pasem). Zdaję sobie sprawę, że większość z Was jest w podobnej sytuacji. Myślę, że skoro ta spowiedź ma być taka najważniejsza, najgłębsza etc. to trzeba wyznać prawdę... A Wy, powiecie wszystko jak na spowiedzi? (jeśli mogę spytać)

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości